Pokemon GO
עמוד 114 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,696 עד 1,710 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 08:59 PM
    אדוארד ~
    הוא נישאר אדיש ואומר "שסף את גרוני אם אין לך אמון בי" .
    ברשותך רועי אני אגיב לזה.
    -------------------------
    "אדוארד אל תעשה את זה.
    הוא אמנם אחיו של ג'רוד אך הוא התקווה היחידה שלנו להביס אותו!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד מאיים על קרו וג'ק אומר לו שהוא התקווה היחידה שלכם לנצח . אתה מאמין בו ומוריד את החרב .
    "מצוין" הוא אומר ומסתובב לאחור "קדימה" הוא אומר ומתקדם לכיוון היער שבחצר ה"קטנה" שלו .
    אתם באים אחריו ונכנסים למרכז היער , עלי העצים שם בצבע צהוב וגזעיהם בצבע לבן , מקום ממש קסום .
    "מכאן אני שואב את כל הכוחות שלי" הוא אומר .
    אתם לא מבינים למה הכוונה והוא אומר "גם אני לא הבנתי בהתחלה שום דבר , שאבי לימד אותי את זה "
    (הוא קרא את המחשבות שלכם)
    "ג'רוד לא רצה להקשיב לאבא שלי ואמר שכל הדברים האלה הם שטויות , ורק אני הייתי יושב שנים כדי ללמוד מאבי את התורה שלו . אבי היה האדם הכי חכם כאן בממלכה , לא אגיד הכי חזק , ולא אגיד שאני הכי חזק , וגם לא ג'רוד הכי חזק . אין דבר כזה אדם חזק , יש אדם טיפש ויש אדם חכם .
    ג'רוד היה טיפש שלא הקשיב לאבא שלו אבל היה חכם שהצליח להתחכם עם המציאות וללמוד את כל הכוחות , ובנוסף לסחוף איתו אנשים ולהקים ממלכה משלו . אני רוצה עכשיו שתילחמו מולי , אבל לא בעצבים כמו שרוב האנשים נלחמים . ברוגע , אל תוציאו כוח רע , בימינו זה נקרא אלימות .
    כוח רגוע וטוב ניקרא אומנות , העולם שלנו לא נוטה להשתמש באומנות הזות אלא באלימות , והיום אומנות הלחימה הוא לא אומנות לחימה ..'אומנות או נמות' אני חושב ששמעתם את המשפט הזה . נהגו בחוכמה , בואו נתחיל" הוא אומר ועומד עם גב זקוף וידייו בתוך קיסי הבגד שהוא לובש

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 17 2010, 05:09 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד מאיים על קרו וג'ק אומר לו שהוא התקווה היחידה שלכם לנצח . אתה מאמין בו ומוריד את החרב .
    "מצוין" הוא אומר ומסתובב לאחור "קדימה" הוא אומר ומתקדם לכיוון היער שבחצר ה"קטנה" שלו .
    אתם באים אחריו ונכנסים למרכז היער , עלי העצים שם בצבע צהוב וגזעיהם בצבע לבן , מקום ממש קסום .
    אתם לא מבינים למה הכוונה והוא אומר "גם אני לא הבנתי בהתחלה שום דבר , שאבי לימד אותי את זה "
    "ג'רוד לא רצה להקשיב לאבא שלי ואמר שכל הדברים האלה הם שטויות , ורק אני הייתי יושב שנים כדי ללמוד מאבי את התורה שלו . אבי היה האדם הכי חכם כאן בממלכה , לא אגיד הכי חזק , ולא אגיד שאני הכי חזק , וגם לא ג'רוד הכי חזק . אין דבר כזה אדם חזק , יש אדם טיפש ויש אדם חכם .
    ג'רוד היה טיפש שלא הקשיב לאבא שלו אבל היה חכם שהצליח להתחכם עם המציאות וללמוד את כל הכוחות , ובנוסף לסחוף איתו אנשים ולהקים ממלכה משלו . אני רוצה עכשיו שתילחמו מולי , אבל לא בעצבים כמו שרוב האנשים נלחמים . ברוגע , אל תוציאו כוח רע , בימינו זה נקרא אלימות .
    כוח רגוע וטוב ניקרא אומנות , העולם שלנו לא נוטה להשתמש באומנות הזות אלא באלימות , והיום אומנות הלחימה הוא לא אומנות לחימה ..'אומנות או נמות' אני חושב ששמעתם את המשפט הזה . נהגו בחוכמה , בואו נתחיל" הוא אומר ועומד עם גב זקוף וידייו בתוך קיסי הבגד שהוא לובש
    ''ברצון רב, קרו.'' אומר בשלווה ובחיוך ואזנק לכיוונו, אשלוף את החרב ואנסה לחתוך אותו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 17 2010, 05:09 PM
    אדוארד וג'ק ~
    "אוקי קרו!" אגיד ואשתמש ביריקת אש וגל אש.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 10 2010, 08:53 PM

אנטו ~
    "בוא אנטו" לילי אומרת "תאכל איתי את ארוחת הערב בחדר שלי . תוכל להביא את ג'סיקה " .
    [/b]
    אני אומר לג'סיקה "ג'סיקה בואי אני רוצה שתבואי איתי ואם לילי לארוחת הערב" ואומר ללילי "לילי אני רוצה לדעת מי אילה כול האנשים האילה,שנילחמו נגד החיילים של ג'ורדן".

6. Professional Design
    אדוארד וג'ק (התייחסו גם לתגובה של אנטו)~
    הוא עומד רחוק ממכם , אתם רצים עליו במלוא המרץ והוא לא ניראה בכלל מפוחד ,
    אתם מתקרבים ושנייה לפני שאתם פוגעים בו הוא פותח את העיניים שלו והילה לבנה יוצאת מגופו ומעיפה את שניכם אחורה .
    "יותר ברוגע" הוא אומר . "אני רציני עכשיו" הוא פותח את עיניו ומוציא את החרב שלו .

אנטו ~
    "קרו הרבה דברים אנטו " לילי אומרת לאחר שהגעת לחדר שלה .
    "הייתה מלחמה באומת האופל , שקרסה . כל אנשי האופל חוסלו חוץ ממאה חיילים . החיילים של ג'רוד חזקים מאוד אבל גם הם התמעטו . ג'רוד הוא האיש הכי רשע בעולם ונגדו אנחנו נלחמים , טייסון הוא שליט ממלכת המים , אדוארד הוא שליט הקרח , ג'ק הוא שליט האש , שליט האופל מת וכרגע אין שליט , דאישי הוא שליט האוויר , ג'יי הוא שליט החשמל , ואתה שליט האדמה החדש . אנחנו בשלום עם כל הממלכות ובקרוב תתרחש כאן מלחמה , אתה תנהיג אותה , קח את השרשרת שלי ותתאמן איתה , אני הולכת לעולמי עכשיו , בהצלחה אנטו " היא אומרת ומלבישה עליך את השרשרת שלה , ואז נעלמת כמו חול מתנודד ברוח .

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 17 2010, 10:06 PM
    אנטו ~
    "הייתה מלחמה באומת האופל , שקרסה . כל אנשי האופל חוסלו חוץ ממאה חיילים . החיילים של ג'רוד חזקים מאוד אבל גם הם התמעטו . ג'רוד הוא האיש הכי רשע בעולם ונגדו אנחנו נלחמים , טייסון הוא שליט ממלכת המים , אדוארד הוא שליט הקרח , ג'ק הוא שליט האש , שליט האופל מת וכרגע אין שליט , דאישי הוא שליט האוויר , ג'יי הוא שליט החשמל , ואתה שליט האדמה החדש . אנחנו בשלום עם כל הממלכות ובקרוב תתרחש כאן מלחמה , אתה תנהיג אותה , קח את השרשרת שלי ותתאמן איתה , אני הולכת לעולמי עכשיו , בהצלחה אנטו " היא אומרת ומלבישה עליך את השרשרת שלה , ואז נעלמת כמו חול מתנודד ברוח .
    [/b]
    אני אומר "או זה לא באמת כורה לי אני לא מאמין נו באמת" ומוסיף "ג&#39;סיקה זה לא אמיתי מה שקרה,עכשו מה אני אומר לעשות אני לא עד כדאי כך חזק ומה יחשבו כול התושבים" <_< .

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 17 2010, 10:06 PM
    אדוארד וג&#39;ק (התייחסו גם לתגובה של אנטו)~
    הוא עומד רחוק ממכם , אתם רצים עליו במלוא המרץ והוא לא ניראה בכלל מפוחד ,
    אתם מתקרבים ושנייה לפני שאתם פוגעים בו הוא פותח את העיניים שלו והילה לבנה יוצאת מגופו ומעיפה את שניכם אחורה .
    "יותר ברוגע" הוא אומר . "אני רציני עכשיו" הוא פותח את עיניו ומוציא את החרב שלו .

אנטו ~
    "הייתה מלחמה באומת האופל , שקרסה . כל אנשי האופל חוסלו חוץ ממאה חיילים . החיילים של ג&#39;רוד חזקים מאוד אבל גם הם התמעטו . ג&#39;רוד הוא האיש הכי רשע בעולם ונגדו אנחנו נלחמים , טייסון הוא שליט ממלכת המים , אדוארד הוא שליט הקרח , ג&#39;ק הוא שליט האש , שליט האופל מת וכרגע אין שליט , דאישי הוא שליט האוויר , ג&#39;יי הוא שליט החשמל , ואתה שליט האדמה החדש . אנחנו בשלום עם כל הממלכות ובקרוב תתרחש כאן מלחמה , אתה תנהיג אותה , קח את השרשרת שלי ותתאמן איתה , אני הולכת לעולמי עכשיו , בהצלחה אנטו " היא אומרת ומלבישה עליך את השרשרת שלה , ואז נעלמת כמו חול מתנודד ברוח .
    &#39;&#39;אין בעיה, גם אני אלחם ברצינות&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#3 9; אומר ואהפוך לאביר קרח, לאחר-מכן אאגור בנוסף לאביר הקרח את כוח האביר הלבן שלי, ואצעק בכל העוצמה שלי, &#39;&#39;כאב&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. Professional Design
    אדוארד ~
    מה אתה עושה >.< ?
    ---------------
    אתה יוצר פיצוץ ענק &#33; ברגע שאתה עושה את זה קרו קופץ על ג&#39;ק ויוצר סביבו כדור בצבע זהוב עם פסים שחורים , הפיצוץ לא פגע בהם , קרו יוצא ואומר "אדוארד , השתגעת ? אתה מתכוון לחסל אותי ואת ג&#39;ק או שזה היה בטעות ?" הוא שואל וניראה לחוץ "לא חשבתי שגילית את כוחות האביר הלבן ואני שמח שהצלחת לעשות את זה , אבל לא בקרב ידידות חבר .." הוא אומר ועוצר את הקרב , מכניס אותך ואת ג&#39;ק הביתה ואומר "מחר בבוקר , יהיו כאן אלפיים חיילים של ג&#39;רוד , מזוייפים כמובן , אתם תצטרכו להרוג אותם לבדכם ולמצוא את שני המפתחות משני חיילים מתוך האלפיים , שניים אוחזים במפתחות , המפתחות האלה הם מפתחות לארון התלבושות שם תוציאו את השריונים שלכם , לכו לישון או לאכול , ובהצלחה מחר ." הוא אומר .
    ג&#39;ק מתיישב בספה שבסלון ללא מעש ואומר "יש כאן ספא ?" קרו מסתכל ואומר "כן" ומיד אחר-כך נכנסת בחורה נחמדה "זאת אישתי" הוא אומר . היא לא ניראית כזאת יפה , יש לה גוף יפה וגם פנים יפות וכניראה שזה מספק אותו , היא מביאה לו מפתח והוא הולך לחדר הספא . מה אתה תעשה ?

אנטו ~
    "הירגע אנטו , לילי תמיד תישאר איתך" אתה שומע את קולה של לילי
    "אני לא יודעת מה תוכל לעשות , זה נפל עליך פיתאום ואין דבר שאוכל להציע לך " ג&#39;סיקה אומרת .

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 18 2010, 05:40 PM
    אדוארד ~
    מה אתה עושה >.< ?
    ---------------
    אתה יוצר פיצוץ ענק &#33; ברגע שאתה עושה את זה קרו קופץ על ג&#39;ק ויוצר סביבו כדור בצבע זהוב עם פסים שחורים , הפיצוץ לא פגע בהם , קרו יוצא ואומר "אדוארד , השתגעת ? אתה מתכוון לחסל אותי ואת ג&#39;ק או שזה היה בטעות ?" הוא שואל וניראה לחוץ "לא חשבתי שגילית את כוחות האביר הלבן ואני שמח שהצלחת לעשות את זה , אבל לא בקרב ידידות חבר .." הוא אומר ועוצר את הקרב , מכניס אותך ואת ג&#39;ק הביתה ואומר "מחר בבוקר , יהיו כאן אלפיים חיילים של ג&#39;רוד , מזוייפים כמובן , אתם תצטרכו להרוג אותם לבדכם ולמצוא את שני המפתחות משני חיילים מתוך האלפיים , שניים אוחזים במפתחות , המפתחות האלה הם מפתחות לארון התלבושות שם תוציאו את השריונים שלכם , לכו לישון או לאכול , ובהצלחה מחר ." הוא אומר .
    ג&#39;ק מתיישב בספה שבסלון ללא מעש ואומר "יש כאן ספא ?" קרו מסתכל ואומר "כן" ומיד אחר-כך נכנסת בחורה נחמדה "זאת אישתי" הוא אומר . היא לא ניראית כזאת יפה , יש לה גוף יפה וגם פנים יפות וכניראה שזה מספק אותו , היא מביאה לו מפתח והוא הולך לחדר הספא . מה אתה תעשה ?

אנטו ~
    "אני לא יודעת מה תוכל לעשות , זה נפל עליך פיתאום ואין דבר שאוכל להציע לך " ג&#39;סיקה אומרת .
    אני הולך גם אני לספא.
    &#39;&#39;מצטער קרו, פשוט רציתי להראות לך שאני חזק מספיק, אני שולט בכוח של האביר הלבן והאביר קרח. אני באמת מבין אותך, אל תדאג, אני אהרוג את ג&#39;רוד הנבלה הזה, אני אנקום את מות אבי סטיב, ואשחרר את מימד זינון משליטתו של ג&#39;רוד.&#39;&#39; אומר לקרו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש וותיק מאוד
    [b] אדוארד ~
    מה אתה עושה >.< ?
    ---------------
    "סוף סוף להרגע,אז קרו 2000 חיילים? לא קצת הגזמת? ועוד עזוב 2000,מתוכם 2מפתחות זה נשמע לך נורמלי?"אכנס לספא ואנסה להגיד את הדברים ברוגע למרות שאני לא רגוע מהם.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. Professional Design
    אדוארד וג&#39;ק ~
    רצף רצף רצף
    -------------
    אתם נכנסים בזעם לחדר הספא , קרו אומר שהוא סומך עליכם והולך לישון . השעה כבר מאוחרת
    אתם נכנסים והחדר ריק , אתם שומעים קול שמוכר לאחד מכם , שאומר "שכבו על הבטן כאשר אתם על מתקן הספא , הכניסו את הראש לתוך החור שבמתקן . אתם עושים את זה כמובן בגלל ששמעתם קול של בחורה , ומיד יוצאות שתי בנות , אתם לא רואים את הפנים שלהם רק את הרגליים כי אתם שוכבים על המתקן , אתם בלי חולצה ועם תחתוני בוקסר . הבנות מורחות לכם עם הגב קרם מרענן שמרגיע אותכם ומתחילות ללוש את העור שלכם , הנגיעות והלטיפות המרגיעות מזכירות לכם את אהובות חייכם - הינאמורי וג&#39;ני .
    ולא תאמינו , אלה באמת הן &#33;

13. משתמש מנוסה

אנטו ~
    [/b]
    אני אומר לגסיקה "אני הולך לארמון אני חייב לדבר עם מישהוא ולהודיעה על מותה של לילי" ואתחיל לצעוד לעבר הארמון מושית את ידי לעבר ג&#39;סיקה ואומר "תבואי איתי?".

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 18 2010, 07:20 PM
    אדוארד וג&#39;ק ~
    רצף רצף רצף
    -------------
    אתם נכנסים בזעם לחדר הספא , קרו אומר שהוא סומך עליכם והולך לישון . השעה כבר מאוחרת
    אתם נכנסים והחדר ריק , אתם שומעים קול שמוכר לאחד מכם , שאומר "שכבו על הבטן כאשר אתם על מתקן הספא , הכניסו את הראש לתוך החור שבמתקן . אתם עושים את זה כמובן בגלל ששמעתם קול של בחורה , ומיד יוצאות שתי בנות , אתם לא רואים את הפנים שלהם רק את הרגליים כי אתם שוכבים על המתקן , אתם בלי חולצה ועם תחתוני בוקסר . הבנות מורחות לכם עם הגב קרם מרענן שמרגיע אותכם ומתחילות ללוש את העור שלכם , הנגיעות והלטיפות המרגיעות מזכירות לכם את אהובות חייכם - הינאמורי וג&#39;ני .
    ולא תאמינו , אלה באמת הן &#33;
    &#39;&#39;איך הגעתן לכאן?&#39;&#39; אומר בהפתעה גמורה בזמן שאני נהנה מהמאסז&#39;.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. Professional Design
    אדוארד ~
    "קרו ביקש שאני יגיע , הוא אמר לי שאתה כאן באימונים ושזה יכול לעזור לך מאוד " היא אומרת וממשיכה לעסות את גופך .

עמוד 114 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •