בינתיים בחרתי את גרצ'ומפ אינפרנפ וסטרפטור.
ואני צריך סטים שכוללים HM.
Double Edge=קצה כפול?Originally posted by ColdEye@Oct 29 2009, 09:31 PM
גראצ'ומפ אובר...לאינפרנאפ יש כמות כמעט בלתי-מוגבלת של סטים, וסטראפטור Return or Double Edge/Brave Bird/Close Combat/U-turn.
בקיצור אני מאוד ממליץ על הפוקימונים האלה,הם מעולים לפוקימון פנינה/יהלום....הנה סטים:
אינפרנפ:
Close combat
Flare blitz/Flamethrower
Thunderpunch
Shadow claw/Earthquake
גארצ'ומפ:
Earthquake
Dragon claw/Outrage
Swords dance
Brick break/Stone edge
חפץ-lum berry
סטארפטור:
Brave bird/Fly
Close combat
Return
U-turn
החפצים לאינפרנפ וסטארפטור לא חשובים....הנה סטים לפוקימונים אחרים שאני מציע:
פלוטזל:
Ice fang
Waterfull
Dig/Brick break
Bulk up/Rain dance
וויביל:
Night slash
Ice punch
Aerial Ace/Brick break
Swords dance
ברונזונג:
Gyro ball
Earthquake
Psychic
Trick room/Hypnosis
יכולת-Levitate
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
גארצ'ומפ-דרקון\אדמה
אינפרנייפ-אש\לחימה
סטארפטור-מעופף\נורמל
פלואצל-מים
לוקסריי-חשמל
אבומסנוו-עשב\קרח
אחלה שישיה!!היא מגוונת וטובה,אני ממליץ עליה.
מה לעזאזל? למה אתה צריך אדמה ולחימה בו זמנית? הם מכסים אותם דברים ולא משתלבים טובף לאגרוף רעם גם אין מספיק כוח נגד שום דבר חוץ מגרידוז (ופליפר ומנטיין), שבכל מקרה יירד לקשר דשא.Originally posted by ~Jackie Chan~@Oct 30 2009, 04:27 PM
Double Edge=קצה כפול?
בקיצור אני מאוד ממליץ על הפוקימונים האלה,הם מעולים לפוקימון פנינה/יהלום....הנה סטים:
אינפרנפ:
Close combat
Flare blitz/Flamethrower
Thunderpunch
Shadow claw/Earthquake
גארצ'ומפ:
Earthquake
Dragon claw/Outrage
Swords dance
Brick break/Stone edge
חפץ-lum berry
סטארפטור:
Brave bird/Fly
Close combat
Return
U-turn
החפצים לאינפרנפ וסטארפטור לא חשובים....הנה סטים לפוקימונים אחרים שאני מציע:
פלוטזל:
Ice fang
Waterfull
Dig
Brick break/Bulk up/Rain dance
וויביל:
Night slash
Ice punch
Aerial Ace/Brick break
Swords dance
ברונזונג:
Gyro ball
Earthquake
Psychic
Trick room/Hypnosis
יכולת-Levitate
למה לא Yache Berry לגארצ'ומפ?
לא רק שFly נותן הרבה פחות כוח, הוא גם נותן ליריב להעלות סטטוסים מולך, מה שמעשית נותן לגרידוס ריקוד גרקון חופשי וGG.
אביזרים לא חשובים? אביזר חשוב בדיוק כ מו המתקפותף במיוחד כשאניפרנאפ הוא בין המשתמשים הטובים ביותר של Life Orb.
Dig חלש ושוב נותן ליריב להעלות סטטוסים נגדך, ואגרוף קרח עדיף על ניב קרח.
וויוייל חייב רסיס קרח נגד סלמאנס אחרי ריקוד דרקון, לאס אווירי אין מקום בסט ריקוד החרבות, ובעיטה נמוכה עדיפה על שבירת לבנים (למרות שבשביל אתה צריך HG/SS).
לעל-חושי יש כיסוי גרוע, אפילו עם STAB, ולמה Trick Room עם Rain Dance שייעלה לפלואצ'ל את המהירות?
תפסיק להטעות אנשים, להבא אני מדווח.
---
גרצ'ומפ אובר, אתה תאלץ לוותר עליו. הנה שישייה נסיונית, אתה יכול להשתמש בה אם אתה רוצה...
Infernape@Focus Sash
66Atk/252SpA/192Spe
Naive nature
Fake Out~
Stealth Rock~
Fire Blast~
Close Combat~
Staraptor@Choice Band
252Atk/6Def/252Spe
Jolly nature
Brave Bird~
Return/Double-Edge~
Close Combat~
U-turn~
Floaztel@Choice Band/Life Orb
252Atk/6Def/252Spe
Jolly nature
Waterfall~
Ice Punch~
Low Kick~
Crunch/Aqua Jet~
Salamence@Life Orb- התחליף לגארצ'ומפ
84Atk/218SpA/208Spe
Mild nature
Draco Meteor~
Fire Blast~
Earthquake~
Outrage~
Latias@Leftovers
252SpA/6SpD/252Spe
Timid nature
Calm Mind~
Dragon Pulse~
Recover~
Surf~
Weavile@Life Orb
252Atk/6SpD/252Spe
Jolly nature
Swords Dance~
Night Slash~
Ice Shard~
Low Kick~
כשהיתכוונתי שהחפצים של סטארפטור ואינפרנפ לא חשובים היתכוונתי שהוא יכול ליבחור אותם כי הוא יכול לשים leftovers או כמו שאמרת COICE BEND.....לגארצ'ומפ(לפחות לסט שלי)הוא היה חייב lum berry כדי לבטל את הבילבול של ה-outrage....אתה באמת צודק לגבי ה-DIG ו-FLY אבל לא אמרתי שצריך לשים אותם בסט,אתה ראית ששמתי אותם כאופציה לסט-זו בחירה של פותח הנושאOriginally posted by ColdEye@Oct 30 2009, 06:31 PM
מה לעזאזל? למה אתה צריך אדמה ולחימה בו זמנית? הם מכסים אותם דברים ולא משתלבים טובף לאגרוף רעם גם אין מספיק כוח נגד שום דבר חוץ מגרידוז (ופליפר ומנטיין), שבכל מקרה יירד לקשר דשא.
למה לא Yache Berry לגארצ'ומפ?
לא רק שFly נותן הרבה פחות כוח, הוא גם נותן ליריב להעלות סטטוסים מולך, מה שמעשית נותן לגרידוס ריקוד גרקון חופשי וGG.
אביזרים לא חשובים? אביזר חשוב בדיוק כ מו המתקפותף במיוחד כשאניפרנאפ הוא בין המשתמשים הטובים ביותר של Life Orb.
Dig חלש ושוב נותן ליריב להעלות סטטוסים נגדך, ואגרוף קרח עדיף על ניב קרח.
וויוייל חייב רסיס קרח נגד סלמאנס אחרי ריקוד דרקון, לאס אווירי אין מקום בסט ריקוד החרבות, ובעיטה נמוכה עדיפה על שבירת לבנים (למרות שבשביל אתה צריך HG/SS).
לעל-חושי יש כיסוי גרוע, אפילו עם STAB, ולמה Trick Room עם Rain Dance שייעלה לפלואצ'ל את המהירות?
תפסיק להטעות אנשים, להבא אני מדווח.
---
גרצ'ומפ אובר, אתה תאלץ לוותר עליו. הנה שישייה נסיונית, אתה יכול להשתמש בה אם אתה רוצה...
Infernape@Focus Sash
66Atk/252SpA/192Spe
Naive nature
Fake Out~
Stealth Rock~
Fire Blast~
Close Combat~
Staraptor@Choice Band
252Atk/6Def/252Spe
Jolly nature
Brave Bird~
Return/Double-Edge~
Close Combat~
U-turn~
Floaztel@Choice Band/Life Orb
252Atk/6Def/252Spe
Jolly nature
Waterfall~
Ice Punch~
Low Kick~
Crunch/Aqua Jet~
Salamence@Life Orb- התחליף לגארצ'ומפ
84Atk/218SpA/208Spe
Mild nature
Draco Meteor~
Fire Blast~
Earthquake~
Outrage~
Latias@Leftovers
252SpA/6SpD/252Spe
Timid nature
Calm Mind~
Dragon Pulse~
Recover~
Surf~
Weavile@Life Orb
252Atk/6SpD/252Spe
Jolly nature
Swords Dance~
Night Slash~
Ice Shard~
Low Kick~
ואגרוף קרח טוב בימקום ניב קרח אבל ברק 10 נקודות וזה 100% וניב קרח 95% דיוק אז זה כמעט בלי הבדל,אבל אתה צודק בתכלס.
אבל אני לא מבין מה יש לך לדווח עלי-מה שאני מטעה את המשתמש בסטים שלי,אני רק רוצה לעזור לו לעבור את הליגה,לא ליזכות 100%/100% בקרבות wi-fi הוא קולה רצה לעבור את המשחק.....ואני נעזר במדריך הסטים של STM שהוא מדריך מצויין כדאי לך ליקרוא אותו אפילו שאתה מומחה...
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=15642
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אני לא הצגתי את עצמי בתור "מומחה", אני פשוט מישהו שאוהב את הפוקימונים שלו ויטפח אותם עד הסוף, כיוניים סטים וכל השאר.
Lum Berry יותר אפקטיבי על דרגונייט, גארצ'ומפ עם Yache יכול להוריד שני פוקימונים לכל שישייה בלי וויוייל...
סטראפטור ואינפרנאפ "מתים" מהר מאוד, אין טעם לנסות לחזק את העמימדות שלהם.
טוב סליחה שנסחפתי, אבל אם הוא רק רוצה לעבור את הליגה שפשוט יעביר מיוטו אחרי התג השמיני (הוא יציית בכל רמה) ותן לו Ice Beam/Thunder/Aura Sphere/Calm Mind-אם ה"כללים" לא משנים הוא יכול לקחת את הליגה לבד-וזה גם סט מוכר בקרבות בWi-Fi,
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)