Pokemon GO
עמוד 112 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,666 עד 1,680 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 02:57 PM
    אדוארד ~
    "אין שום בעיה יקירי" אומר ארווין ויוצא מהחדר , יש לך כמה דקות להתארגן עד ש-40 החיילים יהיו מוכנים , ארווין שולח איתך רק 40 חיילים והוא לא מתכוון לשלוח יותר כי יש לכם מחסור קטן בחיילים .
    אתה פותח את המגילה והינאמורי עוצרת אותך "אולי מוטב שננסה להיכנס שנינו למגילה ? אני לא חושבת שזה רעיון טוב , זהו סימן מג'רוד זה עלול לסכן אותך .
    ''אוקיי הינאמורי.'' אני אומר וניכנס איתה למגילה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. Professional Design
    ג'ק ~
    אתה פותח את המגילה ונכנס לתוכה , אתה רואה משהו מאוד מוזר , פשוט חדר שחור ועין אדומה על קיר אחד של החדר , החדר מואר אבל קירותיו שחורות , אתה מנסה לחפש איך לצאת משם ורואה שאתה יכול להיכנס רק לתוך העין , אין לך מה לעשות אז אתה נכנס לתוך העין ויוצא במקום מוזר עוד יותר , כמו עיר . זאת הממלכה של ג'רוד . מליוניי חיילים באים אליך ואתה לא יודע מה לעשות , פתאום אתה רואה את אדוארד , הוא מופיע בתור אביר לבן ומחסל מלא מלא מלא חיילים , נישארו בערך 700~1000 חיילים , אדוארד נעלם והם רצים לכיוונך , אתה הופך לאביר אש ושולח להבות ענקיות , אייסברג בא לעזור לך ואתם הורגים כמעט 200 חיילים אבל אין לך מה לעשות עם השאר , אייסברג פתאום נעלם , והחיילים נמשכים אחד לשני ונדבקים זה לזה , הם הופכים למפלצת ענקית שאומרת "שלום ג'ק , יש לך אפשרות לאחוז בעוד סוג של כוח , איזה תבחר ?" המפלצת שואלת בנימוס ובמוזריות .

אדוארד ~
    אתה פותח את המגילה ונכנס לתוכה יחד עם הינאמורי , אתה רואה משהו מאוד מוזר , פשוט חדר שחור ועין אדומה על קיר אחד של החדר , החדר מואר אבל קירותיו שחורות , אתה מנסה לחפש איך לצאת משם ורואה שאתה יכול להיכנס רק לתוך העין , אין לך מה לעשות והינאמורי רצה לכיוון העין , היא ניראית מהופנטת , אתה נכנס אחריה לתוך העין ויוצא במקום מוזר עוד יותר , כמו עיר אבל היא מאוד מוכרת לך , כאילו שכבר היית שם בעבר... זאת הממלכה של ג'רוד . מליוניי חיילים באים אליך ואתה לא יודע מה לעשות , פתאום הינאמורי יוצאת מההיפנוזה והופכת למצב של אבירה לבנה , סטיב נמצא איתה וגם ג'סטין שמופיע בתור אביר לבן ויחד הם מחסלים מלא מלא מלא חיילים , נישארו בערך 700~1000 חיילים , אבל פתאום החברים שלך ואבא שלך נעלמו והחיילים רצים לכיוונך , אתה הופך לאביר קרחושולח מלא מתקפות , צ'יף בא לעזור לך ואתם הורגים כמעט 200 חיילים אבל אין לך מה לעשות עם השאר , צ'יף פתאום נעלם , והחיילים נמשכים אחד לשני ונדבקים זה לזה , הם הופכים למפלצת ענקית אתה מנסה לעשות עליה את תרגיל ה'כאב' אבל זה פשוט לא אובד , אתה מתחיל לאבד תקווה ונכנס ללחץ אדיר , המפלצת פותחת את פיה ואומרת "שלום אדוארד, היום אני מציע לך משהו , אם תהרוג את אשתו של ג'רוד למעני , אלמד אותך כיצד תוכל לגלות את כחותיך האמתיים ובנוסף תקבל מגילה שבתוכה תבחר איזה עוד כוח תרצה לקבל . מה דעתך ?

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 03:35 PM
    [b] ג'ק ~
    אתה פותח את המגילה ונכנס לתוכה , אתה רואה משהו מאוד מוזר , פשוט חדר שחור ועין אדומה על קיר אחד של החדר , החדר מואר אבל קירותיו שחורות , אתה מנסה לחפש איך לצאת משם ורואה שאתה יכול להיכנס רק לתוך העין , אין לך מה לעשות אז אתה נכנס לתוך העין ויוצא במקום מוזר עוד יותר , כמו עיר . זאת הממלכה של ג'רוד . מליוניי חיילים באים אליך ואתה לא יודע מה לעשות , פתאום אתה רואה את אדוארד , הוא מופיע בתור אביר לבן ומחסל מלא מלא מלא חיילים , נישארו בערך 700~1000 חיילים , אדוארד נעלם והם רצים לכיוונך , אתה הופך לאביר אש ושולח להבות ענקיות , אייסברג בא לעזור לך ואתם הורגים כמעט 200 חיילים אבל אין לך מה לעשות עם השאר , אייסברג פתאום נעלם , והחיילים נמשכים אחד לשני ונדבקים זה לזה , הם הופכים למפלצת ענקית שאומרת "שלום ג'ק , יש לך אפשרות לאחוז בעוד סוג של כוח , איזה תבחר ?" המפלצת שואלת בנימוס ובמוזריות .

