Pokemon GO
עמוד 121 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2171111119120121122123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,801 עד 1,815 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 09:19 PM
    אדוארד ~
    אתה מתעלם מהינאמורי והיא בכלל לא מסתכלת עליך , לא אכפת לה בכלל .'הוא בגד בי ומצפה שאני יבוא אליו ?' אתה שומע את מה שהיא אמרה , אבל היא אמרה את זה בלב , אתה מרגיש מוזר שהצלחת לשמוע את זה , ומיד אחר-כך לא הצלחת לשמוע עוד שום דבר ממה שחשבה עליו .
    אתה נכנס לתוך השלווה והרוגע ובקלות נכנס למצב של אביר לבן ,
    אתה מבין שג'ק יצטרך עזרה אבל אתה לא יודע איך לצאת משם , ובנוסף סטיב אומר דבר חריג "אני צריך הקרבה , מקריבים אנשים כדי להוליד אותנו מחדש וכך נוכל לרדת לזינון ולהיות נוכחים במלחמה" .

ג'ק ~
    מה אתה חושב שאתה עושה ? אני נותן לך שוב הזדמנות כי אתה לא יכול לבוא עם הצבא שלך בלבד שעדיין כל הממלכות לא נוכחות ולחשוף את הגופה האמיתית של ג'ודי , הצבא של ג'רוד ימחץ אותך מבלי להזיז עפאף.. תגיב שוב אחרי התגובה הזאת .
    "בבקשה שמישהו יעזור ויקרא לכל הממלכות,אנחנו חייבים גיבוי!" אנסה להגיד למישהו שיכול להעביר את המסר.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. Professional Design
    ג'ק ~
    מיד מגיעים אומת המים , אתם מסתתרים במקום שמחוץ לאומת האדמה כך שלא רואים אותכם , הם מתקשים שם , אתה רואה את טייסון ושניכם מאחלים זה לזה שיהיה בהצלחה , בנתיים אתם כ10,000 חיילים !
    מיד מגיעים אומת החשמל , האוויר והקרח , אומת האדמה באים אליכם , כמובן הניצולים .
    אתם עכשיו כ-37,678 חיילים .

אדוארד ~
    סטיב הוא היחיד שמת עכשיו והוא חייב את העזרה שלך , הם לא רוצים לתת לך את הקמע עד שלא תקריב מישהו למען סטיב "כל שאתה צריך לעשות הוא לבחור חייל שאתה מקריב למעני , חייל חזק כמובן ."
    סטיב אומר ונותן בך מבט זועף ומשגר אליך מחשבה 'תפקיר את אביך ותישלח לעולם הצללים' .

3. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 09:37 PM
    ג'ק ~
    מיד מגיעים אומת המים , אתם מסתתרים במקום שמחוץ לאומת האדמה כך שלא רואים אותכם , הם מתקשים שם , אתה רואה את טייסון ושניכם מאחלים זה לזה שיהיה בהצלחה , בנתיים אתם כ10,000 חיילים !

אדוארד ~
    סטיב הוא היחיד שמת עכשיו והוא חייב את העזרה שלך , הם לא רוצים לתת לך את הקמע עד שלא תקריב מישהו למען סטיב "כל שאתה צריך לעשות הוא לבחור חייל שאתה מקריב למעני , חייל חזק כמובן ."
    סטיב אומר ונותן בך מבט זועף ומשגר אליך מחשבה 'תפקיר את אביך ותישלח לעולם הצללים' .
    "קדימה אפשר לגייס עוד חיילים? כל מנהיגי הממלכות תגידו לי,עכשיו אפשר לצאת למלחמה בג'רוד או שצריך עוד חיילים?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 09:37 PM
    ג'ק ~

אדוארד ~
    ''אממ.. זה קשה, אולי את...שיקובוקו שנמצא בממלכת המים?'' אומר ואסתכל על סטיב.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. Professional Design
    ג'ק ~
    "לג'רוד יש מיליון חיילים אני חושב , יש לו ממש הרבה חיילים חייבים עוד חיילים אבל אין לנו מאיפה למצוא חיילים , כדאי שנחכה למושיע XD " טייסון אומר במבט מזלזל ומפוחד .

אדוארד ~
    הוא אומר שהוא יבדוק אם יש מוטציה כזאת ומעלה נשמות , מיד נעמדת צללית לבנה וזוהרת
    הצללית יורדת ועומד חייל גבוהה וחסון עם שרירים אדירים , מכוער כמו קינג-קונג אבל גם מבנה הגוף שלו כזה , בקיצור - מושלם בשביל להקריב את סטיב . סטיב מחייך ואומר " שלום נערי , ברצוני לתת לך את הזכות להיות שליט זינון , ראשית אצטרך.." הוא אומר ומתקרב אליו "להרוג אותך" הוא מחייך ושולח קרן לבנה שניראית כמו דרקון שנכנס לליבו והורג אותו על המקום , סטיב מרגיש כמו חדש ואתם מוכנים .
    "עכשיו צריכים לתת להם סמל להתחיל ואחרי כחצי שעה לאחר שנתארגן נרד למטה בהפתעה" אוקיי ?

