Pokemon GO
עמוד 113 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,681 עד 1,695 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד ~
    "חבל , ג'רוד הוא בלתי מובס . ובנתיים יצרת כפיל זהה לדמותך שיודע כל מה שאתה יודע ואפילו מחזק אותך .
    אין לך כל כך מה לדאוג אבל אני לא יכריח אותך להישאר כאן" הוא אומר ופותח שער .
    "ברגע שתצא , הכפיל שלך יימחק ." הוא אומר לך וג'ק מחכה שתחליט מה אתה בוחר לעשות .

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 15 2010, 06:16 PM
    בבקשה תדברו עם דודי וליעד ותנסו שעוד מישהו יצטרף לסוף המשחק זה ישמור לו מקום בתחילת המשחק הבא .

אדוארד וג'ק ~
    שניכם נכנסים אל החדר וסומכים על קרו , אתם מגיעים למקום מוזר , עומדים על דשא צהוב ועצים שעליהם צהובים , שמיים ורודות , שטח ענקי , פתוח . ניראה מסטורי מאוד . הוא יוצא מבקתה מפוארת שנמצאת בידיוק מאחוריכם ואומר "ראשית ארצה שתאכלו משהו , תעשו יוגה , ורק אחר-כך אאמן אותכם בחצר הקטנה והצנועה שלי" הוא אומר ומזמין אותכם לביתו .
    "תודה קרו על נדיבותך." אגיד אוכל ואעשה קצת יוגה. "שמע רגע קרו,האם לדעתך יהיה זמן "לתקוע" את אשתו של ג'רוד לפני מותה? סתם נקמה קטנה כי הוא חטף את ג'ני. אחר זה נהרוג אותה,אפשרי?" אשאל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 13 2010, 07:35 PM
    ג'יי ~
    אתה לוקח איתך 29 חיילים ומשתגר לאומת האופל .
    אתה מגיע לממלכה רואה הרבה מאוד חיילים , חיילי אופל מכל הסוגים באו מהממלכה של ג'רוד
    (הפרטים על החיילים של ג'רוד בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)
    מלחמת אופל , פשוט ככה , מלחמה מאוד מאוד קשה כי אופל הוא הסוג היחיד שאין לו הרבה גורמים משפיעים שיש להם ייתרון עליו . אתה רואה שכל הממלכות נוכחות וניראה כי זה יהיה קרב חשוב מאוד , סוסים ונמרים מופיעים שם , אתה רואה פתאום נמר~דרקון , חיה מוזרה , פעם ראשונה שאתה רואה אותה , ועליה יושב מישהו עם כתר .
    אתקוף את החיילים של ג'רוד.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 15 2010, 08:41 PM
    אדוארד ~
    "חבל , ג'רוד הוא בלתי מובס . ובנתיים יצרת כפיל זהה לדמותך שיודע כל מה שאתה יודע ואפילו מחזק אותך .
    אין לך כל כך מה לדאוג אבל אני לא יכריח אותך להישאר כאן" הוא אומר ופותח שער .
    "ברגע שתצא , הכפיל שלך יימחק ." הוא אומר לך וג'ק מחכה שתחליט מה אתה בוחר לעשות .
    ''לא יכול להיות שהוא בלתי מובס, אחרת גם אנחנו לא נביס אותו, נכון?'' אומר ואחייך מעט כדי להתחכם.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד מנסה להתחכם עם קרו והוא עונה לו "אתה צודק , הוא לא בלתי מובס , אבל בנתיים הוא בלתי מובס , ללא העזרה שלי הוא באמת יהיה בלתי מובס , תחליט מה אתה רוצה לעשות כי אני וג'ק נכנסים פנימה" הוא אומר ונכנס עם ג'ק אל הבית המפואר שלו , השער עומד מול אדוארד והוא לא מחליט מה לעשות , האם להיכנס לשער או להצטרף לג'ק וקרו .
    בנתיים קרו מכניס אותך ג'ק אל ביתו ומושיב אותך בשולחן התה "תה צמחים עם קינמון . מרגיע" הוא אומר ומגיש לך תה בניחוח מדהים ומרגיע , פותח את כל החושים שבגוף ונותן לך זמן להירגע .

ג'יי ~
    אתה והצבא שלך נלחמים חזק בלוחמי האופל , אתה לא שם לב כל כך במי אתה פוגע , אבל אתה פוגע יחסית טוב בחיילים שלו . סטיב מופיע פתאום ומבקש לעזור לך "כדאי שתבחר באילו חיילי אופל נתקוף אחרת יהיה כאן בלאגן שלם , לצבא שלנו אין מטרה ויהיה להם יותר קל אם נציב להם מטרה" הוא אומר ותוקף את החיילים של ג'רוד בלי לשים לב מה סוגם בברקים אדירים מהשמיים .

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 01:54 PM
    [b] אדוארד וג'ק ~
    אדוארד מנסה להתחכם עם קרו והוא עונה לו "אתה צודק , הוא לא בלתי מובס , אבל בנתיים הוא בלתי מובס , ללא העזרה שלי הוא באמת יהיה בלתי מובס , תחליט מה אתה רוצה לעשות כי אני וג'ק נכנסים פנימה" הוא אומר ונכנס עם ג'ק אל הבית המפואר שלו , השער עומד מול אדוארד והוא לא מחליט מה לעשות , האם להיכנס לשער או להצטרף לג'ק וקרו .
    בנתיים קרו מכניס אותך ג'ק אל ביתו ומושיב אותך בשולחן התה "תה צמחים עם קינמון . מרגיע" הוא אומר ומגיש לך תה בניחוח מדהים ומרגיע , פותח את כל החושים שבגוף ונותן לך זמן להירגע .
    ''טוב..אני מניח שאכנס.'' אומר ואכנס אל הבית של קרו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 01:54 PM
    [b] אדוארד וג'ק ~
    "טעים מאוד קרו." אגיד ואשתה,כשאסיים אגיד "טוב קרו מה עושים עכשיו?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. Professional Design

אדוארד וג'ק ~
    ג'ק שותה את התה , התה מרענן אותך ואתה מתחיל להירגע , אתה מרגיש שכל המערכות בגוף שלך משתחררות ונרגעות וההרגשה העצומה הזאת היא נהדרת , בחיים לא הרגשת דבר נפלא שכזה . אדוארד נכנס לפני שאתה מספיק לסיים את התה , אתה משבח את קרו על התה המיוחד שהוא הכין עבורך והוא מגיש תה גם בשביל אדוארד , אדוארד אתה מתיישב בשולחן המפואר , הבית שלו הוא בעיצוב סיני\יפני וניראה מאוד מיוחד . אתה מריח את התה הנפלא ושוקל אם לשתות אותו בזמן שקרו מדבר עם ג'ק "אני מבין שאיבדת את אשתך ג'ני , נוכל להגיע אליה מיד לאחר שנסיים את האימונים , ולפני שנהרוג את ג'ודי , כך שאשתך תהיה בטוחה , וגם אשתך בטוחה עכשיו אדוארד" הוא אומר ומפנה את ראשו אליך אדוארד .

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 04:44 PM

אדוארד וג'ק ~
    ג'ק שותה את התה , התה מרענן אותך ואתה מתחיל להירגע , אתה מרגיש שכל המערכות בגוף שלך משתחררות ונרגעות וההרגשה העצומה הזאת היא נהדרת , בחיים לא הרגשת דבר נפלא שכזה . אדוארד נכנס לפני שאתה מספיק לסיים את התה , אתה משבח את קרו על התה המיוחד שהוא הכין עבורך והוא מגיש תה גם בשביל אדוארד , אדוארד אתה מתיישב בשולחן המפואר , הבית שלו הוא בעיצוב סיני\יפני וניראה מאוד מיוחד . אתה מריח את התה הנפלא ושוקל אם לשתות אותו בזמן שקרו מדבר עם ג'ק "אני מבין שאיבדת את אשתך ג'ני , נוכל להגיע אליה מיד לאחר שנסיים את האימונים , ולפני שנהרוג את ג'ודי , כך שאשתך תהיה בטוחה , וגם אשתך בטוחה עכשיו אדוארד" הוא אומר ומפנה את ראשו אליך אדוארד .
    ''אני יודע שהיא בטוחה..'' אומר ואחייך.
    ''אוקיי קרו, אני אביר קרח ואביר לבן, מה עוד אני צריך כדי להיות שווה כוחות עם ג'רוד?'' אוסיף ואשתה מהתה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. Professional Design
    אדוארד ~
    "אבירים לבנים הם לא משהו שצריך להיות ברור מאליו אדוארד , אם אתה אביר לבן לא אמורים לספר לך את זה , המטרה היא לגלות את כוח האור לבד , יהיה לך הרבה יותר קשה לגלות אותו עכשיו .." הוא אומר ושואל איך אתה מרגיש בשתיית התה שלו שמרגיע את כל המערכות בגוף שלך וגורם לך להרגיש מאושר , ברוגע ושלווה .

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 05:08 PM
    אדוארד ~
    "אבירים לבנים הם לא משהו שצריך להיות ברור מאליו אדוארד , אם אתה אביר לבן לא אמורים לספר לך את זה , המטרה היא לגלות את כוח האור לבד , יהיה לך הרבה יותר קשה לגלות אותו עכשיו .." הוא אומר ושואל איך אתה מרגיש בשתיית התה שלו שמרגיע את כל המערכות בגוף שלך וגורם לך להרגיש מאושר , ברוגע ושלווה .
    ''נו באמת קרו, אם אתה זה שמסוגל לנצח את ג'רוד, למה לא ניצחת אותו עד עכשיו?'' אומר ואז אוסיף, ''נו? הולכים לאישתו?'' אומר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. Professional Design
    אדוארד ~
    "אני חייב להגיד לך , שאתה צודק . אני יותר חזק ממנו , אבל הוא אחי . אני רוצה לנקום בו בגלל שלקח את נשמתי , הוא חושב שאני מת , בכל מקרה אני לא יכול להרוג אותו ואם הוא יידע שאני אחראי לפעולה נגדו הוא ישרוף את נשמתי ואני ימות ." הוא אומר ומזמין אותך ואת ג'ק לצאת איתכם לחצר שלו .

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 05:36 PM
    אדוארד ~
    "אני חייב להגיד לך , שאתה צודק . אני יותר חזק ממנו , אבל הוא אחי . אני רוצה לנקום בו בגלל שלקח את נשמתי , הוא חושב שאני מת , בכל מקרה אני לא יכול להרוג אותו ואם הוא יידע שאני אחראי לפעולה נגדו הוא ישרוף את נשמתי ואני ימות ." הוא אומר ומזמין אותך ואת ג'ק לצאת איתכם לחצר שלו .
    אני אוציא את החרב שלי ומיד אכוון אל צווארו, ''חתיכת נבלה, אתה האח של ג'רוד?!'' אומר ולא אוזיז את החרב מהצוואר שלו, ''מניין לי לדעת שאתה לא טומן לנו מלכודת?!'' אוסיף בעצבים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    אדוארד ~
    הוא נישאר אדיש ואומר "שסף את גרוני אם אין לך אמון בי" .

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 08:59 PM
    אדוארד ~
    הוא נישאר אדיש ואומר "שסף את גרוני אם אין לך אמון בי" .
    אני מהסס ומוריד את החרב.
    ''לעזאזאל, אם אתה באמת עוזר לנו, סימן שאתה אולי מנסה להיות טוב...'' אומר ואחזיר את החרב לנדן.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 113 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •