Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 105
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    הפרק צפוי ביותר, הקטע של ה"כפילי צל" נחמד אך לא יותר, תנסה להפתיע אותנו לשמשל לעשות ~רק דוגמה~ ככה: רומה יורה חץ מהקשת שלו לכיון אורי אך אורי זז בשנייה האחרונה וחומק מהחץ שממשיך לעוף לכיוונו של גיא שלא שם לב לחץ שעף לכיוון החזה שלו... הבנת?

2. משתמש מנוסה
    אם הפרק כל כך צפוי לך אז בסדר, האחרים היו במתח.
    ואין שם שום כפילי צל, התאדות משמע כמו הפך לגז, פשוט מאוד.
    הגוף הפך לגז והוא נעלם.
    אני לא מתכוון לעשות דברים כאלה כי לדעתי הם הרבה יותר מדי צפויים, יותר מדי מוכרים. זה קיים כל כך הרבה ולכן זה לא מפתיע שזה קורה, אני מנסה לגוון קצת
    ותודה לכולם על התגובות, הפרק הבא לא יצא לפני יום ראשון ככל הנראה.
    והנה ספויילר קטן לגביו: [color=ghostwhite ]פרק 2- קריאה מן העבר! חלק א'[/color]

3. משתמש מנוסה
    איזהב מגניב עשית אותי
    תודה =]
    הסיפור מעניין והכתיבה מעולה

המשך יבוא... ~

עריכה:
    עד יום ראשון בגלל הדבר שביום שבת?
    לא שכחתי!
    זה בסדר מצדך שאני אפתח נושא על זה?
    אם מותר בכלל....
    Hello, I'm Yellow !

4. משתמש מנוסה
    תודה רבה על התגובה.
    אבל זה פחות לך ויותר לכמה חברה אחרים פה, אשמח לקבל ת"בים כמו של רומה, וגם כמו של אורי זה בסדר.
    אבל פשוט תגובות כמו 'ואי איזה מגניב אני מתאדה' לא יעזרו לי לשפר את הכתיבה (זה לא משהו האישי, פשוט התגובה הכי מתאימה שמצאתי במהירות)
    ואורי- כן, בגלל הבר מצווה שלי. מותר לפתוח על זה אני מאמין, וכבר יודעים על הבר מצווה, אז לא צריך להגיד הדבר

5. משתמש מנוסה
    פרק יפה, התיאורים מצויינים-יש כמה קטעים שההתקדמות נהרסת אבל הרעיון ממש טוב
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    תוכל לציין איזה קטעים בבקשה?

7. משתמש מנוסה
    פרק 2- קריאה מן העבר! חלק א'

הכפר היה שקט ורגוע באותו זמן, לא קרה כלום. הציפורים צייצו מנגינות נעימות והכל היה שקט ורגוע. לפתע נשמעה צעקה חזקה בכל הכפר, שהבריחה את כל הציפורים ושברה את ההרמוניה. "זאת לא בדיחה! זה היום החשוב ביותר בחיים שלי!" ונשמע טריקת דלת. ניב, ילד במכנס חאקי וחולצה כחולה ארוכה טרק בחוזקה את הדלת של הבית של חברו אורי, שמיהר לפתוח אותה ולצעוק "זאת הייתה רק בדיחה! ניב, חכה רגע!" ניב התעלם והלך לכיוון הבסיס של אמ"ץ- אבירי משטר צבאיים, למרות שהם מזמן וויתרו על האבירות והפכו ללוחמים, אבל בכל זאת הם לא שינו את השם. ניב ניגש לבסיס ופתח את דלת הכניסה, נכנס פנימה, מוכן להפוך ל"אביר" רשמי. כשהוא נכנס, הוא הופתע לגלות שהאולם הכניסה היה ריק, פרט לאדם אחד בברדס כחול עם כוכבים אדומים שעמד במרכז החדר. הוא זרק על הריצפה חרב מרוחה בדם, והסתובב לכיוון ניב. ניב מיהר להרים סכין שהיה זרוק על הריצפה ולנסות לדקור את האיש. ניב שלח את ידו קדימה, כשהוא אוחז בסכין, והאדם בברדס פשוט תפס את הלהב וניפץ אותו לרסיסים בעזרת ידו החשופה, שלא נפגעה כלל. הוא נתן לניב אגרוף בבטן ואז העיף אותו הצידה על אחד הקירות, ויצא מהבסיס במהירות.
    ניב רץ מהר בין החדרים, כולם היו מלאים בכל האבירים, מבותרים לחלקים, והיו מלאים בדם. הוא הגיע לחדר המפקד, ומצא רק את היד שלו, מחזיקה קלף מגולגל. ניב חטף את הקלף מהיד הקטועה ופתח אותו. הוא קרא בקול ובחשש את הקלף.

לאדון רופיוס,
    לאחרונה קיבלנו מידע מדאיג בנוגע לאירגון הכוכב הסגול. האירגון, שידוע כאירגון פשע בעל מטרות לא ידועות, החל לצוד אנשים בעל כוחות מוזרים ולהפוך אותם לחברים בו, או להעלים אותם למקום לא ידוע, ולעשות בהם מעשים לא ידועים.
    האירגון מצא כוכב סגול, המאפשר לו ליצור כוחות מיוחדים ומפחידים שיהפכו אנשים לאנשי על. החשש שלנו הוא שהם ינסו להשמיד את הבסיסים שלנו, שכם אנחנו האיום העיקרי עליהם. עליך לחזק את החיילים ולהגדיל את כמות החיילים, להעלות את רמת הביטחון והמודעות של הבסיס, וליצור יחידה של ארבעה אנשים שיצאו לצוד את חברי האירגון החלשים. בעוד שבוע תבוא ועדת ביקורת לבדוק את הרמה של הבסיס. בנוסף לכך, ידוע לנו דבר אחד, חברי האירגון זקוקים לנשק. תגביר את השמירה על מחסן הנשק פי כמה, אם האירגון ישיג הרבה נשק והרבה אנשים, הוא יהפוך לבלתי מנוצח.

מצפה לשמוע תשובה בקרוב,
    המפקד הראשי של אב"ץ

ניב אחז את ראשו ולא ידע איך להגיב. הטופס הזה לימד אותו כל-כך הרבה, ובאותו זמן השאיר אותו עם כל-כך הרבה שאלות. הוא הלך למסחן הנשק, פרט לחנית אחת המחסן היה ריק לגמרי. הוא לקח את החנית והלך לכניסה, ניקה את החרב שהאדם בברדס זרק ונכנס לחדר של המפקד, מחזיק את שני הנשקים קרוב אליו ואת המכתב בידו, וישב שם, חיכה.
    הערב ירד ואורי ניפגש עם איתי. אורי שאל "ראית את ניב? לא ראיתי אותו מאז שהוא עזב את הבית שלי ואני חושש שהוא לקח את מה שאמרתי ברצינות." איתי חשב לרגע ואז אמר "לא. בוא נלך לבסיס לראות מה קורה איתו."
    שניהם הלכו לבסיס של אב"ץ, ונכנסו פנימה, מופתעים מהחדר הריק, מהדם על הריצפה במרכז החדר ומהשברים של מה שנראה כלהב של משהו. הם הלכו ועברו בין החדרים, ראו מראות מזוועים וכמעט נחנקו בגללם. בסופו של דבר הם הגיעו לחדר המפקד, וראו את ניב יושב שם, עם הראש מורכן. הם הביטו בו חוששים, ואז ניב אמר "אורי, אתה זוכר מה אמרת היום?" ואורי ענה לו "כן. אמרתי 'תירגע, היום הזה לא כל-כך חשוב. יהיו לך ימים חשובים פי אלף יותר מזה. זה לא כאילו היום הזה ישנה לך את החיים.' למה אתה שואל?" ניב הביט בו במבט רציני ואמר "כי היום החיים של כולנו משתנים, ביציאה למסע נגד אירגון 'הכוכב הסגול'! אורי, קח את החרב הזאת, היא תשמש אתך בקרב. איתי, קח את החנית הזאת, תזדקק לה בהמשך." איתי צעק "ומה אם אני לא רוצה לבוא איתך? אני לא רוצה לעזוב את הכפר השקט והרגוע, שיש בו שלום! אני לא רוצה לצאת למלחמות." שקט מרתיע שרר בחדר אחרי שניב ענה לו "בעוד לא יותר מיום, לא ישאר זכר לכפר הזה. אם לא נעזוב עכשיו, נחוסל ביחד עם הכפר." "מה?" איתי צעק "זה לא יתכן, אתה משקר! לא יכול להיות שאתה דובר אמת!" אורי אמר "תירגע. ניב, אפיה יש לך הוכחה לזה?"
    ניב הראה להם את החלק, ואיתי צעק "רואה? אין פה כלום! אין פה שום סימן לזה שהכפר יהרס!" ואורי אמר "תביט טוב. בתחתית הדף, חלק מקופל." איתי תפס את החלק וניסה לפתוח אותו, אבל זה לא הצליח. ניב אמר "זה קיפול מיוחד של האמ"ץ. תן לי לפתוח אותו." איתי נתן לניב את הדף, שפתח את הקיפול. בחלק המקופל היה כתוב ' נ"ב: אחד מהם מתקדם לכיוונכם, תיזהרו. לפי המידע שלנו זה אחד החזקים מבניהם, ואני מאמין שאחרי שהוא יחסל אתכם, הוא ישמיד את הכפר' וניב אמר "אני ראיתי אותו, ולא יכולתי לעשות לו כלום." כשעשן מחניק נכנס מהחלון של החדר, וצרחות רבות נשמעו מבחוץ. ניב אורי ואיתי מיהרו לצאת החוצה, ולראות את כל הכפר בוער מול עניהם. הם ברחו מהאיזור, רואים את כל האנשים שהם מכירים, נלכדים בשרפה ומתים אחד אחד. איתי אמר "בבקשה ניב, למד אותי להילחם, כדי שאעצור את האסון הזה." וניב אמר "אני הוא לא האדם הנכון. אותי לימדו להילחם בכל מה שאני מוצא, ולא למדתי שליטה מוחלטת בכלי מהכלים שאתם מחזיקים. אתם צריכים למצוא מורה שמומחה בנשק שלכם כדי ללמוד איך להילחם, ואל תדאגו בגלל זה שלי אין נשק, אימנו אותי במיוחד בשביל זה."

8. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    פרק נחמד מאוד
    אני מבין שהפרק הזה והפרק הבא הם פרקים שמראים איך הכל התחיל
    כנראה שהחבורה תפגוש אותי בפרק הבא או משהו
    אהבתי את זה שהפרק הופך ל2 חלקים וזה מה שיוצר את המתח
    בכל מקרה מחכה להמשך

9. משתמש מנוסה
    תודה על התגובה.
    אין עוד תגובות?
    נו טוב לא נורא.
    אני לא מאמין שיצא עוד פרק לפני יום ראשון, אתמול הרגתי את עצמי כדי להוציא את הפרק

10. ~TyLeR~
    Guest
    קראתי את כל הפרקים וההקדמה,אחלה סיפור,אהבתי אותו.

כל הכבוד על הרעיון D:

מצפה לפרק הבא ולמדריך הדמויות D:

• משתמש מנוסה
    תודה על הכל.
    בנוגע למדריך הדמויות, ביקשתי מאורי לעשות אותו אז יקח קצת זמן עד שהוא יצא, אני לא אחראי עליו.
    אני לא מאמין שהפרק יצא לפני יום ראשון, יש סיכוי טוב שביום ראשון בגלל ירידת המתח אחרי הבר מצווה לא יהיה לי כוח לגמור את הפרק, לכן לפני יום ראשון בטוח לא יצא פרק, וגם יום ראשון לא בטוח

• משתמש מנוסה
    וואי ניב איזה סיפור ! .
    אתה יכול להוסיף אותי ?!
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

• משתמש מנוסה
    בטח אין בעיה.
    אבל יקח קצת זמן, יש רשימת המתנה כבר.
    הפרק הבא לא יצא לפני ראשון זה בטוח

• משתמש מנוסה
    קראתי עכשיו את כל הסיפור..סיפור מותח יפה, יש עלילה ויש אורך!
    הפרק הזה היה מצויין!!
    חכה לפרק הבא!
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

• AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    לא אבהתי תפרק הזה משעמם מאד אין מטח הכוכב הסגול מזכיר לי במידה מסויימת תאקאטסוקי מחכה לפרק שאחרי הבאה =&#092;

• עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •