Pokemon GO
עמוד 111 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1161101109110111112113121 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,651 עד 1,665 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 08:11 PM
    אדוארד ~
    היא מוצצת לך בנועזות חזק חזק ורך וגמיש , היא מורידה את החולצה ואתה רואה שהחזה שלה נהיה עצום .
    אתה לא מבין איך זה קרה , גם קעקוע מוזר מופיע לה על החלק התחתון של הגב ממש מעל לישבן .
    היא רוצה שתפרפר אותה "פרפר אותי אדוארד , חזק חזק , התגעגעתי לזרנוק שלך !" היא אומרת בהתלהבות בעוד שהיא מוצצת ועושה לך ביד .
    ''גם אני התגעגעתי למציצות שלך!'' אומר בהתלהבות ואפרפר לה את הצורה.
    אחר-כך, אקח את הישבן שלה ואתקע בו את הצינור שלי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 07:47 PM
    ג'ק ~
    כמובן שאעשה שלב שלב , אבל אין לה משפחה , אם שכחת הם נהרגו ע"י ג'רוד .
    נישאר לה רק חבר קרוב ואותך .
    אתה כובל אותה בשלשלאות בחצר הארמון , איש איש בועט בה ויורק על פניה , חלקם מסרבים כי מכירים אותה אבל השומרים מכריחים אותך , ולא - יהרגו אותם . כל הממלכה בועטת ויורקת על פניה , היא רק מחייכת בזמן שהיא מדממת . השומר שורף את חברה הקרוב מול פניה והיא צוחקת "עלובים" היא אומרת ושוב יורקת על פני השומר "נמאס לי !!" השומר אומר ומתעצבן .
    "טוב עכשיו שכל אזרחי העיר הבתולים ומי שרוצה יהנה ממנה."
    ----------------------------------
    ביי אני הולך לשבוע.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. Professional Design
    ג'ק ~
    אוי לא מור אני מתכוון לסיים את המשחק השבוע או שבוע הבא
    חבל מור ..
    -----------
    "רק שנייה ג'ק יש לי משהו אחרון להגיד לך " אתה מסתובב לראות מה ג'ני רוצה
    והיא שולחת את ידה ושולחת אליך להבה עצומה שמוקפת בהילות שחורות ומורעלות .
    אתה נפגע ממש ממש חזק ועף אחורנית .

אדוארד~
    היא מוצצת לך ברכות ואז אתה מסובב אותה ומכניס לה את הצינור חזק בתוך האחוריים
    היא גונחת מאושר ורוצה סיבוב נוסף !

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 9 2010, 06:35 PM
    ג'יי
    אתה ניגש אל סטיב והוא שמח ליראות אותך ושזכרת אותו לאחר שנהיית מלך , הוא מחבק אותך חיבוק חברי ושואל אם תרצה להזמין אותו אל חדר המלכות שלך "בחיים לא ראיתי חדר של מלך" הוא אומר וממשיך ללחוץ את ידך "תרצה שגם ג'סיקה תבוא ?" הוא שואל . אתה נזכר שג'סיקה הייתה זאת שקיבלה אותך בזמן שהגעת לממלכה .
    [/b]
    "ברור" אומר לו ואחכה לג'סיקה.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 08:44 PM
    אדוארד~
    היא מוצצת לך ברכות ואז אתה מסובב אותה ומכניס לה את הצינור חזק בתוך האחוריים
    היא גונחת מאושר ורוצה סיבוב נוסף !
    [/b]
    ''הינאמורי, אני חייב לפרוק.'' אומר ואגמור בתוכה.
    ''בא לך לבקר את ג'ק?'' אוסיף ואחכה לתשובתה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 11 2010, 08:44 PM
    [b] ג'ק ~
    אוי לא מור אני מתכוון לסיים את המשחק השבוע או שבוע הבא
    חבל מור ..
    -----------
    "רק שנייה ג'ק יש לי משהו אחרון להגיד לך " אתה מסתובב לראות מה ג'ני רוצה
    והיא שולחת את ידה ושולחת אליך להבה עצומה שמוקפת בהילות שחורות ומורעלות .
    אתה נפגע ממש ממש חזק ועף אחורנית .
    אל תדאג. בבקרים אני אגיב..
    תדחה קצת את סיום המשחק.
    -----------------------------
    "מיד לרצוח אותה!" אגיד אהפוך לאביר אש ואתקוף אותה בגל אש ישר לפנים,אחרי זה אקח את כלי הנשק שלי ואדקור אותה עד שהיא מתה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. Professional Design
    ג'ק ~
    השומרים מביאים לך כידון מורעל וחזק מאוד , אתה תוקע לה אותה בבטן בחוזקה ובאימה ! ג'ני מתחילה להקיא דם ופתאום צבע שערה הזהוב משתנה לצבע סגול , בגדיה משתנים לאחר שנהרגה וגם קעקועיה הופכים לשחורים , היא מרימה את הראש , מחייכת , ומתה . זאת לא הייתה ג'ני , זאת הייתה חיילת של ג'רוד , ואתה לא יודע איפה ג'ני .

אדוארד ~
    הינאמורי מאושרת שגמרת לה בפנים , היא מחייכת מחבקת אותך , מתלבשת ומסכימה שתלכו לבקר את ג'ק , אתם מתלבשים וארווין עוצר אותך " מלחמה בממלכת האדמה !" הוא אומר .

ג'יי ~
    אתם עולים לחדר שלך וג'סיקה כבר נימצאת שם , היא מחייכת ומחבקת אותך "התגעגעתי " היא אומרת . "ג'יי מה זאת השרשרת הזאת ?" סטיבן שואל .
    ואז מופעלת האזעקה , מלחמה בממלכת האדמה מתבצעת עכשיו ! ממלכת האדמה עזרה לך לנצח במלחמה שלך .

8. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 12 2010, 01:23 PM
    ג'ק ~
    השומרים מביאים לך כידון מורעל וחזק מאוד , אתה תוקע לה אותה בבטן בחוזקה ובאימה ! ג'ני מתחילה להקיא דם ופתאום צבע שערה הזהוב משתנה לצבע סגול , בגדיה משתנים לאחר שנהרגה וגם קעקועיה הופכים לשחורים , היא מרימה את הראש , מחייכת , ומתה . זאת לא הייתה ג'ני , זאת הייתה חיילת של ג'רוד , ואתה לא יודע איפה ג'ני .

אני אשתדל להגיב פעמיים ביום בוקר וצהריים.
    -----------------------------------------------
    "כולם,תמצאו את ג'ני האמיתית מהר ומיד! ואת הגופה של ההיא זרקו לדרקונים. אוי שיט אנחנו רצחנו את החבר הקרוב של ג'ני,היא תכעס,מה נעשה? אם הגופה שלו עדיין קיימת אני רוצה שתקברו אותה בבית הקברות לחיילים,אם לא נגיד לה שחיילי האש של ג'רוד שרפו אותו,אבל עזבו את זה קודם אנחנו חייבים למצוא אותה!!"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה
    אדוארד ~
    הינאמורי מאושרת שגמרת לה בפנים , היא מחייכת מחבקת אותך , מתלבשת ומסכימה שתלכו לבקר את ג'ק , אתם מתלבשים וארווין עוצר אותך " מלחמה בממלכת האדמה !" הוא אומר .
    ''אוקיי ארווין, אני חושב שאנחנו מוכנים לתקיפה כוללת על ג'רוד, תארגן את כל חיילי הממלכה, תארגן את כל הדרקונים ואת צ'יף שלי, גם אני הולך, והינאמורי, וגם מאסטרי הנוק, תטפל בו בעניינים בסדר? ג'רוד ימות עוד היום.'' אומר ואקח את כל הצבא שלי, עם הדרקונים ועם הינאמורי, אגיד לכל הממלכות האחרות באינטרקום לבוא לממלכת האדמה, ואלך לכיוון ממלכת האדמה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. Professional Design
    אדוארד ~
    תתחבר למסן
    ----------------
    "סליחה , טעיתי , המלחמה באומת האופל שכרתו איתכם שלום ממש עכשיו , אבל ההודעה נמסרה מממלכת האדמה והייתי בטוח שהמלחמה בממלכת האדמה , ולמה אתה כל-כך רוצה שנכין את כל הצבא ? בכל מקרה אעשה זאת , כולם קיבלו שריונים חדשים ואני חושב שהם מוכנים לקרב . יש רק דבר אחד שעליי למסור לך . קיבלת את זה בדואר , אני רוצה להגיד לך שזה הדבר הכי מסוכן שקיים בעולם , היזהר עם זה " הוא אומר ומגיש לך מגילה שחורה עם פס לבן ועיטורים זהובים ואפורים מופיעים על המגילה , עין אדומה מופיעה באמצע המגילה "העין האדומה , זה הסימן של ג'רוד , אני חושב שזאת מלכודת , היזהר בכל מקרה נערי" הוא אומר .

ג'ק ~
    "אל תדאג אנחנו נטפל את זה , אבל איך נוכל למצוא את ג'ני ? בכל מקרה ג'ק אנחנו נחפש בכל הממלכה ובכל זינון !" אומרים השומרים ומאסטרי הנוק ורצים לכל הכיוונים , כולם מתפזרים לאחר שזרקת את הגופה לדרקונים וכולם מאושרים שעזרו להרוג חיילת של ג'רוד . היא מחזיקה במגילה שחורה עם סמל של עין אדומה במרכז המגילה . אתה רואה את זה רק עכשיו .

11. משתמש מנוסה
    ג'יי ~
    אתם עולים לחדר שלך וג'סיקה כבר נימצאת שם , היא מחייכת ומחבקת אותך "התגעגעתי " היא אומרת . "ג'יי מה זאת השרשרת הזאת ?" סטיבן שואל .
    ואז מופעלת האזעקה , מלחמה בממלכת האדמה מתבצעת עכשיו ! ממלכת האדמה עזרה לך לנצח במלחמה שלך .
    " אוי לא ! כניראה שניפרד כאן " אני אומר ורץ לרכז את הלוחמים החזקיים שלי.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 12 2010, 07:10 PM
    ג'ק ~
    "אל תדאג אנחנו נטפל את זה , אבל איך נוכל למצוא את ג'ני ? בכל מקרה ג'ק אנחנו נחפש בכל הממלכה ובכל זינון !" אומרים השומרים ומאסטרי הנוק ורצים לכל הכיוונים , כולם מתפזרים לאחר שזרקת את הגופה לדרקונים וכולם מאושרים שעזרו להרוג חיילת של ג'רוד . היא מחזיקה במגילה שחורה עם סמל של עין אדומה במרכז המגילה . אתה רואה את זה רק עכשיו .
    [/b]
    'זאת מגילה של ג'רוד' אחשוב לעצמי,אפתח את המגילה ואדקור אותה עם החרב.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 12 2010, 07:10 PM
    [b] אדוארד ~
    תתחבר למסן
    ----------------
    "סליחה , טעיתי , המלחמה באומת האופל שכרתו איתכם שלום ממש עכשיו , אבל ההודעה נמסרה מממלכת האדמה והייתי בטוח שהמלחמה בממלכת האדמה , ולמה אתה כל-כך רוצה שנכין את כל הצבא ? בכל מקרה אעשה זאת , כולם קיבלו שריונים חדשים ואני חושב שהם מוכנים לקרב . יש רק דבר אחד שעליי למסור לך . קיבלת את זה בדואר , אני רוצה להגיד לך שזה הדבר הכי מסוכן שקיים בעולם , היזהר עם זה " הוא אומר ומגיש לך מגילה שחורה עם פס לבן ועיטורים זהובים ואפורים מופיעים על המגילה , עין אדומה מופיעה באמצע המגילה "העין האדומה , זה הסימן של ג'רוד , אני חושב שזאת מלכודת , היזהר בכל מקרה נערי" הוא אומר .
    ''אז תכין את כל הצבא לאומת האופל, היום אנחנו הורגים את ג'רוד.'' אומר, אקח את החרב שלי ואחתוך את המגילה כדי לקבל את מה שנמצא בתוכה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    ג'יי ~
    ארווין נכנס מהר ואומר לך שיש מלחמה בממלכת האופל ושהוא התבלבל , המלחמה בממלכת האדמה עדיין לא התחילו והוא לא רוצה גם שהיא תתחיל , אחיינו נימצא שם כבר הרבה זמן .
    אז אתה רוצה להיפרד מסטיב וג'סיקה אבל אז הם אומרים "ג'יי , אנחנו עכשיו חיילים בנוק C , לא תרצה שנבוא איתך להילחם ?" הם שואלים ונראים כאילו ממש מוכנים לקרב "זה יהיה הקרב הראשון שלנו" סטיב אומר בשם שניהם .

אדוארד ~
    "אין שום בעיה יקירי" אומר ארווין ויוצא מהחדר , יש לך כמה דקות להתארגן עד ש-40 החיילים יהיו מוכנים , ארווין שולח איתך רק 40 חיילים והוא לא מתכוון לשלוח יותר כי יש לכם מחסור קטן בחיילים .
    אתה פותח את המגילה והינאמורי עוצרת אותך "אולי מוטב שננסה להיכנס שנינו למגילה ? אני לא חושבת שזה רעיון טוב , זהו סימן מג'רוד זה עלול לסכן אותך .

ג'ק ~
    לפני שאתה מספיק לפתוח את המגילה האזעקה פועלת , אתה ניגש לראות מאיפה האזעקה נשלחה , היא לא נשלחה מהממלכה שלך ככה שאין מלחמה באומת האש , היא נשלחה מאומת האופל , יש מלחמה אדירה שם בידיוק ברגעים אלו , תוכל להיות גורם משפיע .

15. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 02:57 PM
    ג'ק ~
    לפני שאתה מספיק לפתוח את המגילה האזעקה פועלת , אתה ניגש לראות מאיפה האזעקה נשלחה , היא לא נשלחה מהממלכה שלך ככה שאין מלחמה באומת האש , היא נשלחה מאומת האופל , יש מלחמה אדירה שם בידיוק ברגעים אלו , תוכל להיות גורם משפיע .
    [/b]
    'אני מעדיף להתחזק לפני המלחמה הזאת.' אחשוב. "ארווין,אני בודק את המגילה ממש לכמה דקות,בינתיים תכינו את הלוחמים,אני מעדיף להתחזק לפני המלחמה כי עושה רושם שהיא חשובה." אגיד ואכנס למגילה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 111 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1161101109110111112113121 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •