Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 278

נושא: Pok'emon - Kanto

1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    שם משתמש:ErWiN-C.r.d
    שם במשחק:ארוין
    רקע:אמנם ארוין בן 16 כמעט ,אבל את המסע שלו הוא עדיין לא התחיל ,כמובן שארוין מנוסה בקרבות ,הוא זכה במקום 3 בפסטיבל הגדול בקנטו ביחד עם הג'ולטיון של אביו ,אך לארוין לעולם לא היה פויקמון משלו.
    כשהיה קטן תמיד חווה את האימה של הצוות המרושע ומה שהם עוללו בעיר ,תמיד הביט מהחלון ואמר לעצמו שיום אחד הוא ישים קץ לאימה הזאת ,ארוין מאוד נחוש למצוא את ילו ,אבל לא מסיבה רשמית ,הוא פשוט התאהב בה מאז שראה אותה ,ארוין תמיד היה נמרץ ,אמיץ והוא מתאהב בקלות .
    היום ,כאשר ארוין עומד להתחיל את מסעו ,הוא מתרגש לראות את הפוקימון שלו ,ולאמן אותו להיות הכי טוב שאפשר!
    פוקימון התחלתי:צ'רמנדר
    מראה:

בקשות:רוצה שיהיה לי פוקימון אחד מג'וטו לא משנה איזה
    שאני יתפוס טריקו-זכר במהלך המסע .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. מורחקים
    שם משתמש:avivavivavivaviv
    שם במשחק:אביב
    רקע:כשהיה קטן,אביב חלם תמיד להיות לוחם אגדי של פוקימונים. הוא תמיד בילה את זמנו עם פוקימונים. לאביב היתה משפחה עשירה. אביו של אביב עבד במעבדת מאובנים ואמו של אביב עסקה ברפואת פוקימונים. לאביב היה גם אח קטן,הוא מאוד אהב את מאנקי () של אביו מכיוון שכל הזמן הוא עשה פעלולים ותעלולים. יום אחד כשאביב היה בן 12 איימו על אביו שאם לא יתן להם את המאובנים,הם ישליכו אותו ליער שלא מוזכר בשום מפה בעולם. לאביו של אביב לא הייתה ברירה והוא הביא להם את המאובנים,אך מאובן אחד הוא השאיר לעצמו. כשחזר הביתה סיפר לאביב מה קרה והביא לו את המאובן היחיד שהוא החביא ואמר:"חמוד שלי,כשיגיע הרגע הנכון אתה תדע ותלך למעבדת מאובנים ותפתח את המאובן הזה.". מאז אביב שומר אצלו את המאובן.
    פוקימון התחלתי:סקווירטל
    מראה:
    בקשות:תתיחס בבקשה לקטע של המאובן ברקע. תודה ;) .

3. משתמש מנוסה
    ~כולם~
    הוספתי חנות בהודעה 2 , לכו ליראות
    ~אביב~
    איזה רקע ....
    אתה לא מתאים את הרקע לעלילה , שם ספרייטים ברקע מה ההיגיון פה בדיוק .
    לא רשום .
    ואל תגיב פה גם תגובה של :
    " למה אני לא רשום " וכאלה .
    עם אתה רוצה להירשם קרא את המשחק ואת העלילה

~ארוין~
    רשם , רק בעיה אחת , אתה תחכה עוד אחרי הליגה כדי לעבור למחוז ג'וטו והואן , במחוז הזה יש רק פוקימונים בקנטו .
    תגיב להתחלה .

~ירין~
    פיג'י יוצא המעלם שהוא חטף ומתחיל לנפנף בכנפיו ולאט לאט יוצר סופה ושולח אותה על רטטה .
    רטטה לא היה מוכן לזה והוא נישאב אל תוך הסופה האנקית שפיג'י יצר .
    לאחר כמה דקות רטטה יוצא מישם מעולף .
    השופט מכריז :
    המנצח בקרב הוא ירין ! , הקרב הבא שלו יהיה עוד 20 דקות בקרב כפול בו לכל מאמן יש 2 פוקימונים ! "
    ווילי אומר לך :
    " עוד ניפגש אפס ! " ויורד מהזירה .
    אתה הולך ומרפא את פיג'י ואז שומע ברמקולים :
    " ירין ואדואר ולזירת הקרב . "
    אתה ניגש לזירה ורואה ילד עם חולצה סגולה בנדנה סגולה וג'ינס ( ) שאומר לך :
    " בהצלחה בקרב ילדון ! , צא ספיירו ( ) חכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו ותישתמש בניקור ! " ואז הוא זורק את הפוקדור של ספיירו שניראה לך יפייפה וחזק מאוד .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. פקח לשעבר
    Originally posted by Suicide Junior@Nov 9 2009, 02:59 PM
    ~התחלה~
    אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
    כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
    בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
    עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .
    'אני חייב לרוץ לקחת פוקימון ' אני חושב לעצמי
    ורץ למעבדה של פרופסור אוק בעודי אני מתנשף
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Suicide Junior@Nov 9 2009, 02:59 PM

~ירין~
    פיג'י יוצא המעלם שהוא חטף ומתחיל לנפנף בכנפיו ולאט לאט יוצר סופה ושולח אותה על רטטה .
    רטטה לא היה מוכן לזה והוא נישאב אל תוך הסופה האנקית שפיג'י יצר .
    לאחר כמה דקות רטטה יוצא מישם מעולף .
    השופט מכריז :
    המנצח בקרב הוא ירין ! , הקרב הבא שלו יהיה עוד 20 דקות בקרב כפול בו לכל מאמן יש 2 פוקימונים ! "
    ווילי אומר לך :
    " עוד ניפגש אפס ! " ויורד מהזירה .
    אתה הולך ומרפא את פיג'י ואז שומע ברמקולים :
    " ירין ואדואר ולזירת הקרב . "
    אתה ניגש לזירה ורואה ילד עם חולצה סגולה בנדנה סגולה וג'ינס ( ) שאומר לך :
    " בהצלחה בקרב ילדון ! , צא ספיירו ( ) חכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו ותישתמש בניקור ! " ואז הוא זורק את הפוקדור של ספיירו שניראה לך יפייפה וחזק מאוד .
    אמרת קרב כפול לא?
    ----
    "צ'אם צא! מהר תתחמק מהמתקפה שלו בקפיצה לאוויר ואז גחלת לכנפיים שלו ושריטות לעניים שלו!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    ~ארוין~
    אתה ניכנס למעבדה ורואה את נער עם שיער רכתוב מעט גבוה ורזה עם גלימה מוזרה לבנה ולמעשה אתה רואה את גרין &#33; ( ) גריין אומר :
    אתה כאן בישביל הפוקימונים אה ? " הוא אומר ואתה עונה :
    " כן אני רוצה פוקימון "
    גריין אומר לך :
    " טוב בוא נקצר את זה , את מי אתה רוצה ? "
    " את צ&#39;אמנדר &#33; " אתה קורא בהיתרגשות , גריין נותן לך פוקדור של צ&#39;אמנדר ודוחף לך 5 פוקדורים ופוקידע אחד .
    אתה יוצא מין מהעבדה ומוציא את צ&#39;אמנדר , אבל צ&#39;אמנדר ניראה לך מוזר , הוא קצת שונה משער הצ&#39;אמנדרים שראית בחיים , זהו צ&#39;אמנדר זוהר &#33; ( ) .

~ירין~
    לא קרב כפול מהסוג הזה .
    ----------------------
    צ&#39;אמנדר יוצא ולא מחכה שולח גחלת שפוגעת בחוזקה בספיירו ומעיפה אותו אל אחורה .
    צ&#39;אמנדר רץ כדי לישרוט את ספיירו אבל ספיירו מתחיל לנפנף בכנפיו וליצור סופה שפוגעת בצ&#39;אמנדר קשה מאוד .
    צ&#39;אמנדר קם מחכה למה שתגיד לו לעשות ובזמן הזה אדואר אומר :
    " ספיירו ניקור וסופה "
    ספיירו מתחיל להיתקרב במהירות לצ&#39;אמנדר .
    בברכה, דודי

7. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Suicide Junior@Nov 8 2009, 06:41 PM
    ~שון~
    באלבזור מיתקופף טיפה ומקוון את הפקעת שלו אל פיג&#39;י .
    הוא מיתקוננן ויורה במהירות זרע אל פיג&#39;י ופוגע בכנף שלו .
    פיג&#39;י טס אל באלבזור כדי לשרוט אותו , אך לפתע הוא נופל לאדמה ומיתפתל מכאבים , באלבזור ניראה יותר חזק ומוכן לקרב שוב .
    בנתיים פיג&#39;י מצליח להוריד מימנו את הזרע ומיתחזק מעט , הוא שורט את באלבזור שוב אך זה לא ממש משפיע .
    "באלבזאור תשתמש בדחיפה בכל הכוח ותחסל אותו." אני אומר לבאלבזאור
    חזרתי!!

8. פקח לשעבר
    Originally posted by Suicide Junior@Nov 9 2009, 07:41 PM
    ~ארוין~
    אתה ניכנס למעבדה ורואה את נער עם שיער רכתוב מעט גבוה ורזה עם גלימה מוזרה לבנה ולמעשה אתה רואה את גרין &#33; ( ) גריין אומר :
    אתה כאן בישביל הפוקימונים אה ? " הוא אומר ואתה עונה :
    " כן אני רוצה פוקימון "
    גריין אומר לך :
    " טוב בוא נקצר את זה , את מי אתה רוצה ? "
    " את צ&#39;אמנדר &#33; " אתה קורא בהיתרגשות , גריין נותן לך פוקדור של צ&#39;אמנדר ודוחף לך 5 פוקדורים ופוקידע אחד .
    אתה יוצא מין מהעבדה ומוציא את צ&#39;אמנדר , אבל צ&#39;אמנדר ניראה לך מוזר , הוא קצת שונה משער הצ&#39;אמנדרים שראית בחיים , זהו צ&#39;אמנדר זוהר &#33; ( ) .

"את... את.. אתה ... אתה זוהר&#33;" אמרתי וגימגמתי כתוצאה מהתרגשות.
    &#39;יש לי צ&#39;רמנדר זוהר ,מגניב &#39; אמרתי לעצמי במוחי כאשר שמחתי לראות את הפוקימון הזוהר.
    פשוט קפצתי עליו ,לקחתי אותו בידיים וחיבקתי את השובב.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Suicide Junior@Nov 9 2009, 07:41 PM

~ירין~
    לא קרב כפול מהסוג הזה .
    ----------------------
    צ&#39;אמנדר יוצא ולא מחכה שולח גחלת שפוגעת בחוזקה בספיירו ומעיפה אותו אל אחורה .
    צ&#39;אמנדר רץ כדי לישרוט את ספיירו אבל ספיירו מתחיל לנפנף בכנפיו וליצור סופה שפוגעת בצ&#39;אמנדר קשה מאוד .
    צ&#39;אמנדר קם מחכה למה שתגיד לו לעשות ובזמן הזה אדואר אומר :
    " ספיירו ניקור וסופה "
    ספיירו מתחיל להיתקרב במהירות לצ&#39;אמנדר .
    "גחלת לפניפ שלו ואז בכל הכח לכנפיים&#33; ואאז תשרוט אותו בכל הכח בכנפיים ותגמור את זה עם דחיפה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    ~ירין~
    ליפני שצ&#39;אמדנר מספיק כבר ספיירו שורט אותו , אבל הוא לא ממש משפיע על צ&#39;אמנדר , וצ&#39;אמנדר מיתאושש מהר .
    צ&#39;אמנדר קם ושולח גחלת אל פניו של ספיירו ומעיף אותו על האדמה ומחסל אותו .
    השופט מחריז :
    " ספיירו לא מסוגל להילחם , המנצח בקרב הוא צ&#39;אמנדר &#33; "
    אדואר אומר :
    " יפה צ&#39;רמנדר שלך טוב , עכשיו אני יראה לך פוקימון אמיתי &#33; צא פוליוורל &#33; ( ) , אקדח מים &#33; "
    אדואר שולח את הפוקדור של פוליוורל שיוצא אחוצה מקוון את הידיים שלו על צ&#39;אמנדר ושולח אחקדח מים ומפיל אותו על הריצפה .
    אתה בטוח שזה הסוף אבל צ&#39;אמנדר קם וניראה פצוע .

~ארווין~
    אתה מרים אותו והוא ניראה צמח .
    אתם רואים חבורה של פיג&#39;י ( ) וכמה רטטה ( ) .
    אתה רואה כמה מאמנים שנילחמים אחד בשני .

~שון~
    באלבזור דוחף את פיג&#39;י שעף לאחור על אבן .
    אחרי זה פיג&#39;י שורט את באלבזור ומעיף את באלבזור גם עם סופה .
    בברכה, דודי

11. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Suicide Junior@Nov 10 2009, 06:03 PM
    ~שון~
    באלבזור דוחף את פיג&#39;י שעף לאחור על אבן .
    אחרי זה פיג&#39;י שורט את באלבזור ומעיף את באלבזור גם עם סופה .
    &#39;אני מקווה שזה יהיה טוב עכשיו&#33;&#39; אני אחשוב ואז אשלוף את אותו הפוקדור שזרקתי עליו בהתחלה ואומר "תלכד כבר&#33;" ואזרוק עליו את הפוקדור&#33;
    חזרתי!!

12. משתמש מנוסה
    ~ירין~
    ליפני שצ&#39;אמדנר מספיק כבר ספיירו שורט אותו , אבל הוא לא ממש משפיע על צ&#39;אמנדר , וצ&#39;אמנדר מיתאושש מהר .
    צ&#39;אמנדר קם ושולח גחלת אל פניו של ספיירו ומעיף אותו על האדמה ומחסל אותו .
    השופט מחריז :
    " ספיירו לא מסוגל להילחם , המנצח בקרב הוא צ&#39;אמנדר &#33; "
    אדואר אומר :
    " יפה צ&#39;רמנדר שלך טוב , עכשיו אני יראה לך פוקימון אמיתי &#33; צא פוליוורל &#33; ( ) , אקדח מים &#33; "
    אדואר שולח את הפוקדור של פוליוורל שיוצא אחוצה מקוון את הידיים שלו על צ&#39;אמנדר ושולח אחקדח מים ומפיל אותו על הריצפה .
    אתה בטוח שזה הסוף אבל צ&#39;אמנדר קם וניראה פצוע .

מותר להחליף פוקימונים?
    ---
    אל תפסול אותי אם אסור..אני יערוך..
    ---
    "צ&#39;אם חזור&#33; פיג&#39;י צא&#33; מהר סופת חול לעניים שלו ואז תבלבל אותו ותעוף מסביבו ותדחוף אותו מאחור&#33;&#33;" אני אורמ
    --------

-------

13. פקח לשעבר

~ארווין~
    אתה מרים אותו והוא ניראה צמח .
    אתם רואים חבורה של פיג&#39;י ( ) וכמה רטטה ( ) .
    אתה רואה כמה מאמנים שנילחמים אחד בשני .

[
    "פיג&#39;י? רטטה? " שאלתי וחשבתי לעצמי &#39;וואוו הם יכולים להיות טובים לצוות שלי&#39;
    "מישהו פה רוצה להילחם נגדי?" הרמתי את קולי וצעקתי בשאלתי בין כל המאמנים והפוקימונים בסביבה.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

14. משתמש מנוסה
    ~ארוין~
    מאמן אחד ניגש אלייך ( ) ואומר :
    " אני רוצה קרב &#33; צא נדורינו &#33; "
    הוא אומר ואז זורק את הפוקדור של נדורינו ומישם יוצא פוקימון ורדרד עם קרן קצרה ( )

~ירין~
    פיג&#39;י יוצא אבל פוליוורל כבר שולח אקדח מים שמפיל את פיג&#39;י לאדמה .
    אדואר אומר :
    " פולייורל סטירה כפולה &#33; "
    פוליוורל משתמש בסטירה כפולה שפוגעת בחוזקה בפיג&#39;י .
    פיג&#39;י מיתאושש מהר .

~שון~
    שוב פיג&#39;י יוצא מהפוקדור ושולח סופה חזקה שפוגעת בבאלבזור ומחסל אותו .
    בברכה, דודי

15. משתמש מנוסה
    ~טופס הרשמה~

שם משתמש: yossi
    שם במשחק: ברנדון
    רקע: ברנדון נולד למשפחה עשירה, אימו עבדה בחוות פוקימונים ואביו בעסקאות שונות בין חברות שונות.
    הוא תמיד אהב פוקימונים, מאז שזכר את עצמו הוא היה מבקר בחוות הפוקימונים של אימו והיה משחק עם פוקימונים.
    הוא התחבר במיוחד עם פוקימוני מים, ותמיד קיווה שכאשר הוא יתחיל את מסעו, הוא יימצא את פוקימון המים המתאים בשבילו וכמובן את השותף הטוב ביותר.
    יום אחד, כשהגיע לגיל שש-עשרה, הוא הסתכל על הקרב הגדול שנעשה בין המאמנים לבין הצוות המרושע, הם חטפו את ילו.
    ברנדון פחד כאשר ראה את המתרחש, אך נתן לעצמו מטרה ברורה: כאשר הוא יהיה מאמן, הוא יחזיר את ילו ויחסל את הצוות המרושע, בנוסף למטרה הברורה מכל- להיות המאמן האולטימטיבי.
    פוקימון התחלתי: *זכר, שלא יהיו טעויות חחח.*
    מראה:
    בקשות: להרשם מספיק לי (:

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •