יש לי מחסום כתיבה בזמן האחרון.
אני פשוט לא מצליח לכתוב.
ברגע שהוא ישתחרר ישתחררו פרקים 4 ו5 וקצת אחריהם ספיישל מיוחד מאוד
פרקים 4 ו5- קריאה! שמונת האומנים מפזרי העלתה הסגולה
הם הלכו ביער והעבות. כבר עברו עשרה ימים, ושון אמר "אנחנו אמורים להגיע בקרוב. נראה לי שאנחנו במרחק של רוקטון (יחידה למדידת מרחק. שווה בערך לשלושה קילומטרים) אחד." כשלפתע נשמע רעש מהשיחים לידם. ניב הסתובב במהירות ושלף את הפיגיון. הוא אמר בשקט "כמו פעם"
~לפני שנה וחצי~
הם הלכו היער, ניב, אורי ואיתי. לניב לא היה נשק, לאיתי הייתה חנית ואורי החזיק בשתי חרבות. הם שמעו רעשים ריצה לידם, וניב אמר "אורי זרוק לי חרב." ואורי זרק לו אחת במהירות. אדם יצא במהירות מהשיחים, מניף את חרבו מלמטה למעלה. בתנועה מהירה איתי בלם את החרב עם החנית והרים אותה למעלה, כשאורי וניב חתכו אותו משני הכיוונים. הוא נפל על הריצפה, החזה והבטן שלו מלאים בדם, ומת.
~כיום~
אדם יצא מבין העצים ורץ לכיוון החבורה במהירות. הוא הניף את חרבו מלמעלה למטה, ואיתי חסם את החרב והעיף אותה למעלה בעזרת החנית שלו. אורי חתך אותו בצורה של X בבטן והעיף אותו לאחור, גורם לו לשחרר את החרב שלו. הוא עף על עץ, התרסק בו והתעלף. היה לאות אדם תיק בצד, עם סמל זהב עליו. שון הביט בסמל ואמר "מלכות צרקונוב. מור הוא השליט שלה. זה רע." ניב אמר "חשבתי שאתה לא מכיר את האזור ולא יודע עליו שום דבר. תסביר לי אחר כך איך אתה מזהה את הסמל." והוציא מתוך התיק מגילה, הוא עיין בה ואמר "השדות של מור מותקפים. ארבעה אנשים. אני מאמין שאנחנו נהייה חשודים איך שנגיע. כדי שנעזוב במהירות." כשרעש נשמע מכיוון העצים ליד. אדם מעד והתרסק לידם, עם תיק עליו סמל אצולה נוסף. מתוך התיק עפה מגילה. ניב הרים אותה, עיין בה ואז אמר"עוד פעם ארבעה אנשים, שתוקפים שדות. אני מניח שאלה השדות של עומר."
אורי תפס את השליח, הרים אותו לגובה ואמר "מה אתה יודע על האנשים ההם?" השליח הביט בו מפוחד ובקושי רב אמר "הם תוקפים באותו הזמן. שמונה אומנים של לחימה בחרב ובפטישים. הם הורסים את השדות אט אט, והם תמיד לבושים בבגדים שחורים אז אי אפשר לזהות אותם. על הנשקים שלהם יש סמלים של כוכבים, שמש וירח, והם מחלסים בקלות כל שומר. לעומר יש מנהג מוזר לשלוח שמונה מהאומים הטובים ביותר של הממלכה שלו לצייר את השדות ההרוסים." עצר לרגע ואז אמר "לאף אחד אין מושג מה הם רוצים ולמה עומר מצייר את השדות." אורי זרק אותו לריצפה ואמר "טוב, קיבלנו את המידע שלנו. בואו נלך" ונעץ את חרבו בליבו של השליח.
החבורה התקדמה והגיע לשתי טירות עצומות בגודלן הממוקמות אחת ליד השנייה. כמתאיים איכרים עובדים בשדות של כל אחת מהן, חוששים. ניב ניגש אל אחד האיכרים ושאל "מה קורה? למה כולם חוששים להיות כאן?" והאיכר פשוט הצביע על השמיים, שבצורה מוזרה הפכו סגולים. ברגע אחד שני ברקים סגולים ירדו ופגעו בקרקע, ובמקום שבו הם פגעו הופיעו שמונה אנשים בברדסים שחורים המכסים את כל גופם, עם פטישים וחרבות שעל כל אחד מהם סמל של כוכב, ירח ושמש. האיכרים ברחו משם במהירות כשהאנשים בברדסים התחילו להרוס את השדות, בשימוש מושלם בנשק. ניב הבין למה הם קראו להם אומנים. ערפל סגול התחיל לכסות את האיזור, הוא היה דליל אבל הקשה במעט לראות. ניב שלף את הפיגיון שלו ועצר את החרב של אחד האומנים, ואז העביר את הפגיון דרך החרב עד לכדי שריטת בטנו של האומן. האומן המופתע קפץ לאחור ואז הניף את חרבו בחוזקה, חותך את ניב לאורך היד ומעיף אותו לריצפה. אורי קפץ מעליו ועמד לחתוך אותו כשאומן עם פטיש העיף אותו לריצפה. שון ואיתי נלחמו בנתיים בצד השני וגם להם לא היה מזל. שון איבד את חרבו כששני אומני חרב תפסו אותו מופתע בבת אחת, ואיתי הפצוע קיבל מכה אחת בבטן והשתנק מרוב כאב, לא מסוגל לזוז ולהפריע לאומנים. האומנים המשיכו להשמיד את השדות בלי הפרעה ואז התאחדו חזרה לשתי קבוצות, שנפגעו מברק ונעלמו.
כשתי שניות אחרי זה יצאו מהארמון הימני שמונה אומנים והתחילו לצייר. מתוך הארמון יצא אדם הלבוש בלבוש מלכות מפואר ואמר " לא שוב. השדות ממשיכים לההרס שוב ושוב. זה לא יכול להימשך" ואחז בראשו בחוזקה. ניב, אורי, איתי ושון התקדמו אליו ושון אמר "אתה בטח עומר. תוכל להסביר לנו למה תוקפים את השדות שלך?" האדם הביט בו מופתע ואמר "כן אני הוא עומר, השליט של ממלכת מורקוס. אני לא יודע למה תוקפים את השדות שלי ושל מור, אני רק יודע שאני צריך עזרה. ראיתי אתכם נלחמים, תוכלו לעזור לי ולמור להגן על השדות שלנו? מור מחפש עזרה כבר שבועות, תלכו אליו קודם." ובלי לחכות, הלך משם. החבורה הלכה לטירה השנייה, הטירה של מור, והתקבלו שם כמלכים. מור שמח לראות שנענים לקריאת העזרה שלו ואירגן משתה גדול לכבוד ניב, אורי, איתי ושון, ולמחרת בבוקר קרא להם לבוא לחדרו. החדר היה ענק, מלא בתמונות של מור והשושלת שלו, בחרבות מאותרות ובשיריונות אבירים מבריקים. מור אמר "בואו, שבו, אני צריך עזרה."
החבורה התיישבה סביב שולחן מתכת גדול ומאותר זהב, פריט נדיר מאוד ויקר מאוד. מור אמר "השדות שלי מותקפים במשך חודשים והאיכרים שלי דואגים. כל הממלכה שלי מתחילה להתפרק ובצורה מוזרה הממלכה של עומר רק הולכת ומתחזקת למרות שהתקיפות, צוברת עוד שטחים ונתינים. לא ברור לי מה קורה פה, אני רק יודע שכל יום עומר יכול להחליט שהוא רוצה לכבוש אותי, ומבחינתי זה אסון. אני צריך שתעזרו לי, הפרסים שתקבלו יהיו אדירים. הרבה כסף, נשקים, טיפוליים רפואיים שנראה שאחד מכם צריך." באותו רגע הוא עצר והביט על שון, ואז המשיך "וכל דבר אחר שתירצו. רק תעצרו את האומנים." אורי אמר "אנחנו נעזור לך. האומנים אמורים להגיע עכשיו נכון? אני ארד לנסות לעצור אותם. אורי, איתי, בואו איתי. שון, אתה תישאר כאן לנוח, זה מסוכן מדי בשבילך אחרי המכה שקיבלת אתמול." שון צעק "אבל" אבל מור השתיק אותו ואמר "בלי שום אבל. אתה תקבל טיפול רפואי בנתיים כדי לטפל בפציעה שלך. שומרים." שני שומרים נכנסו והראו לשון את הדרך לחדר הטיפולים בזמן שעוד שומר הראה לניב, אורי ואיתי את הדרך לשדות. כשהם הגיעו לשדות זה היה מאוחר מדי, האומנים כבר התחלקו לשתי קבוצות ונעלמו. ניב קלט רק דבר אחד, האומן שהוא פצע עבר קבוצה, ההרכבים לא קבועים, והם פועלים ביחד.
אורי אמר "אני לא מאמין ששוב פספסנו אותם" בכעס, כשאחד הרצים של עומר רץ לכיוונם וצעק "עומר צריך לדבר איתכם ומהר!" אורי ואיתי הלכו לדבר עם עומר, וניב ביקש לראות את הציורים שהאומנים של עומר מציירים כל יום, כשהאומנים של עומר הגיעו לצייר את השדות.
אורי ואיתי נכנסו לחדר של עומר, שזהה לחלוטין לחדר של מור, חוץ מזה שהתמונות הן של השושלת שלו והעיתורים שונים. עומר שאל "איפה השניים האחרים?" ואורי ענה "שון מקבל טיפולים בטירה של מור כדי שיוכל לעזור לנו בקרבות, וניב הלך לראות את הגלרייה שלך." עומר חשב לרגע ואז אמר "הוא הלך לראות את הגלרייה שלי? חכו עוד שנייה אחת" ויצא במהירות מדלת בצד האחורי של החדר. אחרי חמש דקות הוא חזר ואמר "בסדר, תקשיבו טוב טוב, זה חשוב מאוד. הממלכה שלי נחשלת בגלל התקיפות ובאותו הזמן כובשתע עוד שטחים לברוח אליהם, אבל אני חושש שהאומנים ירדפו אותי עד שהם יחסלו אותי. אני צריך שתעזרו לי לשמור על החיים שלי. אני צריך שתהרגו אותם בפעם הבאה שהם תוקפים. בתמורה תקבלו כל מה שתרצו." ואיתי אמר "מזכיר לי מאוד הצעה אחרת שקיבלנו. אני מניח שנוכל לבצע את שתי ההצעות באותו הזמן, אבל נחכה לדבר עם ניב." אבל עומר אמר "אין צורך שתדברו איתו, קיבלתי עליו מידע די מעניין."
ניב ניגש לחדר עצום מלא בתמונות של שני הארמונות. ניב הביט בתמונות וחשב קצת, זה היה נראה לו קצת מוזר. היה רצף בתמונות, ממצב של בצורת ועוני למצב ל עושר מטורף שלא נראה מעולם, ואז מתחיל להתקדם למצב של הרס הממלכה והשדות בגלל תקיפות בלתי פוסקות. לתמונות גם היה סדר והן צוירו יום יום ע"י האומנים הטובים ביותר של ההמלכה. ניב התחיל לחשוד שמשהו קורה מתחת לאף שלו, כשהגיח מאחוריו שניים מהאומנים שתקפו את השדות. אחד מהם שהחזיק חרב היה פצוע בבטנו, שריטה של פגיון. ניב שלף את הפגיון שלו כשהאיש הפצוע הרים את חרבו, ובלם את החרב. האומן עם הפטיש נתן לניב מכה בבטן שקיפלה אותו, ואז עוד מכה שריסקה אותו לריצפה. הסכין של ניב עף לו מהיד שהוא מרוח בדם שירד מהפצע של ניב ביד, והוא חשב לעצמו "לפחות יהיה להם סימן. אם הם לא ימצאו את זה, זה יהיה הסוף שלי, ושלהם. אם הם לא יזהרו מעומר, הם ימותו" והתעלף, לא לפני שראה כיתוב סודי המוסתר בתוך כל אחד מהתמונות.
יפה..
אומנם קצת לא הבנתץי מי תוקף את השדות...והכוכב הירח והשמש זה הסימן של הממלכה של עומר?
ואיזה אומנים תוקפים של עומר???
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
רומה- אפשר לקרוא לפרק הזה פילר כי אין לו קשר לעלילה המקורית.
ואתה צודק בספויילר שלך, זה היה אמור להיות ברור, אבל עדיין אל תכתוב את זה מחוץ לספויילר.
שמח שאהבת את הפרק.
ירין- אין לכוכב הירח והשמש שום קשר לממלכה של עומר, לא תיארתי את הסמל של הממלכה כי אין לו חשיבות.
ואיפה הלעזאזל יש האומנים התוקפים של עומר?
מידע כללי לכולם- והפרק הבא לא יהיה המשחק של הפילר ולא יכנס בספירה הרגילה, הוא יהיה פרק מיוחד מספיישל חדש שיתפרסם כל כמה זמן ולא קשור לעלילה, ספיישל שהוא פילר לכל דבר ולא צריך לקרוא כדי להבין את העלילה בשום שלב של הסיפור
<div align="Center">ספיישל מג הפרא!</div>
פרק א'- מג פרא חדש נולד
אלכס אהב לשבת לבד במורד הגבעה תחת כיפת השמיים, בעיקר בימי הקיץ החמים. הוא לבש מכנס חאקי שבקושי הגיע לו לברכיים וחולצה משובצת קצרה. לבוש זה היה מהפכני ולא רגיל, שניתן היה לראות אך ורק בכפר שבו אלכס גר. אבל את אלכס זה לא עיניין. הוא אהב לצאת לטבע, לשכב על גיבעת הדשא הגדולה ולצפות בכיפת השמיים הכחולה. באותו לילה היה מטר מטאורים, אחד מאלה שמאמינים שאם מבקשים משאלה כשהם קורים היא תתגשם. אלכס עצם את עייניו וחשב "הלוואי שיכולתי להבין חתולים" והתחיל לצחוק. תוך כדי צחוק בלתי פוסק הוא אמר "מה הסיכוי שזה יקרה? כאילו שפתאום אחד הכוכבים האלה יהפוך אותי לסופר אדם שמסוגל לדבר עם חיות" והמשיך לצחוק, מתגלגל במורד הגבעה.
בנתיים בתוך אחד הבתים, אדם זקן קם מכסאו ואמר "הגיע הרגע. הכוכב הירוק של מג הפרא מתקרב. הוא יתרסק בקרוב. הרוס את הכוכב, לפני שהוא יהרוס אותנו." לא יכלו לראות את תווי פניו של האיש, וגופו הוא כפוף ומלוכד. הוא התעתף בגלימה כחולה ארוכה עם כוכבים סגולים עליה ואמר "עכשיו צא. חסל את הכוכב לפני שהנבחר ימצא אותו." אדם נוסף קם מכיסאו, גם הוא היה עתוף בגלימה כחולה עליה כוכבים הדפוק של הבורביאני הארור ההוא לעצור את המג ה..." הוא עצר לרגע ואז אמר "אתה יודע על מי אני מדבר." פחד ניכר נכולו של האדם, ולמרות שלא ראו תו מגופו, התנועה המהירה והמפחידה של האיש הזקן הראת את הפתעתו. "אל תזכיק את הארור ההוא שהטיל סכנה על גורל המאסטר. עכשיו הוא לא יכול להפריע לנו, אז צא וגמור את משימתך!" התשובה "כן אדוני!" הייתה התשובה הצפויה, שהתקבלה כשהדלת נסגרה, משאירה את הזקן לבדו. הזקן התיישב חזרה ומלמל לעצמו "כדי לך להצליח לעשות את זה לפני שאלכס ימצא את הכוכב. הוא בחור טוב, אני אשמח לצרף אותו לצד שלנו יום אחד. אני סומך עליך, גיא."
אלכס התגלגל עד קצה הגבעה והדרדר לתוך היער. הוא התחיל ללכת, מתרחק מהכפר, בלי שום בעיה אם זה. הוא הרגיש שמשהו מושך אותו להיכנס. אור ירוק חצה את השמיים והתקרב במהירות ליער, עד שהוא פגע בו. זה המחזה שגיא ראה כשהוא רץ, מנסה להדביק את הפער שנפתח עם אלכס. הוא חשב לעצמו "אלכס כזה ילד טוב, חבל שהוא ימות. אבל לא נורא, אני הרבה יותר חק ממנו. אין אדם שיכול להביס אותי בקרב. אני אמחץ אותו אם הייה בכך צורך בשם המאסטר!" את החלק האחרון הוא צעק, תוך כדי שליפת החרב וקפיצה מעל הגבעה. הוא התרסק על הגבעה והתאדה, תוך שתי שניות מתגבש מחדש בכניסה ליער, בתחתית הגבעה, ונכנס פנימה. אלכס המשיך להתקדם, הולך ביחד עם כל חיות היער. גיא התקדם לבדו מחפש את הכוח. אלכס הגיע עם החיות לקרחת יער והסתנוור מהמראה שהוא רא שם. גיא הגיע לקרחת יער ריקה, ואז ראה מולו הבזק אור אדיר ממרחק של קילומטר. הוא התחיל לרוץ, פוחד ממה שהבזק האור הזה מבשר, ומנסה לשכנע את עצמו שזה לא קרה.
אלכס נעמד בתוך קרחת היער, מביט על האור, ורואה שם כדור ירוק גדול, בגודל של מטר על מטר. הכדור זהר באור ירוק, שפיתה את אלכס לגעת בו. אלכס נגע בכדור ולפתע שמע קול "מה מביא אותי לפגוש אדם אחרי כל-כך הרבה זמן? אני מבין שהשמועה על המג הסגול של האבדון נכונה." הקול גרם לאלכס לקפוץ אחורה בבהלה. הוא צעק "מי אתה? מה אתה רוצה?" והד מילא את קול היער. הוא שמע בראשו את הקול שוב. הפעם הקול אמר "אתה שומע אותי? אני לא מאמין. רק נחתתי וכבר מצאתי את הנבחר? זה מצוין. מהר, תתקרב, ברגע שתישאב את הכוכב הכל יעשה לך ברור." אלכס הביט בכדור מופתע ואמר "לשאוב? כוכב? למה לי להאמין לך? ובכלל, איזה כוכב אתה רואה פה?"
הקול אמר מופתע "מה? בחיים שלך לא ראית כוכב מג? פשוט תיגע בכדור הגדול מולך, אתה כבר תבין את הכל ברגע שבו תיגע בו ותשאב אותו." אלכס נגע בכדור הגדול בחשש. אור גדול מילא את האיזור, אותו האור שגיא ראה. גיא רץ במהירות והגיע למקום, ראה את הכוכב הולך וקטן, שוהר באור יותר ויותר חזק, ונכנס לתוך היד של אלכס. על כל הגוף של אלכס הופיעו סימנים ירוקים וכל הלבוש שלו נקרע, משאיר אור ירוק עצום הבוקע מגופו להשתחרר ולסנוון כל אדם המביט לכיוונו. כשהאור נעלם אלכס עמד שם, פסים ירוקים על כל גופו, ציורים של חתולים על פניו, בגדים עשויים מעור מקשטים את גופו, וניבים חדים יוצאים מפיו. הוא נהם "אז זה מה שקרה? עכשיו אני הוא מג הטבע, הלוחם הירוק שנוצר כדי לגבור על המג הסגול, מביא החורבן והאבדון. אני הוא אלכס, התלמיד של רונקולונדוס אומפרדינוטוס, מג הפרא הירוק החדש!"
גיא הביט בו ואמר "נו נו נו, אז אלכסי הקטן והחלש שאב את הכוכב. לא נורא, אתה לא אמור להיות מסוגל לנצל את כוחו כמו שצריך, למעשה, אתה אמור להישאר חלש כמו שהיית לפני השאיבה. מה שאומר שאני יכול לחסל אותך לפני שאתה מבין איך להשתמש בכוח שלך, ולהפוך את הניצחון של המאסטר לבטוח!" והתחיל לצחוק בקול רם.
האותו הזמן האיש הזקן נפל על ריצפת הביקתה והציף אותה בדם. הוא אמר "לא יתכן שמצאתם אותנו" לפני מותו, בדיוק כמו שאר אנשי הכפר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)