אני חושב שאתה מוכר לי..Originally posted by Kid@Oct 24 2009, 06:08 PM
חעח, קוראים לי אסף, ליאור(TheChuna) הביא אותי לפורום לפני כמה שנים והייתי פעיל מידי פעם, אני חושב שניצן אולי זוכרת אותי X=
ברוך השב..
אני מור.
אני חושב שאתה מוכר לי..Originally posted by Kid@Oct 24 2009, 06:08 PM
חעח, קוראים לי אסף, ליאור(TheChuna) הביא אותי לפורום לפני כמה שנים והייתי פעיל מידי פעם, אני חושב שניצן אולי זוכרת אותי X=
ברוך השב..
אני מור.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
נייר יש לו עוד פחות משבעיים יום לדון =\
רומה לא אהבת את החתימה שלי בבאטל? ם:
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
חעח, כנראה שהזמן של בצפר שעובר לאט נראה לי כמו כמה שנים..Originally posted by Waluigi@Oct 24 2009, 06:10 PM
איך פעיל מידי יש לך 90 הודעות ~.~
ואיך לפני כמה שנים מסומן שאתה פה רק שנה
ואף פעם לא יצא לי להיות ממש פעיל. אני יותר אוהב משחקי תפקידים ואף אחד לא פותח כאלו חדשים ומי שכן גם מקבל רק חברים שלו XD או שזה בנושא לא שאני אוהב אז לא יצא לי להיות פעיל בהודעות ^^;
עם אתה אוהב האבקות (TNA,WWE,IWA וכאלה..)תרשם למשחק שלי..Originally posted by Kid@Oct 24 2009, 06:14 PM
חעח, כנראה שהזמן של בצפר שעובר לאט נראה לי כמו כמה שנים..
ואף פעם לא יצא לי להיות ממש פעיל. אני יותר אוהב משחקי תפקידים ואף אחד לא פותח כאלו חדשים ומי שכן גם מקבל רק חברים שלו XD או שזה בנושא לא שאני אוהב אז לא יצא לי להיות פעיל בהודעות ^^;
אני לא ממש אוהב חתימות שמפוצצות בדמויות ולא רואים כמעט תרקע אבל עומר עשה ככה שזה היה יפה ואצל ליאור הרקע הישתלב עם הדמות יפה לפי דעתי
טוב ._.Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 24 2009, 06:17 PM
אני לא ממש אוהב חתימות שמפוצצות בדמויות ולא רואים כמעט תרקע אבל עומר עשה ככה שזה היה יפה ואצל ליאור הרקע הישתלב עם הדמות יפה לפי דעתי
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
סבבה תודה אחי, אבל נראה אם יהיה לי זמן להירשם ולשחק, יש לי עכשיו עומס בבצפר התחברתי בגלל שהיה לי היום משעמם, חח.Originally posted by Suicide@Oct 24 2009, 06:16 PM
עם אתה אוהב האבקות (TNA,WWE,IWA וכאלה..)תרשם למשחק שלי..
אנשים מה אתם אומרים על החתימה שלי??
יפהOriginally posted by Uchiha_Madara@Oct 24 2009, 06:18 PM
אנשים מה אתם אומרים על החתימה שלי??
לקח לי בערך שעה וחצי להכין אותה הרקע שלה יצא טוב מאד אני מרוצה ממינה=]
אני כבר מחכה לפרק הבא בסיפור של איווי.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ומה חושבים על החתימה שלי?O: (תתעלמו מהגודל המפלצתי)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)