Pokemon GO
עמוד 110 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1060100108109110111112120 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,636 עד 1,650 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד ~
    היא קופצת עליך מעל השולחן ומנשקת אותך בתשוקה עזה , היא לא מפסיקה לנשק אותך והיא מורידה לך את החולצה הנקייה וזורקת על הרצפה "גם לגוף הזה התגעגעתי" היא אומרת בחושניות ומלטפת את הצינור שלך שעומד לו בכיפיות אבל בלחץ אדיר !

ג'ק ~
    "כן אדוני " ג'סטין אומר ולוקח חיילים כדי שיעזרו לו עם עניין קבורת הגופות וטקס הקבורה .
    אתה נכנס לחדר שלך , ורואה שהדלת פתוחה , אתה נכנס בבהלה אבל ג'ני נמצאת בחדר .
    "סליחה שלא סגרתי את הדלת , המנקה ניקתה וביקשה לא לסגור את הדלת כי היא כבר חוזרת"
    ואז היא מחבקת אותך ושואלת איך היה בקרב ומה שלומך .

אנטו ~
    "בוא אנטו" לילי אומרת "תאכל איתי את ארוחת הערב בחדר שלי . תוכל להביא את ג'סיקה " .

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 10 2010, 08:53 PM
    ג'ק ~
    "כן אדוני " ג'סטין אומר ולוקח חיילים כדי שיעזרו לו עם עניין קבורת הגופות וטקס הקבורה .
    אתה נכנס לחדר שלך , ורואה שהדלת פתוחה , אתה נכנס בבהלה אבל ג'ני נמצאת בחדר .
    "סליחה שלא סגרתי את הדלת , המנקה ניקתה וביקשה לא לסגור את הדלת כי היא כבר חוזרת"
    ואז היא מחבקת אותך ושואלת איך היה בקרב ומה שלומך .
    "היה קשה ונהרגו שני חיילים,אני עייף מאוד.." אני אומר בדאגה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. Professional Design
    ג'ק ~
    "אז כדאי שתלך לישון" היא אומרת וקמה מהמיטה "אלך לישון בחדר האורחים היום" היא לובשת את נעלי הבית מחייכת אליך והולכת אל חדר האורחים .

4. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 10 2010, 09:36 PM
    ג'ק ~
    "אז כדאי שתלך לישון" היא אומרת וקמה מהמיטה "אלך לישון בחדר האורחים היום" היא לובשת את נעלי הבית מחייכת אליך והולכת אל חדר האורחים .
    "איזה רעיון טיפשי ואף מטומטם.. למה שלא תישני איתי?" אעלב ואעשה פרצוף של נעלב ומבואס...
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. Professional Design
    ג'ק ~
    "כי אתה פצוע וכדאי שתלך לישון לבד " היא מחייכת "אלא אם אם אתה לא רוצה לישון"
    היא מלקקת את שפתיה .

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 11:04 AM
    ג'ק ~
    "כי אתה פצוע וכדאי שתלך לישון לבד " היא מחייכת "אלא אם אם אתה לא רוצה לישון"
    היא מלקקת את שפתיה .
    "אה,אם כך כן אני אלך לישון לבד." אגיד וארדם במיטה שלי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

7. Professional Design
    ג'ק ~
    היא מתקרבת אליך ומנשקת את הלחי הימינית שלך ואומרת "לילה טוב ג'ק אהובי" .
    והולכת לישון בחדר האורחים שלך . אתה הולך לישון וכל הלילה יש לך חלומות רעים על ג'ני .
    בחלום , היא ניפגשת עם ג'רוד ומשהו מוזר קורה שם , כל מיני צללים נחשפים , והוא מבקש ממנה לחסל אותך ! .
    אתה קם בבהלה ומוצא את עצמך דקור בגבך ומת מכאבים , השומרים תופסים את ג'ני שצועקת "זאת לא אני זאת לא אני !!!"

8. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 04:54 PM
    ג'ק ~
    היא מתקרבת אליך ומנשקת את הלחי הימינית שלך ואומרת "לילה טוב ג'ק אהובי" .
    והולכת לישון בחדר האורחים שלך . אתה הולך לישון וכל הלילה יש לך חלומות רעים על ג'ני .
    בחלום , היא ניפגשת עם ג'רוד ומשהו מוזר קורה שם , כל מיני צללים נחשפים , והוא מבקש ממנה לחסל אותך ! .
    אתה קם בבהלה ומוצא את עצמך דקור בגבך ומת מכאבים , השומרים תופסים את ג'ני שצועקת "זאת לא אני זאת לא אני !!!"
    "את מהווה סכנה לי ולממלכה. אני נותן יום אחד למציאת אשמים והוכחות שיוציאו אותה מכלל חשד ומציאת התוקף אם לא ימצאו כאלה יהיה לה עונש מוות. בינתיים זרקו אותה לצינוק ותנעלו ת'דלת. אחרי זה נלך לחדר שנהיה קבוע אצלי מאז המלחמה בבית החולים ונרפא אותי." אגיד בזעם ואסתכל בג'ני כאילו שכחתי את כל מה שהרגשתי כלפיה. "בבקשה שמישהו יעזור לי,יגלה פרט שיעזור למצוא את התוקף." אבקש מכולם.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. Professional Design
    ג'ק ~
    השומרים לוקחים אותה לצינוק ומאסטר נוק C נכנס לחדר , הוא לוקח את הסכין שהיה תקוע לך בגב ואומר שייקח את הסכין למעבדה וייקח את דגימות טביעות האצבעות של ג'ני . אתה מסכים כמובן והולך לחדר שלך לרפאות את פצעיך , שיקוי הקסם האחרון שנותר בדרגה כזאת גבוהה , מצבך היה קשה .
    נרפאת , הכל בסדר עכשיו . אתה יוצא מהחדר ונכנס לחדר שלך , אתה וראה שם את ג'ני כבולה בשלשלאות כבדות במיוחד ואת המסמך שמאסטר נוק C הביא "זאת היא , ההוכחות נמצאים כאן" היא מסתכל עליך בעצבות ואכזריות ולא אומרת מילה .

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 06:57 PM
    ג'ק ~
    השומרים לוקחים אותה לצינוק ומאסטר נוק C נכנס לחדר , הוא לוקח את הסכין שהיה תקוע לך בגב ואומר שייקח את הסכין למעבדה וייקח את דגימות טביעות האצבעות של ג'ני . אתה מסכים כמובן והולך לחדר שלך לרפאות את פצעיך , שיקוי הקסם האחרון שנותר בדרגה כזאת גבוהה , מצבך היה קשה .
    נרפאת , הכל בסדר עכשיו . אתה יוצא מהחדר ונכנס לחדר שלך , אתה וראה שם את ג'ני כבולה בשלשלאות כבדות במיוחד ואת המסמך שמאסטר נוק C הביא "זאת היא , ההוכחות נמצאים כאן" היא מסתכל עליך בעצבות ואכזריות ולא אומרת מילה .
    אקרא את ההוכחות. "ג'ני,אני לא מאמין שאת בגדת בי ככה. מגיע לך עונש. שומרים,הגידו לי.
    האם יש קסם שיכול לפצוע קטלנית בן אדם ועדיין להשאיר אותו בחיים? אני רוצה לראות כל שניה שהיא גוססת. אם כן נא הגידו לי איך קוראים לו ואיך לבצע אותו." אגיד כשלא ארים את עיני מהמסמכים,אקרא אותם.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    ג'ק ~
    השומרים לוקחים את ההוכחות וקוראים גם הם "אין עונש פחות גרוע ממוות , שהוא המינימום שהיא צריך לקבל" הם אומרים "הרוג אותה ג'ק , היא ניסתה להרוג אותך , היא מסתכל עליך בשנאה ויורקת על פניך.

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 07:00 PM
    ג'ק ~
    השומרים לוקחים את ההוכחות וקוראים גם הם "אין עונש פחות גרוע ממוות , שהוא המינימום שהיא צריך לקבל" הם אומרים "הרוג אותה ג'ק , היא ניסתה להרוג אותך , היא מסתכל עליך בשנאה ויורקת על פניך.
    "יש עונש גרוע הרבה יותר,אני רוצה שכל אנשי העיר יגיעו להיכל(חייב להיות משהו כמו קולוסיאום), אתם תכבלו אותה בשרשראות למרכז המקום,ואז אני רוצה שכל אזרח יבוא ויכה אותה אך אל תהרגו אותה,מכה אחת וזהו,זה רק אך ורק האזרחים החלשים,לא החיילים או השומרים וגם שיירקו עליה,אני רוצה גם קלון על כל משפחתה,לחסל כל נצר למשפחה שלה ומול העיניים שלה אחד אחד. ועל ערש דווי שלה ניתן לכל אזרחי הממלכה הבתולים,הנערים,ואלה שלא התמזל מזלם לעשות עליה סיבוב. תתפלא,יש עונשים יותר גרועים ממוות. אני רוצה שתבצעו הכל צעד צעד*."
    ---------------------------------
    *רועי אני רוצה באמת שתעשה שלב שלב ואל תדלג על כלום ואל תהרוג אותה באף אחד מהשלבים.
    דבר שני בבקשה תתחבר למסן או לאייסי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. Professional Design
    ג'ק ~
    כמובן שאעשה שלב שלב , אבל אין לה משפחה , אם שכחת הם נהרגו ע"י ג'רוד .
    נישאר לה רק חבר קרוב ואותך .
    אתה כובל אותה בשלשלאות בחצר הארמון , איש איש בועט בה ויורק על פניה , חלקם מסרבים כי מכירים אותה אבל השומרים מכריחים אותך , ולא - יהרגו אותם . כל הממלכה בועטת ויורקת על פניה , היא רק מחייכת בזמן שהיא מדממת . השומר שורף את חברה הקרוב מול פניה והיא צוחקת "עלובים" היא אומרת ושוב יורקת על פני השומר "נמאס לי !!" השומר אומר ומתעצבן .

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 10 2010, 08:53 PM
    [b] אדוארד ~
    היא קופצת עליך מעל השולחן ומנשקת אותך בתשוקה עזה , היא לא מפסיקה לנשק אותך והיא מורידה לך את החולצה הנקייה וזורקת על הרצפה "גם לגוף הזה התגעגעתי" היא אומרת בחושניות ומלטפת את הצינור שלך שעומד לו בכיפיות אבל בלחץ אדיר !
    ''גם אליך התגעגעתי...'' אומר ואוריד לה את הבגדים, אלטף את שדיה ואתן לה למצוץ לי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. Professional Design
    אדוארד ~
    היא מוצצת לך בנועזות חזק חזק ורך וגמיש , היא מורידה את החולצה ואתה רואה שהחזה שלה נהיה עצום .
    אתה לא מבין איך זה קרה , גם קעקוע מוזר מופיע לה על החלק התחתון של הגב ממש מעל לישבן .
    היא רוצה שתפרפר אותה "פרפר אותי אדוארד , חזק חזק , התגעגעתי לזרנוק שלך !" היא אומרת בהתלהבות בעוד שהיא מוצצת ועושה לך ביד .

עמוד 110 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1060100108109110111112120 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •