Pokemon GO
עמוד 101 מתוך 123 ראשוןראשון ... 519199100101102103111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,501 עד 1,515 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 10:08 PM
    ג'יי ~
    אתה מגיע לממלכה של ג'ק שליט האש ורואה המולה רבה , מאות ואלפים חיילים רעים שמכוסים בצללים שחורים , מיד היה מובן שהם החיילים הרעים והחיילים שלך מזנקים על כל החיילים השחורים והרעים עם הנשקים שלהם , אתה רואה שהחיילים הרעים אוחזים בכוח החשמל והרוח .
    " אין מה לעשות " אני אומר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. Professional Design
    ג'יי ~
    מה זאת אוממרת אין מה לעשות >.<
    -----------
    אתה רואה את אדוארד שליט ממלכת הקרח וג&#39;סטין - לוחם בכיר מממלכת האש , לחמים בחוזקה בחיילים ותוך כדי מדברים , ג&#39;ק מתערב וניראה שהם מתווכחים וזה מפריע למלחמה , בנתיים החיילים ממש חזקים וקשה להילחם בהם , אבל אתם חיילי חשמל ובזירה עומדים חיילי מים

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 30 2009, 03:02 PM
    ג&#39;יי ~
    -----------
    אתה רואה את אדוארד שליט ממלכת הקרח וג&#39;סטין - לוחם בכיר מממלכת האש , לחמים בחוזקה בחיילים ותוך כדי מדברים , ג&#39;ק מתערב וניראה שהם מתווכחים וזה מפריע למלחמה , בנתיים החיילים ממש חזקים וקשה להילחם בהם , אבל אתם חיילי חשמל ובזירה עומדים חיילי מים
    אתקוף את חיילי המים
    בברכה, דודי

4. Professional Design
    ג&#39;יי ~
    אני מבין שאתה מנהל פורום וגם משחק תפקידים ואולי זה קצת קשה . אבל במשחק שלי ההשקעה בהודעה היא חובה וגם לפי החוקים של פורום חת"מ אסור לכתוב תגובה כזאת קצרה . אני לא מקבל את התגובה שלך לצערי אם תרצה להשקיע בתגובות אשמח אם תמשיך במשחק שלי אתה טוב אבל מזלזל קצת .

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 29 2009, 10:08 PM
    אנטו ~
    "אני מתכוונת להיות איתך למשך כל חייך , לצערך . אני רוצה שננוח קצת מחר ונקום ב-10 בערך להתאמן אני חייבת לאמן אותך " היא אומרת
    אני אומר לה "את ממש יפה את יודעת" אני סם יד על הכתף שלה ניצמד אליה ומוסיף "את יודעת שמה שאמרת יכול לסכן אותך את באמת רוצה אותי כול חייך"
    ומחיך חיוך קטן.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 30 2009, 03:02 PM
    ג&#39;יי ~
    -----------
    זילזול עלק, מי ישמע אתה נותן לי כזאת תגובה שלהגיב עלייה זה כזה פשוט, טוב שלא אני עוד מעט יגיד לך כמה צעדים אני עושה כדי ליתקוף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    אני אומר :
    " תיתכוננו ליתקוף "
    ואז מיסתתר מאחורי אבן ומתחיל לישלוח כדורי חשמל.
    בברכה, דודי

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 30 2009, 01:53 PM
    אדוארד וג&#39;ק ~
    "אני לא מאמין לך אבל בשביל שתשתוק זה מה שאני יעשה " ג&#39;סטין אומר לאדוארד ויוצא מהכיפה שלך ופוגע בחיילים עם החנית שלו . מיד ג&#39;ק נכנס לכיפה ואומר לאדוארד שהוא חושד שג&#39;סטין הוא ג&#39;רוד או חייל של ג&#39;רוד שמסתנן לפה ורוצה שניתן בו אמון , ג&#39;ק מציע לאדוארד שתהרגו את ג&#39;סטין .
    &#39;&#39;אני לא חושב ג&#39;ק.. הוא אביר לבן, אבא שלי לא משקר.&#39;&#39; אומר לג&#39;ק.
    &#39;&#39;ג&#39;סטין.&#39;&#39; אומר ואפנה אליו, &#39;&#39;אמרתי לך לאגור את כל הכוחות שלך ולומר כאב, תעשה את זה&#33;&#39;&#39; אומר ואדבר אל תת המודע שלי, &#39;סטיב, הוא לא מקשיב לי, הוא לא מאמין.&#39; אומר.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    אדוארד ~
    &#39;בני , אני באמצע אורגייה שאני יסיים אני יבוא&#39; אביך אומר בתת מודע שלך .
    ג&#39;סטין אומר "אוקיי אוקיי אני אוגר כוח &#33;" וממשיך להילחם עם החנית שלו .
    חייל בא מאחוריך ומתכוון לתקוע בגבך חנית אבל לפתע צללית לבנה מפוצצת אותו , הצללית מתגלה ועומדת דמות שקצת מוכרת לך , אבל עברה שיפור קצר -
    שיער שחור מבריק וחלק , פנים חלקות בצבע קרם , חזה גדול ועסיסי ואגן סקסי שמשתלבים בגוף אחד , היא עומדת עם הגב אליך ומחסלת את החייל הזה . היא מסתובבת אליך ואתה רואה.. את הינאמורי &#33; היא מסתכלת במבט עצוב ונעלמת . אתה רואה מאחוריך שג&#39;ק גילה את צורת האביר , הוא אביר חשמל (כמו שאתה יכול להפוך לאביר קרח)

ג&#39;ק ~
    הצבא שלך שולח כדורי חשמל אדיריים ומתקפות חשמל ממש יפות לעין וחזקות במיוחד , לאט לאט צבא המים מתחלש ומתחיל להתחסל &#39;קדימה ג&#39;ק תראה להם מי הוא מלך המים&#39; את שומע את קולה של סבתא שלך ומיד נוצרים על גופך קעקועים זהובים , השרשרת שלך זוהרת ונוצרו נוצות על ראשך שמשתלבות עם עיניך . כמו קשת בצורת &#39;V&#39; "וואו אביר החשמל &#33; מלכנו הפך לאביר חשמל &#33;" כל חיילי החשמל אומרים ומסתכלים אליך .

אנטו ~
    "אתה צודק אבל אני לא מוכנה לוותר עליך , שיעיפו אותי מהתפקיד מצידי" היא אומרת ומחבקת אותך . שאתם מסתיימים להתחבק היא אומרת " בוא נלך לג&#39;קוזי נירגע ואז נלך לאכול ולהתאמן ?"

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 31 2009, 11:20 AM
    אדוארד ~
    &#39;בני , אני באמצע אורגייה שאני יסיים אני יבוא&#39; אביך אומר בתת מודע שלך .
    ג&#39;סטין אומר "אוקיי אוקיי אני אוגר כוח &#33;" וממשיך להילחם עם החנית שלו .
    חייל בא מאחוריך ומתכוון לתקוע בגבך חנית אבל לפתע צללית לבנה מפוצצת אותו , הצללית מתגלה ועומדת דמות שקצת מוכרת לך , אבל עברה שיפור קצר -
    שיער שחור מבריק וחלק , פנים חלקות בצבע קרם , חזה גדול ועסיסי ואגן סקסי שמשתלבים בגוף אחד , היא עומדת עם הגב אליך ומחסלת את החייל הזה . היא מסתובבת אליך ואתה רואה.. את הינאמורי &#33; היא מסתכלת במבט עצוב ונעלמת . אתה רואה מאחוריך שג&#39;ק גילה את צורת האביר , הוא אביר חשמל (כמו שאתה יכול להפוך לאביר קרח)

ג&#39;ק ~
    הצבא שלך שולח כדורי חשמל אדיריים ומתקפות חשמל ממש יפות לעין וחזקות במיוחד , לאט לאט צבא המים מתחלש ומתחיל להתחסל &#39;קדימה ג&#39;ק תראה להם מי הוא מלך המים&#39; את שומע את קולה של סבתא שלך ומיד נוצרים על גופך קעקועים זהובים , השרשרת שלך זוהרת ונוצרו נוצות על ראשך שמשתלבות עם עיניך . כמו קשת בצורת &#39;V&#39; "וואו אביר החשמל &#33; מלכנו הפך לאביר חשמל &#33;" כל חיילי החשמל אומרים ומסתכלים אליך .
    אורגיה?&#33; /=
    ---
    &#39;אבא, אל תתבדח.&#39; אומר בקול רציני בתת המודע.
    אני הופך לאביר הקרח ומעיף בחוזקה רבה את כל החיילים, &#39;&#39;הינאמורי&#33;&#33;&#33; תחזירי הנה בבקשה&#33;&#39;&#39; אומר ואנסה לחפש אותה כאשר אעיף את כולם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    ג&#39;ק ~
    [/b]
    אתה סותר את עצמיך XD
    איך אני יכול להיות ג&#39;ק, ממיתי אני מלך מים ששולח מכות חשמל :XD:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " מה אני אמור לעשות ?&#33; " אני שואל אותם בפיתאומיות
    בברכה, דודי

11. משתמש מנוסה
    אנטו ~
    "אתה צודק אבל אני לא מוכנה לוותר עליך , שיעיפו אותי מהתפקיד מצידי" היא אומרת ומחבקת אותך . שאתם מסתיימים להתחבק היא אומרת " בוא נלך לג&#39;קוזי נירגע ואז נלך לאכול ולהתאמן ?"
    אני אומר לה "אני מרגיש אותו הדבר כלפיך"ואני יורד מהמטה ואומר לה "בואי נילך לג&#39;קוזי" אני מוסיף בחיוך.

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 30 2009, 01:53 PM
    אדוארד וג&#39;ק ~
    "אני לא מאמין לך אבל בשביל שתשתוק זה מה שאני יעשה " ג&#39;סטין אומר לאדוארד ויוצא מהכיפה שלך ופוגע בחיילים עם החנית שלו . מיד ג&#39;ק נכנס לכיפה ואומר לאדוארד שהוא חושד שג&#39;סטין הוא ג&#39;רוד או חייל של ג&#39;רוד שמסתנן לפה ורוצה שניתן בו אמון , ג&#39;ק מציע לאדוארד שתהרגו את ג&#39;סטין .
    "אתה חייב להאמין לי אדוארד&#33; אל תהיה תמים&#33;
    אביר לבן או לא ג&#39;סטין יותר חזק משנינו. לטובת הממלכות חייבים להרוג אותו&#33;"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. Professional Design
    ג&#39;יי ~
    וואו אני מצטער ממש לא הייתי מרוכז XD
    -----------
    &#39;ג&#39;יי , השתמש בלהבת אש&#39; סבתא שלך אומרת והשרשרת זוהרת במלואה , אתה מרגיש חזק והנוצות שעל ראשך שיוצרות V מחזקות אותך מאוד ואתה מרגיש שאתה חזק יותר מתמיד . החיילים שלך מתחילים להשתמש בהבזקות חשמל , שיתוקים , ועוד הרבה מתקפות חזקות שמחסלות חצי מחיילי המים &#33;

אדוארד ~
    &#39;למה שאחזור ?&#39; אתה שומע את קולה אבל לא רואה אותה , החיילים ממש חזקים ותוקפים אותך ממש חזק , אתה נופל על הרצפה ומרגיש תשוש , חיילי הקרח שלך מקפיאים את חיילי המים אבל אתה לא הראת את הכוח האמיתי שלך ולא נלחמת עדיין ברצינות . ג&#39;ק פונה אליך ואומר שבכל זאת הוא חושב שצריך להרוג את ג&#39;סטין כי הוא איום על הממלכה .

ג&#39;ק ~
    אתה אומר את הדברים האלה לאדוארד , שנפל על הרצפה . מאסטר נוק C בממלכת הקרח מציע שתילחם ושתדברו על ג&#39;סטין מיד לאחר המלחמה . חיילי המים מתים לאט לאט ונישארו כעת רק רבע מהם . חיילי הרוח עוד לא מתו והעבודה ניראית מאוד קשה , הקיר המערבי של הארמון שלך מתחיל להיהרס &#33;

אנטו ~
    אתם יורדים לג&#39;קוזי , היא מתפשטת ונכנסת פנימה "כנס" היא אומרת וניראת רגועה לגמריי .

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 31 2009, 08:48 PM
    אדוארד ~
    &#39;למה שאחזור ?&#39; אתה שומע את קולה אבל לא רואה אותה , החיילים ממש חזקים ותוקפים אותך ממש חזק , אתה נופל על הרצפה ומרגיש תשוש , חיילי הקרח שלך מקפיאים את חיילי המים אבל אתה לא הראת את הכוח האמיתי שלך ולא נלחמת עדיין ברצינות . ג&#39;ק פונה אליך ואומר שבכל זאת הוא חושב שצריך להרוג את ג&#39;סטין כי הוא איום על הממלכה .
    &#39;כי אני..אני אוהב אותך..ואני מצטער.&#39; אומר ומרוב כל התסכול אתחבר למלוא העוצמה שלי ואהפוך לאביר קרח, אוציא את כל התסכול על החיילים של ג&#39;רוד ואקפיא אותם בכעס.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 31 2009, 08:48 PM
    [color=red]ג&#39;יי ~
    וואו אני מצטער ממש לא הייתי מרוכז XD
    -----------
    &#39;ג&#39;יי , השתמש בלהבת אש&#39; סבתא שלך אומרת והשרשרת זוהרת במלואה , אתה מרגיש חזק והנוצות שעל ראשך שיוצרות V מחזקות אותך מאוד ואתה מרגיש שאתה חזק יותר מתמיד . החיילים שלך מתחילים להשתמש בהבזקות חשמל , שיתוקים , ועוד הרבה מתקפות חזקות שמחסלות חצי מחיילי המים &#33;
    להבת חשמל יחמור.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אני שולח להבת חשמל עד שאני הורג את כולם
    בברכה, דודי

עמוד 101 מתוך 123 ראשוןראשון ... 519199100101102103111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •