דני
רשום .
כל הרשומים יכולים להתחיל מהתחלה .
'אני חייב למהר!' אני חושב לעצמי ומתחיל ללכת במהירות למעבדה.Originally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 08:25 PM
~התחלה~
אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .
"איחרתי?" אני שואל את רד וגרין בעודי מיתנשם מהלחץ.
~התחלה~
אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
---=---=---=---_---=---=
אני נכנס למעבדה של הפרופסור ומחפש אותו
בבקשה:Originally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 08:25 PM
~התחלה~
----
אני מתחיל לרוץ לעבר המעבדה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
~המשך לכולם~
אתה שמח נורא ניכנס למעבדה רואה את הפרופסור והוא אומר לך :
" טוב קדימה בוא נראה לך את הפוקימונים לבחירה "
אתם הולכים למקום שיש בו מלא פוקדורים ואז אתה רואה 3 פוקדורים .
הפרופסור אומר :
" הינה פוקימון העשב באלבזור () , זה פוקימון האש צ'אמנדר (
) ופוקימון המים סקיוולטל (
) . " הוא אומר ומחכה לתשובה שלך ובזמן הזה הוא דוחף לכיס שלך 5 פוקדורים ופוקידע .
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"תביא באלבזור"אני אומר לוOriginally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 10:52 PM
~המשך לכולם~
הפרופסור אומר :
) . " הוא אומר ומחכה לתשובה שלך ובזמן הזה הוא דוחף לכיס שלך 5 פוקדורים ופוקידע .
"צ'אמנדר!" אני אומרOriginally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 10:52 PM
~המשך לכולם~
הפרופסור אומר :
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אני רוצה להיות כמו בלו ולכן אקח את סקווירטל!" אומר בנחישות ואחכה לפוקימון.Originally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 10:52 PM
~המשך לכולם~
הפרופסור אומר :
~דני~
גריין נותן לך את הפוקדור של סקווילטל וחוזר לרד .
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שיש הרבה אנשים בחוץ .
אתה רואה כמה רטטה () וכמה פיג'י (
) .
~מייק~
גריין נותן לך את הפוקדור של באלבזור וחוזר לרד .
אתה יוצא אחוצה ורואה שאין מי יודע מה הרבה אנשים בחוץ .
אתה רואה חבורה של רטטה () וכמה פיג'י ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG ) .
~ירין~
גריין נותן לך את הפוקדור של צ'מנדר והולך בחזרה לרד .
אתה יוצא ורואה כמה מאמנים שנילחמים אחד בשני .
אתה מביט מאחוריך ורואה חבורה של רטטה () וחבורה של פיג'י (
)
בברכה, דודי
'קודם אני אפגוש את הפוקימון שלי' אחשוב לעצמי ואוציא את סקווירטל "שלום לך" אני אומר לו בחיוך " אני דני ואני המאמן שללך!" אוסיף בחיוך ואחכה לראות את תגובותו.Originally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 11:17 PM
~דני~
גריין נותן לך את הפוקדור של סקווילטל וחוזר לרד .
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שיש הרבה אנשים בחוץ .
אתה רואה כמה רטטה () וכמה פיג'י (
) .
"בלבאזור צא!"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף את הפיג'י הזה בדחיפה ואז בזרע ושוב דחיפה"אני אומר לוOriginally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 11:17 PM
~מייק~
גריין נותן לך את הפוקדור של באלבזור וחוזר לרד .
אתה יוצא אחוצה ורואה שאין מי יודע מה הרבה אנשים בחוץ .
אתה רואה חבורה של רטטה () וכמה פיג'י ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG ) .
"היי צ'אם צא! אני ירין! עכשיו תקוף בגחלת על הכנפיים של הפיג'י הזה ואז שריטה לפנים שלו!" אני אומרOriginally posted by The Dudi@Oct 24 2009, 11:17 PM
~ירין~
גריין נותן לך את הפוקדור של צ'מנדר והולך בחזרה לרד .
אתה יוצא ורואה כמה מאמנים שנילחמים אחד בשני .
אתה מביט מאחוריך ורואה חבורה של רטטה () וחבורה של פיג'י (
)
--------
![]()
-------
![]()
~דני~
סקווילטל מחייך אלייך וניראה שמח במיוחד .
הוא רואה איזה פיג'י קטן ושולח מתקפת בועות שפוגעת בו , סקווילטל מצחקק .
הפיג'י מיתעצבן עליו ושולח סופה אל סקוולטל אבל הוא מפספס .
~ירין~
צ'אמנדר מסתקל עלייך במבט מופתע .
הוא שולח גחלת אך מפספס .
גריין יוצא מהמבדה ואומר :
" אה שחכתי הצ'אמנדר שלך הוא צעיר אז הוא לא ממש חזק "
~מייק~
בלבאזור מפספס את פיג'י עם הזרע ופיג'י מגיב עם סופה , הסופה מעיפה את באלבזור שלא ממש מבין מאיפה זה בא לו .
פיג'י ניראה עצבני ביותר והוא רוצה לישלוח עוד סופה
בברכה, דודי
תשתמש ברווח בין אחד לאחד O_OOriginally posted by The Dudi@Oct 25 2009, 02:38 PM
~דני~
סקווילטל מחייך אלייך וניראה שמח במיוחד .
הוא רואה איזה פיג'י קטן ושולח מתקפת בועות שפוגעת בו , סקווילטל מצחקק .
הפיג'י מיתעצבן עליו ושולח סופה אל סקוולטל אבל הוא מפספס .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סקווירטל לא אמרתי לך עדיין לתקוף" אני נוזף בו "תישתמש קודם בדחיפה ואז בבועות!" אני קורא
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)