עדכון טוב
הרחבת אותו יותר מידי חחחחח
כל הכבוד אחי.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
עדכון יפה, קצר וחמוד!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
עדכון מציין אהבתי ^^
ובן הספרייטים די נחוץ למי שלא מעז את השמות של הפוקימונים ^^" (אתה יודע אני לא משש מקרי את הדור הרבעי.... ^^)
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
מה הקשר ? OOOriginally posted by Torkoal@Nov 24 2007, 12:40 AM
עדכון מציין אהבתי ^^
ובן הספרייטים די נחוץ למי שלא מעז את השמות של הפוקימונים ^^" (אתה יודע אני לא משש מקרי את הדור הרבעי.... ^^)
---
עדכון יפה ,אור .
המשך כך !
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
Originally posted by Cyber Dragon+Nov 24 2007, 04:09 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Cyber Dragon @ Nov 24 2007, 04:09 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> מה הקשר ? OO
---
עדכון יפה ,אור .
המשך כך ! [/b]
זה הקשר...
<!--QuoteBegin-Bankai@Nov 23 2007, 08:41 PM
הקטע אם הספרייטים ממש מפגר ולא נחוץ, סתם לנפח עידכון[/quote]
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)