"ובכן,אני ארצה לאחוז בכח האופל,האם אוכל לעשות זאת? ואיך?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 03:35 PM
    אדוארד ~
    אתה פותח את המגילה ונכנס לתוכה יחד עם הינאמורי , אתה רואה משהו מאוד מוזר , פשוט חדר שחור ועין אדומה על קיר אחד של החדר , החדר מואר אבל קירותיו שחורות , אתה מנסה לחפש איך לצאת משם ורואה שאתה יכול להיכנס רק לתוך העין , אין לך מה לעשות והינאמורי רצה לכיוון העין , היא ניראית מהופנטת , אתה נכנס אחריה לתוך העין ויוצא במקום מוזר עוד יותר , כמו עיר אבל היא מאוד מוכרת לך , כאילו שכבר היית שם בעבר... זאת הממלכה של ג'רוד . מליוניי חיילים באים אליך ואתה לא יודע מה לעשות , פתאום הינאמורי יוצאת מההיפנוזה והופכת למצב של אבירה לבנה , סטיב נמצא איתה וגם ג'סטין שמופיע בתור אביר לבן ויחד הם מחסלים מלא מלא מלא חיילים , נישארו בערך 700~1000 חיילים , אבל פתאום החברים שלך ואבא שלך נעלמו והחיילים רצים לכיוונך , אתה הופך לאביר קרחושולח מלא מתקפות , צ'יף בא לעזור לך ואתם הורגים כמעט 200 חיילים אבל אין לך מה לעשות עם השאר , צ'יף פתאום נעלם , והחיילים נמשכים אחד לשני ונדבקים זה לזה , הם הופכים למפלצת ענקית אתה מנסה לעשות עליה את תרגיל ה'כאב' אבל זה פשוט לא אובד , אתה מתחיל לאבד תקווה ונכנס ללחץ אדיר , המפלצת פותחת את פיה ואומרת "שלום אדוארד, היום אני מציע לך משהו , אם תהרוג את אשתו של ג'רוד למעני , אלמד אותך כיצד תוכל לגלות את כחותיך האמתיים ובנוסף תקבל מגילה שבתוכה תבחר איזה עוד כוח תרצה לקבל . מה דעתך ?
    ''אין בעיה.. מי זאת אישתו של ג'רוד?'' אומר ואבהה במפלצת ברצינות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 02:57 PM
    ג'יי ~
    ארווין נכנס מהר ואומר לך שיש מלחמה בממלכת האופל ושהוא התבלבל , המלחמה בממלכת האדמה עדיין לא התחילו והוא לא רוצה גם שהיא תתחיל , אחיינו נימצא שם כבר הרבה זמן .
    אז אתה רוצה להיפרד מסטיב וג'סיקה אבל אז הם אומרים "ג'יי , אנחנו עכשיו חיילים בנוק C , לא תרצה שנבוא איתך להילחם ?" הם שואלים ונראים כאילו ממש מוכנים לקרב "זה יהיה הקרב הראשון שלנו" סטיב אומר בשם שניהם .
    " זה מסוכן מידי " אני אומר ומישתגר למללכת האופל.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    פתאום שניכם פוגשים אחד את השני בזמן שהמפלצת מדברת אל שניכם "המשימה היא לשניכם , אתם צריכים לפעול ביחד כדי להרוג את אשתו של ג'רוד , מה שיוביל לפריצת מלחמת זינון . ראשית ארצה להציג את עצמי , שמי קרו . הוא אומרת ומשנה את צורתו בחזרה לצורה של אדם , אדם מסטורי מאוד עם חליפה של קודם בצבע לבן וחרוטים שחורים על כתפיו "בעבר , הייתי שליט זינון ." הוא אומר ואתם בוהים בו .
    אחר כך הוא אומר לכם בידיוק מה תצטרכו לעשות "ראשית ארצה ללמד אותכם להציב כפילים , את זה אלמד לאחר שאסביר מה תעשו , אתם תצרו כפיל מדויק שלכם ותשלחו אותו למלחמה עם אומת האופל , בזמן שהכפיל המדויק של כל אחד מכם יילכם עם צבאכם ועם קצת עזרה משלי , בג'רוד , ג'רוד יהיה עסוק יותר במלחמה ולא ישים לב לכך שנוכל לפרוץ לממלכה שלו . הממלכה של ג'רוד נמצאת מתחת לממלכת האדמה , אסור לכם לדעת על זה , ובשביל זה שתפרוץ המלחמה עם ממלכת האדמה אני רוצה שאתם תודיעו לכל הממלכות יחד עם הממלכה שלכם להכין את כל הצבא שלכם כי זאת מלחמה חשובה , לא להגיד למה , כי אני ידאג להרוס את המלחמה אם תתנו סיבה . עכשיו מגיעים לקטע שאתם הורגים את ג'ודי , אשתו של ג'רוד .
    ג'ודי נמצאת בממלכה של ג'רוד בתוך ארמון קטן שהיא נמצאת שם רק במלחמות , בארמון יש 40 שומרים חזקים ומנוסים . אתם צריכים להגיע בזמן שהשומרים מחליפים משמרות , אני ייתן לכם שריון כמו של השומרים ואתם תתגנבו לבפנים , ופשוט תרצחו אותה בזמן שהמלחמה עם ממלכת האופל מתרחשת . עכשיו פשוט אני רוצה שתתרכזו ותציירו את עצמכם בדמיון , אחר כך שסיימתם לצייר את עצמכם נסו לשגר את הדמיון שלכם למקום אחר מחוץ לדמיון , ככה יוצרים כפיל . זה עובד פעם אחת בחיים אז תנצלו את זה , אני מקווה שהכל ברור . אגב , אם אתם תוהים מה אני , אז אני בשלבי הפיכה לערפד לבן .
    שעליהם תשמעו בהמשך .

ג'יי ~
    אתה לוקח איתך 29 חיילים ומשתגר לאומת האופל .
    אתה מגיע לממלכה רואה הרבה מאוד חיילים , חיילי אופל מכל הסוגים באו מהממלכה של ג'רוד
    (הפרטים על החיילים של ג'רוד בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)
    מלחמת אופל , פשוט ככה , מלחמה מאוד מאוד קשה כי אופל הוא הסוג היחיד שאין לו הרבה גורמים משפיעים שיש להם ייתרון עליו . אתה רואה שכל הממלכות נוכחות וניראה כי זה יהיה קרב חשוב מאוד , סוסים ונמרים מופיעים שם , אתה רואה פתאום נמר~דרקון , חיה מוזרה , פעם ראשונה שאתה רואה אותה , ועליה יושב מישהו עם כתר .

