<div align="Center"></div>
במחוז ג'וטו יש הרבה סיפורים ואגדות על מקדש הזמן, אבל אף פעם אף אחד לא שמע עליו יותר מאגדות.
קיומו של המקדש לא הוכח, אבל בכל זאת, עשרות מאמנים מנסים למצוא את המקדש, חלקם מתלמדים כעוזרי חוקרים ומנסים לעזור להם למצוא את המקדש, שככל הנראה אינו קיים, וקיומו הוא רק באגדות. אף אחד לא יודע באיזה חלק של העולם המקדש ממוקם, ויש אומרים שהוא בכלל בקנטו, אבל בכל זאת רוב החיפושים הם בגוטו, המחוז הקטן שין לו ליגה משלו.
לפני שנתיים נחשפה בעיתון כתבה על מקרה שקרה לפני שנתיים שקשור למקדש, בכתבה נכתב על חוקר לא מוכר, על פי השמועות סופר כי החוקר גילה תגלית חשובה מאוד על המקדש, אבל חודש לפני פרסום התגלית הענקית, הפרופסור נעלם ללא עקבות.
כעבור תקופה הגיע הקאסטו של אותו החוקר אל פרופסור אלם כאשר הוא פצוע אנושות, קאסטו העביר לפרופסור כמן זיכרון מוזר בטלפתיה של התקופה האחרונה.
בזיכרון רואים שומר מוזר הוא תקף את קאסטו ואת הפרופסור, ואז הוא לכד אותם, קאסטו ניסה לברוח ולהזעיק עזרה לחוקר שמצבו התחיל להידרדר.
אבל הוא לא הצליח בקושי לברוח הוא נפצע חזק כאשר ניסה לברוח החוצה, בשארית כוחותיו הוא עף אל פרופסור אלם, ומשם הוא כבר העביר לו את הזיכרון.
פרופסור אלם ניסה לקבל עוד מידע כמו היכן המקדש או לזהות את פניו של השומר שהיו מטושטשות.
כינוי:
שם דמות:
ספרייט:
רקע:
התחלתי:
ציוד: אין
כסף: 2000$
פוקימונים: אין
דרך מועדפת: מאמן או חוקר. ישפיע על ההרפתקאה
הערות ובקשות:
סינדקוויל
טוטודייל
ציקוריטה
טדיאוסה
פיצ'ו
נטו
חוקי חת"מ וחוקי פוקמונס תקפים גם כאן
אין להתווכח עם ההחלטות שלי
אין לשלוח ה"פ אם לא הגבתי למישהו אלה עם כן עברו עשר דקות ולא ערכתי/הגבתי שוב ועדיין אין המשך
בשום פנים ואופן אין לכתוב תגובה שאין בה המשך/טופס הרשמה
אסור לתקוף ביותר מחמש מתקפות
חובה לכתוב בדיוק לאיפה הולכים כולל דרכים ומקומות מדוייקים
אסור לכתוב 'אני מחפש פוקימון' או 'אני מחפש פוקימון מסוג X'. אם אתם רוצים לחפש פוקימון לפחות תשקיעו בתגובה
בגלל שזה לא משחק גיימבוי אסור לכתוב 'אני מחפש קרב'. אין פה מאמנים שתוקפים אתכם ברגע שהם רואים אתכם ואין פה פוקימונים פראיים בכל שנייה.
החוקים יכולים להשתנות בכל עת בלי הודעה, חשוב לבדוק אותם כל כמה זמן
אי ידיעת החוקים לא פותרת מעונש
<div align="Center">ספיישלים עמ' 10</div>
מדי פעם יהיו ספיישלים במשחק, תדעו שזה יהיה המקום שלהם.
עמ' 10 הוא המקום הראשון של הספיישלים, לכבוד הלילה הלבן שעבר, לכבוד סוכות שבדיוק נגמר ולכבוד תחילת המשחק.
על כל ניצחון בקרב תקבלו 50$.
על ניצחון בקרב מכון תקבלו פי 2 יותר כסף
תחרות הפונדק- בפונדק יש תחרות שהפרס שלה הוא פוקימון נדיר. לכל ענף יהיה רק זוכה אחד.
התפתחות- במהלך הספיישלים לפחות אחד הפוקימון של מאמן שילחם במכון יתפתח במהלך הקרב. קרב המכון דורש 2 פוקימונים, אז מי שאין לו שניים, שימהר.
הספיישלים יגמרו כשמישהו ינצח את אתגר החקירה הראשון או בעמ' 30, מה שיגיע קודם