Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. ~TyLeR~
    Guest
    כאן כל אחד ימליץ ספר שהוא קרא לקהילה שגם תקרא ע"פ הטופס הבא:

שם הספר המלא: (השם של הספר שאותו אתם רוצים להמליץ עליו)
    שם המחבר: (שם האדם שחיבר את הספר שאותו אתם רוצים להמליץ)
    תמונה: (תוסיפו תמונה של עטיפת הספר. מומלץ)
    סוג הספר: (פנטזיה,רומן,הרפתקאות...)
    הוצאה עיברית: (החברה שהוציאה את הספר. מומלץ)
    תאור כללי על הספר: (תתארו בקצרה בלי ספוילרים חשובים את הרקע ואת העלילה)
    ההמלצה: (כאן תכתבו את ההמלצה שלכם שתכלול:תקציר בקצרה על מה הספר,למה אהבתם אותו,מה הם הדברים המעניינים בו וכ"ד)

טוב תתחילו להמליץ ^^

*הערה: אין להוסיף המלצה על ספר שהומלץ*

zuran: נעוץ

ספרים שהומלצו עד כה:
    הטירה הנעה.(sai)
    חומריו האפלים - הטרילוגייה (TorchicMon)
    צופן דה וינצ'י (Harry Potter)
    קרקס האיימים (zuran)
    שוליית הערפד (zuran)
    הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (Char)
    האלכימאי (ליאורוס מושל יבשת סקא)
    הארי פוטר - סדרה (Poliwhirl מבלוק)
    דימדומים (_DragonBreath_)
    אראגון (The Trooper)
    אני, רובוט (GurPtile)

• משתמש מנוסה
    יפה 0=
    שם הספר המלא: הטירה הנעה.
    שם המחבר: לא יודע...לא הסתכלתי XD
    סוג הספר: פנטזיה הרפתקאות רומן.
    תאור כללי על הספר: מספר על מדינה בשם אינגרי שיש בה מלחמה בין הצבא,מכשפת השממה [מכפה נוראה] והקוסם האול שאומרים שוהא אוכל לנשים את הלב.
    הסיפור מספר על סופי,ילדה הבחורה משלושה אחיות שאימא מנהל חנות כובעים.
    יום אחד המכשפה נכנסת לשם והופכת את סופי לבת תשעים בערך.
    ואז סופי יוצאת לבד למסע כדאי שהמכשפה תחזיר אותה לצורה המקורית,היא עוצרת בטירה הנעה של האול [הקוסם ה"רשע"]
    ושמה היא מתחילה לעבוד כעוזרת בית ופוגשת את קליצפר,שדון אש שהבטיח שיבטל את הקללה שלה עם היא תבתל אתהחושה שלו עם האול שאסור לו לדבר עליו [השדון מפעיל את הטירה].
    את מייקל,שוליית הקוסם שמאוהב באחותה,הוא בן 15 בערך.
    ואת האול,קוסם גנדרן שתמיד מנסה למשוך נערות וכשהן מתאהבות בו הוא עוזב אותן ועובר לנערה אחרת.
    ההמלצה: ספר ממש מעניין וממש טוב,אני נהנתי מימנו מאוד.
    צונזר

• משתמש מנוסה
    שם הספר המלא:טרילוגיה:המצפן הזהוב/הסכין המעודן/משקפת הענבר.
    שם המחבר:פיליפ פולמן
    סוג הספר:פנטזיה, אני חושב.
    תאור כללי על הספר:קשה להסביר... (יש נושא רישמי)
    ההמלצה:ספרים מענינים כוללים כל מה שספר יכול לכלול!
    לא יכולתי להפסיק לקרוא!