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 07:35 PM
    [b] אדוארד וג'ק ~
    פתאום שניכם פוגשים אחד את השני בזמן שהמפלצת מדברת אל שניכם "המשימה היא לשניכם , אתם צריכים לפעול ביחד כדי להרוג את אשתו של ג'רוד , מה שיוביל לפריצת מלחמת זינון . ראשית ארצה להציג את עצמי , שמי קרו . הוא אומרת ומשנה את צורתו בחזרה לצורה של אדם , אדם מסטורי מאוד עם חליפה של קודם בצבע לבן וחרוטים שחורים על כתפיו "בעבר , הייתי שליט זינון ." הוא אומר ואתם בוהים בו .
    אחר כך הוא אומר לכם בידיוק מה תצטרכו לעשות "ראשית ארצה ללמד אותכם להציב כפילים , את זה אלמד לאחר שאסביר מה תעשו , אתם תצרו כפיל מדויק שלכם ותשלחו אותו למלחמה עם אומת האופל , בזמן שהכפיל המדויק של כל אחד מכם יילכם עם צבאכם ועם קצת עזרה משלי , בג'רוד , ג'רוד יהיה עסוק יותר במלחמה ולא ישים לב לכך שנוכל לפרוץ לממלכה שלו . הממלכה של ג'רוד נמצאת מתחת לממלכת האדמה , אסור לכם לדעת על זה , ובשביל זה שתפרוץ המלחמה עם ממלכת האדמה אני רוצה שאתם תודיעו לכל הממלכות יחד עם הממלכה שלכם להכין את כל הצבא שלכם כי זאת מלחמה חשובה , לא להגיד למה , כי אני ידאג להרוס את המלחמה אם תתנו סיבה . עכשיו מגיעים לקטע שאתם הורגים את ג'ודי , אשתו של ג'רוד .
    ג'ודי נמצאת בממלכה של ג'רוד בתוך ארמון קטן שהיא נמצאת שם רק במלחמות , בארמון יש 40 שומרים חזקים ומנוסים . אתם צריכים להגיע בזמן שהשומרים מחליפים משמרות , אני ייתן לכם שריון כמו של השומרים ואתם תתגנבו לבפנים , ופשוט תרצחו אותה בזמן שהמלחמה עם ממלכת האופל מתרחשת . עכשיו פשוט אני רוצה שתתרכזו ותציירו את עצמכם בדמיון , אחר כך שסיימתם לצייר את עצמכם נסו לשגר את הדמיון שלכם למקום אחר מחוץ לדמיון , ככה יוצרים כפיל . זה עובד פעם אחת בחיים אז תנצלו את זה , אני מקווה שהכל ברור . אגב , אם אתם תוהים מה אני , אז אני בשלבי הפיכה לערפד לבן .
    שעליהם תשמעו בהמשך .
    "ובכן,איך עושים כפילים? ואיך חוזרים חזרה אל המקום בו היינו?" אשאל את קרו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. Professional Design
    ג'ק ~
    חזור על החלק האחרון בהודעה הקודמת :

ותציירו את עצמכם בדמיון , אחר כך שסיימתם לצייר את עצמכם נסו לשגר את הדמיון שלכם למקום אחר מחוץ לדמיון , ככה יוצרים כפיל . זה עובד פעם אחת בחיים אז תנצלו את זה , אני מקווה שהכל ברור . אגב , אם אתם תוהים מה אני , אז אני בשלבי הפיכה לערפד לבן .
    שעליהם תשמעו בהמשך

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 07:35 PM
    אדוארד וג'ק ~
    שעליהם תשמעו בהמשך .
    אני עונה לו באדישות, ''אני יכול לחסל את ג'ודי הזאת גם בלי תוכנית, וגם את ג'רוד.'' אני אומר אך בכל זאת מנסה לצייר את עצמי בדמיון בכל החוזק, ומנסה לשגר את הציור שבדמיון אל ממלכת האופל.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 10:08 PM
    ג'ק ~
    חזור על החלק האחרון בהודעה הקודמת :

אני מתרכז ומצייר את עצמי בדימיון,לאחר שסיימתי לצייר אנסה לשגר את הדימיון שלי למקום אחר מחוץ לדימיון.
    אם זה עבד ויש לי כפיל אני אפקד עליו כך:"קודם לך לממלכת האש ודווח לארווין שיכין את כל הצבא שלנו,אל תענה לו אם ישאל למה. אחר כך שלח את כולם לממלכת האופל ותתארגנו שם. קדימה צא לדרך!"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    יוסי וג'ק ~
    שניכם מצליחים לייצר כפילים בקלות , זה ניראה ממש כיף ואתם קצת מבואסים שאפשר רק פעם אחת לעשות זאת "במלחמה עם ג'רוד , הכפילים שלכם עדיין יחיו , והם ימותו במלחמה הזאת , ג'רוד יצחק על הגופות המתות של הכפילים שלכם ויירק עליהם , ואז אתם תופיעו מצד אחר כאשר אתם אוחזים את גופתו של אשתו , עירומה " אומר קרו ומחייך בעורמה . " ג'רוד לא אמור לדעת שאשתו מתה עד המלחמה הסופית , מלחמת זינון . ואם אתם שואלים מה אתם תעשו בזמן הזה , אתם תתלוו אליי למקום הנסתר שלי , אני יאמן אותכם עד שתיפסק המלחמה עם מלחמת האופל ועד שתתחיל המלחמה בממלכת האדמה ." הוא אומר וצועד לכיוון שער שפתח ."היכנסו" הוא אומר .

ואני לעזאזל לדעת לאן נעלמו כל השחקנים שלי !?!?!
    בררו לי את זה בבקשה , בקרוב המשחק מסתיים ולא ארצה לגמור אותו רק אם שני שחקנים .

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 15 2010, 12:39 PM
    יוסי וג'ק ~
    שניכם מצליחים לייצר כפילים בקלות , זה ניראה ממש כיף ואתם קצת מבואסים שאפשר רק פעם אחת לעשות זאת "במלחמה עם ג'רוד , הכפילים שלכם עדיין יחיו , והם ימותו במלחמה הזאת , ג'רוד יצחק על הגופות המתות של הכפילים שלכם ויירק עליהם , ואז אתם תופיעו מצד אחר כאשר אתם אוחזים את גופתו של אשתו , עירומה " אומר קרו ומחייך בעורמה . " ג'רוד לא אמור לדעת שאשתו מתה עד המלחמה הסופית , מלחמת זינון . ואם אתם שואלים מה אתם תעשו בזמן הזה , אתם תתלוו אליי למקום הנסתר שלי , אני יאמן אותכם עד שתיפסק המלחמה עם מלחמת האופל ועד שתתחיל המלחמה בממלכת האדמה ." הוא אומר וצועד לכיוון שער שפתח ."היכנסו" הוא אומר .

ואני לעזאזל לדעת לאן נעלמו כל השחקנים שלי !?!?!
    בררו לי את זה בבקשה , בקרוב המשחק מסתיים ולא ארצה לגמור אותו רק אם שני שחקנים .
    אכנס דרך השער. "אוקי מה עושים עכשיו קרו?"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 15 2010, 12:39 PM
    יוסי וג'ק ~
    אכנס יחד עם ג'ק אל השער, ואחשוב לעצמי כמה כיף יהיה לחסל את ג'רוד.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    בבקשה תדברו עם דודי וליעד ותנסו שעוד מישהו יצטרף לסוף המשחק זה ישמור לו מקום בתחילת המשחק הבא .

אדוארד וג'ק ~
    שניכם נכנסים אל החדר וסומכים על קרו , אתם מגיעים למקום מוזר , עומדים על דשא צהוב ועצים שעליהם צהובים , שמיים ורודות , שטח ענקי , פתוח . ניראה מסטורי מאוד . הוא יוצא מבקתה מפוארת שנמצאת בידיוק מאחוריכם ואומר "ראשית ארצה שתאכלו משהו , תעשו יוגה , ורק אחר-כך אאמן אותכם בחצר הקטנה והצנועה שלי" הוא אומר ומזמין אותכם לביתו .

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 15 2010, 06:16 PM

אדוארד וג'ק ~
    שניכם נכנסים אל החדר וסומכים על קרו , אתם מגיעים למקום מוזר , עומדים על דשא צהוב ועצים שעליהם צהובים , שמיים ורודות , שטח ענקי , פתוח . ניראה מסטורי מאוד . הוא יוצא מבקתה מפוארת שנמצאת בידיוק מאחוריכם ואומר "ראשית ארצה שתאכלו משהו , תעשו יוגה , ורק אחר-כך אאמן אותכם בחצר הקטנה והצנועה שלי" הוא אומר ומזמין אותכם לביתו .
    ''נו באמת.. אין לי זמן לאימונים, אני חייב לנצח את ג'רוד מהר.'' אומר בעצבים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 112 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •