איך הפוקימון הזה טוב?סט בישבילו בבקשה תודה
דוגטריו הוא פוקימון חלש
כל מה שטוב אצלו זה מהירות
אין לו הרבה חיים וההגנות שלו נמוכות
וההתקפה שלו היא בינונית
בכל מקרה זה יהיה סט טוב:
earthquake- סטאב
stone edge- נגד החולשה שלו לקרח
aerial ace- נגד החולשה שלו לעשב
sandstorm- אם היכולת שלו היא sand veil אז סיכויי הפגיעה של היריב ירדו בזמן sandstorm
אתה יכול גם לשים night slash או shadow claw בתור מתקפה אחרונה
טבע: adamant/jolly
אז עזוב את גוקטריו אם הוא חלש מה עם סנדלאש?Originally posted by @Shon@@Oct 30 2009, 11:05 AM
דוגטריו הוא פוקימון חלש
כל מה שטוב אצלו זה מהירות
אין לו הרבה חיים וההגנות שלו נמוכות
וההתקפה שלו היא בינונית
בכל מקרה זה יהיה סט טוב:
earthquake- סטאב
stone edge- נגד החולשה שלו לקרח
aerial ace- נגד החולשה שלו לעשב
sandstorm- אם היכולת שלו היא sand veil אז סיכויי הפגיעה של היריב ירדו בזמן sandstorm
אתה יכול גם לשים night slash או shadow claw בתור מתקפה אחרונה
טבע: adamant/jolly
רגע איזה סוג של סט אתה רוצה?? כי כמו שאמרתי אם אתה רוצה סט איתו נלחמים עם אנשים אחרים אז דוגטריו הוא טוב (תבדוק בסמוגון אם אתה צריך סט) אבל כשאתה פשוט משחק במשחק אתה לא משתמש באסטרטגיה מסויימת, יש לך ארבע מתקפות ואתה בוחר את זאת שהיא סופר אפקטיבית. שום דבר יותר מזה, ולדוטריו אין התקפה מצויינת או יכולת לקחת מתקפות, ובגלל שהמחשב כמעת עף פעם לא מחליף, היחולת שלו חסרת תועלת.
אם אנשים צריכים סטים לקרבות תחרותיים, שיאמרו
אני רוצה למשחק אבל עזוב אתה אומרשהוא לא טוב אז תגיד לי פוקימון אדמה אחר אבל לא מהדור הרביעי אני רוצה לשנות וגם לא דונפן כבר יש ליOriginally posted by מישו@Oct 30 2009, 07:23 PM
רגע איזה סוג של סט אתה רוצה?? כי כמו שאמרתי אם אתה רוצה סט איתו נלחמים עם אנשים אחרים אז דוגטריו הוא טוב (תבדוק בסמוגון אם אתה צריך סט) אבל כשאתה פשוט משחק במשחק אתה לא משתמש באסטרטגיה מסויימת, יש לך ארבע מתקפות ואתה בוחר את זאת שהיא סופר אפקטיבית. שום דבר יותר מזה, ולדוטריו אין התקפה מצויינת או יכולת לקחת מתקפות, ובגלל שהמחשב כמעת עף פעם לא מחליף, היחולת שלו חסרת תועלת.
אם אנשים צריכים סטים לקרבות תחרותיים, שיאמרו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)