מה קורה כולם?
ומה הקטע עם הנארוטו באמת חצי מהפורום שינה כינוי לשם יפני שלא יודע מאיפה הקריצו אותוXD
מה קורה כולם?
ומה הקטע עם הנארוטו באמת חצי מהפורום שינה כינוי לשם יפני שלא יודע מאיפה הקריצו אותוXD
אז לא, ראיתי עכשיו את האנימציות שלך, חסר לך דיוק, והרבה.Originally posted by איש התפוח@Oct 16 2009, 03:57 PM
טוב,
רק תזכור שאני אנימטור מתחיל(עשיתי בין3-6 אנימציות וזהו)
אני כבר אכין לעצמי לבד. תודה בכל מקרה
אני אנימטור בפרישה בחופש הייתי מכין אנימציות של 200 פריימים עכשיו אני בקושי עושה חמישים=] אבל יש לי דיוק =]
אתה מכין אנימציות? אתה יכול להכין לי?
הגבתי במפעל שלך..
אני יכול להכין לך.Originally posted by Sanjii@Oct 16 2009, 04:06 PM
אתה מכין אנימציות? אתה יכול להכין לי?
הגבתי במפעל שלך..
האנמציטות האחרונות שלי מופיעות בחתימה
אבל לוגואים ובנארים אתם לא עושים? ם.ם
לא, אנימציה ולוגו/באנר אלה שני דברים שונים.Originally posted by Inuzuka Kiba@Oct 16 2009, 04:11 PM
אבל לוגואים ובנארים אתם לא עושים? ם.ם
רומה הכין למשחק שלי לוגואים ואת הבאנר, תבקש ממנו
mix שאני מכין לאתר, חלק נורא קטן
הוא עוד צריך שיפור והקול אומר כל הזמן אותו דבר אבל במוצאי שבת יהיה מוכן קחו בנתיים חלק שעוד לא סיימתי אני מעלה כי אחר כך לא יוכל להשתמש במחשב ביי שבת שלום
http://www.siz.co.il/down.php?i=jenkztdln2rr.wma
--------------------
כמה טיפש אתה חושב שאני? OםOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:12 PM
לא, אנימציה ולוגו/באנר אלה שני דברים שונים.
אני לא יודע כלום על הרמה שלו. אפשר קישור למשחק שלך?
הנהOriginally posted by Inuzuka Kiba@Oct 16 2009, 04:14 PM
כמה טיפש אתה חושב שאני? Oם
אני לא יודע כלום על הרמה שלו. אפשר קישור למשחק שלך?
יאמר לזכותי שאני נרשמתי ככה לפחות לפני שנתיים, רארר.Originally posted by TaL~@Oct 16 2009, 03:58 PM
מה קורה כולם?
תכין לי אנימציה של סאנג'י אתה יכול?Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:15 PM
הנה
יש לי אתר עם הספרייטים של הכל כולל וואן פיס.
אין שום באנר Oם
זה לא משהו פשוט כמו להדביק ספריטים של פוקימון על תמונה. את זה אני יכול לעשות בעצמי בצייר. אני צריך מישהו שיודע עיצוב S"
mix שאני מכין לאתר, חלק נורא קטן
הוא עוד צריך שיפור והקול אומר כל הזמן אותו דבר אבל במוצאי שבת יהיה מוכן קחו בנתיים חלק שעוד לא סיימתי אני מעלה כי אחר כך לא יוכל להשתמש במחשב ביי שבת שלום
http://www.siz.co.il/down.php?i=jenkztdln2rr.wma
קיבוש פ:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)