חחח מאגניב הפרק .
אני יכול להמליץ לך שיש לאלירן ניר יוסי וניצן אקדח אזהרות XD
חחח מאגניב הפרק .
אני יכול להמליץ לך שיש לאלירן ניר יוסי וניצן אקדח אזהרות XD
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
רק לא מעפן כמו בפרק הראשוןOriginally posted by איווי האקזוטי@Oct 22 2009, 07:57 PM
סואיסייד אתה עוד תחזור ובגדול יש לי תכנונים שם
ת'אמת אני חושב בדיוק קצת יותר על ההתקפות שלהם יענו בקרב איך הם נלחמים..
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
הפרק די יפה. עדיין לא קורה כלום אבל אני מאמין שבקראוב יתחילו העיניים.
כבר אין קפיצות ובכל זאת הצלחת לשלב מידע על כמה מקומות, וזה יפה מאוד
מחכה לפרק הבא
שאני אשתמש ב-THE D.O.A וב-SUICIDE SOLUTIONOriginally posted by איווי האקזוטי@Oct 22 2009, 09:10 PM
ת'אמת אני חושב בדיוק קצת יותר על ההתקפות שלהם יענו בקרב איך הם נלחמים..
http://www.youtube.com/watch?v=zfi7Sp9NXhg
אתה עושה את הדמות שלי חנונית מדי!ואני SUICIDE!!!!!
סואיסייד זה לא הולך ככה אני אסביר לך מאוחר יותר..
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
תסבירOriginally posted by איווי האקזוטי@Oct 23 2009, 06:15 AM
סואיסייד זה לא הולך ככה אני אסביר לך מאוחר יותר..
אני לא קיים >>
הפרק הכי טוב עד עכשיו~
אתה משתפר~
קראתי את הפרקים שלך,אני לא אהבתי אותם בכלל,הפרקים האלו לא נקראים פרקים.
כדי לעשות סיפור הפרקים צריכים להיות יותר ארוכים,מה שכתבת נראה כמו תקצירים.
זה לא נקרא סיפור,מצטער שאני מדבר ככה אבל זו האמת.
אם אתה רוצה לכתוב סיפור כדאי שתהיה יצירתי יותר,תרחיב דברים,תתאר את הסביבה,תתאר את הדמויות יותר,תתאר את האווירה בסביבת הדמויות,תתאר את הקרב אם יש...תשתמש בלינקייה גם כן.
לאללאלא
אביב תפס אותי,הוא הולך להרוג אותייי
XDDD
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
איזה שוס אני D:
אבל תעבוד קצת יותר על הכתיבה, למרות שבשני פרקים האחרונים השתפרת נורא D:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני יודע,זה סיפור ראשון שלי ולכן אני קצת חלש אני מנסה כמה שיותר ומנסה ללמוד מטעויות
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני רוצה להיות דמות ראשית!
סיפור יפה D:
תכניס אותי בבקשהO:
לא סואיסייד לא מקבלים כול מה שרוצים ודמות ראשית אתה לא אבל אתה תופיע אבל איך שאני רואה אותך ולא איך שאתה רואה!!!
בפרק אין שום רמיזה לשום דבר הכול מפרי דימיוני ומי שנפגע אני מצטער
"אני קצת מפחד" אמר איווי ליוסי,השניים נכנסו לפורום משחקים והורדות השניים סרקו את המקום השומם ולפתע קרא איווי ליוסי "בוא לכאן!"
יוסי הגיע בריצה ואיווי הצביע על פתק קטן:
"לסואיסייד,
לקחנו את עומר מפורום חתימות,אתה תטפל באסף,הוא אמור להיות בפורום שלו בשיחה חשובה עם המחתרת של ירין וניב.
בהצלחה,
נדב ושי." קרא איווי והתחיל מעט לגרד את ראשו וחיכה לפקודה של יוסי שגם הוא נראה חושב מעט,"מי אלו המחתרת?" שאל איווי את יוסי שקרא לעצמו את הפתק מספר פעמים,יוסי הכיר את המחתרת שעזרה פעם בפורום אך הותירה אחריה המון שאלות ועשתה מעט בעיות.
"בוא מהר! לפורום ספרות!" אמר יוסי שהתחיל לרוץ לכיון הפורום ואיווי התחיל לעקוב אחריו,לאחר ריצה קלה עצר יוסי והצביע לכיון אסף שעמד וחיכה ולאחר מכן התכופף והוריד את איווי איתו,"תזהר,אני רוצה להקשיב לשיחה,אני מניח שירין וניב יגיעו בקרוב" לחש יוסי וסתם את פיו של איווי.
"הגעתם..." אמר אסף וראה את ירין וניב שהביטו עליו במבט עמוק ושקט "מה אתה רוצה?" שאל בתקיפות ניב.
"הגנה,נדב,שי וחבורתם רוצים לקחת אותי,כמו ששמעת גם עומר נחטף ואני צריך הגנה,אני צריך אתכם" אמר אסף שנשמע מאוד לחוץ,אסף הבין שהוא הבא בתור ברשימת החיסול של נדב ושי.
"מצטער,אנחנו לא שכירי חרב" אמר ירין וקם ממקומו והתחיל ללכת אך ניב לא זז והתחיל לשוחח עם אסף.
"למה כדאי לנו להיות השומרים שלך?" שאל בסקרנות ניב,ניב מאוד רצה להיות גבוה ברמת הניהול בפורום אך ההנהלה לא הקירה בו ובמעשיו ולכן תורם לפורום ובסתר.
"אני יודע מה אתה רוצה ואני יכול לעזור לך בעניין" אמר אסף "תוכל להיות חלק מההנהלה הגבוהה,לפחות אני אמליץ עליך ואשכנע עוד כמה,בכול מקרה אני קודם רוצה לראות אתכם בתור שומרים" אמר אסף.
"רגע רגע רגע,לאסף מותר לנהל קשר איתם?" שאל איווי בתמיהה את יוסי,הוא לא ידע לענות וסתם שוב לאיווי את פיו.
"נו ניב זה לא לעניין,זה לא נראה לי שווה" אמר ירין אך ניב לא הקשיב לו והמשיך בשיחה שלו עם אסף אך לפתע סואיסייד נכנס.
"סואיסייד?!" קרא אסף המופתע הראה את סואיסייד עדיין בדרגת מנהל,"למה אתה עדין מנהל?!" שאל אסף.
"קצת מזל וחוכמה,והרבה כוח בכול מקרה אפילו רותם מפחד להוריד אותי!" צחקק לעצמו סואיסייד,איווי התחיל לקום אך יוסי נתן לו אגרוף ברגלו ואיווי נשכב שוב.
אסף שלף רובה,כול מנהל מקבל רובה להגנה עצמית,אך גם סואיסייד שלא הורד מניהול בגלל הסיבה הסודית שלו שלך רובה והשניים נעמדו אחד מול השני וכול אחד מחזיק רובה.
"לא טוב...." אמר אסף שהתחיל לברוח וסואיסייד ירה שלוש יריות לא מוצלחות. "לא הצלחת,נגמרו הכדורים!" אמר אסף אך סואיסייד שלף רובה אחר,רובה שלא מקבלים אלא שנקנה ממקום מפוקפק.
סואיסייד טען את הרובה אך יוסי סימן לאיווי שאפשר להתחיל לפעול ואיווי ירה ירייה אחת לכיוונו של סואיסייד לצערו הירייה נכשלה וסואיסייד שם לב למחבואם של יוסי ואיווי.
"אוי לא!" קרא איווי שהתכופף והסתיר את ראשו כמו חברו יוסי לאור היריות הרבות של סואיסייד.
אסף המשיך לרוץ ולברוח מהמקום אך נתקל בשי ובנדב "סוף משחק" אמרו השניים ותפסו את אסף המסכן שלא יכל להשתחרר.
"בוא!" קראו השניים לסואיסייד שנראה שלא הקשיב להם והמשיך לירות באיווי וביוסי האומללים שלא יכלו לזוז ממקומם.
אך משום מקום צץ ירין מהמחתרת שנתן אגרוף בגבו של סואיסייד ואז נעלם כלא היה ומהלך זה נתן לאיווי וליוסי מקום מחבוא שהם מצאו.
"וואו מזל שברחנו!" אמר יוסי שהתנשף בחוזקה,"אבל חייבים להמשיך לעקוב אחריהם!" אמר יוסי והתחיל לרוץ אחריהם.
יוסי ואיווי המשיכו ללכת אחרי סואיסייד,נדב ושי בשקט ובזהירות בשביל שהם לא ידעו על כך שעוקבים אחריהם.
יוסי שניסה להיות בראש ולהראות יכולת כושר גבוהה נראה תשוש לאחר המאבק מקודם וגם איווי נראה ללא שום סיכוי להמשיך אך אף אחד מהם לא הראה זאת לשני.
לפתע הגיעו נדב וחבורתו לפורום משוב ונכנסו ושם נכנסו לאחד הנושאים ונעלמו!
יוסי ואיווי הגיעו אחריהם וראו שצריכים סיסמא:"אנא לחצו על צירוף המספרים הנכון ****" איווי ויוסי הסתכלו מודאגים ורצו לפרוץ את הסיסמא הם ניסו צירופים שונים כול פעם אך מהר מאוד הבינו שזה חסר סיכוי!
"אוי לא! איך אנחנו נכנס לשם?" שאל איווי ולחץ במקרה את המספרים 1379 והדלת נפתחה,היה חשוך מאוד חשוך,כול כך חשוך כך שיוסי ואיווי לא ראו כלום אך התחילו ללכת פתאום איווי הרגיש אין אדמה "אין פה על מה ללכת יוסי" אך יוסי לא ענה,הוא נפל לבור.
ההמשך יבוא
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)