Pokemon GO
עמוד 120 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2070110118119120121122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,786 עד 1,800 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 07:33 PM
    אדוארד ~
    קרו אומר שאין לו שום בעיה והוא מזמין בנתיים את החיילים ,
    אתה נכנס ומנסה לנשק את ג'ני , והינאמורי רואה את זה ובועטת אותך לקיר , ג'ני שורפת אותך ושניכם יוצאים מהחדר , מאוד חם לך קיבלת הרבה להבות ישר לפרצוף ללא שום שריון .

ג'ק ~
    אתה מזמן את אייסברג אבל הוא לא עונה , קרו אומר שאייסברג לא מכיר את המימד הזה .
    'בנות, אי אפשר לצחוק איתן.' אומר ואושיט את ידיי כדי לקרר את הפנים שלי.
    אצא מן החדר ואלך לקרו, ''קרו, אני רוצה לצאת לבד לממלכה האדמה, מצידי אני אמות, אבל אני אדע שהרגתי את ג'רוד.
    תוכל לשלוח אותי?'' אומר ואפנה אליו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. Professional Design
    אדוארד ~

ג'ק ~

..

קרו רואה שאתם רוצים לצאת מהממלכה שלו ואומר "הוהו , לא תרצו לבדוק את הכוחות שלכם ? והרי , מה תעשו במלחמה ? זה מסוכן מידי , אבל עשו כרצונכם , בהצלחה במלחמה " הוא אומר ופותח את השער , נפרד ממכם לשלום ואומר שתעשו כרצונכם

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 07:42 PM
    אדוארד ~

ג'ק ~

..

קרו רואה שאתם רוצים לצאת מהממלכה שלו ואומר "הוהו , לא תרצו לבדוק את הכוחות שלכם ? והרי , מה תעשו במלחמה ? זה מסוכן מידי , אבל עשו כרצונכם , בהצלחה במלחמה " הוא אומר ופותח את השער , נפרד ממכם לשלום ואומר שתעשו כרצונכם
    ''כל אחד לעצמו.'' אומר בעצבים ואסתכל בבוז אל הינאמורי וג'ני, ''תודה על הכל קרו.'' אוסיף ואכנס לשער.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 07:42 PM
    אדוארד ~

ג'ק ~

..

"לא ארצה, ביי קרו תודה על הכל." אגיד ואלך חזרה לממלכת האש(עם הגופה של ג'ודי)"כולם! תתאמנו טוב,זאת מלחמה קשה וסביר להניח שאחרונה,אנחנו חייבים בינתיים לתקשר עם ממלכת הקרח ועם אדוארד ולקבוע תוכנית." אגיד לכולם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. Professional Design
    ג'ק ~
    שאתה מגיע חזרה לממלכת האש נודע לך שג'ני השתלטה על רוב העניינים למרות שלא באמת הייתה שם , הצבא שלך חזר ממלחמת האדמה ונודע לך שהיא קרסה ושמקום חדש התגלה , אבל שהמקום התגלה משהו מוזר קרה , כל החיילים של ג'רוד נעמדו בפתח המקום ותקפו חיילים שניסו להיכנס למקום הזה , ועכשיו התחילו לבנות חומה שתסתיר את הפתח הזה . משהו מוזר בכל העניין

אדוארד ~
    אתה חוזר ראשית לממלכת הקרח לראות מה הולך שם , ג'יימס השתלט על העניינים וכולם המומים לראות שאתה חי ! כולם שמחים מחבקים ומנשקים אותך מספרים על המלחמה בממלכת האדמה שזה עתה הסתיימה , נודע לך שהיא קרסה ושמקום חדש התגלה , אבל שהמקום התגלה משהו מוזר קרה , כל החיילים של ג'רוד נעמדו בפתח המקום ותקפו חיילים שניסו להיכנס למקום הזה , ועכשיו התחילו לבנות חומה שתסתיר את הפתח הזה . משהו מוזר בכל העניין הזה וברנדון חושב שזה מימד אחר .

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 08:02 PM
    ג'ק ~
    שאתה מגיע חזרה לממלכת האש נודע לך שג'ני השתלטה על רוב העניינים למרות שלא באמת הייתה שם , הצבא שלך חזר ממלחמת האדמה ונודע לך שהיא קרסה ושמקום חדש התגלה , אבל שהמקום התגלה משהו מוזר קרה , כל החיילים של ג'רוד נעמדו בפתח המקום ותקפו חיילים שניסו להיכנס למקום הזה , ועכשיו התחילו לבנות חומה שתסתיר את הפתח הזה . משהו מוזר בכל העניין

אדוארד ~
    אתה חוזר ראשית לממלכת הקרח לראות מה הולך שם , ג'יימס השתלט על העניינים וכולם המומים לראות שאתה חי ! כולם שמחים מחבקים ומנשקים אותך מספרים על המלחמה בממלכת האדמה שזה עתה הסתיימה , נודע לך שהיא קרסה ושמקום חדש התגלה , אבל שהמקום התגלה משהו מוזר קרה , כל החיילים של ג'רוד נעמדו בפתח המקום ותקפו חיילים שניסו להיכנס למקום הזה , ועכשיו התחילו לבנות חומה שתסתיר את הפתח הזה . משהו מוזר בכל העניין הזה וברנדון חושב שזה מימד אחר .
    "ארוווין!!! אני מתחנן,צור קשר עם אדוארד,תגיד לו שתוכנית "הגופה" שעבדנו עליה יוצאת לדרך ושהוא חייב לבוא לממלכת האדמה." אגיד ואשתגר עם הגופה לממלכת האדמה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 08:02 PM
    ג'ק ~

אדוארד ~
    ''אני חושב שאני יודע איזה מימד זה ברנדון... זאת הממלכה של ג'רוד.'' אומר בחיוך ואז אוסיף, ''אנחנו חייבים לגייס את כל מי שיכול להילחם לצבא, ולשלוח את כל כל כל הצבא אל המקום הזה, יחד עם הדרקונים שלנו, ואני אקח את צ'יף שלי, ברנדון, ג'יימס ולופטי, אתם גם באים איתי, כולם!'' אומר ואלך אל צ'יף שלי, אעלה עליו ואמריא לשמיים, לאחר מכן אחבר את כוח הקרח לכוח האור שלי, ואחכה שכולם יהיו מוכנים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    אדוארד ~
    כל ההוראות מבוצעות ונשלחת אליך הודעה ממלכת האש לגבי תוכנית "הגופה" אבל מישהו הודיע שבקרוב התוכנית תתצבע שלא ממש עכשיו שעדיין לא ייצאו , לא ידוע מי הודיע את זה ואתה חושב לעצמך בראש 'מי זה היה ' ופתאום אתה שומע את סטיב 'זה היה אני בן , הרבה זמן לא דיברנו , ברגע שתנסה ליצור כפיל שוב אתה תשתגר למימד שלי שבו אני חי , לכן בני נסה לייצר כפיל ותגיע ישירות אליי ואל כל האבירים הלבנים , אני רוצה ללמד אותך כמה דברים ולבצע איתך תוכנית .' הוא אומר ונישמע נרגש .

ג'ק ~
    כל ההוראות מבוצעות אבל ג'ני מציעה שתכינו את כל הצבא שלכם , אתה לא יכול להשתגר לצבא האדמה , רק בעזרת הקמע שקיבלת מקרו תוכל להשתגר אבל הוא נמצא אצל ג'ני , בכל אופן תצטרך להכין את הצבא שלך את כל הנשקים וכל השריונים , גם דברים כאלה לוקחים זמן , עם זאת , עדיף למהר כי הם יכולים בכל רגע למצוא דרך להיעלם למקום אחר .

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 08:14 PM
    אדוארד ~
    כל ההוראות מבוצעות ונשלחת אליך הודעה ממלכת האש לגבי תוכנית "הגופה" אבל מישהו הודיע שבקרוב התוכנית תתצבע שלא ממש עכשיו שעדיין לא ייצאו , לא ידוע מי הודיע את זה ואתה חושב לעצמך בראש 'מי זה היה ' ופתאום אתה שומע את סטיב 'זה היה אני בן , הרבה זמן לא דיברנו , ברגע שתנסה ליצור כפיל שוב אתה תשתגר למימד שלי שבו אני חי , לכן בני נסה לייצר כפיל ותגיע ישירות אליי ואל כל האבירים הלבנים , אני רוצה ללמד אותך כמה דברים ולבצע איתך תוכנית .' הוא אומר ונישמע נרגש .

ג'ק ~
    כל ההוראות מבוצעות אבל ג'ני מציעה שתכינו את כל הצבא שלכם , אתה לא יכול להשתגר לצבא האדמה , רק בעזרת הקמע שקיבלת מקרו תוכל להשתגר אבל הוא נמצא אצל ג'ני , בכל אופן תצטרך להכין את הצבא שלך את כל הנשקים וכל השריונים , גם דברים כאלה לוקחים זמן , עם זאת , עדיף למהר כי הם יכולים בכל רגע למצוא דרך להיעלם למקום אחר .
    'אוקיי, אבא.' אומר בתת המודע ואז אצור כפיל שישאר בעולם האמיתי ואנסה להגיע לעולם האבירים הלבנים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 08:14 PM
    אדוארד ~

ג'ק ~
    "קדימה מהר ארגנו הכל ובואו." אגיד "ג'ני הקמע! הפעילי אותו,אבל קודם דאגו שכל הדרקונים וחיות המלחמה איתכם!" אגיד ואסמן לכולם להזדרז ולג'ני להפעיל את הקמע כשכולם סיימו.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    אדוארד ~
    אתה מנסה בראש שלך לצייר את דמותך ולשגר אותה למקום כלשהו על זינון , אבל לא הצלחת , שיגרת את עצמך למקום אחר , למרות שעצמת את עיניך , האור בתוך עיניך לא היה שחור כמו תמיד אלא לבן ! משהו מוזר קרה , פתחת את העיניים והסתנוורת , אתה נמצא על עננים ואתה רואה 6 אבירים לבנים שמחכים רק לך "רק לך חיכינו אדוארד , האביר השביעי ." הם אומרים ומחבקים אותך , שם נמצאים סטיב , ג'סטין , הינאמורי , מקס (אחיו של ג'יימס המניאק שלא סיפר לך) , רוברטה וג'ולייט !
    סטיב לוקח אותך לצד ונותן לך כדור לבן "בלע אותו" . כמובן שאתם בולע אותו ומיד אחר כך אתה מרגיש משהו כואב בגב , שני קרניים שנוצרו שם "ברגע שתרצה לעוף פשוט השתלט על הכנפיים שנוצרו לך , עם זאת , אתה יודע את מתקפת הכאב , שזה סבל , אבל מה ההפך מכאב ? רוגע .. ברגע שאתה אומר רוגע , ברוגע כמובן , אתה מרפא אנשים , אני לא מבין איך הבן החכם שלי לא חשב על זה , בנוסף , ברגע שאתה ממש ממש רגוע ונכנס לתוך הלובן של האבירות תוכל להפוך למצב של אביר , בידיוק כמונו , הסתכל " הוא אומר ונרגע , עוצם את העיניים והילה זוהרת מופיעה עליו , מיד אחר כך כנפיים צומחות לה , שיערו נהיה לבן כסיד ובגדיו נצבעים בלבן , פניו נהיות זוהרות וחלקות וכפפות לבנות נוצרות על כפות ידיו "זאת הצורה של האביר הלבן" הוא אומר , אתה קצת מקנא .

ג'ק ~
    אתה מארגן את כל הצבא שלך , את כל הנשקים והחיילים , כולם לובשים את השריונים החדשים שקיבלתם מקרו , כולם אוחזים בנשקים וכולם מוכנים ונפרדים ממשפחתיהם , כולם עצובים אבל מוכנים לקרב ויודעים שזהו הקרב שאולי ישנה את מצבו של העולם , אתה לוקח את הקמע מג'ני , כולם אוחזים בך חזק ומחבקים אותך ואתה צועק "השתגר !" אתה מגיע מיד אל ממלכת האדמה , הכל הרוס וחרוב , ממש מזעזע לראות מה שעבר שם , אלפי חיילים זועקים לעזרה נשרפים וטובעים למוות ע"י החיילים של ג'רוד , שבעת עתה ובאותו זמן מנסים לכסות את הפתח שנוצר אבל הפתח עוד יותר מתרחב , אתה שמח מאוד שהם לא הצליחו לכסות את הפתח ואתה רואה כבר את הממלכה המיוחדת והחדשנית של ג'רוד , המון חיילים חזקים שלא ראית מעוולם כוח ועוצמה כזאת , הכל ניראה מוזר והצבא שלך מאוד מפוחד .

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 08:35 PM

ג'ק ~
    אתה מארגן את כל הצבא שלך , את כל הנשקים והחיילים , כולם לובשים את השריונים החדשים שקיבלתם מקרו , כולם אוחזים בנשקים וכולם מוכנים ונפרדים ממשפחתיהם , כולם עצובים אבל מוכנים לקרב ויודעים שזהו הקרב שאולי ישנה את מצבו של העולם , אתה לוקח את הקמע מג'ני , כולם אוחזים בך חזק ומחבקים אותך ואתה צועק "השתגר !" אתה מגיע מיד אל ממלכת האדמה , הכל הרוס וחרוב , ממש מזעזע לראות מה שעבר שם , אלפי חיילים זועקים לעזרה נשרפים וטובעים למוות ע"י החיילים של ג'רוד , שבעת עתה ובאותו זמן מנסים לכסות את הפתח שנוצר אבל הפתח עוד יותר מתרחב , אתה שמח מאוד שהם לא הצליחו לכסות את הפתח ואתה רואה כבר את הממלכה המיוחדת והחדשנית של ג'רוד , המון חיילים חזקים שלא ראית מעוולם כוח ועוצמה כזאת , הכל ניראה מוזר והצבא שלך מאוד מפוחד .
    [/b]
    "אל תפחדו!." אגיד להם ואתסכל על הממלכה. "ג'רוד! בוא לכאן מיד,אם תהית לאן נעלמה אשתך אני יודע את התגובה!" אחזיק את גופתה הערומה של ג'ודי וארים אותה לעיני כל. "זה מה שקורה כשלא שומרים!." אגיד לו. "כולם,מהר שכל אחד יקח נשק וגם דרקון אם אפשר,חלקכם עלו לשמיים וחלקכם השארו כאן,ג'רוד יגיע והוא יהיה עצבני." אגיד ואתכונן.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 08:35 PM
    אדוארד ~
    אתה מנסה בראש שלך לצייר את דמותך ולשגר אותה למקום כלשהו על זינון , אבל לא הצלחת , שיגרת את עצמך למקום אחר , למרות שעצמת את עיניך , האור בתוך עיניך לא היה שחור כמו תמיד אלא לבן ! משהו מוזר קרה , פתחת את העיניים והסתנוורת , אתה נמצא על עננים ואתה רואה 6 אבירים לבנים שמחכים רק לך "רק לך חיכינו אדוארד , האביר השביעי ." הם אומרים ומחבקים אותך , שם נמצאים סטיב , ג'סטין , הינאמורי , מקס (אחיו של ג'יימס המניאק שלא סיפר לך) , רוברטה וג'ולייט !
    סטיב לוקח אותך לצד ונותן לך כדור לבן "בלע אותו" . כמובן שאתם בולע אותו ומיד אחר כך אתה מרגיש משהו כואב בגב , שני קרניים שנוצרו שם "ברגע שתרצה לעוף פשוט השתלט על הכנפיים שנוצרו לך , עם זאת , אתה יודע את מתקפת הכאב , שזה סבל , אבל מה ההפך מכאב ? רוגע .. ברגע שאתה אומר רוגע , ברוגע כמובן , אתה מרפא אנשים , אני לא מבין איך הבן החכם שלי לא חשב על זה , בנוסף , ברגע שאתה ממש ממש רגוע ונכנס לתוך הלובן של האבירות תוכל להפוך למצב של אביר , בידיוק כמונו , הסתכל " הוא אומר ונרגע , עוצם את העיניים והילה זוהרת מופיעה עליו , מיד אחר כך כנפיים צומחות לה , שיערו נהיה לבן כסיד ובגדיו נצבעים בלבן , פניו נהיות זוהרות וחלקות וכפפות לבנות נוצרות על כפות ידיו "זאת הצורה של האביר הלבן" הוא אומר , אתה קצת מקנא .

ג'ק ~
    ''אבא, אתה, ג'סטין, ומקס הם האנשים היחידים כאן שמענינים אותי באמת, אני ארצח את ג'רוד בשבילכם, אני מבטיח.'' אומר ואסתכל בבוז אל הינאמורי. לאחר מכן, אהיה רגוע לגמריי ואתן לרוגע להוביל אותי, אעצום את עיניי ואנסה לקבל את צורת האביר הלבן, אם הצלחתי... אני אומר לסטיב, ''אבא, אני חייב ללכת לעזור לג'ק, הוא זקוק לי.'' אומר ואצא מין העולם הזה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    אדוארד ~
    אתה מתעלם מהינאמורי והיא בכלל לא מסתכלת עליך , לא אכפת לה בכלל .'הוא בגד בי ומצפה שאני יבוא אליו ?' אתה שומע את מה שהיא אמרה , אבל היא אמרה את זה בלב , אתה מרגיש מוזר שהצלחת לשמוע את זה , ומיד אחר-כך לא הצלחת לשמוע עוד שום דבר ממה שחשבה עליו .
    אתה נכנס לתוך השלווה והרוגע ובקלות נכנס למצב של אביר לבן ,
    אתה מבין שג'ק יצטרך עזרה אבל אתה לא יודע איך לצאת משם , ובנוסף סטיב אומר דבר חריג "אני צריך הקרבה , מקריבים אנשים כדי להוליד אותנו מחדש וכך נוכל לרדת לזינון ולהיות נוכחים במלחמה" .

ג'ק ~
    מה אתה חושב שאתה עושה ? אני נותן לך שוב הזדמנות כי אתה לא יכול לבוא עם הצבא שלך בלבד שעדיין כל הממלכות לא נוכחות ולחשוף את הגופה האמיתית של ג'ודי , הצבא של ג'רוד ימחץ אותך מבלי להזיז עפאף.. תגיב שוב אחרי התגובה הזאת .

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 09:19 PM
    אדוארד ~
    אתה מתעלם מהינאמורי והיא בכלל לא מסתכלת עליך , לא אכפת לה בכלל .'הוא בגד בי ומצפה שאני יבוא אליו ?' אתה שומע את מה שהיא אמרה , אבל היא אמרה את זה בלב , אתה מרגיש מוזר שהצלחת לשמוע את זה , ומיד אחר-כך לא הצלחת לשמוע עוד שום דבר ממה שחשבה עליו .
    אתה נכנס לתוך השלווה והרוגע ובקלות נכנס למצב של אביר לבן ,
    אתה מבין שג'ק יצטרך עזרה אבל אתה לא יודע איך לצאת משם , ובנוסף סטיב אומר דבר חריג "אני צריך הקרבה , מקריבים אנשים כדי להוליד אותנו מחדש וכך נוכל לרדת לזינון ולהיות נוכחים במלחמה" .

ג'ק ~
    מה אתה חושב שאתה עושה ? אני נותן לך שוב הזדמנות כי אתה לא יכול לבוא עם הצבא שלך בלבד שעדיין כל הממלכות לא נוכחות ולחשוף את הגופה האמיתית של ג'ודי , הצבא של ג'רוד ימחץ אותך מבלי להזיז עפאף.. תגיב שוב אחרי התגובה הזאת .
    ''מצטער אבא, אבל אני לא מחזיר אותכם, אני לא אסתכן בזה שג'רוד יהרוג אותכם שוב, ואז אני יאבד אותכם לנצח. בסוף המלחמה אתה תחזור אבא, אל תדאג.'' אומר בחיוך ואשתגר משם לממלכת הקרח, אומר להם לצאת למלחמה ואז אשתגר לממלכת האש, אחפש את ג'ני.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 120 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2070110118119120121122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •