כי אני לא מבין בנארוטו .Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 24 2009, 12:08 PM
דודי אתה עוד יותר ילד כאפות כי אתה רוצה לפתוח משחק מייפל =\ אז אני מנסה לעזור לך לפתוח משחק נארוטו לא רוצה לא צריך פיזדוי נאחוי...
איזה עוד אנימות יש ?
כי אני לא מבין בנארוטו .Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 24 2009, 12:08 PM
דודי אתה עוד יותר ילד כאפות כי אתה רוצה לפתוח משחק מייפל =\ אז אני מנסה לעזור לך לפתוח משחק נארוטו לא רוצה לא צריך פיזדוי נאחוי...
איזה עוד אנימות יש ?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש ג'קי צאן חחחחOriginally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 12:10 PM
כי אני לא מבין בנארוטו .
איזה עוד אנימות יש ?
אני אהבתי רנמה,יו יו האקושו ובליץ' שזה אני לא רואה
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
צ'יקי צ'אן ישן בטירוף חחח .
רומה עם בא לך לעזור לי בפוקימון אין לי בעיה כמו שאני עזרתי לך : ) .
בברכה, דודי
תפתח משחק של יו-גי-הו או דרגון בול,זה יכול להצליח
פוקימון אני כבר משתעמם מיזה אין אני כבר משתעמם לכתוב המצשכים הינה למשל הכי חקרוש
טוטודייל יוצלא באקדחמ מים עוצמתי במיוחד לכיוונו של רטטה שחומק ממינו במתקפת חפירה =O,ג'ון[המאמן של טוטודייל]צוע'ק:"תקוף באקדח מים על הבור שיצר רטטה" מה תגיד לרטטה שלך לעשות??
זה כבר מעצבן ומוציא תחשק מחת"מ גם הקהילה כאן כבר מעצבנת אותי או שאני בתקופב של עצבנות ורצון להביא למישו מכות =X
תגדיו האתר דפוק גם לכם?
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
זה באמת די מרגיז , אבל אין מה לעשות הקהילה לא זורמת עם כלוםOriginally posted by Uchiha_Madara@Oct 24 2009, 12:18 PM
פוקימון אני כבר משתעמם מיזה אין אני כבר משתעמם לכתוב המצשכים הינה למשל הכי חקרוש
טוטודייל יוצלא באקדחמ מים עוצמתי במיוחד לכיוונו של רטטה שחומק ממינו במתקפת חפירה =O,ג'ון[המאמן של טוטודייל]צוע'ק:"תקוף באקדח מים על הבור שיצר רטטה" מה תגיד לרטטה שלך לעשות??
זה כבר מעצבן ומוציא תחשק מחת"מ גם הקהילה כאן כבר מעצבנת אותי או שאני בתקופב של עצבנות ורצון להביא למישו מכות =X
בברכה, דודי
כי כל משחק שנפתח (חוץ מהמשחק המהולל שלי)הוא משחק של פוקימון..Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 24 2009, 12:18 PM
הנה הצעות:
יוגיהו
דרגון בול
בייבלייד
הישרדות(עם 2 שבטים כמו בטלוויזיה)
דיג'ימון
TNA
אני רוצה לשחק או נארוטו או יוגיהו! כן שמישהו יפתח יוגיהו!!!!!!11
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אתה חייב לי הסברים.Originally posted by איווי האקזוטי@Oct 24 2009, 12:21 PM
אני רוצה לשחק או נארוטו או יוגיהו! כן שמישהו יפתח יוגיהו!!!!!!11
חחחח,עדיין זו האנימציה הכי שאהבתי כשהייתי קטן....Originally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 12:12 PM
צ'יקי צ'אן ישן בטירוף חחח .
רומה עם בא לך לעזור לי בפוקימון אין לי בעיה כמו שאני עזרתי לך : ) .
אז תעשה משחק על ברגון בול או יוגי-הו או הכי טוב על רנמה....
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
יוגיהו!
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
תפרסם עוד פרק..Originally posted by איווי האקזוטי@Oct 24 2009, 12:24 PM
יוגיהו!
אני אפרסם בערב..
רוצה ספוילר או תקציר לקראת הפרק?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
כמובן.Originally posted by איווי האקזוטי@Oct 24 2009, 12:26 PM
אני אפרסם בערב..
רוצה ספוילר או תקציר לקראת הפרק?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)