Pokemon GO
עמוד 107 מתוך 123 ראשוןראשון ... 75797105106107108109117 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,591 עד 1,605 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 7 2010, 07:14 PM
    ג'ק ~
    כולם רצים לחדר האימונים ומיד מופעלת האזעקה ממלכת המים , הם חייבים עזרה ג'רוד תוקף אותם עם חיילי קרח וחשמל , שהרי האומה שלך היא האומה הכי חזקה נגד הקרח והחשמל .
    אני וכמה מחיילי אגיע מהר מאוד לממלכת המים. "אנחנו הכי חזקים על חיילי קרח והחשמל של ג'רוד,אז כולם לתקוף במתקפת אש. אך היזהרו לא לתקוף בטעות את אחד מחייליו של אדוארד!" אגיד ואתקוף באביר אש וגל אש.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 7 2010, 07:14 PM
    אני מצטער שעדיין אין צבעים וגדלים , האינטרנט שלי דפוק וזה הדבר היחיד שאני יכול לעשות . סורי

אנטו ~
    "אוקיי" היא אומרת ופותחת את המגילה , המגילה זוהרת ואתה רץ לכיוון המגילה , נותן אגרוף חזק ונכנס לתוכה ללא שום מאמץ . אתה יוצא מהחדר ואתה באוויר , אתה נופל לתוך תהום בו יש מים רותחים .. אתה נבהל ומנסה לעשות משהו , הצלחת להוציא חרוט מאבן ענקי מההר שממנו נפלת , החרוט יצא ממש מתחתיך וניצלת , אך הוא היה חלש מידי ונפלת.. מיד אחר כך הוצאת שני חרוטים והצלחת להינצל , עלית אל ההר וגילית שאיש פלדה ענקי הוא זה שדחף אותך . התעצבנת וכל גופך נעשה שרירים , התחלת לאגרף באיש המתכת וריסקת אותו במו ידיך החזקות .. השרירים שלך מיד יורדים ואתה מבין שזהו מצב אביר . אתה מנסה לעשות אותו שוב אבל אז לילי מופיעה ואומרת "רק במצבים שאתה עצבני תוכל לעשות את זה , אם היית מתעצבן עוד יותר היית יכול ליצור אבנים על הכתפיים שלך ומעל האוזניים שמשמשים לאיזון הגוף . נסה עוד דברים ." היא אומרת .. אתה מתאגרף באדמה ומצליח לפסל מאבן כל דבר שתרצה , והפעם גם תוכל לשלוט על האבנים ולהעיף אותם לכל מקום שרק תרצה . פתאום אתה מוציא מהגוף שלך תותח מים , אבל המים מוזרים הם בצבע חום .. אתה מבין שמהיד שלך לא יוצא מים אלא חול , עכשיו אתה יכול לשלוט גם בחול כיצד שתרצה .. אתה רק צריך לדעת מה אתה רוצה לעשות . עכשיו אתה אביר אדמה וכשף חול . כל הכבוד לך אנטו . אתה יוצא מהמגילה לתוך הג'קוזי , ג'סיקה מעוניינת לדעת מה קרה שם .

אני אומר לה "זה היה הדבר הכי מדהים שראיתי בכול חיי" אני נישכב על הג'קוזי ומוסיף "אני ראיתי דברים מדהימים,אני יכול ליצור חרוטי אבן,ולפסל כול מה שאני רוצה" מחיך ושואל אותה "רוצה שנלך להתאמן? אני מת לנסות לעסות את זה" ועד שהיא אומרת לי את התשובה אני חושב עלמצב האביר ואיך אני יוכל לשדרג אותו.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 08:03 AM
    אדוארד ~
    אתה מגיע לשדה הקרב , השריון שלך בוהק ולוחץ על שריריך . אתה רואה הרבה ברקים וקרחונים בקרב וממלכת המים לא יכולה לעשות דבר , ממלכת המים מתעסקת בלחימה בנשקים כאשר אויביה הקרח השחור והחשמל האדום מאוד חזקים ויש להם ייתרון ענק עליהם .
    אני לוקח את כלי הנשק שלי, מקפיא אותו ותוקף את חיילי החשמל והקרח של ג'רוד בחבטות חזקות, יחד עם החיילים שלי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. Professional Design
    אנטו ~
    "אוקיי" היא אומרת , אתם מתלבשים והולכים לחדר האימונים . אתם נכנסים לחדר אימונים
    שניראה כמו ההר מהדמיון שלך . פתאום מופעלת האזעקה וכולם רצים לארמון , המלכה לילי מתגלה ומספרת לכם שיש מלחמה בין ממלכת המים לבין ממלכתו של ג'רוד הרשע והיא צריכה 19 חיילים שילכו להילחם איתה בצבא של ג'רוד .

+
    אדוארד ~
    אתה נכנס ומקפיא את הנשק שלך , אתה חובט בחיילי החשמל בכל הכח והצבא שלך יחד איתך , אנשי החשמל שולחים אליכם ברקים אדומים בידיוק כמו שהינאמורי מכינה , אלה ברקים חמים שממיסים את הקרח שלכם . מאוד קשה להילחם נגדם ואחד מהחיילים שלך נפצע קלות ..

+
    ג'ק ~
    אתה וכל החיילים שלך נכנסים לממלכה , אתה הופך למצב של אביר אש ושולח להבות ענקיות , אתה רואה שאדוארד מתקשה , ולאט לאט אתה מחסל כמות יפה של חיילים !

ההודעות האלה כולן משותפות לכולן .

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 03:43 PM
    אנטו ~
    שניראה כמו ההר מהדמיון שלך . פתאום מופעלת האזעקה וכולם רצים לארמון , המלכה לילי מתגלה ומספרת לכם שיש מלחמה בין ממלכת המים לבין ממלכתו של ג'רוד הרשע והיא צריכה 19 חיילים שילכו להילחם איתה בצבא של ג'רוד .

+
    אדוארד ~
    אתה נכנס ומקפיא את הנשק שלך , אתה חובט בחיילי החשמל בכל הכח והצבא שלך יחד איתך , אנשי החשמל שולחים אליכם ברקים אדומים בידיוק כמו שהינאמורי מכינה , אלה ברקים חמים שממיסים את הקרח שלכם . מאוד קשה להילחם נגדם ואחד מהחיילים שלך נפצע קלות ..

+
    ג'ק ~
    אתה וכל החיילים שלך נכנסים לממלכה , אתה הופך למצב של אביר אש ושולח להבות ענקיות , אתה רואה שאדוארד מתקשה , ולאט לאט אתה מחסל כמות יפה של חיילים !

אני אומר "לילי אני רוצה להילחם לצידך זה אני אנטו" ואני אומר לג'סיקה "בואי נילחם ביחד".

6. משתמש וותיק מאוד
    אנטו ~

+
    אדוארד ~

+
    ג'ק ~

"ג'סטין וכולם קדימה יש לנו יתרון על חייליו של ג'רוד אז עזרו לאדוארד!" אגיד ואמשיך לתקוף
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. Professional Design
    אנטו + ג'ק ~
    אנטו , לילי מסכימה לקחת אותך ואתם מגיעים לממלכת המים , אתה רואה שם את הקרב הראשון האמיתי בחייך , חיילי האש של ג'ק ממש חזקים ומחסלים בקלות את אנשי הקרח , את אנשי החשמל קצת קשה להם אבל הם מצליחים פחות או יותר , אתה אנטו חייל אדמה והאפקטיביוט שלך נגד חשמל מאוד חזקה !
    ג'ק , החיילים שלך נלחמים בשיא הכוח , ג'סטין מייצר אש בכמות ענקית ומחסל חיילים יותר מכל אחד אצלכם ... כמעט יותר ממך ! אבל הוא ממש ממש חזק , הוא תוקף בצורה אדירה .
    אדוארד וחייליו בסדר גמור אבל הקרב הזה קשה והם לא מועילים כל כך , אתה רואה את טייסון והוא שמח שבאתם , טייסון שליט ממלכת המים מודה לשתיכם שבאתם וג'ק ממשיך להילחם
    לילי ניגשת אל אנטו ואומרת לו "תראה לי כל מה שלמדת , חסל את חיילי החשמל" .

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 04:19 PM
    אנטו + ג'ק ~
    אנטו , לילי מסכימה לקחת אותך ואתם מגיעים לממלכת המים , אתה רואה שם את הקרב הראשון האמיתי בחייך , חיילי האש של ג'ק ממש חזקים ומחסלים בקלות את אנשי הקרח , את אנשי החשמל קצת קשה להם אבל הם מצליחים פחות או יותר , אתה אנטו חייל אדמה והאפקטיביוט שלך נגד חשמל מאוד חזקה !
    ג'ק , החיילים שלך נלחמים בשיא הכוח , ג'סטין מייצר אש בכמות ענקית ומחסל חיילים יותר מכל אחד אצלכם ... כמעט יותר ממך ! אבל הוא ממש ממש חזק , הוא תוקף בצורה אדירה .
    אדוארד וחייליו בסדר גמור אבל הקרב הזה קשה והם לא מועילים כל כך , אתה רואה את טייסון והוא שמח שבאתם , טייסון שליט ממלכת המים מודה לשתיכם שבאתם וג'ק ממשיך להילחם
    אני מחיך חיוך ענקי ואומר "הינה אני בה" אני ניכנס לתוך האדמה ומנסה להיתקרב לחילי החשמל.
    לאחר מיכן אני יוצה מן האדמה במהירות וקופץ באוויר כשאני באוויר וני שולך חרוטי אבן אל חילי החשמל "וצועק "תמותו בני זו*נ$ת" וכשאני מסים אני נותן אגרוף לאדמה ומכין חומה גדולה שתגן על החילים של ג'ק.

9. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 04:19 PM
    אנטו + ג'ק ~
    "לילי קדימה תאיצו תתקפו את חיילי החשמל,אדוארד תעשה טובה ולך מזירת הקרב, אתה נטל כרגע יותר מאשר עזר ואם לא תלך יהרגו לך חיילים והרבה." אפנה אליו ואמשיך לתקוף.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    אדוארד ~

+
    ג'ק ~

''לעזאזאל, אני חייב לשחרר את כל הכוחות שלי... להיזכר בתאו המנוול ובג'רוד, לעזאזאל!!!'' אני אומר ומנסה להוציא את כל הכוח שלי בעוצמה אחת.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. Professional Design
    אנטו ~
    אתה נכנס אל תוך האדמה ויוצא במקום שיש מלא חיילי חשמל , אתה שולח אליהם חרוטים ענקיים רובם נופלים אבל לא מתים , רק שניים מתו , לאחר מכן אתה שולח סופת חול איומה שמעיפה את החיילים , ושוב שולח חרוטים שמתפוצצים כמו גל של אבנים !
    רוב החיילים שהיו בסביבה מתו , בערך כ- 50 , השאר סקולים באבנים ובחול .

אדוארד ~
    אתה מוציא את כל הכוח שלך , מתפרצת מיד סופת שלגים ואתה הופך לאביר קרח , הפעם הקרח קצת מוזר הוא יותר בהיר , והאישונים שלך לבנים . אתה מרגיש מאוד מאוד חזק , אך זכור אלה הם חשמל אדום וקרח שחור .. כל החיילים שלך נרהבים מהעוצמה ואומרים שיש לך נטיפים על הלחיים , כמו נוצות . אתה מסתכל על הקרחונים ורואה שיש לך צורה שונה הפעם , אביר מיוחד כניראה , אבל עדיין קרחוני .
    ג'ק מציע שתלך לממלכה שלך , כי מאוד קשה לך ואתה לא מועיל כרגע .
    טייסון לא מגיב אבל מחזק את עמדתו של ג'ק , לדעתו את רק יכול להיפגע .

ג'ק ~
    כל החיילים שלך ושל לילי מתקיפים בכל הכח ומפילים את כל חיילי הקרח ! האש שלך מתחזקת ואת מרגיש חזק מתמיד , חיוך שטני עולה על פרצופך ונוצר אש סביב ידיך ורגליך , החברים מסביב אומרים שהשיער שלך בוער וניראה כמו גלימת אש .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 06:04 PM
    אנטו ~
    אתה נכנס אל תוך האדמה ויוצא במקום שיש מלא חיילי חשמל , אתה שולח אליהם חרוטים ענקיים רובם נופלים אבל לא מתים , רק שניים מתו , לאחר מכן אתה שולח סופת חול איומה שמעיפה את החיילים , ושוב שולח חרוטים שמתפוצצים כמו גל של אבנים !
    רוב החיילים שהיו בסביבה מתו , בערך כ- 50 , השאר סקולים באבנים ובחול .

אדוארד ~
    אתה מוציא את כל הכוח שלך , מתפרצת מיד סופת שלגים ואתה הופך לאביר קרח , הפעם הקרח קצת מוזר הוא יותר בהיר , והאישונים שלך לבנים . אתה מרגיש מאוד מאוד חזק , אך זכור אלה הם חשמל אדום וקרח שחור .. כל החיילים שלך נרהבים מהעוצמה ואומרים שיש לך נטיפים על הלחיים , כמו נוצות . אתה מסתכל על הקרחונים ורואה שיש לך צורה שונה הפעם , אביר מיוחד כניראה , אבל עדיין קרחוני .
    ג'ק מציע שתלך לממלכה שלך , כי מאוד קשה לך ואתה לא מועיל כרגע .
    טייסון לא מגיב אבל מחזק את עמדתו של ג'ק , לדעתו את רק יכול להיפגע .

ג'ק ~
    כל החיילים שלך ושל לילי מתקיפים בכל הכח ומפילים את כל חיילי הקרח ! האש שלך מתחזקת ואת מרגיש חזק מתמיד , חיוך שטני עולה על פרצופך ונוצר אש סביב ידיך ורגליך , החברים מסביב אומרים שהשיער שלך בוער וניראה כמו גלימת אש .
    ''ממ..אני מרגיש מצויין, ג'ק וטייסון, שבו בשקט, ותראו עוצמה אמיתית..'' אומר בחיוך שטני ואשלח דרקון קרח אל החיילים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 06:04 PM
    ג'ק ~
    [/b]
    "הא!!!!!!" אצרח בזעם ואשחרר את כל הכח שאצור בי על חיילי ג'רוד כדי להראות לחיילי למה הם בחרו אותי ולא מישהו אחר.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. Professional Design
    אדוארד ~
    אתה רואה שהחיילים מתרבים פתאום בלי שום סיבה , אתה מתחיל להילחץ והכוח שלך מתעצם , פתאום אתה שומע את כולו של ג'רוד אבל הוא נישמע חדשני ויותר ברור , אתה קולט את ג'רוד מאחוריך ! הוא מביא לך מכה שחורה ומעיף אותה חזק על הקיר !!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 06:57 PM
    אדוארד ~
    אתה רואה שהחיילים מתרבים פתאום בלי שום סיבה , אתה מתחיל להילחץ והכוח שלך מתעצם , פתאום אתה שומע את כולו של ג'רוד אבל הוא נישמע חדשני ויותר ברור , אתה קולט את ג'רוד מאחוריך ! הוא מביא לך מכה שחורה ומעיף אותה חזק על הקיר !!
    ''ג'..ג'...ג'רוד?!!&#3 3;'' אומר ואנסה להתאושש ולקום, ''חתיכת נבלה, מה אתה עושה כאן?!'' אומר ואגור את הכוח שלי, אשלח עליו דרקון קרח בכל העוצמה!

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 107 מתוך 123 ראשוןראשון ... 75797105106107108109117 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •