הכל טוב..
ואני אני!
הכל טוב..
ואני אני!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה רק אני או שנפל הפורום לכמה שניות?
וואלה רותם אתה לא פסדר..
גם לי לא הצליח להיכנס..
אבל בקטנה...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
נפל נו..
אם לא הייתי קולט שתמיר עומד להגיב במשחק היה נהרס לי כל ההמשך...
אבל עשיתי רענן בדף נפרד לראות מה הוא הגיב.. ואז כבר לא עבד לי כמה דקות..
גם אצלי סבבה תודה ששאלתOriginally posted by Dingo@Oct 19 2009, 11:39 PM
הכל טוב..
ואני אני!
איזה קטעים גם אני זה אני !
הפורום באמת לא עבד לי איזה חצי דקה...
Hello, I'm Yellow !
היי
מישהו כאן?
או שאני כבר אגיד בוקר טוב כי רק מי שיקום מחר יראה את ההודעה הזאת? חחח
יש לי חשק להרוס לך את הבטקר טוב...Originally posted by @Shon@@Oct 20 2009, 12:54 AM
היי
מישהו כאן?
או שאני כבר אגיד בוקר טוב כי רק מי שיקום מחר יראה את ההודעה הזאת? חחח
מה קורה ?
ובוקר טוב
Hello, I'm Yellow !
אתה זה משהו אחר חחח
הכל בסדר מה איתך?
ולא הרסת לי את הבוקר טוב
אני אגיד אותו אחרי שתלך לישון חחח (אם בכלל)
נשבע לכם אורי הזה מעשן משהו...
חחחחח
אני הגעתי למסקנה.. להיכנס למקושרים.. זה כמו להיכנס לבית זונות....
חחח שמתי לב
ומה זה מקושרים?
מה זה הדבר הזה חחחחחח
אז מה קורה?
משעמם
לך לך לישון יסטלן אתה צריך לקום לבצפר...
לא אני לא
אין לי ביה''ס![]()
בוקר טוב
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)