Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: WeReWoLf

1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    הקדמה:
    ניב עמד לו בתוך קרחת היער, בגדיו לגופו ואין ציוד עליו. הוא ישב לב על גזע עץ כרות ושמע רחש מן השיחים, אט אט התקרב אל הרחש. ארנב קטן יצא מן השיחים, הוא הביט מעט בניב ואז ברח.
    הוא לא הבין את תגובתו המוזרה של הארנב, אך התעלם ממנה. הוא חיפש מקום להעביר בו את הלילה. ניב שוטט ביער וניכר בו כי הצהיב מאוד בגלל הבצורת, העלים כבר אינם ירוקים כשהיו והמון חיות לא באות יותר ליער.
    לפתע נשמע רעש, ניב התקדם במהירות לעברו ומצא אדם יושב לו על בול עץ. האדם היה שעיר במיוחד, גבותיו עבותות ולא מסודרות, ידיו היו מלאות שיער ושיערו היה שיער ארוך,עיניו אדומות ושיניו מלאות דם.
    "אכלת בשר נא?" שאל ניב את האיש. "לא.אבל אני מתכוון לאכול!" הוא אומר ומסתכל על הירח ואז משתנה. לפתע במקום האדם מופיע זאב מפחיד, ניב המבועת לא ידע מה לעשות, הזאב קפץ עליו ונשך אותו.
    מדמם והולך כמו שיכור או כמו הלום ירח פסע ניב בדרך אדומה מדם, הוא הלך עוד כמה מטרים ספורים והתעלף, משהו גרר אותו משם. לאחר כמה זמן התעורר ניב בחדר מסויים, הוא לא הבין כלום ולכן צעק.
    "אוי.. אבוי על הנער המסכן." אמר יצור שנראה לניב כמו ארנב. "אתה ארנב!" אמר ניב בבהלה אל היצור. "אכן,אבל עזוב אותי, אתה ילד מסוכן ליער. כנראה שננשכת על ידי אדם זאב, אין מה לעשות מלבד לגרש אותך מהיער שלי."אמר הארנב.
    "אבל למה? אני מסכן מישהו?" שאל ניב. "כן ילד צעיר, מכיוון שננשכת אתה עלול להיהפך לאדם-זאב ואני לא אסכים לכזה דבר ביער שלי! ". אמר הארנב בזעם,ניב התקרב אליו ולחש באוזנו "יש לי הצעה להציע לך, אולם אחרי שאספר לך תחזיר אותי הביתה."
    הארנב הסכים וניב סיפר לו את הצעתו. לפתע ניב מצא את עצמו על גבו של נמר שרץ במהירות מטורפת. "תאט קצת! אני עומד להקיא!" התחנן ניב אך הנמר לא עצר, הוא המשיך לרוץ עד שעזב את היער המצהיב והגיע שוב אל עולם מלא בכבישים ובמכוניות.
    "כאן אני עוזב אותך!" אמר הנמר אל ניב."חכה!" אמר אליו ניב,הנמר לא חיכה אבל אמר"תשמע, רק אל תחזור יותר אל היער טוב?" אמר בנימוס ולאחר מכן הוא נעלם כלא היה.
    ניב עמד מופתע והציץ בשעונו,"אני מאחר לבית הספר!" צעק בפחד, אך הדבר המפחיד יותר היה שמאותו רגע ניב כבר לא יהיה מה שהיה...

מה אתם אומרים?
    כדאי לי להמשיך?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    סיפור נחמד.
    תיאורים וזרימה לא הכי טובים, אבל זה יבוא עם הזמן
    האורך בסדר להקדמה, אבל מהפרק הראשון כדי לפחות דף וורד אחד.
    אהבתי את הרעיון.
    מחכה להמשך

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    טוב פרק חדש אולי מחר בבוקר.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. היכל התהילה
    אוי כתבת על ניב האמיתי? מהפורום כי גמאני רוצה חח
    בכול מקרה נחמד אבל קשה להסיק מזה אני מניח ששוה לחכות לפרק ולראות
    הערותיו של ניר מלמעלה מאוד נכונות

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •