89:93 בדרבי, דייויד לי בלט עם 20 נקודות ו-14 ריבאונדים. הספרס גברו על הלברונס 98:105 למרות שטים דאנקן לא שותף במחצית השניה. כוכב הקאבס קלע 22 נק'. שבר בידו של לאב בהפסד הוולבס לשיקגו.

מחר ב-19:00 תעלה מכבי ת"א למדיסון סקוור גארדן כדי לפגוש במשחק ראווה את הניו יורק ניקס (ישיר ב-5+ LIVE). לפנות בוקר (שבת) ניצחה הקבוצה של מייק ד'אנטוני את הנטס בדרבי, משחק ההכנה האחרון לפני המפגש מול אלופת ישראל, 89:93.

הניקס שיפרו את מאזנם ל-2:2 למרות חסרונו של אל הרינגטון הפצוע בברכו, שחזור לשחק מחר מול הצהובים. דייויד לי הצטיין עם 20 נק' ו-14 ריב', כשלצידו ווילסון צ'נדלר עם 16 ונייט רובינסון שקלע 15 ופתח בצורה חריגה בחמישייה.
אי קלע 21 נק' עם 11 ריב', לנטס שהפסידו עד כה בכל 5 משחקי ההכנה שקיימו ומציגים יכולת מעליבה. טרנס וויליאמס הוסיף 21 משלו וקורטני לי 17. מי שחסר היה דווין האריס הפצוע.

גרג פופוביץ', מאמן סן אנטוניו, לקח חופשה בת יממה אך זה הפריע לספרס לנצח את קליבלנד 98:105. הטקסנים נהנו מ-22 נק' של טוני פארקר יחד עם 7 אס'. ג'ורג' היל הוסיף 13 למנצחים, מאליק האירטסון 11. טים דאנקן קלע 13 נק' לצד 9 ריב' במחצית הראשונה, ואת המחצית השניה בילה בנתינת הוראות מהספסל לחבריו יחד עם עוזרי הפופ.

לברון ג'יימס קלע 22 נק' לקאבס אחרי שהחלים ממחלת השפעת. מו וויליאמס נתן 15, ג'מאריו מון סיפק 12, ראסל רובינסון 11 ושאקיל אוניל 8 נק' ו-13 ריב' ב-24 דקות.

הפסד ראשון נחלה פילדלפיה, 115:113 לפיניקס. שש קליעות עונשין מדוייקות של דן דיקאו בדקה האחרונה מנעו מחברי עיר האחווה לבצע קאמבק מרשים, לאחר ששבו מפיגור 18 נק' ב-8 הדקות האחרונות. צ'אנינג פריי בלט אצל השמשות עם 17 נק', אמארה סטודמאייר קלע 16 וקטף 12 ריב', ליאנדרו ברבוסה קלע 16 משלו, ג'ייסון ריצ'ארדסון 16 וג'ארד דאדלי 11. מאריס ספייטס הצטיין עם 32 למפסידים, לו וויליאמס 27 והרוקי ג'רו הולידיי 14.

אינדיאנה ניצחה 104:119 את יוסטון עם 22 נק' של דני גריינג'ר ו-13 של לות'ר הד, אקס הרקטות. איש משחקני החמישייה של ריק אדלמן לא הגיע למספרים כפולים, ואת רשימת הקלעים בקבוצה הובילו וויל קונרוי עם 14 ו-9 אס' וקארל לנדרי שניפק 14. שיין באטייה ולואיס סקלה נתנו 9 כ"א.

שיקגו ניצחה את מינסוטה 90:94 ועלתה ל-1:5. לוולבס היה זה הפסד כואב במיוחד לאחר שבמהלך המשחק שבר הסנטר קווין לאב עצם בידו ויחמיץ לפחות את חודש המשחקים הראשון של העונה. טיירוס תומאס קלע 22 נק' והוריד 13 ריב' למנצחים, טאז' גיבסון רשם 14 וג'נארו פארגו 13 וג'אמפ חשוב בדקת הסיום. קורי ברואר קלע 20 למיני, אולכסיי פצ'רוב 16 ואל ג'פרסון 10 ו-16 קטיפות. הרוקי ג'וני פלין פתח בחמישייה וסיים עם 10 ו-8 אס'.

קרדיט לספורט 5,קישור לכתבה: כאן .