Pokemon GO
עמוד 115 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1565105113114115116117 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,711 עד 1,725 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 18 2010, 07:20 PM
    אדוארד וג'ק ~
    רצף רצף רצף
    -------------
    אתם נכנסים בזעם לחדר הספא , קרו אומר שהוא סומך עליכם והולך לישון . השעה כבר מאוחרת
    אתם נכנסים והחדר ריק , אתם שומעים קול שמוכר לאחד מכם , שאומר "שכבו על הבטן כאשר אתם על מתקן הספא , הכניסו את הראש לתוך החור שבמתקן . אתם עושים את זה כמובן בגלל ששמעתם קול של בחורה , ומיד יוצאות שתי בנות , אתם לא רואים את הפנים שלהם רק את הרגליים כי אתם שוכבים על המתקן , אתם בלי חולצה ועם תחתוני בוקסר . הבנות מורחות לכם עם הגב קרם מרענן שמרגיע אותכם ומתחילות ללוש את העור שלכם , הנגיעות והלטיפות המרגיעות מזכירות לכם את אהובות חייכם - הינאמורי וג'ני .
    ולא תאמינו , אלה באמת הן !
    "ג'ני זאת את?! מה את עושה פה? לאן נעלמת?? את בסדר? ומה איתך הינאמורי? את בסדר?" אשאל בפליאה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. Professional Design
    ג'ק ~
    "הכל בסדר , חיילת של ג'רוד חטפה אותי אבל קרו ראה אותי בדרך לממלכה של ג'רוד וחטף אותי מיד לכאן , הוא טיפל בי בסדר גמור , תודה על הדאגה , מה הולך בממלכה ? ומה עם ארתור ? (שמו של הבחור ששרפת מול עיניה של הפליטה !) "
    אתה חושש קצת מהתגובה שלה ואז שומע את קרו בתוך ראשך "תגיד שהוא בסדר גמור ושהוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל ."

3. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 18 2010, 10:48 PM
    ג'ק ~
    "הכל בסדר , חיילת של ג'רוד חטפה אותי אבל קרו ראה אותי בדרך לממלכה של ג'רוד וחטף אותי מיד לכאן , הוא טיפל בי בסדר גמור , תודה על הדאגה , מה הולך בממלכה ? ומה עם ארתור ? (שמו של הבחור ששרפת מול עיניה של הפליטה !) "
    אתה חושש קצת מהתגובה שלה ואז שומע את קרו בתוך ראשך "תגיד שהוא בסדר גמור ושהוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל ."
    "הוא בסדר גמור,הוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל.
    תודה קרו שטיפלת בה. אז מה נעשה עכשיו?" אגיד ואהנה מהמסאז'..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. משתמש מנוסה
    שכחתה אותי

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 18 2010, 10:15 PM
    אדוארד ~
    "קרו ביקש שאני יגיע , הוא אמר לי שאתה כאן באימונים ושזה יכול לעזור לך מאוד " היא אומרת וממשיכה לעסות את גופך .
    ''אני אנקום בג'רוד, אני נשבע.'' אומר בכעס.
    לאחר-מכן, אפסיק את המסאז' ואז אלך לחפש את קרו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם שמחים ליראות את בנות הזוג שלכם , אתם משוחחים איתן קצת והולכים לחפש את קרו ,
    המשרתת מוסרת שהוא ישן ושכדאי שגם אתם תלכו לישון , מחכה לכל אחד מכם חדר לכם ולבנות הזוג שלכם.

אנטו ~
    אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
    המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 04:59 PM
    [b] אדוארד וג'ק ~
    שניכם שמחים ליראות את בנות הזוג שלכם , אתם משוחחים איתן קצת והולכים לחפש את קרו ,
    המשרתת מוסרת שהוא ישן ושכדאי שגם אתם תלכו לישון , מחכה לכל אחד מכם חדר לכם ולבנות הזוג שלכם.
    "אוי ג'ני כל כך התגעגעתי אלייך,אבל אני ממש עייף אז אני אלך לישון." אגיד במעט אכזבה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 04:59 PM
    אדוארד וג'ק ~

אנטו ~
    אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
    המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .
    אני הולך לישון.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם נכנסים לישון בחדר המיוחד , המזרון היה ממש ממש נוח , זה היה כמו יום פינוק מיוחד , בת הזוג שלכן נשכבת ליידכם ואתם נרדמים .
    אתם קמים למחרת בבוקר כאשר ארוחת הבוקר מוכנה יחד עם תה קינמון שקרו הכין ,
    אתם אוכלים את ארוחת הבוקר ונהנים ממנה , קרו מחייך ואומר "היום זה היום הגדול ...אך" הוא עוצר לרגע ומוחק את החיוך מפרצופו "יש לי כמה בשורות בשבילכם :
    1. ממלכת האופל הפסידה במלחמה וקרסה , אין יותר לוחמי אופל , לא טובים ולא רעים , אולי יש רק קצת רעים ..
    2. אתם מתתם יחד עם החיילים ששלחתם , לא שלחתם הרבה חיילים ..
    כעת בממלכת האופל ג'יימס הוא המלך ובממלכת האש עדיין אין מלך .
    3. היום אתם נלחמים מול 2000 החיילים , הם נמצאים בחוץ וכולם בדמותו של ג'רוד בשביל שיהיה לכם כיף יותר , בהצלחה" הוא אומר , מגיש לכם חרבות יפות ושריונים חדשים ומבריקים בצבע לבן עם פסים שחורים ומסגרות זהובות .
    "צאו לדרך"

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 05:47 PM
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם נכנסים לישון בחדר המיוחד , המזרון היה ממש ממש נוח , זה היה כמו יום פינוק מיוחד , בת הזוג שלכן נשכבת ליידכם ואתם נרדמים .
    אתם אוכלים את ארוחת הבוקר ונהנים ממנה , קרו מחייך ואומר "היום זה היום הגדול ...אך" הוא עוצר לרגע ומוחק את החיוך מפרצופו "יש לי כמה בשורות בשבילכם :
    1. ממלכת האופל הפסידה במלחמה וקרסה , אין יותר לוחמי אופל , לא טובים ולא רעים , אולי יש רק קצת רעים ..
    3. היום אתם נלחמים מול 2000 החיילים , הם נמצאים בחוץ וכולם בדמותו של ג'רוד בשביל שיהיה לכם כיף יותר , בהצלחה" הוא אומר , מגיש לכם חרבות יפות ושריונים חדשים ומבריקים בצבע לבן עם פסים שחורים ומסגרות זהובות .
    "צאו לדרך"
    אשתמש בענני אש ואז באביר אש.
    אחרי זה ארגע ואתקוף בגל אש ולהבות עם הידיים את ההמון.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 05:47 PM
    אדוארד וג'ק ~
    "צאו לדרך"
    ''קדימה ג'ק, בוא ננצח!'' אומר ואהפוך לאביר קרח/לבן, לאחר-מכן אאגור המון אנרגיה ואצעק בקול רם, ''כאב!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם יוצאים החוצה ורואים את היער ריק , אתם מתקדמים לתוך היער ולאט לאט אתם רואים משהו שחר מתקרב , זה עדר של חיילים !!!
    אתם נלחצים והופכים לאבירים , אביר אש ואביר קרח
    ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 06:27 PM
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם יוצאים החוצה ורואים את היער ריק , אתם מתקדמים לתוך היער ולאט לאט אתם רואים משהו שחר מתקרב , זה עדר של חיילים !!!
    ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .
    ''קדימה, בוא נתחיל!'' אומר ואוציא דרקוני קרח על החיילים, בזמן שאני עומד מאחוריי ג'ק ואוגר אנרגיה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 06:27 PM
    אדוארד וג'ק ~
    "אייסברג בוא אליי!!" אצעק ואקרא לאייסברג.
    אחרי זה אמשיך לתקוף ביריקת אש וסחרור אש.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד שולח פיסות של קרח שמתחברים ונראים כמו דרקון ארוך , הדרקון קם לתחייה והורג כמה חיילים , יריקות האש שלך קצרות מידי ותצטרך להתקרב לחיילים ג'ק , אבל סחרורי האש הענקיים גם הורגים כמה חיילים , אתם רואים את אחד החיילים מחזיק מפתח , מחייך ובורח , אתם כבר לא מזהים אותו אבל אתם יודעים שהוא שם !

עמוד 115 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1565105113114115116117 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •