Pokemon GO
עמוד 103 מתוך 123 ראשוןראשון ... 35393101102103104105113 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,531 עד 1,545 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 1 2010, 09:46 PM
    ג'ק ~
    ארווין נכנס שוב לחדר ומוסר לך את הודעתו של אדוארד שליט ממלכת הקרח "ג'ק , אדוארד ביקש לא להרוג את ג'סטין כי רק הוא יוכל לעזור במלחמה עם ג'רוד .
    אני חושב שכדאי שתקשיב לו ג'ק " אומר ארווין ויוצא מהחדר , האחות אומרת שהשיקול הוא שלך ואתה לא חייב לנוח .

"טוב.. ארווין אני רוצה שתדווח לי בשניה שג'רוד תוקף."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 1 2010, 10:32 PM
    אנטו ~
    אתם מתנשקים ומתמזמזים והיא אומרת
    ''אם תרצה נמשיך , אבל אחר-כך .. קודם תשב , תירגע , תעצום את העיניים ונסה לדמיין נוף בדמיונך''
    אני אומר לה "אוקי אני יעשה הכול" 'אני מדמין הרים גבוהים ועליהם שלג לבן וצח,עמק מלה דשה ירוק והמון סוסים דוהרים שם,ואגם גדול וכחול בין ההרים,ועצים של תפוחים ותפוזים על הדשה הירוק'.

3. Professional Design
    ג'ק ~
    "אין בעיה יקירי , האזעקה תופעל מיד שיקרה משהו , לממלכה שלנו או לאחרות . אגב רציתי להודיע לך שנחשפו מיקום הממלכות ויש לי את מפת הממלכות אצל דודי שבממלכת המים , ברגע שתגיע לכאן אביא אותה לך " . הוא אומר ויוצא מהחדר , האחות עוזבת וג'ני נישכבת לידך ומלטפת את פניך "הכל בסדר ג'ק ?" היא שואלת .

אנטו ~
    כל מה שתיארת , מופיע בדמיון שלך , ואתה רואה את ג'סיקה מדלגת לה בין ההרים האלה .. ומשתכשכת באגם הנפלא הזה 'אני רואה אותך צופה בי , על ההר אותו אני דמיינתי' היא אומרת 'המשך להתרכז בי ונסה לגלות בי פרטים אחרים'

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 1 2010, 11:27 PM
    אנטו ~
    כל מה שתיארת , מופיע בדמיון שלך , ואתה רואה את ג'סיקה מדלגת לה בין ההרים האלה .. ומשתכשכת באגם הנפלא הזה 'אני רואה אותך צופה בי , על ההר אותו אני דמיינתי' היא אומרת 'המשך להתרכז בי ונסה לגלות בי פרטים אחרים'
    אני מיסתכל מה הי לובש ומה היא עושה אני מביט בה בריכוז.

5. Professional Design
    אנטו ~
    היא מתיישבת על ההר ופתאום עמוד של אדמה מרים אותה למעלה , היא לא זזה וכניראה שהיא הוציאה את העמוד הזה מהאדמה .

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 1 2010, 09:46 PM
    אדוארד ~
    המסר נמסר . ג'סטין מחייך ונכנס לממלכה "תודה" הוא אומר .
    אתה חוזר לממלכה שמחכים בכליון עיניים להקשיב לתוצאות המלחמה , חייליך נושאים את הגופות באלונקות .
    'הינאמורי, אני מצטער, אני עושה כל כך הרבה טעויות.' אומר בתת המודע ואנסה לדבר איתה.
    אלך לי לארמון ולחדר שלי, אשכב על המיטה ולא אעשה כלום.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 1 2010, 11:27 PM
    ג'ק ~
    "אין בעיה יקירי , האזעקה תופעל מיד שיקרה משהו , לממלכה שלנו או לאחרות . אגב רציתי להודיע לך שנחשפו מיקום הממלכות ויש לי את מפת הממלכות אצל דודי שבממלכת המים , ברגע שתגיע לכאן אביא אותה לך " . הוא אומר ויוצא מהחדר , האחות עוזבת וג'ני נישכבת לידך ומלטפת את פניך "הכל בסדר ג'ק ?" היא שואלת .

"אני עייף ומוטרד.. בכל פעם ג'רוד שולח חיילים כאילו כלום וכל פעם גורם לנזק גדול יותר.
    אני רוצה שיופיע כבר כדי שנגמור עם הסיפור הזה.."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. Professional Design
    הודעה חשובה : רומה יצא מהמשחק ואני צריך שחקן שיהיה כאן במקומו , מצאו שחקן שלא אכפת לו להתחיל את המשחק בתור שליט ממלכת האופל ...תביאו לו את המסנג'ר שלי אני יודע שיש לכם אותו

ג'ק ~
    "בוא נלך לישון ג'ק , עבר עליך יום גרוע" ג'ני אומרת ומחבקת אותך בזמן שאתם שוכבים במיטה .ארווין נכנס ואומר "סליחה שאני מפריע אדוני , המפה עדיין לא הגיעה לכאן אבל יש משהו שאני חושב ששכחתם .. כרתתם ברית עם ממלכת המים , הקרח , והחשמל . מה עם שלושת הממלכות האחרות ? האוויר , האדמה והאופל ." ג'ני מסתכלת על ארווין ואומרת לו "ארווין , אני בטוחה שג'רוד לא ישלח שוב חיילים לכאן עד מחר .. תודה על הידיעה לא חשבנו על כך .. אנחנו הולכים לישון לילה טוב לך ארווין" הוא מחייך ואומר " לילה טוב יקירי" ונכנס לחדר שלו .

אדוארד ~
    'לא קרה שום דבר' אתה שומע את קולה של הינאמורי שנישמע חיוור ומדוכא.. רוברטה וג'ולייט נכנסות לחדר ואומרות "אדוארד " ורצות לחבק אותך "אנחנו שמחות שאתה בריא ושלם ושלא קרה לך כלום , תרצה מסאז' או משהו שירענן אותך קצת ? רצינו לבוא איתך להילחם אבל ג'יימס אמר שזה מסוכן מידי בשבילנו , הוא באמת התכוון לזה ?" ג'ולייט אומרת .

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 2 2010, 12:29 AM
    אנטו ~
    היא מתיישבת על ההר ופתאום עמוד של אדמה מרים אותה למעלה , היא לא זזה וכניראה שהיא הוציאה את העמוד הזה מהאדמה .
    אני ממשיך לדמין את מה שהיא עוסה.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 2 2010, 01:14 PM
    אדוארד ~
    'לא קרה שום דבר' אתה שומע את קולה של הינאמורי שנישמע חיוור ומדוכא.. רוברטה וג'ולייט נכנסות לחדר ואומרות "אדוארד " ורצות לחבק אותך "אנחנו שמחות שאתה בריא ושלם ושלא קרה לך כלום , תרצה מסאז' או משהו שירענן אותך קצת ? רצינו לבוא איתך להילחם אבל ג'יימס אמר שזה מסוכן מידי בשבילנו , הוא באמת התכוון לזה ?" ג'ולייט אומרת .
    'תחזרי אליי, בבקשה.' אומר שוב בתת המודע, ''ג'ולייט, רוברטה, זה באמת היה מסוכן, אבל עכשיו הכל בסדר.. ומסאז' יהיה נהדר.'' אומר ואתן להן לעשות לי מסאז'.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 2 2010, 01:14 PM
    הודעה חשובה : רומה יצא מהמשחק ואני צריך שחקן שיהיה כאן במקומו , מצאו שחקן שלא אכפת לו להתחיל את המשחק בתור שליט ממלכת האופל ...תביאו לו את המסנג'ר שלי אני יודע שיש לכם אותו

ג'ק ~
    "בוא נלך לישון ג'ק , עבר עליך יום גרוע" ג'ני אומרת ומחבקת אותך בזמן שאתם שוכבים במיטה .ארווין נכנס ואומר "סליחה שאני מפריע אדוני , המפה עדיין לא הגיעה לכאן אבל יש משהו שאני חושב ששכחתם .. כרתתם ברית עם ממלכת המים , הקרח , והחשמל . מה עם שלושת הממלכות האחרות ? האוויר , האדמה והאופל ." ג'ני מסתכלת על ארווין ואומרת לו "ארווין , אני בטוחה שג'רוד לא ישלח שוב חיילים לכאן עד מחר .. תודה על הידיעה לא חשבנו על כך .. אנחנו הולכים לישון לילה טוב לך ארווין" הוא מחייך ואומר " לילה טוב יקירי" ונכנס לחדר שלו .

"לא ארווין,אני לא הולך לישון עד שלא תשלחו כמה נציגים לשאר הממלכות.
    אני לא אוותר. יש לי הרגשה שג'רוד יתקוף אפילו עוד לפני הבוקר. עשה מה שאני אומר ושלח נציגים. בלי להתווכח."
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. Professional Design
    אנטו ~
    פתאום אתה עולה למעלה בדמיון שלך , מסתכל למטה ורואה שגם אתה עולה על תירגע" היא אומרת לך

אדוארד ~
    'זה בסדר אדוארד , תהנה' היא אומרת בזמן שרוברטה וג'ולייט עושות לך מסאז מהנה...

ג'ק ~

"אני ישלח נציגים תשאיר לי את הבעיה הזאת .. לך לישון יקירי"
    ארווין אומר ויוצא מהחדר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 2 2010, 11:00 PM
    אנטו ~
    פתאום אתה עולה למעלה בדמיון שלך , מסתכל למטה ורואה שגם אתה עולה על תירגע" היא אומרת לך

אני נירגע וממשיך לחשוב ולהיתרכז בדימיון.

14. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 2 2010, 11:00 PM

ג'ק ~

"אני ישלח נציגים תשאיר לי את הבעיה הזאת .. לך לישון יקירי"
    ארווין אומר ויוצא מהחדר
    "לילה טוב ארווין,לילה טוב ג'ני" אגיד ואלך לישון
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. Professional Design
    אנטו ~
    אתה מנסה להתכז קצת קשה להתרכז בגלל שאתה נמצא על עמוד שעשוי מאבן . אבל זה בסדר זה די נוח .. אתה מנסה להתרכז בה ורואה מאחוריה מגילה , אתה רחוק ולא תוכל להגיע אליה או למגילה , זאת מגילה ממש יפה , בצבע לבן עם פס זהב !

ג'ק ~
    שניהם מוסרים לילה טוב ואתה הולך לישון , ג'ני קצת דאגה לך אז לא ישנה איתך ביחד כי זה עלול להכאיב לך לכן הלכה לישון בחדר האורחים . בלילה היו לך חלומות נורא מוזרים , על קובי .. אתה זוכר שהשלכת אותו לדרקונים אבל בחלום הוא חי והוא רוכב על סוס שחור עם שריון זהב , הוא ניראה נחוש לקרב . אתה קם בבהלה וכולך מזיע , השעה 3:00 וזה אמצע הלילה . כולם ישנים ...

עמוד 103 מתוך 123 ראשוןראשון ... 35393101102103104105113 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •