Pokemon GO
עמוד 100 מתוך 123 ראשוןראשון ... 50909899100101102110 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,486 עד 1,500 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 06:33 PM
    ג'ק ~
    אתה מתקדמים לעבר היציאה ופתאום חייל אומר לך "אדוני פרצה מלחמה בממלכת האש !" אתה רץ לממלכה ורואה שהיא מוקפת בחיילי מים של ג'רוד , מכל סוגי המים ! (עמוד 4) אתה נבהל וג'סטין אומר באדישות "עוד קרב" ורץ לזירה עם הקילשון ומתחיל לחבוט בחיילים בכל הכוח שלו !

אדוארד ~
    אתה מנסה לעכב אותם אבל הם ממהרים לממלכה ולא הספקת למסור לג'סטין את המסר כי ג'ק לא נתן לך לדבר איתו ..אתה רץ אליו אבל אתה רואה שהם מתחילים לרוץ לעבר הממלכה , אתה לא מבין מה קרה לו ואתה נכנס לממלכה שלך מבואס ומיד שוב אזעקה הופעלה אבל הפעם אזעקה בצליל אחר , אתה עולה לחדר מהר לבדוק מה קרה ואתה רואה שיש התקפה באומת האש !
    אני קורא לג'יימס ואומר לו לאסוף את כל החיילים שלי, לאחר-מכן אלך לפתח של ממלכת האש ואכנס עם החיילים, אלחם ואחפש גם את ג'סטין.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. Professional Design
    אדוארד זכה בפרס שווה שבקרוב יגלה מהו !

ג'ק ואדוארד ~
    מאות חיילי מים מכל הסוגים בזירה , מצטרפים חיילי רוח שניראים כמו חיילי אש ואפילו מוציאים רוח חמה במיוחד שיכולה להעיף ולשרוף ! החיילים של ג'רוד ממש חזקים ואתם תוהים מאיפה הוא מביא כל כך הרבה חיילים , החיילים של ג'ק מסתערים על הזירה ונלחמים בחיילים בלי ליראות מה סוגם כי הם משתמשים בנשקים , ג'סטין חייל האש המסתורי נלחם בחזקה ומחסל חיילים בקצב אדיר ! חייליו של אדוארד מיד מצטרפים וגם אדוארד ומתחילים לחסל חיילי מים בעזרת הקפאות וגם לחימה בנשקים , אך המצב קשה יש מאות ואולי אלף חיילים של ג'רוד ! יש חייל של ג'רוד בשם ג'יימס , הוא זה שמצליח להרוג את החיילים שלכם במלחמות ולבסוף שמצבו קשה הוא בורח מהמערכה . הוא נעמד באמצע המגרש ומתפוצץ , 3 חיילים של ג'ק נהרגו וחייל אחד של אדוארד .. החייל של אדוארד שמת נזרק לאוויר ונחת על ג'ק . הוא אומר לג'ק "בן ארווובה" ומתעלף .

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 07:01 PM

ג'ק ואדוארד ~
    מאות חיילי מים מכל הסוגים בזירה , מצטרפים חיילי רוח שניראים כמו חיילי אש ואפילו מוציאים רוח חמה במיוחד שיכולה להעיף ולשרוף ! החיילים של ג'רוד ממש חזקים ואתם תוהים מאיפה הוא מביא כל כך הרבה חיילים , החיילים של ג'ק מסתערים על הזירה ונלחמים בחיילים בלי ליראות מה סוגם כי הם משתמשים בנשקים , ג'סטין חייל האש המסתורי נלחם בחזקה ומחסל חיילים בקצב אדיר ! חייליו של אדוארד מיד מצטרפים וגם אדוארד ומתחילים לחסל חיילי מים בעזרת הקפאות וגם לחימה בנשקים , אך המצב קשה יש מאות ואולי אלף חיילים של ג'רוד ! יש חייל של ג'רוד בשם ג'יימס , הוא זה שמצליח להרוג את החיילים שלכם במלחמות ולבסוף שמצבו קשה הוא בורח מהמערכה . הוא נעמד באמצע המגרש ומתפוצץ , 3 חיילים של ג'ק נהרגו וחייל אחד של אדוארד .. החייל של אדוארד שמת נזרק לאוויר ונחת על ג'ק . הוא אומר לג'ק "בן ארווובה" ומתעלף .
    "ג'סטין,אנחנו חייבים לחפש אם ג'יימס או חיילים בכירים של ג'רוד נמצאים פה, ואותם להרוג, עזוב את השאר" אגיד ואחפש איתו. "אם אתה מוצא את ג'יימס או בכיר אחר תהרוג אותו!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 07:01 PM

ג'ק ואדוארד ~
    אני מנסה לגשת תוך כדי ההמולה לג'סטין ואומר לו בהתנשפות, ''אתה אביר לבן! אתה בעל הכוח כמו של סטיב, אבא שלי, תנסה להתחבר לכל הכוח שלך ותצעק, ''כאב.'' זה מה שסטיב עשה במלחמה הקודמת.'' אומר תוך כדי שאקפיא את חייליו של ג'רוד ואהרוג אותם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    ג'סטין מקשיב לעצה של ג'ק והולך לחיילים עם המדים הכי מהודרים , הוא מעיף אותם ונלחם בחמישה אנשים ,
    לא נפצע קשה ויכול להילחם ממש טוב ! אדוארד רץ אליו ואומר לו שהוא אביר לבן , ג'סטין לא מקשיב ואומר "אין דבר כזה אבירים לבנים ,
    זה היה ג'רוד שהפסיק את המלחמה אצלך הוא ראה שזה יותר מידי !" הוא ממשיך להרוג חיילים פשוטים ומחפש את הבכירים , בנתיים הצבא של טייסון הצטרף ומתחיל להרוג את חיילי הרוח ,
    חיילי הקרח של ג'ו נלחמים מאוד יפה ומצליחים להרוג די הרבה חיילי חשמל .

6. משתמש מנוסה
    ג'יי ~
    אבל המלחמה הסתיימה . כולם מתחילים להתפזר ..
    אחזור לממלכה שלי עם כל החיילים
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. Professional Design
    ג'יי ~
    אתה חוזר לממלכה בשקט ורוצה לנוח , ארווין נכנס לחדר ואומר "סליחה על ההפרעה אני יודע שעבר עליך יום נוראי אבל יש התקפה בממלכת האש , ואם תחשוב על זה , כאשר יתקפו אותך גם אתה תצטרך עזרה ואלה שלא עזרת להם לא יבואו לעזור לך , ובנוסף יש לך הסכם שלום איתם וחוזה חתום על שיתוף פעולה"

8. משתמש מנוסה

אנטו ~
    היא מורידה את הבגדים זורמת ואתם עושים את זה ..
    אני אומר לה "היום זות אומרת מחר אנחנו נישארים בחדר ליום כיף או שאת רוצה להתחיל להיתאמן" אני אומר לה ונאנח על המיטה.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 08:23 PM
    ג'יי ~
    אתה חוזר לממלכה בשקט ורוצה לנוח , ארווין נכנס לחדר ואומר "סליחה על ההפרעה אני יודע שעבר עליך יום נוראי אבל יש התקפה בממלכת האש , ואם תחשוב על זה , כאשר יתקפו אותך גם אתה תצטרך עזרה ואלה שלא עזרת להם לא יבואו לעזור לך , ובנוסף יש לך הסכם שלום איתם וחוזה חתום על שיתוף פעולה"
    אני מישתגר עם החיילים שלי לשם .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 07:55 PM
    אדוארד וג'ק ~
    ג'סטין מקשיב לעצה של ג'ק והולך לחיילים עם המדים הכי מהודרים , הוא מעיף אותם ונלחם בחמישה אנשים ,
    לא נפצע קשה ויכול להילחם ממש טוב ! אדוארד רץ אליו ואומר לו שהוא אביר לבן , ג'סטין לא מקשיב ואומר "אין דבר כזה אבירים לבנים ,
    זה היה ג'רוד שהפסיק את המלחמה אצלך הוא ראה שזה יותר מידי !" הוא ממשיך להרוג חיילים פשוטים ומחפש את הבכירים , בנתיים הצבא של טייסון הצטרף ומתחיל להרוג את חיילי הרוח ,
    "ג'סטין אתה חייב לשים הבדל מי איתנו ומי נגדנו אתה עוד עלול להרוג מישהו מבעלות הברית." אגער בו ואמשיך להלחם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 07:55 PM
    אדוארד וג'ק ~
    'סטיב, הוא לא מקשיב לי.' אני אומר בתת המודע ואצור מעטה קרח מעליי ומעל ג'סטין.
    אני אתפוס אותו ואנער אותו בכוח, ''תקשיב ג'סטין!! אבא שלי מלך ממלכת הקרח הקודם סטיב, הוא זה שהפסיק את המלחמה קודם, הוא זה שהצליח לנצח את הכפיל של ג'רוד בהתקפה הראשונה של ג'רוד, אתה תקשיב לי עכשיו כי הוא אמר שאתה אביר לבן!!!!!!'' אומר בכעס.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. Professional Design
    ג'ק ~
    הוא לא פוגע בחיילים שלך הכוונה לחיילים פשוטים של ג'רוד .
    הוא ממשיך להרוג חיילים ללא הרף הוא ניראה לך ממש חזק ואתה נזכר במה שאדוארד אמר לו "אתה אביר לבן !" זה מה שהוא אמר לו , נשמע לך מוזר אבל אולי קצת אמיתי , הרי אביר הוא גיבור , ג'סטין הוא ממש חיה רעה שלא מתאמצת בכלל ..! הכל ניראה לך מוזר שאתה הרגת רק 5 אנשים והוא אולי 20 .
    אחרי כמה דקות אתה רואה את ג'יי וחייליו החשמליים שבאו לעזור , הם מסתערים על המגרש עם הנשקים שלהם . אתה רואה שאדוארד יצר פסגת קרח וחסם בפנים את ג'סטין ואדוארד .

ג'יי ~
    אתה מגיע לממלכה של ג'ק שליט האש ורואה המולה רבה , מאות ואלפים חיילים רעים שמכוסים בצללים שחורים , מיד היה מובן שהם החיילים הרעים והחיילים שלך מזנקים על כל החיילים השחורים והרעים עם הנשקים שלהם , אתה רואה שהחיילים הרעים אוחזים בכוח החשמל והרוח .

אדוארד ~
    אתה חוסם אותו עם פסגת הקרח שיצרת . מספר לו על אביך והוא אומר "אני מאוד מתרשם מהעובדה שאבא שלך בטוח שהוא אביר לבן או מהעובדה שאתה חושב שאתה יכול לדבר איתו , אם תרצה לדבר איתי לא בזמן מלחמה !" הוא אומר ויוצר כדור לבן ומעיף אותך רחוווק רחוק . אתה רואה שהוא נעצר במקום ואומר "וואו מה זה היה ?!"

אנטו ~
    "אני מתכוונת להיות איתך למשך כל חייך , לצערך . אני רוצה שננוח קצת מחר ונקום ב-10 בערך להתאמן אני חייבת לאמן אותך " היא אומרת

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 10:08 PM
    אדוארד ~
    אתה חוסם אותו עם פסגת הקרח שיצרת . מספר לו על אביך והוא אומר "אני מאוד מתרשם מהעובדה שאבא שלך בטוח שהוא אביר לבן או מהעובדה שאתה חושב שאתה יכול לדבר איתו , אם תרצה לדבר איתי לא בזמן מלחמה !" הוא אומר ויוצר כדור לבן ומעיף אותך רחוווק רחוק . אתה רואה שהוא נעצר במקום ואומר "וואו מה זה היה ?!"
    ''אחח..לעזאזאל.'' אומר ואקום מן האדמה, אלך לעבר ג'סטין ואגיד לו, ''תקשיב, אתה באמת אביר לבן, תסמוך עליי, אני אשחרר אותנו עכשיו ותאגור את כל העוצמה שלך, אחר-כך תגיד את המילה כאב, והלוחמים יושמדו, סמוך עליי.'' אומר ואשחרר את פסגת הקרח, אמשיך להגן על ג'סטין שלא ייפגעו בו כדי שיגיד את המילה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 10:08 PM
    ג'ק ~
    הוא לא פוגע בחיילים שלך הכוונה לחיילים פשוטים של ג'רוד .
    הוא ממשיך להרוג חיילים ללא הרף הוא ניראה לך ממש חזק ואתה נזכר במה שאדוארד אמר לו "אתה אביר לבן !" זה מה שהוא אמר לו , נשמע לך מוזר אבל אולי קצת אמיתי , הרי אביר הוא גיבור , ג'סטין הוא ממש חיה רעה שלא מתאמצת בכלל ..! הכל ניראה לך מוזר שאתה הרגת רק 5 אנשים והוא אולי 20 .
    אחרי כמה דקות אתה רואה את ג'יי וחייליו החשמליים שבאו לעזור , הם מסתערים על המגרש עם הנשקים שלהם . אתה רואה שאדוארד יצר פסגת קרח וחסם בפנים את ג'סטין ואדוארד .

"אדוארד, אני חייב לדבר איתך" אגיד ואקח אותו די רחוק מזירת הקרב.
    "אדוארד, יש מצב שג'סטין הוא חייל בכיר של ג'רוד או אפילו ג'רוד עצמו שהסתנן לממלכה שלי במסווה.
    גם כשרצחו אותו הוא חזר לחיים,אני חושב שצריך להשמיד לגמרי את ג'סטין,הוא חזק מדי. ועם חוזק בא סיכון מסוים, אם הוא יותר חזק ממני וממך הוא מהווה סכנה לשתי הממלכות ואם ג'רוד יתפוס אותו(או שבכלל הוא זה ג'רוד) וידבר איתו ויקח אותו לברית שלו הלך עלינו. אני בעד להשמיד אותו אבל ממש לגמרי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    "אני לא מאמין לך אבל בשביל שתשתוק זה מה שאני יעשה " ג'סטין אומר לאדוארד ויוצא מהכיפה שלך ופוגע בחיילים עם החנית שלו . מיד ג'ק נכנס לכיפה ואומר לאדוארד שהוא חושד שג'סטין הוא ג'רוד או חייל של ג'רוד שמסתנן לפה ורוצה שניתן בו אמון , ג'ק מציע לאדוארד שתהרגו את ג'סטין .

עמוד 100 מתוך 123 ראשוןראשון ... 50909899100101102110 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •