Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 105
  1. משתמש מנוסה
    ירין- תודה על התגובה
    רומה- יש דרך לכתוב את דעתך, ואני מבקש שלהבא תנסה לכתוב אותה בצורה קצת פחות בוטה וקצת יותר נחמדה. ועכשיו הוא אמור להזכיר את האקאטסוקי, זה ישתנה כשתבין את האירגון קצת יותר.
    ורק בישבילך ספויילר לפרק הבא: [color=ghostwhite ]לוחם נוסף של הכוכב הסגול מופיע ומביס בקלות את איתי.
    פרק מס' 3- הלוחם בעל הפיגיון[/color]

2. משתמש מנוסה
    פרק 3- הלוחם בעל הפגיון

ניב רץ במהירות וצעק "שון תמהר! הם עדיין חיים!" שון יצא מהדלת מבולבל, מוחה את דמעותיו מעל פניו. ניב אמר "ראיתי פיצוץ במרחק, הם עוד שם והם נלחמים ברומה וגיא!" שון לא אמר מילה, הוא פשוט רץ ביחד עם ניב. הם נעמדו ליד הגשר השבור וראו מרחוק עוד פיצוץ. שון אמר "ראיתי במפה שיש גשר במרחק שלוש מאות מטר למזרח. מהר!" והתחיל לרוץ, כשניב רץ אחריו.
    אורי ואיתי קפצו הצידה, בקושי רב חמקו מהפיצוץ השני שנורה לכיוונם. גיא הסתער ובמכה אחת מלמעלה איתי ריסק אותו, הואו התעדה. רומה אמר"הם יותר חזקים משחשבתי, אבל בקרוב הם יפלו אם תזוז גיא." ולפתע נשמע קול חזק ואפל מאחוריהם "אל תתחילו לריב. אתם עדיין לא חיסלתם אותם וזה אומר שאתם שניכם עלובים." שניהם אמרו בבת אחת "המפקד? אני חיסלתי שניים מהם, ואם המטומטם ההוא לא היה מפריע לי, הייתי מחסל גם את השניים הנוספים!" ואז שניהם הביטו אחד על השני בכעס. דמות עצומה בשריון שחור בוהק עם כוכבים גסולים עליו יצאה מהיער עם חרב בידה. לידה אורי היה ננס קטן קומה. היא אמרה "שניכם עלובים. את ההדמנות הנוספת לא תקבלו. אחרי שאחסל אותם אני אספר שלכם מה העונש שלכם, עכשיו, פשוט אל תפריעו לי." אורי ואיתי אמרו ביחד "אתה באמת חושב שתוכל לנצח אותנו לגמרי לבד? אתה בטח צוחק." ונעמדו מוכנים לקרב. האדם אמר "קוראים לי סקאלטור, ואני אהרוג את שניכם!" והרים את חרבו למעלה. במכה אחת הוא העיף את החרבות של אורי מהידיים שלו. איתי הרים את המקל וניסה לתקוף את סקאלטור כשהוא לא יכול להגן עם החרב, אבל השיריון בלם את המקל, ואז בבעיטה אחת סקאלטור העיף את איתי על עץ.
    בנתיים שון איבד את ניב בדרך, שקפץ על עצים ונעלם. הוא התקדם ושמע התרסקות, ועץ נשבר. הוא ראה את איתי מכופף בתוך עץ שבור, ואת אורי בלי חרבות ליד סקאלטור. גיא הופיע מולו ואמר "אסור למפקד לגלות שאתה חי, אז אני אחסל אותך עכשיו" ושיסע את בטנו של שון המופתע בעוצמה. דם עף לכל עבר, ושון נפל על הריצפה, שומט את החרב ומחזיק את הבטן שלו בשתי ידייו.
    בנתיים סקאלטר הרים את חרבו במטרה להכות שני באורי, כשאדם בברדס שחור עם פגיון קטנה בידו, נעלמד לסקאלטור על הכתף ותקע את הפגיון בכתף שלו. סקאלטור ניסה לתת לו אגרוף, אבל הוא פשוט קפץ אחורה, משאיר את הפגיון בכתף של סקאלטור. הוא תפס את הפגיון ומשך אותו החוצה בחוזקה, משאיר חור בשיריון ואת הכתף של סקאלטור מדממת. סקאלטור הניף במהירות את החרב שלו לכיוון האדם בברדס, שהרים את הפגיון שלו וחסם את החרב עם החלק הקהה. אורי ניצל את ההזדמנות והרים את חרבו, קפץ וחתך במהירות את הגב של סקאלטור.
    שון ניסה להעמד אבל הכאב הכניע אותו. הוא ישב על הריצפה מחזיק בבטנו, כשגיא מעליו מוכן לחתוך אותו לשניים. גיא הוריד את החרב, כשאיתי קפץ מעץ וצעק בחוזקה, מוכן לרסק את מקלו על גיא ולמחוץ אותו. גיא דקר את עצמו והתעדה, משאיר את איתי לנחוט ולעמוד ליד שון הפצוע. איתי צעק "תצא מהמחבוא ותילחם בי כמו גבר!" כשאדים מילאו את האוויר מולו, התגבשו ויצרו צורה, את גיא. הוא אמר "לא תכננתי להתחבא" וחתך את איתי ביד במהירות. איתי הרים את המקל אבל גיא תפס אותו ובעט לאיתי בבייצים, שהתקפל מכאבים. הוא אמר "אני החזק ביותר, ואני אחסל אותך לא משנה במה זה כרוך" כשגיא נגח בו והעיף אותו לאחור, גורם לו לאבד שיווי משקל. איתי קפץ וריסק את המקל בגיא מלמעלה, מעיף את האדים שנשארו מגיא לכל הכיוונים ומרסק את המקל לחתיכות קטנות. כל האיזור התמלא בחלקים של גיא, והוא לא חזר לזוז, או להתאדות.
    דם ירד מהגב של סקאלטור, שצעק בחוזקה "אני אהרוג את שניכם. רומה, איפה גיא?" ורומה אמר "האפס הזה ברח אדוני, כמצופה מעלוב כמוהו." סקאלטור צרח "אני אהרוג גם אותו! כל מי שיתנגד לי ימות!" והרעיד את כל היער. האדם בברדס תקע את הפגיון שלו בלב של סקאלטור לפי שהוא הספיק לזוז ואמר "בשם כל כפר סילגון, אני אהרוג אותך. הסכין הזאת נוצרה כדי לנקום את נקמת הכפר, ועכשיו היא מבצעת את מטרתה."

~לפני שנתיים~
    ניב, אורי ואיתי בדיוק יצאו מהכפר. הם עברו ליד שלט גדול שהראה התפצלות דרכים. חץ אחד הצביע לכיוון שממנו הם באו, היה כתוב עליו 'הכפר סילגון והמטה הראשי של האמ"ץ באיזור'. אורי הרים את חרבו וסימן איתה קו על הכיתוב, הוא אמר "אף אחד לא צריך ללכת לשם, אחרי הכל, לא נשאר שם דבר." וניב הוסיף "בסוף נשיג את נקמתנו. אנחנו נהרוג את כל חברי אירגון הכוכב הסגול ונקים מחדש את הכפר. עד אז כפר סילגון, עדיף שכולם יחשבו שלא נשאר ממנו דבר."

~כיום~
    "לא יתכן. איך יתכן שחלשלוש כמוך הרג אותי?" הכובע של הברדס כבר לא היה על הפנים של האדם, שהתגלה כניב. ניב הוציא את הפיגיון ונתן לסקאלטור ליפול ולמות. הוא הסתובב לרומה כשאיתי ושון הגיעו, ואורי אמר "אין לך לאן לברוח. תיכנע רומה."
    רומה עצר לרגע ולא זז, הוא חשב קצת, ואז אמר "אני לא אכנע בכזאתי קלות. אני מניח שהרגתם גם את גיא החלשלוש. עכשיו אני צריך להסתלק ולדווח." וירה חץ שחור באדמה, שפלט עשן שכיסה את כל האיזור. אחרי עשר דקות העשן התפזר, ורומה כבר לא עמד שם. ניב אמר "לא נורא, שניים מהם חוסלו, את רומה נחסל בפעם אחרת. בואו נחזור לכפר הקרוב." וחזר עם כולם לכפר, לספר את עלילות הניצחון הראשון שלהם על אירגון הכוכב הסגול.
    שבוע לאחר מכן הם עזבו את הכפר להמשיך במסעותיהם, שון החלים מפציעתו חלקית ולאיתי הכינו חנית חדשה, ועברו באותה צומת דרכים ישנה, עם החץ המוביל לכפר סילגון, עם קו ארוך עליו. ניב שלף את הפיגיון שלו ומתך קו מעל שם הכפר שבו הם היו, ואז הביט על שאר החצים ואמר "יש לנו רק נתיב אחדד ללחת בו. הטירות של הלורדים מור ועומר. בואו נלך."
    ארבעתם הביטו למרחק ויעדו שמעבר ליער העבוט מחכות להם שתי טירות גדולות עם הרפאתקאות רבות בחובן.

זה הסוף של הפתיח של הסיפור, ולכן פרק הבא יהיה פרק באורך כפול, שיפתח את סאגת קרב הטירות, שתימשך עד פרק 13 פחות או יותר.

3. the bitch is back
    יש לי טירה (:
    ווהו!
    סיפור נחמד (:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 25 2009, 05:32 PM
    יש לי טירה (:
    ווהו!
    סיפור נחמד (:
    הלורד מור..
    דווקא מתאים לי.
    פרק נחמד מאוד!
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. משתמש מנוסה
    שמח שאהבתם את הפרק ואת הסיום, אבל תאמינו לי, לא הכל כמו שהוא נראה.

6. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    פרק יפה ומותח כרגיל
    קרו הרבה דברים שלא ציפיתי להם והפרק הזה קצת בלבל אותי והשאיר אותי עם שאלות של מתח
    אבל אם הפרק הקודם היה חלק א' אז מה עם חלק ב'?

7. משתמש מנוסה
    ציפיתי לשאלה הזאת בקוצר רוח.
    'קריאה מין העבר!' זו שרשרת פרקים באורך של חמישה פרקים שמתארת את העבר, והיא תפורסם בערך כל עשר פרקים, עד שפרקים 21-23 יהיו ספיישל של פרקי 'קריאה מן העבר!' שבסופו יגיע לתיאור מורחב של הפתיח

8. משתמש מנוסה
    וואו!
    יש לך את כל הפרקים מוכנים?
    אני מציע לך שתגבה אותם(אם לא עשית זות)..
    הפרקים טובים ומותחים..אין לי מה להעיר..
    כל הכבוד!@
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. ~TyLeR~
    Guest
    אחלה פרק,אהבתי את הפרק&#33;

תמשיך לכתוב עוד פרקים.

וואהה קרב הטירות אהה?

כן,עדיין יש לך קצת שגיאות כתיב אבל לא נוראיות כל כך.

• משתמש מנוסה
    ירין- אני כותב את הכל בראש ומגבה את זה שם ואז מעביר את הפרקים לכתב.
    אלכס- אתה לא אמור להיות בצבא? לא משנה.
    שגיאות הכתיב נובעות מזה שאין בוורד שלי מערכת לתקן שגיאות בעיברית ואני מקליד ממש ממש מהר, אז אני עלול לבצע שגיאות הקלדה אפילו עם אותיות בצדדים שונים של המקלדת, למשל פ וש. ברור שאני אמשיך לכתוב עוד פרקים ותאמין לי, הסאגה הבאה עומדת להיות מלאה בקרבות ענק מפחידים ומסוכנים, כולל רמזים בוטים לסאגה ארוכה מאוד שתבואה אחריה ותחזור לעלילה המרכזית.
    זאת סאגת פילרים עד כמה שזה דפוק, למרות שרובה כוללת חלקים חשובים מאוד בהבנת הסאגה שלאחר מכן, ויכולתי במקום לעשות אותה להכניס פלאשבקים כל שניה בסאגה שאחריה

• משתמש מנוסה
    ני מקווה שתמשיך את הסיפור ולא תאבד אותו&#092;לא תמשיף אותו מסיבה כולשהי
    ולא הבנתי משהו..אתה כבר יודע מה יקרה בסאגה הבאה והכל? יש לך הכל בראש?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

• משתמש מנוסה
    את הסאגה הבאה המצאתי היום כי היא לא היית מתוכננת, בסוף במקום פלאשבקים יצרתי סאגה.
    אני מאמין שעד איזור פרק 25 יש לי את הכל מתוכנן.
    ובגלל שאורי לא עונה לי, מישהו מוכן ליצור מדריך דמויות?

• AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ניב הפרקים שלך לא יודע למה או שזה רק אני צפויים מאד אני משתעמם כשאני קורא אבל לא כל הפרק צפוי יש חלקים שהם כאילו קצת מעניינים ואז הם הופכים לדבר צפוי =&#092;
    עדיין סגנון הכתיבה של משזכיר לי איזה סדרת ספרים שסיימתי לקרוא לפני שהגעתי לפורום טוב תמשיך לכתוב ותנסה לעשות דברים לא צפויים

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 26 2009, 06:42 PM
    ניב הפרקים שלך לא יודע למה או שזה רק אני צפויים מאד אני משתעמם כשאני קורא אבל לא כל הפרק צפוי יש חלקים שהם כאילו קצת מעניינים ואז הם הופכים לדבר צפוי =&#092;
    עדיין סגנון הכתיבה של משזכיר לי איזה סדרת ספרים שסיימתי לקרוא לפני שהגעתי לפורום טוב תמשיך לכתוב ותנסה לעשות דברים לא צפויים
    יש לי בעיה גדולה מאוד.
    אתה חושב באותה צורה שבה אני חושב אז כמעט כל דבר שאני אכתוב יראה לך צפוי.
    לצערי הרב אין לי הרבה מה לעשות בנוגע לזה, נקווה שבעתיד אני אצליח להפתיע גם אותך

• ~TyLeR~
    Guest
    מתי תמשיך את הסיפור שלך??

• עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •