"תודה,אבל אני מעדיף לשמור אותו אצלי" אומר לה ואעלה לחדר,אחרי שאקח את המפתח.Originally posted by SunShiNe@Dec 8 2009, 06:08 PM
~נאור~
" אוקי, כך את המפתח לחדר מס' 34 ותיתן לי את הפוקימונים שלך " היא אומרת לך ומגישה לך את המפתח.
"תודה,אבל אני מעדיף לשמור אותו אצלי" אומר לה ואעלה לחדר,אחרי שאקח את המפתח.Originally posted by SunShiNe@Dec 8 2009, 06:08 PM
~נאור~
" אוקי, כך את המפתח לחדר מס' 34 ותיתן לי את הפוקימונים שלך " היא אומרת לך ומגישה לך את המפתח.
אני ממשיך לחפש לי פוקימון מיםOriginally posted by SunShiNe@Dec 8 2009, 06:08 PM
~ארוין~
האחות ג'וי קוראת לך ואומרת :
" הינה הצ'אמנ שלך, הוא היה קצת פצוע, אבל עכשיו הוא בריא " והולכת
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את סקווילטרל, ואשאר שם ללילהOriginally posted by SunShiNe@Dec 5 2009, 09:30 PM
~שון~
אתה מגיע לעיר וירדיאן במהירות, אתה מיסתקל לאחור ורואה שהפיג'ים כבר לא מאחורייך.
אתה מביט בעיר וירדיאן ורואה מרכז פוקימונים, חנות, תחרות פוקימונים ובתים של אנשים.
אתה גם שם לב שעכשיו שעת ערב, 8:15.
חזרתי!!
~ברנדון~
" בסדר, זה יקח כמה דקות " היא אומרת לוקחת את הפוקדור של סקווילטל והולכת לחדר.
אתה מיתיישב על הכיסא ומחכה, אתה רואה לוח מודעות ובגדול רשום שם :
תחרות מאמנים אצלינו במרכז !, בשעה 12:00 בצוהרים !
כרגע השעה 11:30.
~נאור~
אתה עולה לחדר פותח את הדלת ורואה חדר קטן מלוכלך ומטונף.
אתה ניכנס למיקלחת ורואה שהיא מלוכלכת וכדי מאוד שיתחילו לנקות אותה.
~ארווין~
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים ומתחיל לחפש פוקימון מים.
לאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא את עצמייך בעיר ויראדיין !
~שון~
אתה הולך למרכז הפוקימונים אבל רואה שהוא סגור והודעה רשומה על הדלת:
" מצתערים אבל עקב פחד וטרור של צוות אורגניק המרכז סגור בשעות הערב והלילה. "
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
שם משתמש: colossous
שם במשחק: קאי איקרי
רקע:קאי נולד לבית נורא עצוב, אמו מתה שהיה קטן ולכן גדל עם אביו המגונן. אביו גונן עליו יותר מדי בגלל שפחד שיקרה גם לו משהו. אביו לא נתן לו לשחק בחוץ והוא נאלץ להישאר בבית וללמוד כל היום. האהבה של קאי הייתה פוקימונים, הוא כל היום ישב וקרא על פוקימונים בגלל שלא יכל לצאת החוצה לפגוש פוקימונים אמיתיים. כשכל הסיפור והבלאגן החל בעיר פאלט אביו של קאי הבין שלמרות שהעולם הוא מסוכן, צריך אנשים אמיצים כדי להתמודד מולו ולשמור עליו. ולאחר המקרה אביו של קאי הרשה לו לצאת אל מסע פוקימונים משלו כדי להגן על פאלט ועל המחוז כולו.
פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
מראה:
בקשות: אין
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אני קורא את המילה "אורגניק" ונזכר במה שקרה עם ילו ואחפש מקום לישון בוOriginally posted by SunShiNe@Dec 9 2009, 03:38 PM
~שון~
אתה הולך למרכז הפוקימונים אבל רואה שהוא סגור והודעה רשומה על הדלת:
" מצתערים אבל עקב פחד וטרור של צוות אורגניק המרכז סגור בשעות הערב והלילה. "
חזרתי!!
'מצויין! אחכה שסקווילטל יהיה בסדר ואתחרה.'Originally posted by SunShiNe@Dec 9 2009, 03:38 PM
~ברנדון~
" בסדר, זה יקח כמה דקות " היא אומרת לוקחת את הפוקדור של סקווילטל והולכת לחדר.
אתה מיתיישב על הכיסא ומחכה, אתה רואה לוח מודעות ובגדול רשום שם :
תחרות מאמנים אצלינו במרכז !, בשעה 12:00 בצוהרים !
כרגע השעה 11:30.
אחשוב ואחייך.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
~קאי~
טוב יש לך רקע קצר קולע וצולע.
חח סתם סתם רשום D:
תגיב להתחלה.
~ברנדון~
לאחר מספר דקות האחות ג'וי ניגשת אלייך עם הפוקדור של סקוולטל ואומרת :
" אוקי, זה סקווילטל עכשיו הוא בסדר. " והולכת מישם.
אתה מגיע לאיזור התחרות והפקידה נותנת לך טופס ובו רשום :
שם:
~שון~
אתה הולך בעיר וכבר מתחיל להיות חשוך.
האורות בביתים כבר כבויים ואתה ניראה לבד בעיר. אתה ממשיך להיסתובב בחושך ואז רואה מה נקודות אש.
אתה ניגש לשם ורואה כמה ילדים עם צ'אמנדרים וסקווילטלים, הם רואים אותך ושואלים :
" היי ילד, אתה צריך משהו ? "
בברכה, דודי
אארגן את הדברים שלי במהירות ואתן את הספרינט של החיים שלי אל המעבדה של הפרופסורOriginally posted by SunShiNe@Oct 24 2009, 08:25 PM
~התחלה~
אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
בכיף!Originally posted by SunShiNe@Dec 10 2009, 10:32 PM
~קאי~
רוצה נעשה מסיבת המשכים ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אל המעבדה של פרופסור גרין, הוא ניגש אליייך ואומר :
" שלום לך ילדון, אתה כאן בישביל פוקימון בטח ?, איזה תרצה ? "
----------------
"שלום פרופסור..אני רוצה את צ'רמנדר בבקשה! "
~קאי~
" אוקי " אומר פרוספסור גרין והולך לחדר שניראה לך די מוזר, לאחר כמה דקות הוא חוזר עם פוקדור, פוקידע ועוד 5 פוקדורים ואומר :
" זה הפוקדור של צ'אמדר, זה פוקידע וזה 5 פוקדורים ריקים. " הוא אומר וחוזר לעיסוקים שלו.
בברכה, דודי
אקח את כל החפצים ואצעק תודה כשאצא במהירות מהמעבדה.Originally posted by SunShiNe@Dec 10 2009, 10:37 PM
~קאי~
" אוקי " אומר פרוספסור גרין והולך לחדר שניראה לך די מוזר, לאחר כמה דקות הוא חוזר עם פוקדור, פוקידע ועוד 5 פוקדורים ואומר :
" זה הפוקדור של צ'אמדר, זה פוקידע וזה 5 פוקדורים ריקים. " הוא אומר וחוזר לעיסוקים שלו.
אוציא את צ'רמנדר מהפוכדור כדי לברך אותו לשלום ולקוות שיהיה לי איתו קשר טוב
" שלום צ'ארמנדר אני קאי, ואני מקווה שנסתדר טוב ביחד!" אומר בחיוךOriginally posted by SunShiNe@Dec 10 2009, 10:52 PM
~קאי~
צ'אמנדר מגיח מהפוקדור ואתה רואה פוקימון אדום, קטן ויש לו זנב קטן שבסופו יש להבה ().
אתה מחייך אליו ומברך אותו לשלום, והוא מחייך ואומר :
" צ'אם צ'אם "
ואתחיל להתקדם עם צ'רמנדר יד ביד לעבר ורידיאן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)