עם אתם לא מצליחים להכנס מחר בבוקר או היום בלילה לפורום , אז כנראה שזה בגלל שעברנו דומיין (נעבור בלילה) :
www.pokemons.co.il .
בתודה, צוות האתר .
עם אתם לא מצליחים להכנס מחר בבוקר או היום בלילה לפורום , אז כנראה שזה בגלל שעברנו דומיין (נעבור בלילה) :
www.pokemons.co.il .
בתודה, צוות האתר .
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
כי הדומיין עוד לא הופעל .Originally posted by Lior_C@Nov 23 2007, 12:16 AM
לא מצליח להכנס, מחר אני מקווה שיעבוד.
כשהוא יעבוד , תדעו שצריך להכנס לכתובת : www.pokemons.co.il .
אבל , מנהל גוז יכוון את : poke.guz.co.il לדומיין החדש .
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
תראה איילון שלנו, אתה יודע כמה משתמשים איבדנו בגלל מעברי כתובת? ואני בימים האלה עומל על הבאת משתמשים, אם נחליף כתובת שרק דרכה יוכלו להיכנס, כל העבודהת יהה לחינם...Originally posted by shadow@Nov 23 2007, 01:00 AM
חס וחלילה
ההורים שלך לא יכולים לעזור לך עם מודעת גוגל?
תחשוב!
1000 שקל כל חודש!
מקסימום תלך לבית בושת!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אילון צודק .Originally posted by shadow@Nov 23 2007, 01:29 AM
חח...אחי...ננסה לחבר את הכתובת הקודמת לכתובת החדשה כמה שיותר מהר כשידיע הדומיין החדש
זה DNS .. זה לא בעיה ><
זה תוך שנייה יכול לעבוד![]()
אני הוספתי את הכתובת לסמניות כבר ^__^
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
אחלה דניאל תודה :]
אני תמיד האמנתי לך אבל לא להם >_>
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
הוספתי את זה כבר למעודפים![]()
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)