Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    מה קורה שמגיעים למצב של וואבפט מול וואבפט? כי בגלל היכולת של הוואבפטים אף אחד מהם לא יכול להתחלף ואין להם שום מתקפה שמורידה נזק אז הם לא יכולים להרוג אחד את השני,ואפילו אם נגמר להם ההתקפות והם מתחילים להשתמש בהתקפות החלשות שמורידות להם קצת חיים אני לא בטוח שזה יהרוג אותם בגלל שבדרך כלל יש על וואבפט את החפץ שעריות,אז מה קורא?

2. משתמש מנוסה
    ממשיכים עד שהקרב נגמר,או שמחליפים פוקימון

3. משתמש מנוסה
    לא קארתה את מה שכתבתי?היכולת של וואבפט לא נותנת להם להתחלף ואפילו אם יגמר להם ההתקפות והם יתחילו להוריד קצת נזק,הנזק לא יעזור בגלל שבדרך כלל יש על וואבפט את החפץ שעריות

4. משתמש מנוסה
    כל אחד תוקף את המתקפות שלו, שכמובן לא ישפיעו על היריב.בסוף יגמרו להם המתקפות ואז כל אחד מהם יתקוף באיזו מתקפה שקוראים לה סטרגל, שתוקפת אוטומטית אם לחצת על fight.
    היא תוקפת ומורידה חיים.אין לי מושג מה הכוח שלה.ותאמין לי שזה מעצבן למה פעם נתקעתי בקרב של פלריון רמה 15 נגד וואבפט רמה 64..ובסוף פלריון שלי ניצח.
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

5. משתמש מנוסה
    כן,אני מודע להתקפה הזאת,אבל זה מתקפה ממש חלשה ואני לא בטוח שזה מוריד מספיק חיים בגלל שבדרך כלל סמים לוואבפט שעריות(מרפה 1/16 חיים כל סוף טור) אז לפי דעתי אם מגיעים למצב של וואבפט נגד וואבפט השחקנים חייבים לפרוש,השאלה שלי אם אני תועה?

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אתה לא טועה.
    אבל זה מוריד חיים גם ליריב וגם לפוקימון שמשתמש בה.
    אז זה יותר מהיר.

7. משתמש מנוסה
    בדקתי בסרבי והכוח של המתקפה זה 50 והיא פיזית.אבל כמו שstm אמר וואבפט אחד יתקוף וירדו לו חיים אבל לא נראה לי שהleftover ירפא את כל הנזק.אבל תכלס באמת עדיף לפרוש כשמגיעים למצב כזה...
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

8. משתמש מנוסה
    תודה רבה על כל התשובות

9. משתמש מנוסה
    אני השתמשתי בוואבפט פעם בDARK CAVE ומצאתי וואבפט אחר ואני יכולתי לברוח (בעצם אני לא זוכר בדיוק מה קרה אבל אני לא זוכר שהייתי צריך לשרוף את כל הPP שלי) . כנראה היוצרים של המשחק חשבו כבר על הבעיה הזאת
    <span style=\'color:blue\'>diamond FC
    1232 3739 3352</span>

<span style=\'color:gray\'>platinum FC
    4345 3922 3867</span>

פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •