Pokemon GO
עמוד 116 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1666106114115116117118 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,726 עד 1,740 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 06:45 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד שולח פיסות של קרח שמתחברים ונראים כמו דרקון ארוך , הדרקון קם לתחייה והורג כמה חיילים , יריקות האש שלך קצרות מידי ותצטרך להתקרב לחיילים ג'ק , אבל סחרורי האש הענקיים גם הורגים כמה חיילים , אתם רואים את אחד החיילים מחזיק מפתח , מחייך ובורח , אתם כבר לא מזהים אותו אבל אתם יודעים שהוא שם !
    ארוץ אל החיילים של ג'רוד ואתקוף במהירות באגרוף אש ואני ממשיך אותו עם הריצה,כדי שיפגע בכמה שיותר חיילים
    ----------------------
    למה התעלמת מהחלק שאני קורא לאייסברג?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 06:45 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד שולח פיסות של קרח שמתחברים ונראים כמו דרקון ארוך , הדרקון קם לתחייה והורג כמה חיילים , יריקות האש שלך קצרות מידי ותצטרך להתקרב לחיילים ג'ק , אבל סחרורי האש הענקיים גם הורגים כמה חיילים , אתם רואים את אחד החיילים מחזיק מפתח , מחייך ובורח , אתם כבר לא מזהים אותו אבל אתם יודעים שהוא שם !
    אני אוסף עוד אנרגיה וקופץ אל החיילים, ואז משחרר את כל האנרגיה בצעקת ''כאב!!!!!!!&# 33;!!!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    ג'ק רץ בעוצמה לאמצע חזית הקרב בעוד שאדוארד נשאר מאחור , החיילים רצים לאדוארד שרואים שהוא מתאמץ בלעשות משהו אבל ג'ק מעיף אותם עם אגרופי אש עצומים הוא נכנס לחזית הקרב והורג הרבה חיילים , אדוארד מרגיש שהוא מוכן וקופץ למעלה וצועק "כאב" כדור לבן יוצא מהיד שלו שהורג הרבה מאוד חיילים , אדוארד אתה מרגיש עכשיו תשוש לגמריי אתה בקושי יכול לזוז אחרי מתקפה שכזאת עצומה שהרגה כמעט 700 חיילים ! נישארו בערך 1000 חיילים כעת .

4. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 07:43 PM
    אדוארד וג'ק ~
    ג'ק רץ בעוצמה לאמצע חזית הקרב בעוד שאדוארד נשאר מאחור , החיילים רצים לאדוארד שרואים שהוא מתאמץ בלעשות משהו אבל ג'ק מעיף אותם עם אגרופי אש עצומים הוא נכנס לחזית הקרב והורג הרבה חיילים , אדוארד מרגיש שהוא מוכן וקופץ למעלה וצועק "כאב" כדור לבן יוצא מהיד שלו שהורג הרבה מאוד חיילים , אדוארד אתה מרגיש עכשיו תשוש לגמריי אתה בקושי יכול לזוז אחרי מתקפה שכזאת עצומה שהרגה כמעט 700 חיילים ! נישארו בערך 1000 חיילים כעת .
    "אדוארד לך מפה מהר תנוח!" אגיד ואז אחזור על המתקפה שלי של האגרוף אש וריצה וכשאהיה במרכז איפה שיש הכי הרבה אשחרר סחרור אש עוצמתי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 07:43 PM
    אדוארד וג'ק ~
    ''תודה ג'ק.'' אומר ואנוח לי בפינה אחת, אנסה לאגור כוחות ולשלוח לפעמים דרקוני קרח או כדורי קרח כדי לעזור לג'ק.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 16 2010, 01:54 PM
    ג'יי ~
    אתה והצבא שלך נלחמים חזק בלוחמי האופל , אתה לא שם לב כל כך במי אתה פוגע , אבל אתה פוגע יחסית טוב בחיילים שלו . סטיב מופיע פתאום ומבקש לעזור לך "כדאי שתבחר באילו חיילי אופל נתקוף אחרת יהיה כאן בלאגן שלם , לצבא שלנו אין מטרה ויהיה להם יותר קל אם נציב להם מטרה" הוא אומר ותוקף את החיילים של ג'רוד בלי לשים לב מה סוגם בברקים אדירים מהשמיים .
    [/b]
    אני תוקף ללא דיוק אחרת אני ימות.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד הולך לנוח בצד ומודה לג'ק , ג'ק שולח המון להבות אש , אייסברג לא בא אבל העוצמה של האש של ג'ק מתחזקת , הוא ניראה כמו שד ! אדוארד מאחורה שולח דרקוני קרח ומרגיש שהוא מוכן כבר להילחם .
    הוא קם ושולח דרקון קרח על אחד מהם , ונופל לו מפתח מהכיס , אחד החיילים שראה את המפתח לקח אותו מהר .

8. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 09:50 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אדוארד הולך לנוח בצד ומודה לג'ק , ג'ק שולח המון להבות אש , אייסברג לא בא אבל העוצמה של האש של ג'ק מתחזקת , הוא ניראה כמו שד ! אדוארד מאחורה שולח דרקוני קרח ומרגיש שהוא מוכן כבר להילחם .
    הוא קם ושולח דרקון קרח על אחד מהם , ונופל לו מפתח מהכיס , אחד החיילים שראה את המפתח לקח אותו מהר .
    אלך אל החייל מהר ואז אשתמש באגרוף פתוח(יענו סטירה) ואסטור לו עם שתי הידיים בשתי האוזניים כד לזעזע אותו. אחרי זה אקח ממנו את המפתח.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 09:50 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אני אוגר עוד אנרגיה ושוב מנסה להשתמש בהתקפת האביר הלבן, ואני צועק ומשחרר את כל האנרגיה, ''כאב!!!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 19 2010, 04:59 PM
    אנטו ~
    אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
    המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .
    [/b]
    אומר "תודיעו לכול הלוחמים בנוק b+ לגשת לשער העיר ולהיות מוכנים למילחמה" ולאחר מיכן אומר "כול המפקדים בממלחת האדמה,תסבירו ללוחמים שיגיעו לשער העיר איך ממלכת האופל בנויה" אני אתקדם לשער העיר כשאני מצויד בכול הנשק שיש לי ואומר לגסיקה "את נישארת בממלחה".

11. Professional Design

מהיום ההודעות של כולם חשובות מאוד , אנא הסתכלו על כל ההודעות .

אנטו ~
    "מאוחר מידי אנטו " אומרת ג'סיקה "ממלכת האופל קרסה והם הפסידו במלחמה , האזעקה הזאת לא הייתה אזעקה מממלכת האופל שזעקה לעזרה אלא מהממלכה שלנו !!!!" היא אומר וצועקת שכולה בפאניקה .
    אתה רואה מרחוק חיילים ודרקונים מתקרבים לשער הממלכה "מהר תודיע לכולם לצאת ולהילחם אחרת הממלכה שלנו תלך לעולמה !!" היא אומרת . פיתאום חיילים של ג'רוד גם יוצא דרך הריצפה , אתה מבין שיש מעבר תת קרקעי לאיזה שהוא מקום אבל לא ידוע לך לאן , עכשיו המלחמה יותר חשובה כי זאת הממלכה שלך , כדאי שתלך ללבוש את השריון שלך .

אדוארד וג'ק ~
    ג'ק סוטר לאיש שהחזיק את המפתח והוא קיבל מכה אדירה ששיתקה אותו והפילה את המפתח שלו , ג'ק לוקח את המפתח ומכניס אותו לתיק וממשיך להכות בלהבות וענני אש , היער כולו נשרף , אדוארד קם ומשתמש במתקפה "כאב" שמפוצצת הרבה מאוד חיילים , הכדור עמד לפגוע בכולם ואז ג'ק שילב עם המתקפה כדור אש , הכדור הלבן יצר פיצוץ ענקי ושלח הרבה להבות אל שאר החיילים , המלחמה הזאת נגמרה . השגתם את המפתח השני , ולפתע לנגד עיניכם הלהבות נעלמות והיער בריא ושלם ."כל הכבוד לכם" אומר קרו "אתם מוכנים , לבשו את הבגדים האלה" הוא אומר וזורק אליכם בגדים של החיילים של ג'רוד "עכשו אשגר אותכם לחדר ההלבשה , כל אחד מכם יפתח את הארון שמספרו כתוב על המפתח וייקח את השריון , לאחר מכן תצאו ותראו מבצר , זהו המבצר של ג'ודי , אני בטוח שתסתדרו שם . להת' " הוא אומר , לוקח את ידיכים ומשגר אותכם בתור צללים שחורים ולבנים שניראים ממש מגניבים , לאחר רגע אתם מגיעים לחדר הלבשה שניראה חדשני מאוד ומוגן "שלום טרייסי " אומר אחד החיילים ומסתכל עליך אדוארד "ושלום גם לך דרייק" הוא שוב אומר ומסתכל על ג'ק .
    מראות נמצאות מולכם ואתם ניראים שונה מאוד , אתם בתוך גוף של אדם אחר "נכון , אתם בתוך גוף של אדם אחר אבל אין לכם הרבה זמן , ברגע שג'ודי תהיה בידיים שלכם קחו את הקמע שבכיס שלה , הוא מאפשר לעשות המון דברים , אל תנסו אותו , רק תשתגרו דרכו אלי " אומר קרו

.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 21 2010, 10:15 AM
    [b]

אנטו ~
    "מאוחר מידי אנטו " אומרת ג'סיקה "ממלכת האופל קרסה והם הפסידו במלחמה , האזעקה הזאת לא הייתה אזעקה מממלכת האופל שזעקה לעזרה אלא מהממלכה שלנו !!!!" היא אומר וצועקת שכולה בפאניקה .
    אתה רואה מרחוק חיילים ודרקונים מתקרבים לשער הממלכה "מהר תודיע לכולם לצאת ולהילחם אחרת הממלכה שלנו תלך לעולמה !!" היא אומרת . פיתאום חיילים של ג'רוד גם יוצא דרך הריצפה , אתה מבין שיש מעבר תת קרקעי לאיזה שהוא מקום אבל לא ידוע לך לאן , עכשיו המלחמה יותר חשובה כי זאת הממלכה שלך , כדאי שתלך ללבוש את השריון שלך .

אומר לה "אני רוצה שאת ועוד 50 חיילים תחפשו את המעבר התת קרקעי אני וכול הלוחמים שנישארו ננסה לנצח את הצבא של ג'ורדן" 'אין סיכוי שהממלך שלנו לבד תנצח את ג'ורדן' אחשוב ואוסיף "כשתמצאו את המעבר תכנסו אלו ותתחזו לחילים של גורדן ככה תוכלו לעזור לנו מבפנים" ואתחיל לילבוש את השיריון.

13. משתמש וותיק מאוד
    אדוארד וג'ק ~
    ג'ק סוטר לאיש שהחזיק את המפתח והוא קיבל מכה אדירה ששיתקה אותו והפילה את המפתח שלו , ג'ק לוקח את המפתח ומכניס אותו לתיק וממשיך להכות בלהבות וענני אש , היער כולו נשרף , אדוארד קם ומשתמש במתקפה "כאב" שמפוצצת הרבה מאוד חיילים , הכדור עמד לפגוע בכולם ואז ג'ק שילב עם המתקפה כדור אש , הכדור הלבן יצר פיצוץ ענקי ושלח הרבה להבות אל שאר החיילים , המלחמה הזאת נגמרה . השגתם את המפתח השני , ולפתע לנגד עיניכם הלהבות נעלמות והיער בריא ושלם ."כל הכבוד לכם" אומר קרו "אתם מוכנים , לבשו את הבגדים האלה" הוא אומר וזורק אליכם בגדים של החיילים של ג'רוד "עכשו אשגר אותכם לחדר ההלבשה , כל אחד מכם יפתח את הארון שמספרו כתוב על המפתח וייקח את השריון , לאחר מכן תצאו ותראו מבצר , זהו המבצר של ג'ודי , אני בטוח שתסתדרו שם . להת' " הוא אומר , לוקח את ידיכים ומשגר אותכם בתור צללים שחורים ולבנים שניראים ממש מגניבים , לאחר רגע אתם מגיעים לחדר הלבשה שניראה חדשני מאוד ומוגן "שלום טרייסי " אומר אחד החיילים ומסתכל עליך אדוארד "ושלום גם לך דרייק" הוא שוב אומר ומסתכל על ג'ק .
    מראות נמצאות מולכם ואתם ניראים שונה מאוד , אתם בתוך גוף של אדם אחר "נכון , אתם בתוך גוף של אדם אחר אבל אין לכם הרבה זמן , ברגע שג'ודי תהיה בידיים שלכם קחו את הקמע שבכיס שלה , הוא מאפשר לעשות המון דברים , אל תנסו אותו , רק תשתגרו דרכו אלי " אומר קרו

.
    [/b]
    "בוא טרייסי." אגיד ואפתח את הארון שלי ואקח משם שיריון.
    "לאן נלך עכשיו?"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. Professional Design
    ג'ק ~
    "מה כבר שכחת ממני דרייק ? אתה לא מתבייש ?"
    אומר אחד החיילים ומעכב אותך .
    אדוארד עוד לא מצליח להבין איפה הוא .

אנטו ~
    "אנטו , אתה מדבר שטויות , אתה יכול להודיע לכל הממלכות שזאת המלחמה המכריעה וכולם יגיעו לעזור לך !!" אומר ג'סיקה בפאניקה .

15. משתמש מנוסה

אנטו ~

אדוארד וג'ק ~

.
    ''אממ.. דרייק, אני חושב שאנחנו צריכים ללכת לג'ודי, הרי יש לנו מסר מאוד מיוחד שאנחנו צריכים להגיד לה.'' אומר ואתקדם איתו, אם אנחנו מגיעים לשומרים שלה, אומר להם, ''שלום לכם, יש לנו מסר מאוד חשוב למלכה ג'ודי, מסר מאוד מסווג. אפשר להיכנס?'' אומר

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 116 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1666106114115116117118 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •