Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 196

נושא: WWE-THE LEGEND

1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    באטיסטה
    אתה מצליח להשתחרר מהמאבטחים ורץ אל קלי שנמצאת אצל החובש,"היא תהיה בסדר,אבל היא קיבלה מכה חזקה בראש"החובש אומר לך,פתאום מגיע שדרן"שלום לכם,אני נמצא עם באטיסטה,שלום באטיסטה,מה אתה מצפה מהקרב רחוב שלך נגד מייק ברויאל ראמבל שבעוד שבועיים?"הוא שואל אותך,מה תעשה?

כריסטיאן
    אתה מחפש אבל לא מוצא,מה שאתה רואה זה:כיסא,שולחן,סולם ואת יושי נכנס לזירה עם המקל במבוק בידו,מה תעשה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    Originally posted by Suicide@Oct 16 2009, 10:40 AM
    כריסטיאן
    אתה מחפש אבל לא מוצא,מה שאתה רואה זה:כיסא,שולחן,סולם ואת יושי נכנס לזירה עם המקל במבוק בידו,מה תעשה?
    אני יוציא כיסא וייכנס לזירה

And If You Don't Know, Now You Know

3. משתמש מנוסה
    כריסטיאן
    אתה לוקח את הכיסא נכנס לזירה ונעמד מול יושי,יושי זורק את המקל במבוק מהיד שלו ומחייך,נראה שהוא רוצה קרב הוגן,מה תעשה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    Originally posted by Suicide@Oct 15 2009, 10:52 PM
    טריפל H
    תקשיב,אתה צריך להיות יותר מדוייק!מה זאת אומרת "בוקסים בכל מקום שבא לי?!".
    -------
    אתה מצליח להשתחרר ולתת לו אגרוף לבטן והוא מתכופף על הברכיים,מה תעשה?
    רילקס אחי
    -------------
    אני אתן לו עוד בוקס בבטן.

5. משתמש מנוסה
    טריפל H
    אל תגיד לי להרגע ואל תגיד לי אחי.
    ביקשתי שתדייק אז תדייק.
    -----------
    אתה מכניס לו אגרוף לבטן והוא מתכופף ונראה שהוא סובל והוא מתרחק קצת בשביל לנסות לנוח,מה תעשה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Suicide@Oct 15 2009, 10:52 PM
    DarkPyro-שמע,אולי תבחר דמות שפעילה גם היום,זה יהיה יותר טוב והגיוני..סתם לדוגמא:רנדי אורטון,ג'ון סינה,ריי מיסטריו,MVP,מאט הארדי..מישהו?

באטיסטה
    אתה פשוט לא רואה אותו,הוא נעלם..
    ------
    אתה מתכופף להוציא סולם ולפתע נשמע הפעמון,כנראה שעברו 10 שניות ושניכם בחוץ,"תוצאת הקרב היא תיקו כתוצאה מספירת חוץ"קובע הכרוז,ועכשיו המשחק בידיים שלכם,אתם יכולים לעשות מה שתרצו,אתה מוציא סולם ואז מאחוריך מופיע מייק עם כיסא,אתה לא רואה אותו אבל קלי כן והיא קופצת ומקבל את הכיסא בראש במקומך ומתעלפת,אתה שומע את זה ומסתובב ורואה את המחזה,מה תעשה?

כריסטיאן
    אתה יוצא אל הזירה והשיר שלך נשמע ברקע,הקהל לא מריע לך ואתה נכנס אל הזירה בכעס,מיד אחריך מגיע גם יושי והקהל מריע לו,הוא נכנס לזירה,"הקרב הבא הוא קרב "אני נכנע",המנצח בקרב יהיה זה שיגרום ליריב שלו להגיד את המשפט "אני נכנע",בקרב אין פסילות ואפשר לעשות הכל"הכרוז אומר והפעמון מצלצל,יושי ישר קופץ מחוץ לזירה ומוציא מקל במבוק מהזירה,מה תעשה?

טריפל H
    תקשיב,אתה צריך להיות יותר מדוייק!מה זאת אומרת "בוקסים בכל מקום שבא לי?!".
    -------
    אתה מצליח להשתחרר ולתת לו אגרוף לבטן והוא מתכופף על הברכיים,מה תעשה?
    למה זה משנה?
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

7. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by Suicide@Oct 16 2009, 12:40 PM
    באטיסטה
    אתה מצליח להשתחרר מהמאבטחים ורץ אל קלי שנמצאת אצל החובש,"היא תהיה בסדר,אבל היא קיבלה מכה חזקה בראש"החובש אומר לך,פתאום מגיע שדרן"שלום לכם,אני נמצא עם באטיסטה,שלום באטיסטה,מה אתה מצפה מהקרב רחוב שלך נגד מייק ברויאל ראמבל שבעוד שבועיים?"הוא שואל אותך,מה תעשה?
    "מה אני מצפה?&#33; אני מצפה שהוא לא יוכל לעמוד יותר על הרגליים&#33;" אני משיב לו דוחף אותו אחורה עם היד ועוזב את המקום..
    "טמבל אחד" אזרוק לו לפני שאעזוב.

8. Trust me i'm the doctor
    Originally posted by Suicide@Oct 16 2009, 04:09 PM
    טריפל H
    אל תגיד לי להרגע ואל תגיד לי אחי.
    ביקשתי שתדייק אז תדייק.
    -----------
    אתה מכניס לו אגרוף לבטן והוא מתכופף ונראה שהוא סובל והוא מתרחק קצת בשביל לנסות לנוח,מה תעשה?
    לא צריך
    -------
    אני אתקרב אליו ואתן לו בעיטה לראש.

9. משתמש מנוסה
    DarkPyro
    זה משנה בגלל שמי שבחרת הוא לג&#39;נד,ועדיף לך לבחור מישהו שפעיל גם היום,אם תבחר יהיה יותר קל לי וגם לך,תאמין לי,יש הרבה מתאבקים שפעילים היום שאתה בטח אוהב כמו:ג&#39;ון סינה,ג&#39;ף הארדי,ריי מיסטריו,הקברן..תכנס לאתר של WWE ותבחר.

באטיסטה
    אתה אומר לו והולך,שבוע חדש מתחיל&#33;&#33;&#33;השבוע האחרון לפני הרויאל ראמבל&#33;&#33;&#33;&#33;
    ECW נפתחת עם זיקוקים ומוסיקה ורעש הקהל,השדרנים מיד אומרים,"היום קרב של באטיסטה נגד אלוף הECW טומי דרימר,מצפה לבאטיסטה קרב קשה מאוד,טומי דרימר הובס רק פעם אחת מאז תחילת השנה"אתה רואה את הכל דרך טלוויזיה שבחדר שלך ולפתע קלי נכנסת,"הקרב שלך מתחיל בעוד 40 דקות,כדאי לך להתכונן,יהיה לך קרב קשה מאוד"היא אומרת ומחבקת אותך,מה תעשה?

טריפל H
    אתה בועט בראשו והוא נמרח על רצפת הזירה,ומתגלגל מחוץ לזירה ונשען על שולחן השדרנים,והשופט מתחיל לספור:1..2..,מה תעשה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Suicide@Oct 14 2009, 09:38 PM
    שון
    אתה מתחיל לעשות מתיחות ואתה רואה שנשארה לך דקה לתחילת הקרב,אז אתה הולך אל הרמפה והשיר שלך נשמע ואתה נכנס לזירה,מיד אחריך נכנס ולדימיר הפעמון מצלל והכרוז מכריז על שניכם והקרב מתחיל,ולדימיר רץ אל החבלים ומתחיל לרוץ לעבריך,מה תעשה?
    כשהוא מיתקרב אלי אני עושה לו Inverted atomic drop
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. משתמש מנוסה
    שון
    תנסה להגיב יותר,בקרוב רויאל ראמבל וכדאי לך להשתתף,תנסה לראות סרטונים ביו טיוב ואולי דברים מהלינקיה של הפורום האבקות וספורט בשביל להבין יותר.
    ----------
    אתה מצליח לעשות לו אינוורטד אטומיק דרופ והוא נפגע קשות בבטן ובביצים,הוא מתכופף ונראה שהוא סובל,מה תעשה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Suicide@Oct 17 2009, 11:16 AM
    שון
    תנסה להגיב יותר,בקרוב רויאל ראמבל וכדאי לך להשתתף,תנסה לראות סרטונים ביו טיוב ואולי דברים מהלינקיה של הפורום האבקות וספורט בשביל להבין יותר.
    ----------
    אתה מצליח לעשות לו אינוורטד אטומיק דרופ והוא נפגע קשות בבטן ובביצים,הוא מתכופף ונראה שהוא סובל,מה תעשה?
    אני עכשיו אלך ליראות .
    רק עם תתרגם לי את ההתקפות יהיה לי קל מאוד להיתקדם מהר
    ---------------------------------------------------------
    אני רץ אליו ונותן לו בעיטה לראש
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. משתמש מנוסה
    שון
    figure four leg lock-נעילת רגל 4 מצבים-אתה נועל את הרגל של היריב כשהוא שוכב על הרצפה.
    Flying forearm smash followed by a kip–up-מחץ זרוע מעופף עם התרוממות בניתור-אתה רץ אל החבלים ופוגע ביריב עם הזרוע שלך ואז אתה מתרומם בעזרת ניתור&#092;קפיצה.
    Inverted atomic drop-הפלה אטומית הפוכה-אתה מרים את היריב בעזרת הידיים ומפיל אותו על הברך שלך והוא נפגע בביצים ובבטן.
    Diving elbow drop, with theatrics-הפלת מרפק עם טריקים-אתה מטפס על החבל העליון וקופץ על היריב כשהוא שוכב ובדרך אתה עושה איזה טריק עם היד ופוגע בו עם המרפק בבטן.
    יש לך גם תרגילים בסיסיים כמו:סופלקס,קלוזליין,DDT,פאוור סלאם ועוד..
    תחפש קרבות של שון ביו טיוב בשביל להבין יותר טוב,הנה קח לדוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=Oe-xcWkJpFQ

והפינישר שלך:SWEET CHIN MUSIC-מוסיקת סנטר מתוקה-אתה רץ באלכסון אל היריב ובועט לו בעיטה חזקה מאוד בסנטר.
    -----------------------
    רץ אליו ונותן לו בעיטה בראש?אתה מתכוון לפינישר שלך?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by Suicide@Oct 17 2009, 10:44 AM
    באטיסטה
    אתה אומר לו והולך,שבוע חדש מתחיל&#33;&#33;&#33;השבוע האחרון לפני הרויאל ראמבל&#33;&#33;&#33;&#33;
    ECW נפתחת עם זיקוקים ומוסיקה ורעש הקהל,השדרנים מיד אומרים,"היום קרב של באטיסטה נגד אלוף הECW טומי דרימר,מצפה לבאטיסטה קרב קשה מאוד,טומי דרימר הובס רק פעם אחת מאז תחילת השנה"אתה רואה את הכל דרך טלוויזיה שבחדר שלך ולפתע קלי נכנסת,"הקרב שלך מתחיל בעוד 40 דקות,כדאי לך להתכונן,יהיה לך קרב קשה מאוד"היא אומרת ומחבקת אותך,מה תעשה?
    "אני מקווה שיהיה בסדר&#33; ניצחו אותו רק פעם אחת&#33;" אני אומר..
    "איך את מרגישה?" אשאל אותה לפני שאצא להתאמן....

15. Trust me i'm the doctor
    Originally posted by Suicide@Oct 17 2009, 10:44 AM
    טריפל H
    אתה בועט בראשו והוא נמרח על רצפת הזירה,ומתגלגל מחוץ לזירה ונשען על שולחן השדרנים,והשופט מתחיל לספור:1..2..,מה תעשה?
    אני יצא מהזירה ויעשה עליו ספין בוסטאר על השולחן של השדרנים(יאנו לשבור אותו על השולחן של השדרנים).

עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •