אני לאOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:30 PM
הסיפור שלי פורסם.
ונדב- תפסיק להיות גזעני
אני לאOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:30 PM
הסיפור שלי פורסם.
ונדב- תפסיק להיות גזעני
ספוילר
היחס שלך לכושים הוא יחס גזעניOriginally posted by Lightning Rider@Oct 20 2009, 09:30 PM
אני לא
כול אחד ויחסו לכושים .
חח היום חבר שלי אכל שוקולד אז אני עעושה לו
לא יפה לאכול כושים יקניבל !
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
לא.Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:33 PM
היחס שלך לכושים הוא יחס גזעני
אין לי שום דבר נגד אתיופים (כושי זאת מילה גזענית, אז כשאתה אומר אותה אתה בעצמך גזען),, ולמעשה הם דווקא אחלה אנשים. יש לי חברים אתיופים בבצפר.
ספוילר
אני משתמש במושג שבו אתה השתמשת.Originally posted by Lightning Rider@Oct 20 2009, 09:34 PM
לא.
אין לי שום דבר נגד אתיופים (כושי זאת מילה גזענית, אז כשאתה אומר אותה אתה בעצמך גזען),, ולמעשה הם דווקא אחלה אנשים. יש לי חברים אתיופים בבצפר.
ולמה אתה קורה לעומר כושי? זו גזענות
אבל אם אתה בעצמך משתמש במושג הזה, מי אתה שתעיר לי על זה? :huh:Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:39 PM
אני משתמש במושג שבו אתה השתמשת.
ולמה אתה קורה לעומר כושי? זו גזענות
ספוילר
אם אני אגיד אתיופי זה לא יגיד לך כלום.Originally posted by Lightning Rider@Oct 20 2009, 09:40 PM
אבל אם אתה בעצמך משתמש במושג הזה, מי אתה שתעיר לי על זה? :huh:
כדי להסביר לך שאתה משתמש במושג הזה בצורה גזענית אין לי בררה, אני חייב לציין אותו.
אני אישית שונא את המושג הזה ולא משתמש בו, אבל נאלצתי לכתוב אותו בשביל שאוכל להעיר לך על זה
בלה בלה בלה חרטא חרטא חרטא.Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:42 PM
אם אני אגיד אתיופי זה לא יגיד לך כלום.
כדי להסביר לך שאתה משתמש במושג הזה בצורה גזענית אין לי בררה, אני חייב לציין אותו.
אני אישית שונא את המושג הזה ולא משתמש בו, אבל נאלצתי לכתוב אותו בשביל שאוכל להעיר לך על זה
יש דרכים להסביר, אתה בחרת בדרך גזענית, אז הנה, אתה לא יכול להעיר לי על זה.
ושוב, אין לי שום דבר נגד אתיופים, אז תפסיק כבר.
ספוילר
תראה, אני לא מנסה להיות גזעני ולא כלום, אתה מנסה עכשיו לברוח מאחריות בצורה מכפירה ומעליבה, ותאמין לי שגם לי אין שום דבר נגד אתיופים.Originally posted by Lightning Rider@Oct 20 2009, 09:43 PM
בלה בלה בלה חרטא חרטא חרטא.
יש דרכים להסביר, אתה בחרת בדרך גזענית, אז הנה, אתה לא יכול להעיר לי על זה.
ושוב, אין לי שום דבר נגד אתיופים, אז תפסיק כבר.
ותגיד, למה אתה משתמש במושג הגזעי 'כושי' בלי הפסקה כדי לתאר את עומר והאת האופי שלו? אני לא אפסיק, כי אתה מנסה לברוח מאחריות, פשוט מאוד. אני כבר מזמן הייתי נותן לך אזהרה על זה שאתה קורא לעומר כושי, אבל אני לא יכול.
חדל ריבים !
( חחח עכשיו תפסיקו ! )
בברכה, דודי
אתה אומר לי לתת לגזענות לשרור פה בפורום?Originally posted by The Dudi@Oct 20 2009, 09:46 PM
חדל ריבים !
( חחח עכשיו תפסיקו ! )
בסדר, אם מבחינתך זה בסדר אין ל מה לעשות
מנסה לברוח ממה? :huh:Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:46 PM
תראה, אני לא מנסה להיות גזעני ולא כלום, אתה מנסה עכשיו לברוח מאחריות בצורה מכפירה ומעליבה, ותאמין לי שגם לי אין שום דבר נגד אתיופים.
ותגיד, למה אתה משתמש במושג הגזעי 'כושי' בלי הפסקה כדי לתאר את עומר והאת האופי שלו? אני לא אפסיק, כי אתה מנסה לברוח מאחריות, פשוט מאוד. אני כבר מזמן הייתי נותן לך אזהרה על זה שאתה קורא לעומר כושי, אבל אני לא יכול.
יודע מה, קראתי לאלירן שייתן לי אזהרה כי אמרתי שאני כושי, אני לא בורח ולא כלום, ואם כבר, אתה בורח, כי אין לך ממש תירוץ לזה שהסברת בעצמך עם מילה גזענית, נכון?
ספוילר
אתם יכולים לדבר על זה .Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:47 PM
אתה אומר לי לתת לגזענות לשרור פה בפורום?
אבל בקקצב הזה זה יגיע לריבים שהם סתם .
אין לכם מה לעשות .
זכותו של נדב להגיד כושי ולהיות גיזני .
וזכותך לישמור על הארכים שלך ולהגיד הטיופים .
בברכה, דודי
איך אתה, שקורא לעומר כושי בלי הפסקה, מאז לבואר ולהאשים אותי בשימוש במילה הזאת, כשכל מה שאני מנסה לעשות זה למנוע ממך לקרוא ככה למישהו.Originally posted by Lightning Rider@Oct 20 2009, 09:47 PM
מנסה לברוח ממה? :huh:
יודע מה, קראתי לאלירן שייתן לי אזהרה כי אמרתי שאני כושי, אני לא בורח ולא כלום, ואם כבר, אתה בורח, כי אין לך ממש תירוץ לזה שהסברת בעצמך עם מילה גזענית, נכון?
אני מתעב את המילה הזאת ולא מוכן לשמוע אותה או לראות שמישהו קורא למישהו ככה..
כשאתה מנסה לגרום לי להפסיק לנסות לעצור אותך מלהשתמש במושג הזה בכך שאתה מנסה לגרום לזה להיראות ככה שאני משתמש בו בלי הפסקה, אתה רק בורח מהאחריות
ודודי- *הערכים.
לא הבנתי את המילה טיופים, מה זה אמור להיות? כדי שאני אבין מה אתה רוצה אני צריך להיבן מה אתה כותב
זה לא התפקיד שלך לשמור על הפורום ולהילחם בגזענות.Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 20 2009, 09:47 PM
אתה אומר לי לתת לגזענות לשרור פה בפורום?
ואם זה מעניין אותך, אלירן ייתן לי אזהרה, מרוצה?
אין לי בעיה לקבל אזהרה על זה, אבל אתה בעצמך היית גזען כשהשתמשת במושג, אז תפסיק לנסות ולצאת צדיק.
'אתה אומר לי לתת לגזענות לשרור פה בפורום?'
השתמשת במושג כושי?
אז גם אתה חלק מהגזענות.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)