אנימציה 11 שלי, אנימצית קרב ראשונה.
בנוגע לקפיצות בהתחלה, עכשיו לשנות את זה זה בלאגן ענק אז אני מעדיף להשאיר את זה ככה, גם אם זה לא נראה הכי משהו.
האנימציה הוכנה בשביל שי.
ת"ב+ציון
יש לי בעיה עם האפקטים בגלל שהמקור שדודי נתן מוקף במלא צבעים אז קשה לעבוד עם זה, זה למה אין את האפקטים.Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 24 2009, 10:16 PM
דבר ראשון חסרים אפקטים של פגיעה
דבר שני הרעיון עצמו של 2 ספרייטים ממשחקים שונים הוא חסר כל היגיון .
זה רק אני או שחסר בכמה מקומות דיוק לא הרבה אבל חסר
6\10
אני הכנתי את האנימציה הזאת בשביל שי וזה מה שהוא ביקש, גם אני לא מסכים עם זה אבל מה לעשות?
ובנוגע לדיוק אני לא רואה איפה חסר, אם תוכל לציין מקומות יעזור לי ללמוד לעתיד
ודודי- ביקשתי ת"ב+ציון, אז אם תוכל להוסיף ציון בבקשה
אני חושב שבתור אנימציית קרב ראשונה זה ממש טוב,רק מפריע לי כשנארוטו תוקף את איצ'יגו בראסנגן איצ'יגו נישאר עומד(היה עדיף שלפחות יראו שניפגע-זה ניראה כאילו הוא לא ניפגע כלל מהראסנגן)
סליחה שכחתי-הנה:9.5/10
תשאיר את המהירות של הקרב כמו שהיא כי אז לא יצליחו לעמוד בקצב....
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
ערכתי למעלה....Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 24 2009, 10:50 PM
יש שני מקומות שבהם ראו את איציגו עומד.
אחד זה כשהראסנגן כמעט פגע בו ועמד ללכוד אותו, והשני זה כשהראסנגן נגמר.
חוץ מזה מישהו אמר שהוא נפגע? לא רואים מה קרה בזמן שהראסנגן כיסה אותו, מה שקורה שם נשאר בשליטת הצופה.
וביקשתי ת"ב+ציון, אשמח אם תמלא את הבקשה הזאת
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
-______-Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 25 2009, 02:52 PM
איזה לינקים?
כל מה ששמתי זה אנימציות.
האנימציה די בסדר, חוץ מזה שאתה לא התייחסת לשיעור בשיט והם זזים יותר מדי, אתה עשית לאחד מהם שתי קפיצות קטנות וגרמת לזה להיראות רע, אין אפקטים, אין התייחסות למכות אחד של השני, ואיצ'יגו פשוט עומד בתוך המתקפה החזקה ביותר של נארוטו
כאנימציה רגילה 10\7
כאנימציה של השיעור 10\4
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)