~ברנדון~
רשום D:
סוף סוף מגבנים פה ויש סקווילטל D: .
תגיב להתחלה D: .
אני מנופף לשלום לרד וגריין, בולע את הרוק שבגרוני ונכנס לי למעבדה של הפרופסור.~התחלה~
אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"פיג'י עכשיו תתמחק ממנו בסיבוב ואז סופה חזסקה ובנתיים תפתיע אותו מאחור עם דחיפה!!" אני אומרOriginally posted by Suicide Junior@Nov 13 2009, 01:51 PM
~ירין~
פיג'י יוצא אבל פוליוורל כבר שולח אקדח מים שמפיל את פיג'י לאדמה .
אדואר אומר :
" פולייורל סטירה כפולה ! "
פוליוורל משתמש בסטירה כפולה שפוגעת בחוזקה בפיג'י .
פיג'י מיתאושש מהר .
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
~ברנדון~
אתה ניכנס למעבדה עם גרין .
גרין אומר :
" איזה פוקימון אתה רוצה ?! "
אתה עונה לו בהיתרגשות רבה :
" סקווילטל ! "
גרין נותן לך את הפוקדור של סקווילטל וגם 5 פוקדורים ופוקידע 1 .
אתה יוצא אחוצה ורואה כמה פיג'י ()
ועוד כמה מאמנים .
~ירין~
פיג'י מתחיל לנפנף בכנפיו ויוצר סופה שמעיפה את פוליוורל אחורה , לאחר מיכן פיג'י דוחף אותו בחוזקה לאחור .
אדואר אומר :
" פלוורוול אקדח מים ! "
פלוורוול מקוון את ידו אל פיג'י ושולח אקדח מים שמוציא את פיג'י מהזירה .
השופט אומר :
" פיג'י יצא מהזירה לכן הוא פסול ! , המנצח פולירוול ! " .
נותר לך רק צ'אמנדר .
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
''פיג'י!Originally posted by Suicide Junior@Nov 13 2009, 03:55 PM
~ברנדון~
אתה ניכנס למעבדה עם גרין .
גרין אומר :
" איזה פוקימון אתה רוצה ?! "
אתה עונה לו בהיתרגשות רבה :
" סקווילטל ! "
גרין נותן לך את הפוקדור של סקווילטל וגם 5 פוקדורים ופוקידע 1 .
אתה יוצא אחוצה ורואה כמה פיג'י ()
ועוד כמה מאמנים .
צא סקווילטל!''
אני אומר ומוציא את הפוקדור של סקווילטל.
''תתקוף את הפיג'י הזה באמצעות מתקפת בועות!'' אני אומר בעודי מניף את ידיי אל עבר הפיג'י.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"הייתה מצויין פיג'י חזור!צ'אם צא! תתחיל בגחלת בדיוק לבטן שלו ותנסה להתחמק ממתקפות המים שלו, תרחיק את הזנב שלך! ואז תנסה לשרוט אותו בעיניים ולהוציא אותו מהזירה בדחיפה!1" אני אומרOriginally posted by Suicide Junior@Nov 13 2009, 03:55 PM
~ירין~
פיג'י מתחיל לנפנף בכנפיו ויוצר סופה שמעיפה את פוליוורל אחורה , לאחר מיכן פיג'י דוחף אותו בחוזקה לאחור .
אדואר אומר :
" פלוורוול אקדח מים ! "
פלוורוול מקוון את ידו אל פיג'י ושולח אקדח מים שמוציא את פיג'י מהזירה .
השופט אומר :
" פיג'י יצא מהזירה לכן הוא פסול ! , המנצח פולירוול ! " .
נותר לך רק צ'אמנדר .
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שם משתמש:Sanji
שם במשחק:ברנדון
רקע:ברנדון נולד למשפחה עשירה בעיר פאלט.
הוא חיי בבית ענקי,ממש ארמון והיה בבית הזה הכל. אחד המקומות שהיו בבית שלו הייתה בריכה,ובה הפוקימונים של ההורים שלו,אחד מהם היה בלסטויז.ברנדון מאוד אהב את בלסטויז , הוא שיחק איתו המון עד שיום אחד קרה משהו. בלסטויז שיחק עם ברנדון וברנדון נפל מהגב של בלסטויז,ובמקרה הזה ישר לבריכה שהייתה שם,ברנדון טבע אך למזלו בלסטויז הציל אותו. ברנדון האשים רבות את בלסטויז ולא סלח לו.
ברנדון היה יפה מאז ילדותו ועם זה גם היה ילד מפונק וקצת פחדן שאהב מאוד את כל המשפחה והחברים שלו.יום אחד כשהיה ברנדון בן 9 אביו החליט להמר בקזינו,על המון כסף והמשפחה שלו הפסידו כמעט כל מה שהיה להם.הם לא היו עניים אך גם לא עשירים,סתם אנשים עם סכום כסף לחיות איתו.מאז ידע ברנדון להעריך כסף ולא להיות מפונק כל כך. ביום ההולדת ה-12 של ברנדון פרצו צוות אורגניק לעיר פאלט,ברנדון לא אהב כלל את האסון שהם עשו שם וזה עוד קרה ביום ההולדת שלו, ברנדון הבטיח לעצמו שישמיד את הצוות הזה,ומאותו יום החליט לצאת למסע.הוא החליט לקחת איתו סקוירטל,כי הוא למד לסלוח לבלסטויז בשנים שמגיל 9~12 וכבר לא היה מפונק ורצה פוקימון חזק כמוהו.
פוקימון התחלתי:סקוירטל
מראה:
בקשות:אני יודע שיוסי גם ברנדון אבל אני רגיל להיות ברנדון אז לא יפריע לך לכתוב בהמשכים לי נאור ולו ברנדון?
"צ'רמנדר גחלת!אני אומר לון כדי שיתקיף את נידורינוOriginally posted by Suicide Junior@Nov 13 2009, 01:51 PM
~ארוין~
מאמן אחד ניגש אלייך () ואומר :
" אני רוצה קרב ! צא נדורינו ! "
הוא אומר ואז זורק את הפוקדור של נדורינו ומישם יוצא פוקימון ורדרד עם קרן קצרה ()
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
סאסוויד בחוץ <_<
~נאור~
שיהיה , רשום .
~ארוין~
צ'אמנדר הזוהר שלך מגיח מתוך הפוקדור וניראה להוט לקרב ! .
הוא מתחיל לישלוח גיצים שלעט לעט גדלים והופכים לגיצים גדולים ואתה מבין שזה גחלת שפוגעת בחוזקה בנדורינו שניראה עצבני .
המאמן אומר :
" נדורינו דחיפה ומכת קרן ! "
נדורינו דוחף בחוזקה את צ'אמנדר ומתקוון להשתמש במכת קרן .
~שון~
אתה מחזיר את באלבזור ורץ במהירות לעיר וירדאן .
לאחר 20 דקות של ריצה אתה רואה שהפיג'י עדיין אחריך .
לבסוף אתה מגיע לעיר וירדאן אבל שם כבר פיג'י מחכה לך .
~ירין~
הגחלת לא משפיע ממש וזה מה שנותן לפוליירוול זמן ליתקוף עם אקדח מים שפוגע בחוזקה צ'אמנדר וכימעט מחסל אותו ! .
אדואר אומר :
" גמור את זה עם סטירה כפולה ! "
פוליירוול מתחיל לרוץ אל צ'אמנדר אבל ברגע האחרון צ'אמנדר מצליח לקום וגם להיתחמק ! , פולירוויל יוצא מהזירה ! .
השופט אומר :
" פוליירוול פסול ! , המצח בקרב הוא צ'אמנדר ! , המנצח ירין שעולה לרבע גמר ! " .
אתה מחכה לקרב שלך ושומע שיש לך קרב עוד 5 שעות .
~אדואר~
סקווילטל יוצא מהפוקדור שלו ושולח מיתקפת בועות שפוגעת בחוזקה בפיג'י .
פיג'י בורח מישם ולאחר 5 דקות חוזר עם עוד 3 פיג'ים ! .
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני מרפא את הפוקימונים שלי ואז מחפש פוקימון להתאמןOriginally posted by Suicide Junior@Nov 15 2009, 07:29 PM
~ירין~
הגחלת לא משפיע ממש וזה מה שנותן לפוליירוול זמן ליתקוף עם אקדח מים שפוגע בחוזקה צ'אמנדר וכימעט מחסל אותו ! .
אדואר אומר :
" גמור את זה עם סטירה כפולה ! "
פוליירוול מתחיל לרוץ אל צ'אמנדר אבל ברגע האחרון צ'אמנדר מצליח לקום וגם להיתחמק ! , פולירוויל יוצא מהזירה ! .
השופט אומר :
" פוליירוול פסול ! , המצח בקרב הוא צ'אמנדר ! , המנצח ירין שעולה לרבע גמר ! " .
אתה מחכה לקרב שלך ושומע שיש לך קרב עוד 5 שעות .
--------
![]()
-------
![]()
'אוי לא!' אחשוב ואנסה למצוא דרך עקיפה להכנס לעיר.Originally posted by Suicide Junior@Nov 15 2009, 07:29 PM
~שון~
אתה מחזיר את באלבזור ורץ במהירות לעיר וירדאן .
לאחר 20 דקות של ריצה אתה רואה שהפיג'י עדיין אחריך .
לבסוף אתה מגיע לעיר וירדאן אבל שם כבר פיג'י מחכה לך .
חזרתי!!
חח אחי, קוראים לי כאן ברנדון.Originally posted by Suicide Junior@Nov 15 2009, 07:29 PM
~אדואר~
סקווילטל יוצא מהפוקדור שלו ושולח מיתקפת בועות שפוגעת בחוזקה בפיג'י .
פיג'י בורח מישם ולאחר 5 דקות חוזר עם עוד 3 פיג'ים ! .
----
''סקווילטל! תשתמש במתקפת בועות ותסתובב מסביב לעצמך!''
אני אומר.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
לא אתייחס אליהם ואקווה שאספיק לצאת ולדבר איתם לראות על מה הם מדברים.Originally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 08:25 PM
~התחלה~
אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .
ארוץ מהר אל המעבדה ואשאל את הפרופסור:"שלום,אני אמור לקבל פוקימון" אומר בהתלהבות רבה.
"נידורינו עומד להתקיף צ'אמרנדר"Originally posted by The Dudi@Nov 15 2009, 07:29 PM
~ארוין~
צ'אמנדר הזוהר שלך מגיח מתוך הפוקדור וניראה להוט לקרב ! .
הוא מתחיל לישלוח גיצים שלעט לעט גדלים והופכים לגיצים גדולים ואתה מבין שזה גחלת שפוגעת בחוזקה בנדורינו שניראה עצבני .
המאמן אומר :
" נדורינו דחיפה ומכת קרן ! "
נדורינו דוחף בחוזקה את צ'אמנדר ומתקוון להשתמש במכת קרן .
"צ'ארמנדר גחלת!"
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)