• משתמש מנוסה
    שם הספר המלא: צופן דה וינצ'י
    שם המחבר: דן בראון
    סוג הספר: מותחן היסטורי אך הסיפור בדיוני
    תאור כללי על הספר: רוברט לנגדון וסופי נווה-דני מפענחי צפנים-נשלחים לגלות מיהו הרוצח שרצח את סבה של סופי נווה. בהתחלה חושדים בלנגדון אך בסוף מתברר שזה לא הוא. הם מגיעין כך לסוד אגדי על עברו של ישו-הוא היה נשוי למריה מגדלנה והיו להם ילדים. מסדר ציון נשבע לשמור על הסוד הזה לנצח, אך ארגון קתולי אחר, שהוא למעשה נגד חשיפה זו לעולם, לפתע מעורב במקרה. ספר מותח וחובה לכל אוהב היסטוריה ובכלל לקוראים החובבנים!
    ההמלצה: לדעתי ספר מותח מאוד ואי אפשר להפסיק באמצע! גמרתי אותו בכמה ימים בלבד ואח"כ הצטערתי שהוא נגמר. מותחן עוצר נשימה!

• משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    שם הספר המלא: קרקס האיימים
    שם המחבר: דארן שאן
    תמונה:
    סוג הספר: מתח ומדע בדיוני
    הוצאה עיברית: כנרת
    תאור כללי על הספר: דארן שאן היה ילד רגיל - עד שקיבל הזמנה לראות את קרקס האימים... עד שפגש את מדאם אוקטה... עד שעמד פנים אל פנים מול יצורי הלילה ששינו את חייו...
    דארן וחברו סטיב נלכדו במלכודת מסוכנת. דארן יודע שרק איש אחד יכול להציל אותם. אבל האיש הזה צמא לדם... האיש הזה תובע מדארן את הבלתי אפשרי...
    ההמלצה: ספר מתח מצויין ומחליא להפליא, מצויין לפני שינה בלילה למי שאוהב סיוטים כמוני.

שם הספר המלא: שוליית הערפד
    שם המחבר: דארן שאן
    תמונה:
    סוג הספר: מתח ומדע בדיוני
    הוצאה עיברית: כנרת
    תאור כללי על הספר: דארן שן היה עוד תלמיד רגיל עד לביקורו בקרקס האימים. עכשיו, כשהוא מתאמץ להסתגל לחייו החדשים כשוליית ערפד, הוא מנסה נואשות לעמוד בפני הפיתוי היחיד שמחליא אותו... הדבר היחיד שיכול להחזיק אותו בחיים. אבל הייעוד שלו קורא לו... איש הזאב מחכה...
    ההמלצה: ספר מתח מצויין ומחליא להפליא, מצויין לפני שינה בלילה למי שאוהב סיוטים כמוני. ממולץ לקרוא את קרקס האיימים קודם.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

• Char
    Guest
    שם הספר המלא: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
    שם המחבר: ג'יי .קיי רולינג
    תמונה:
    סוג הספר: פנטזיה
    הוצאה עיברית: פרוזה
    תאור כללי :הארי חוזר לבית הספר לשנה השישית שלו ובה קורים דברים מוזרים והמלחמה נגד וולדמורט נפתחת והנבואה עומדת להתגשם, וסנייפ *ספויילר*
    ההמלצה: תקראו מפני שהספר מאוד מעניין ומפחיד (קצת)

נערך על ידי zuran המנהל כדי לעשות סדר ולהוריד ספויילרים

שם הספר המלא: "האלכימאי"
    שם המחבר: פאולו קאולו.
    תמונה:
    סוג הספר: פנטזיה, הרפתקאות.
    הוצאה עיברית: ידיעות אחרונות
    תאור כללי על הספר: מספרים על נער בשם סנטיאגו שהוא רואה צאן והולך לחפש אוצר שחלם עליו פעמיים. וספר יפה בקיצור.
    ההמלצה: ספר טוב יפה ומוסרי השכל חשובים.

נערך על ידי zuran המנהל כדי לעשות סדר ולהוריד ספויילרים

• משתמש מנוסה
    אני יכול להמליץ על סדרה?

שם הספר המלא: (השם של הספר שאותו אתם רוצים להמליץ עליו):
    כל ספרי הארי פוטר
    שם המחבר: (שם האדם שחיבר את הספר שאותו אתם רוצים להמליץ): ג'יי קיי רולינג
    תמונה: (תוסיפו תמונה של עטיפת הספר. מומלץ): אין, אולי אני יוסיף
    סוג הספר: (פנטזיה,רומן,הרפתקאות...): קסמים
    הוצאה עיברית: (החברה שהוציאה את הספר. מומלץ): פרוזה
    תאור כללי על הספר: (תתארו בקצרה בלי ספוילרים חשובים את הרקע ואת העלילה):
    הארי בין 11, הוא גר אצל דודיו והוא חושב שהוריו מתו בתאונת דרכים (שבה קיבל את צלקת הברק שלו).
    דודיו של הארי שנאו אותו, ואהבו מאוד את בנם, דדלי.
    הם אפילו הכריחו את הארי לישון בארון.
    ואז, פתאום הגיע מכתב להארי (איך הגיע ופרוט אני לא יכתוב, צריך לקרוא) שהוא יכול ללמוד בהוגוורטס, ביה"ס לקוסמים
    הדרסלים לא רצו שזה יקרה, ואני יכול להגיד שהם "הסתירו" את המכתבים, במידה שהם יכלו
    עד שכבר לא יכולו, והם הלכו להתגורר באי (שקרוב לחוף)
    בסוף בא ענק, (האגריד) ומסביר להארי הכל;שהוא קוסם, שקוסם רשע רצח את הורי וניסה לרצוח גם אותו כשהיה תינוק אבל לא הצליח ובמקום זה השאיר להארי צלקת ושהוריו השאירו לו המון כסף
    בסוף הארי הולך ללמוד בהוגוורטס
    ההמלצה: (כאן תכתבו את ההמלצה שלכם שתכלול:תקציר בקצרה על מה הספר,למה אהבתם אותו,מה הם הדברים המעניינים בו וכ"ד) ספרים מרתקים, אם המון רמזים לגבי העתיד, אני עצמי ממש אהבתי אותם, הם כתובים נפלא
    אני ממש לא ממליץ לקרוא מספר אמצעי, אלה מהראשון
    רק כדי להראות לכם כמה אני אבתי אותו, אני יגיד לכם כמה פעמים קראתי כל ספר:
    ראשון: 6
    שני: 6
    שלישי: 6
    רביעי:6
    חמישי:5
    שישי:5
    שבעי:1
    אני קורא לפי הסדר כל הזמן

כי את הראשונה תמיד זוכרים 8) חתימות אחרות שלי

• משתמש מנוסה
    שם הספר המלא: דמדומים/Twilight
    שם המחבר: סטפאני מאייר
    תמונה:
    סוג הספר: נוער, פנטזיה, רומן
    הוצאה עיברית: רק הספר הראשון בסדרה יצא לאור בעברית, ואני לא כ"כ יודע את ההוצאה לאור שלו.
    תאור כללי על הספר: איזבלה סוון, נערה בת 17, שעוברת מאריזונה לעיירה נידחת, שם גר אביה הגרוש מאמה. בלה מתיישבת באחד השיעורים בבית הספר שם היא לומדת, על יד נער מוזר, אך עם זאת יפה תואר. אותו הנער מתרחק מאיזבלה בצורה עוינת, מגלה כלפיה שנאה מצד אחד ומשיכה כה גדולה מצד אחר.
    הספקות והמיסתורין כלפיו רק גוברים, והיא מרגישה שמאחורי המסכה שלו מסתררת אישיות מיסתורית עוד יותר, ולאט לאט מגלה שמאחורי אדוארד יש יותר מסתם נער. אך ככל שבלה מתקרבת אליו כך היא מעמידה את עצמה בסכנה שגוברת, וכשהיא מבינה למה הכניסה את עצמה נראה שכבר אין לה דרך חזרה.
    ההמלצה: אז ככה. ספר מעולה, מלא מתח, דרמה, אקשן ומיסתורין. ככל שהספר ממשיך, כל אתה רוצה לקרוא עוד יותר ועוד יותר.
    אני אישית אוהב ספרי פנטזיה ומד"ב, ולכן נורא אהבתי אותו. הוא מותח, מרגש, מעניין. שווה לכל אוהב ספרי מתח ופנטזיה לקרוא. לכל הגילאים.
    <u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>&#33;</span></u>

• Kibō no chi
    שם הספר המלא:אראגון
    שם המחבר:כריסטופר פאוליני
    סוג הספר:פנטזיה, רומן
    תאור כללי על הספר:אראגון, נער חווה פשוט להחריד, מוצא ביער שליד הכפר שבו הוא חי אבן בוהקת. האבן הזאת מתגלה כאבן דרקון וממנה בוקעת דרקונית (ביצת דרקון... דרקונית... הפתעה, הפתעה). ומכאן הספר הולך באותו כיוון שהולכים בו מיליון ואחת ספרי פנטזיה אחרים: אראגון מגלה עולם שלם שלכאורה לא היה קשור עליו כשהוא נזרק בעל כורחו לתוך מאבק בין הקיסר הרודן גלבטוריקס לבין... אה... כל אחד אחר ביקום. אבל מה, גלבטוריקס הוא רוכב דרקונים מיומן ובלתי מנוצח, ככה שהוא בעצם יכול לעשות מה שבא לו בליל חטוף על זה.
    אראגון מגלה שבגלל שהביצה בקעה בשבילו, הוא הופך לרוכב דרקונים, גזע על סף הכבדה (בגלל... תנחשו), ובגלל היותו הרוכב באחרון פרט לגבטוריקס הוא צריך לעזור למיליון ואחד אנשים, לעבור דרך אימונים קשים, ללמוד איך להיות קוסם ו-
    אה, הייתי רוצה לשים דגש על הקטע של הקוסם: כריסטופר פאוליני נחשב בעיני לגאון מדהים בגלל מה שהוא עשה שם: הוא בנה מערכת מורכבת מאוד בשביל הקסם בעולם שלו שמבוססת על שפה עתיקה, כשבספרים מופיעות אלוהים יודע כמה מילים, כשלשפה החביבה הזאת יש גם חוקים משלה (כמו זה שאי אפשר לשקר בשפה הזו), וחוקים דקדוקיים שאם עוברים עליהם דברים איומים קורים. אבל זה לא אומר שאם היית מורה ללשון אתה גם אוטומטית קוסם מוכשר בטירוף: הקסם עוד עובד על החוק של שימור אנרגיה: כל מה שתעשה בעזרת קסם ייקח מאותך אותה כמות אנרגיה שהיה לוקח לבצע את הפעולה בדרך אחרת, ולכן ממש מגניב לראות איך קוסמים עוקפים את המגבלה הזאת. אני, למשל, חשבתי לי שבטח לא לוקח יותר מדי אנרגיה לנתק את אבי העורקים מהלב. בכ"מ...
    הספר מציג עולם רחב ומלא חיים, גיבור שקל להזדהות איתו, מערכות בין-דמותיות חביבות (אני אישית ממש אהבתי את זאת שבין אראגון לסאפירה, הדרקונית שלו), מיליון ואחת פרטים ושבע אצבעות אצל גמדים. רוצים לדעת על מה דיברתי במשפט האחרון? טוסו לחנות ספרים, יא עצלנים. ואם אין לכם כוח לפנטזיה אמיתית, תוותרו (לספר השני יש 1013 עמודים).
    הערה: את התיאור על הספר לא אני כתבתי, אלא חבר שלי. אני פשוט עלצן מכדי לכתוב בעצמי ם:
    ההמלצה:אחד הספרים הכי טובים לדעתי, לחובבי פנטזיה רציניים בלבד&#33;

Spoiler ספוילר

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    שם הספר המלא: אני רובוט
    שם המחבר: אייזק אסימוב
    תמונה:
    סוג הספר: מדע בדיוני
    הוצאה עיברית: הוצאת כתר
    תאור כללי על הספר:הספר אני רובוט ,שנכתב בשנות החמישים וחזה את חשביות הגדלה של האוטומטים בחיינו ,הוא כבר מזמן קלאסיקה מודרנית.
    בספר מרתק ורב עלילות זה ניסח אייזק אסימוב לראשונה את שלושת חוקי הרובוטיקה ,ובכך ערך השוואה לבין בני האדם לבין הדבר המופלא והלא אנשוי ,רובוט עתידני.
    ההמלצה: אהבתי את הספר כי בזכותו עלו לי רעיונות לראש לכתוב גם אני עצמי ,יתר על כן ,הספר מוצג לא כמדעי אלא כסיפור שונה. ממליץ לא רוצה להרוס.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •