Pokemon GO
עמוד 108 מתוך 123 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,606 עד 1,620 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד ~
    ג'רוד מחייך ושואב את הדרקון שלך לתוך פיו , מיד לאחר מכן הוא עושה סחרור ומוציא קרח אפל משני ידיו שמתנפצים עליך , אתה נופל על הרצפה אך לא פגוע עד כדי כך , החיילים שלך מנסים לעזור לך אבל ג'רוד מפחיד אותם והם ממשיכים להילחם בחיילים האחרים .

ג'ק ~
    אתה מוציא את כל הכוח שלך והלהבה שלך בוהקת ומוציאה אפילו גיצים , אתה רץ אל החיילים של ג'רוד הנותרים ומעיף אותם עם להבות ענקיות , אבל אז אתה רואה שג'רוד ועוד אלף חיילים ניכנסו לזירה , ג'רוד תופס את אדוארד ומתקיף אותו חזק .

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 07:10 PM
    ג'ק ~
    אתה מוציא את כל הכוח שלך והלהבה שלך בוהקת ומוציאה אפילו גיצים , אתה רץ אל החיילים של ג'רוד הנותרים ומעיף אותם עם להבות ענקיות , אבל אז אתה רואה שג'רוד ועוד אלף חיילים ניכנסו לזירה , ג'רוד תופס את אדוארד ומתקיף אותו חזק .
    [/b]
    "ג'סטין קדימה עזור לי ותקוף אותו מאחורה כשהוא לא שם לב!" אגיד,ארכז את כל כוחותיי באגרוף שלי ואתקוף באגרוף אש מכוון הישר לליבו של ג'רוד.(אני תוקף מקדימה את ג'רוד וג'סטין תוקף מאחורה).
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. Professional Design
    ג'ק ~
    אתה מתקרב אל ג'רוד וחייל בכיר שלו מעיף אותך בכדור שחור ומוזר .
    ג'סטין מתעצבן על החייל ותוקע לו אגרוף בבטן , מהיד של ג'סטין יוצא כדור לבן , והחייל הבכיר מתפוצץ .
    החיילים שלך במצב מצוין והם ממשיכים לחסל את חיילי הקרח , נגד חיילי החשמל טיפה קשה להם .

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 07:10 PM
    אדוארד ~
    ג'רוד מחייך ושואב את הדרקון שלך לתוך פיו , מיד לאחר מכן הוא עושה סחרור ומוציא קרח אפל משני ידיו שמתנפצים עליך , אתה נופל על הרצפה אך לא פגוע עד כדי כך , החיילים שלך מנסים לעזור לך אבל ג'רוד מפחיד אותם והם ממשיכים להילחם בחיילים האחרים .

ג'ק ~
    ''אל תתערבו! זה הקרב שלי ורק שלי!'' אומר ואתרכז בקרב.
    ''ג'רוד, אני אחסל אותך... ואני מתכוון לזה.'' אומר וארכז את כל הכוח שלי בגוף, אזוז במהירות אל ג'רוד ואנסה להתקיף אותו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. Professional Design
    אדוארד ~
    אתה מתרכז חזק חזק ומרגיש את העצבים שלך עומדים להתפרץ , אבל פתאום אתה שומע ביט קטן בתוך הגוף שלך וכל כאביך חולפים . אתה נבהל וחושב שאתה מרוקן מכוח ומנסה לעשות קרן קרח חזקה , לא יוצאת לך קרן קרח , כלומר , היא יוצאת אבל לא קפואה , פשוט קרן בצבע לבן~תכלת יוצאת מהיד שלך לכיוון ג'רוד , ג'רוד מחייך ומנסה לעצור את זה , אבל פתאום שזה מתקרב הוא פותח חזק את עיניו ועף אחורנית על חייל ששמר עליו . "מה זה?" הוא אומר .
    אתה קצת מבולבל ואז אתה שומע את אבא שלך אומר 'כן בני , זאת לא הייתה קרן קרח'

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 08:39 PM
    אדוארד ~
    אתה מתרכז חזק חזק ומרגיש את העצבים שלך עומדים להתפרץ , אבל פתאום אתה שומע ביט קטן בתוך הגוף שלך וכל כאביך חולפים . אתה נבהל וחושב שאתה מרוקן מכוח ומנסה לעשות קרן קרח חזקה , לא יוצאת לך קרן קרח , כלומר , היא יוצאת אבל לא קפואה , פשוט קרן בצבע לבן~תכלת יוצאת מהיד שלך לכיוון ג'רוד , ג'רוד מחייך ומנסה לעצור את זה , אבל פתאום שזה מתקרב הוא פותח חזק את עיניו ועף אחורנית על חייל ששמר עליו . "מה זה?" הוא אומר .
    אתה קצת מבולבל ואז אתה שומע את אבא שלך אומר 'כן בני , זאת לא הייתה קרן קרח'
    'זאת לא הייתה קרן קרח? אז מה זה היה? אני הרי אביר קרח, אני מאסטר זוקאדו קרח, איך פתאום יצא לי קרן אנרגיה משונה כזאת, ועוד שהצליחה לפגוע בג'רוד?!' אומר ואחכה לתשובת אבי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. Professional Design
    אדוארד ~
    'בני , כל מכה יכולה לפגוע באדוארד תלוי איך אתה מביא אותה . הקרן הזאת הייתה קרן קרח אבל שנמסה בעזרת כוחות האור . טמון בך כוח אור , אנשים שאוחזים בכוח זה ניקראים ''אבירים לבנים'' אני אחד מהם , גם בי יש את כוח האור . עכשיו גילית את הסימן הראשון , תצטרך לגלות את שאר הסימנים ולאחד אותם כדי לקבל את הכוח המלא' . הוא אומר .

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 09:22 PM
    אדוארד ~
    'בני , כל מכה יכולה לפגוע באדוארד תלוי איך אתה מביא אותה . הקרן הזאת הייתה קרן קרח אבל שנמסה בעזרת כוחות האור . טמון בך כוח אור , אנשים שאוחזים בכוח זה ניקראים ''אבירים לבנים'' אני אחד מהם , גם בי יש את כוח האור . עכשיו גילית את הסימן הראשון , תצטרך לגלות את שאר הסימנים ולאחד אותם כדי לקבל את הכוח המלא' . הוא אומר .
    'אביר לבן? כמוך, כמו הינאמורי וכמו ג'סטין?' אומר בתדהמה ואז אוסיף, 'איך אני מגלה את שאר הסימנים?' אומר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. Professional Design
    אדוארד ~
    "כן , אביר לבן . רק אם תרגיש רוגע ונחת תוכל באמת להשתמש בכוח שלך , הצלחת להשתמש בקרן לבנה בגלל שהיית מבוהל ומבולבל , אם לא היית נבהל לא היית מצליח , אתה בדרך כלל לחוץ אדוארד , נסה לחיות את החיים באיזי ." סטיב אומר . אל תשכח שאתה באמצע קרב ורק הרגע העפת את ג'רוד , הוא קם אליך ומכין כדור אנרגיה ממש גדול , הוא שולח אותו אליך ואתה עף רחוק ומתרסק על הרצפה שכבר כמעט נשברה .

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 09:53 PM
    אדוארד ~
    "כן , אביר לבן . רק אם תרגיש רוגע ונחת תוכל באמת להשתמש בכוח שלך , הצלחת להשתמש בקרן לבנה בגלל שהיית מבוהל ומבולבל , אם לא היית נבהל לא היית מצליח , אתה בדרך כלל לחוץ אדוארד , נסה לחיות את החיים באיזי ." סטיב אומר . אל תשכח שאתה באמצע קרב ורק הרגע העפת את ג'רוד , הוא קם אליך ומכין כדור אנרגיה ממש גדול , הוא שולח אותו אליך ואתה עף רחוק ומתרסק על הרצפה שכבר כמעט נשברה .
    'אתה צודק אבא, תודה.' אומר ואחזור לקרב, אנשום נשימה עמוקה ואמקד את האנרגיה שלי בשלווה, ואז אנסה לירות את הקרן שיריתי קודם על ג'רוד.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. Professional Design
    אדוארד ~
    'כוחות האור חזקים רק נגד כוחות האופל , השחורים והרעים , ואני מדבר על הכוחות של ג'רוד וחייליו'
    סטיב אומר לפני שאתה יורה את הקרן , אתה מתכוון לירות את הקרן אבל ג'רוד הופך לצורה משונה של כמו רוח רפאים וקופץ עליך שהוא חוזר לצורה שלו , הקרן עברה מעל ראש ופגעה בטייסון , אך לתדהמתו של טייסון לא קרה לו כלום . הוא לא כועס עליך ואפילו שמח שנישארת . כל החיילים שבצד הטוב נאבקים בחיילים הרשעים של ג'רוד , הקרב מאוד קשה וחיילי הקרח השחורים לאט לאט הולכים ונחסלים

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 10:32 PM
    אדוארד ~
    'כוחות האור חזקים רק נגד כוחות האופל , השחורים והרעים , ואני מדבר על הכוחות של ג'רוד וחייליו'
    סטיב אומר לפני שאתה יורה את הקרן , אתה מתכוון לירות את הקרן אבל ג'רוד הופך לצורה משונה של כמו רוח רפאים וקופץ עליך שהוא חוזר לצורה שלו , הקרן עברה מעל ראש ופגעה בטייסון , אך לתדהמתו של טייסון לא קרה לו כלום . הוא לא כועס עליך ואפילו שמח שנישארת . כל החיילים שבצד הטוב נאבקים בחיילים הרשעים של ג'רוד , הקרב מאוד קשה וחיילי הקרח השחורים לאט לאט הולכים ונחסלים
    ''זה הסוף של ג'רוד, הסוף של כולכם!!!!!!!'' אומר ואאגור את כל האנרגיה שלי, ואז אצעק בכל הממלכה, ''כאב!!!!!!!&# 33;'' ואשחרר הכל.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. Professional Design
    אדוארד ~
    'אתה לא תצליח לבד זה מסוכן !!!!' אתה שומע את סטיב צועק , הוא לא נגלה ואתה רואה פתאום כדור לבן שאתה יוצר שגדל במהירות עצומה אבל באמצע הוא עוצר ומתפוצץ , הוא הורג רבים !!!! אבל רק את אלה שהיו בקרבתם , בערך 200 אנשים שהצלחת לחסל . עכשיו הכוחות שלך ירודים ואתה חייב עזרה . ג'סטין רואה את מה שעשית ומחזיק אותך על כתפיו "אתה צריך לחזור לממלכה שלך אדוארד" הוא אומר 'תקשיב לו' אתה שומע את קולו של סטיב "תודה סטיב , שמעתי את זה" ג'סטין אומר פתאום .

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 8 2010, 11:10 PM
    אדוארד ~
    'אתה לא תצליח לבד זה מסוכן !!!!' אתה שומע את סטיב צועק , הוא לא נגלה ואתה רואה פתאום כדור לבן שאתה יוצר שגדל במהירות עצומה אבל באמצע הוא עוצר ומתפוצץ , הוא הורג רבים !!!! אבל רק את אלה שהיו בקרבתם , בערך 200 אנשים שהצלחת לחסל . עכשיו הכוחות שלך ירודים ואתה חייב עזרה . ג'סטין רואה את מה שעשית ומחזיק אותך על כתפיו "אתה צריך לחזור לממלכה שלך אדוארד" הוא אומר 'תקשיב לו' אתה שומע את קולו של סטיב "תודה סטיב , שמעתי את זה" ג'סטין אומר פתאום .
    ''אוקיי.. תודה רבה ג'סטין.'' אומר ואחזור לממלכה, 'תודה אבא.' אומר וכשאגיע, אאגור כוחות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. Professional Design
    אדוארד ~
    אתה מגיע לדירת המלכות שלך והפעם היא מסודרת יותר מתמיד , מבריקה ובעל ריח נעים של וורדים . אתה נכנס לחדר השינה שלך ורואה את הינאמורי לבושה בבגדים לבנים ומחייכת לך בזמן ששוכבת על המיטה שלך "הכנתי לך בגדים תיכנס להתקלח" היא אומרת .

עמוד 108 מתוך 123 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •