Pokemon GO
עמוד 104 מתוך 123 ראשוןראשון ... 45494102103104105106114 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,546 עד 1,560 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 1 2010, 01:03 PM
    ג'יי ~
    אתה חוזר לממלכה ומאוד חיילים מחכים שם ומצפים לדעת מה הן תוצאות המלחמה .החיילים שלחמו איתך במלחמה מחזיקים באלונקות את עשרת החיילים שנהרגו .
    מה יש לי לעשות בדיק במצב הזה ?, אתה מגיב כאלה תגובות תוקעות ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אשפיל את מבטי ויגיד :
    " נעמוד דקת דומיה על 10 החיים שנהרגו. "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 3 2010, 01:10 PM
    ג'ק ~
    שניהם מוסרים לילה טוב ואתה הולך לישון , ג'ני קצת דאגה לך אז לא ישנה איתך ביחד כי זה עלול להכאיב לך לכן הלכה לישון בחדר האורחים . בלילה היו לך חלומות נורא מוזרים , על קובי .. אתה זוכר שהשלכת אותו לדרקונים אבל בחלום הוא חי והוא רוכב על סוס שחור עם שריון זהב , הוא ניראה נחוש לקרב . אתה קם בבהלה וכולך מזיע , השעה 3:00 וזה אמצע הלילה . כולם ישנים ...
    "ג'רוד. הוא מתכנן קרב." אגיד לעצמי, אקום ואעיר את הבכירים.
    "חלמתי חלום ואני חושב שג'רוד קשור בזה והוא עומד לתקוף." אגיד לבכירים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 2 2010, 11:00 PM
    אדוארד ~
    'זה בסדר אדוארד , תהנה' היא אומרת בזמן שרוברטה וג'ולייט עושות לך מסאז מהנה...
    ''וואי, איזה יום קשה עבר עליי.. זה מזה מרגיע, תודה.'' אומר בחיוך חושני, ''תגידי רוברטה, תוכלי לעשות את זה גם לצינור שלי?'' אוסיף ואחייך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. Professional Design
    אדוארד ~
    "בוודאי" היא אומרת ומורידה את המכנס שלך "נתחיל עם מסאז' יבש ונעבור למסאז' לך ורטוב יותר" היא אומר ומתחילה להניע את הצינור שלך עם היד שלה , אחר-כך היא מרטיבה אותו עם הלשון שלך ועוברת למסאז' ע"י הפה והחזה של ג'ולייט "נעים ?" היא שואלת .

ג'ק ~
    הבכירים שנמצאים בחדרים שליד דירת המלכות שלך ישנים , אתה מעיר אותם בבהלה ומספר להם מה חלמת .. מיד אחד מהבכירים אומר שהוא יעמוד כל הלילה בכני הארמון ויציב שומרים בכל מקום . הוא מבטיח שברגע שג'רוד ייפלוש או מישהו אחר לא מזוהה או לא רצוי , הוא מבטיח להפעיל האזעקה

ג'יי ~
    חייל רבים מתחילים לבכות ואימהות בחרדה לא מצליחות להתאפק ורצות לחבק את בניהם הפצועים או ההרוגים . הם נקברים בטקס מיוחד ותמונותיהם נתלות בארמון לזכרם . אתה נכנס לחדר שלך לאחר היום המתיש .. רואה שהשעה קצת מאוחרת ומתלבטמה לעשות . אז מה תעשה עכשיו ?

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 3 2010, 07:34 PM
    אדוארד ~
    "בוודאי" היא אומרת ומורידה את המכנס שלך "נתחיל עם מסאז' יבש ונעבור למסאז' לך ורטוב יותר" היא אומר ומתחילה להניע את הצינור שלך עם היד שלה , אחר-כך היא מרטיבה אותו עם הלשון שלך ועוברת למסאז' ע"י הפה והחזה של ג'ולייט "נעים ?" היא שואלת .
    ''ברור, וואי אתן עושות את זה מצויין.'' אומר ואלטף את החזה של שניהן.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. Professional Design
    אדוארד ~
    "אוף גמאני רוצה מסאז'" ג'ולייט אומרת במבט עצוב בזמן שרוברטה מלקקת את הצינור שלך "אולי תעסה אותי ? או שתעשה אותי ? מה שתבחר " היא אומת בחושניות וזה ניראה כאילו החזה שלה מתנפח !

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 3 2010, 09:16 PM
    אדוארד ~
    "אוף גמאני רוצה מסאז'" ג'ולייט אומרת במבט עצוב בזמן שרוברטה מלקקת את הצינור שלך "אולי תעסה אותי ? או שתעשה אותי ? מה שתבחר " היא אומת בחושניות וזה ניראה כאילו החזה שלה מתנפח !
    ''אני אעשה את שניכם.'' אומר בחיוך ערמומי ואקים את רוברטה, אשים אותה על הצינור שלי, ''תרכבי רוברטה...'' אומר ובזמן הזה אגע בשדיים של ג'ולייט.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 3 2010, 01:10 PM
    אנטו ~
    אתה מנסה להתכז קצת קשה להתרכז בגלל שאתה נמצא על עמוד שעשוי מאבן . אבל זה בסדר זה די נוח .. אתה מנסה להתרכז בה ורואה מאחוריה מגילה , אתה רחוק ולא תוכל להגיע אליה או למגילה , זאת מגילה ממש יפה , בצבע לבן עם פס זהב !

אם מוחמד לא בא אל ההר ההר יבוא אל מוחמד.
    --------
    אני מנסה להרים את אבן שמתחת למגילה ולהביא אותה אלי,אני מיתרכז בזה מאוד ומתעלם מהכול.

9. Professional Design
    אני בשרת חדש של אינטרנט אז קצת קשה לי לעשות צבעים וגדלים של אותיות ,
    בנתיים אין קשר ביניכם ואני יחבר הודעות מתי שיהיה קשר בין השניים .
    זה רק זמני אל תיבהלו .

אנטו ~
    הדרך מאוד קשה , אתה מרים אבן והמגילה נופלת , אתה מנסה להרים כמה עמודי אבן בכדי להעיף את המגילה גבוהה ואתה מצליח אבל היא לא בכיוון שלך , ג'סיקה מתרוממת ובועטת את המגילה אליך ,אתה מחזיק את המגילה ועומד להיכנס אליה אבל ג'סיקה מפריעה ואומרת "פתח את העניין , צא מזה" ופתאום אתה לא מצליח לדמיין שום דבר , הכל פשוט שחור וריק בראש שלך .

אדוארד ~
    ג'ולייט קצת מקנאה ורוברטה רוכבת אליך בכיפיות , פתאום ניכנסת עוד בחורה עם חזה שופע , ג'ולייט אומרת " שלום מי את סקסית ? " הבחורה מתקרבת , מורידה את החולצה ואומרת "אני אמילי" ומתחילה ללקק את פיטמותיה של ג'ולייט , הן מתחילות להתחרמן אחת על השנייה , אמילי ממש דומה לג'ולייט אבל לאמילי יש גוף יותר שווה משל ג'ולייט ורוברטה , ביחד .

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 3 2010, 09:55 PM
    אדוארד ~
    ג'ולייט קצת מקנאה ורוברטה רוכבת אליך בכיפיות , פתאום ניכנסת עוד בחורה עם חזה שופע , ג'ולייט אומרת " שלום מי את סקסית ? " הבחורה מתקרבת , מורידה את החולצה ואומרת "אני אמילי" ומתחילה ללקק את פיטמותיה של ג'ולייט , הן מתחילות להתחרמן אחת על השנייה , אמילי ממש דומה לג'ולייט אבל לאמילי יש גוף יותר שווה משל ג'ולייט ורוברטה , ביחד .
    ''וואו, עדיין לא ניסיתי אותה.'' אומר בחיוך ואוריד את רוברטה, ''קדימה אמילי, בואי תרכבי עליי.'' אומר בחיוך מגרה וחושני.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 3 2010, 07:34 PM
    ג'ק ~
    הבכירים שנמצאים בחדרים שליד דירת המלכות שלך ישנים , אתה מעיר אותם בבהלה ומספר להם מה חלמת .. מיד אחד מהבכירים אומר שהוא יעמוד כל הלילה בכני הארמון ויציב שומרים בכל מקום . הוא מבטיח שברגע שג'רוד ייפלוש או מישהו אחר לא מזוהה או לא רצוי , הוא מבטיח להפעיל האזעקה

"מצוין, כל השאר אל תחזרו למיטותיכם,הישארו קרובים לכאן ולחדר הציוד,מצידי כל אחד מכם ישן עם חרב לידו,אני רוצה שאם ג'רוד יתקיף נהיה מוכנים."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 3 2010, 09:55 PM
    אני בשרת חדש של אינטרנט אז קצת קשה לי לעשות צבעים וגדלים של אותיות ,
    בנתיים אין קשר ביניכם ואני יחבר הודעות מתי שיהיה קשר בין השניים .
    זה רק זמני אל תיבהלו .

אנטו ~
    הדרך מאוד קשה , אתה מרים אבן והמגילה נופלת , אתה מנסה להרים כמה עמודי אבן בכדי להעיף את המגילה גבוהה ואתה מצליח אבל היא לא בכיוון שלך , ג'סיקה מתרוממת ובועטת את המגילה אליך ,אתה מחזיק את המגילה ועומד להיכנס אליה אבל ג'סיקה מפריעה ואומרת "פתח את העניין , צא מזה" ופתאום אתה לא מצליח לדמיין שום דבר , הכל פשוט שחור וריק בראש שלך .

.
    אני אפתח את העניים אומר "ג'סיקה מה קרא למה אני לא מצליח לדמין שום דבר,ומה היתה המגילה הזו?".

13. Professional Design
    אנטו ~
    אתה פותח את העיניים ורואה את המגילה הזהוב בידיים שלך , ג'סיקה מחייכת אליך ואתה כבר לא צריך להגיד לה שום דבר כי ראית שהמגילה בידך !

אדוארד ~
    אמילי מחזיקה את החגורה שלה ופותח אותה "אני לא רוצה לרכוב עליך" ג'ולייט נבהלת מהתגובה שלה
    "כלומר , אני רוצה , אבל לא לפני שתרד לי" היא אומרת ומתכוננת להוריד את המכנסיים שלה .

ג'ק ~
    "כן המפקד" כולם אומרים ומסמנים לך שאתה יכול לחזור לישון .

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 4 2010, 08:10 PM
    אדוארד ~
    אמילי מחזיקה את החגורה שלה ופותח אותה "אני לא רוצה לרכוב עליך" ג'ולייט נבהלת מהתגובה שלה
    "כלומר , אני רוצה , אבל לא לפני שתרד לי" היא אומרת ומתכוננת להוריד את המכנסיים שלה .
    ''בשמחה..'' אומר בחיוך חושני ואתחיל לרדת לה, תוך כדי שאתן לג'ולייט למצוץ לי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 4 2010, 08:10 PM
    אנטו ~
    אתה פותח את העיניים ורואה את המגילה הזהוב בידיים שלך , ג'סיקה מחייכת אליך ואתה כבר לא צריך להגיד לה שום דבר כי ראית שהמגילה בידך !

אני אומר "wow גדול,איך את עשית את זה?ומה זות המגילה הזות?".

עמוד 104 מתוך 123 ראשוןראשון ... 45494102103104105106114 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •