הכל טוב..P: , מה איתך?Originally posted by Thunder@Oct 16 2009, 11:20 AM
בטח מה נשמע?
תחבר למסן , או שיש לך חדש?
הכל טוב..P: , מה איתך?Originally posted by Thunder@Oct 16 2009, 11:20 AM
בטח מה נשמע?
תחבר למסן , או שיש לך חדש?
האפור בסוף עם המלא עיגוליםOriginally posted by איש התפוח@Oct 16 2009, 09:22 AM
בצבע אדום או אפור?
מגניב ..
רומה
רינ'נגאן – Rinnegan-קרדיט לנארוטו פאן
הרינ'נגאן הוא דוג'וטסו אגדי, אשר היה שייך למקים עולם השינובי וממציא הנינג'וטסו – נזיר שש הדרכים. בעל דוג'וטסו זה מסוגל לשלוט בכל ששת האלמנטים הקיימים, מה שמאפשר לו ללמוד כל ג'וטסו קיים. מלבד זאת, לרינ'נגאן יש יכולות ראיית צ'אקרה בדומה לשארינגאן ולביאקוגאן ואולי אף יותר חזקות. כמו כן, נראה שאחת היכולות של הרינ'נגאן היא לשלוט בגופות של אנשים מתים, זאת על ידי שליחת צ'אקרה אל מוטות ברזל הקבועים בגופם.. מלבד השליטה בגופות אלה, לכל אחת מהן יש יכולות מיוחדות וקבועות, גם אם אחת הגופות מוחלפת בחדשה. כמו כן, כל הגופות בעלות רינ'נגאן וחולקות את שדה הראייה של כל הגופות.
מלבד זאת, בעזרת מוטות שחורים הנראים עשויים מאותו חומר של הפירסינג, פיין דוקר את יריביו. נשק מיוחד זה, שככל הנראה קשור לרינ'נגאן משפיע על הצ'אקרה של הנפגע והופך אותה לבלתי נשלטת.
And If You Don't Know, Now You Know
אה אבל זה ג'וטסו תמידי??
מה הוא כל הזמן עם הג'וטסו הזה בסוף צריכה להיגמר לו הצ'קרה לא<<??
והינה הסבר על מאדרה שתיראו מי שולט =P
מאדארה אוצ'יהא (ביפנית うちはマダラ ובאנגלית Uchiha Madara) ידוע גם בתור טובי, עוזרו ותלמידו של זטסו מהאקאטסוקי. לאחר מותו של סאסורי, טובי קיבל את הטבעת שלו, ונהפך לחבר באקאטסוקי, בתור שותפו של דיידארה. מאדארה כיהן בעבר בתור מנהיגו של שבט אוצ'יהא.
לאחר מותו של דיידארה, נחשפת זהותו האמיתית של טובי - אוצ'יהא מאדארה, וגם העובדה שהוא נתן פקודות לפיין, כך שבעצם הוא היה המנהיג האמיתי של האקאטסוקי. רק קונאן ופיין ידעו את זהותו האמיתית לאורך כל הדרך, ולאחר חשיפת זהותו, גם אוצ'יהא איטאצ'י, זטסו וקיסאמה הושיגאקי (שגילה את היותו של טובי - מאדארה המיזוקאגה) יודעים מי הוא באמת. מאדארה הינו אחד מתוך חמשת האנשים שיכולים להשתמש במאנגקיו שארינגאן. ארבעת האחרים הינם: אחיו הצעיר - איזונה אוצ'יהא, איטאצ'י אוצ'יהא, סאסקה אוצ'יהא וקאקאשי האטאקה.
לאחר מותו של איטאצ'י אוצ'יהא הוא גם אחד מתוך שני השורדים האחרונים משבט אוצ'יהא, השני הוא סאסקה אוצ'יהא.
חסר פה על זה שהוא היחיד עם המאגנקיו שארינגאן אולטימטיבי =P
ועל זה שהוא שימן ושלט בקיובי ושהוא היה מיזוקאגה =]
רומה אני יסביר לך מה יש שם
יש שם ביאקוגן
שלושת השלבים של שארינגן (טיפה אחת,שתי טיפות ושלוש טיפות)
המאנגקיו שארינגן של איטאצ'י
המאנגקיו שארינגן של קאקאשי
ההמאנגקיו שארינגאן של מאדרה
המאנגקיו שארינגל של אח של מאדרה
המאנגקיו שארינגן הנצחי של מאדרה שזה שילוב של העיניים שלו ושל אחיו
והרינ'נגאן של פאין
סליחה?! @:Originally posted by Thunder@Oct 16 2009, 08:21 AM
דודי, נדב טיפש.
ספוילר
רומהOriginally posted by Konan@Oct 16 2009, 09:29 AM
רומה אני יסביר לך מה יש שם
יש שם ביאקוגן
שלושת השלבים של שארינגן (טיפה אחת,שתי טיפות ושלוש טיפות)
המאנגקיו שארינגן של איטאצ'י
המאנגקיו שארינגן של קאקאשי
ההמאנגקיו שארינגאן של מאדרה
המאנגקיו שארינגל של אח של מאדרה
המאנגקיו שארינגן הנצחי של מאדרה שזה שילוב של העיניים שלו ושל אחיו
והרינ'נגאן של פאין
באמת מגניב..Originally posted by Konan@Oct 16 2009, 11:25 AM
האפור בסוף עם המלא עיגולים
רומה
רינ'נגאן – Rinnegan-קרדיט לנארוטו פאן
הרינ'נגאן הוא דוג'וטסו אגדי, אשר היה שייך למקים עולם השינובי וממציא הנינג'וטסו – נזיר שש הדרכים. בעל דוג'וטסו זה מסוגל לשלוט בכל ששת האלמנטים הקיימים, מה שמאפשר לו ללמוד כל ג'וטסו קיים. מלבד זאת, לרינ'נגאן יש יכולות ראיית צ'אקרה בדומה לשארינגאן ולביאקוגאן ואולי אף יותר חזקות. כמו כן, נראה שאחת היכולות של הרינ'נגאן היא לשלוט בגופות של אנשים מתים, זאת על ידי שליחת צ'אקרה אל מוטות ברזל הקבועים בגופם.. מלבד השליטה בגופות אלה, לכל אחת מהן יש יכולות מיוחדות וקבועות, גם אם אחת הגופות מוחלפת בחדשה. כמו כן, כל הגופות בעלות רינ'נגאן וחולקות את שדה הראייה של כל הגופות.
מלבד זאת, בעזרת מוטות שחורים הנראים עשויים מאותו חומר של הפירסינג, פיין דוקר את יריביו. נשק מיוחד זה, שככל הנראה קשור לרינ'נגאן משפיע על הצ'אקרה של הנפגע והופך אותה לבלתי נשלטת.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
את זה אני יודע אבללמה לשים 3 מגאנקיו הם אותוט הדבר רק צורה שונה שישימו את של מאדרה וישר אחריו את האולטימטיבי ואני יודע הכל על השארנגאן שלמ מאדרה ואיך הוא השיג אותו כי ואחיו איזונבה הראשונים שהשיגו את המגאנקיו
חוץ מאיציק אין פה אף אחד מפוקבלוק.?
תגיבו על החתימה שעשיתי בפורום גראפיקה ..ם:
לא נאי עשיתי את זה =/Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 09:36 AM
את זה אני יודע אבללמה לשים 3 מגאנקיו הם אותוט הדבר רק צורה שונה שישימו את של מאדרה וישר אחריו את האולטימטיבי ואני יודע הכל על השארנגאן שלמ מאדרה ואיך הוא השיג אותו כי ואחיו איזונבה הראשונים שהשיגו את המגאנקיו
סאנג'י
אני ההייתי בבלוק עד הקיץ של 2007
פרשתי משם
נארוטו= קקי
ופיפי
ואסלה
ופוששששש
ספוילר
היי נדב:POriginally posted by Lightning Rider@Oct 16 2009, 11:43 AM
נארוטו= קקי
ופיפי
ואסלה
ופוששששש
היי טלOriginally posted by TaL~@Oct 16 2009, 11:52 AM
היי נדב:P
ספוילר
עם אני לא טועה נרשמתי באלפיים ושבע יכול להיות שאני מכיר אותךOriginally posted by Konan@Oct 16 2009, 11:39 AM
לא נאי עשיתי את זה =/
סאנג'י
אני ההייתי בבלוק עד הקיץ של 2007
פרשתי משם
מה היה הכינוי שלך , ואיך קוראים לך?
אני נרשמתי לפורום של נארוטו פאן ניצן סתכלי תאנימצייה =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)