השישיה שלי היא ככה צ'אריזרד, בלסטויז, בלבאזור מפותח, ספירטומב, דונפן... אז אני מטלבת איזה איוי כדאי לי להכניס?
השישיה שלי היא ככה צ'אריזרד, בלסטויז, בלבאזור מפותח, ספירטומב, דונפן... אז אני מטלבת איזה איוי כדאי לי להכניס?
אספיאון העל חושי או אמריבאון החושך
עדיפות לאפסיון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
אספיון, גלייסיון או ג'ולטיון.
אני ממליץ לך יותר על גלייסיון(הקרח) בגלל שהוא משפיע על דרקונים שרובם מעופפים ולכן לא יושפעו מאדמה,
ואש,מים ועשב חלש עליהם.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
סבבה תודה תוכלו בבקשה לתת לי סט לגלסיון?
הנה סט:
hail
blizard/ice beam
water pulse
signal beam/shdow ball
hail זה בשביל היכולת שגרומת ליריב להחטיא אותו בזמן סופת שלגים ואז blizard לא יחטיא.
water pulse זה נגד אש והרביעית זה יותר פילר... אבל זה טוב למה שתי המתקפות האחרות חלשות על מים.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
תודה רבה :-) ! תוכלו בבקשה להביא לי גם סט לשאר הפוקימונים בשישיה?
בשמחה.Originally posted by קיציס:-)@Oct 17 2009, 08:11 PM
תודה רבה :-) ! תוכלו בבקשה להביא לי גם סט לשאר הפוקימונים בשישיה?
דונפן:
erthquake
stone edge/rock slide
poison jab
seed bomb/rapid spin
רעידת אדמה זה סטאב.המתקפות אבן זה בשביל לפגוע במעופפים ועל קרח.
המתקפת רעל זה על עשב.ברביעית אתה יכול לשים seed bomb שחזק על מים,אבל זה כמעט אותו נזק
על מים כמו רעידת אדמה(160 במקום 150).אז אם אתה לא רוצה שים לו rapid spin שנפטר מהspike
למינהם.אני עורך לעוד.
צ'ריזארד:
flamethrower
air slash
sunny day/focus blast
solar beam/dragon pulse
שתי המתקפות הראשונות זה סטאב.
לאחרות יש לך בחירה.או סט סני דיי שאני לא אוהב למה כמעט לכל פוקימון אש ספיישל נותנים אותו אז אם אתה רוצה לעשות משהו אחר קח את שתי המתקפות האחרות.
ספיריטומב:
dark pulse
shadow ball
hipnosis
Nasty Plot
שתיים ראשונות סטאב.
תרדים ואז תתחזק עם המתקפה האחרונה.
בלייסטויס:
waterfall
ice punch
earthquake
משהו לבחירה
ראשון זה סטאב,האחרים זה נגד החולשות. האחרון זה לא ממש משנה.תעה אותו פיזי כי יש לך את גלייסיון, צ'ריזרד וספיריטומב ספיישלים. אז תעשה את האחרים פיזי.
וינזור(לא משהו במשחק הזה):
energy ball
Sludge Bomb
Synthesis
earthquake
תעשה אותו משולב, למה הוא ספיישל ואין עוד מה ללמד אותו(ואני מתכוון לזה) חוץ מhidden power שאין לי מושג איך מחשבים מה הכוח שלהם.שתי מתקפות ראשונות סטאב,שלישית מרפאת ורביעית נגד אש,ברזל ורעל(המתקפות לא משפיעות על רעל.
תודה רבה עזרכת לי מאוד אפשר לנעול
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)