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 09:49 PM
    ג'ק ~
    "לג'רוד יש מיליון חיילים אני חושב , יש לו ממש הרבה חיילים חייבים עוד חיילים אבל אין לנו מאיפה למצוא חיילים , כדאי שנחכה למושיע XD " טייסון אומר במבט מזלזל ומפוחד .

אדוארד ~
    הצללית יורדת ועומד חייל גבוהה וחסון עם שרירים אדירים , מכוער כמו קינג-קונג אבל גם מבנה הגוף שלו כזה , בקיצור - מושלם בשביל להקריב את סטיב . סטיב מחייך ואומר " שלום נערי , ברצוני לתת לך את הזכות להיות שליט זינון , ראשית אצטרך.." הוא אומר ומתקרב אליו "להרוג אותך" הוא מחייך ושולח קרן לבנה שניראית כמו דרקון שנכנס לליבו והורג אותו על המקום , סטיב מרגיש כמו חדש ואתם מוכנים .
    "עכשיו צריכים לתת להם סמל להתחיל ואחרי כחצי שעה לאחר שנתארגן נרד למטה בהפתעה" אוקיי ?
    "לא נחכה לשום מושיע, יש עוד כמה ממלכות שלא גייסו!
    קדימה תמשיכו לגייס,חייבים להיות לכם עוד חיילים! אדוארד בדרך אבל חייבים לגייס עוד ומכל הממלכות!"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 09:49 PM
    ג'ק ~

אדוארד ~
    ''אבא, אני יכול להיות מפקד המלחמה נגד ג'רוד?'' אומר ואסתכל אליו.
    ואלך איתם לאן שהם ילכו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    ג'ק ~
    "נמאס לי !" אומר טייסון ורץ עם כל 37,000 החיילים לעבר הפתח , כל החיילים של ג'רוד נבהלים ושולחים תגבורת אבל טייסון חכם הוא שם את כל החיילים החזקים והשמנים בראש ובראשונה , שהדפו את החיילים של ג'רוד וכעת כל 37,000 החיילים נמצאים במרכז הממלכה של ג'רוד ! אתה מתרגש כל כך ובועט לחיילים בראש , החיילים של ג'רוד מהצבא השחור מאוד חזקים אבל רבים כמו נינג'ות , אתם יכולים לחסל אותם בקלות , אבל לא את כולם ביחד .

אדוארד ~
    "כן" הוא אומר ומוציא כדור בדולח , בכדור בדולח אתה רואה את מהלך המלחמה *הצץ בתגובה של ג'ק

9. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:02 PM
    ג'ק ~
    "נמאס לי !" אומר טייסון ורץ עם כל 37,000 החיילים לעבר הפתח , כל החיילים של ג'רוד נבהלים ושולחים תגבורת אבל טייסון חכם הוא שם את כל החיילים החזקים והשמנים בראש ובראשונה , שהדפו את החיילים של ג'רוד וכעת כל 37,000 החיילים נמצאים במרכז הממלכה של ג'רוד ! אתה מתרגש כל כך ובועט לחיילים בראש , החיילים של ג'רוד מהצבא השחור מאוד חזקים אבל רבים כמו נינג'ות , אתם יכולים לחסל אותם בקלות , אבל לא את כולם ביחד .

אדוארד ~
    "כן" הוא אומר ומוציא כדור בדולח , בכדור בדולח אתה רואה את מהלך המלחמה *הצץ בתגובה של ג'ק
    "מהלך חכם טייסון! אוקי ג'רוד! ג'ודי נעלמה לך נכון? בוא לכאן יש לי מתנה מיוחדת בשבילך ג'רוד! גופתה של ג'ודי!!" אצעק ואראה לכולם את הגופה של ג'ודי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:02 PM
    ג'ק ~

אדוארד ~
    ''בוא נשתגר לשם, אבא... אנחנו חייבים לעזור לחברי, ג'ק.'' אומר ואשתגר איתו יחד עם ג'סטין, מקס, הינאמורי, ג'ולייט ורוברטה.
    כשאני מגיע לשם, אחייך לג'ק ואהפוך לאביר לבן, ''אני כאן, חבר... אל תדאג.'' אומר ואצעק בקול רם וברור בכל הממלכה של ג'רוד, ''כאב!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 39;'

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    The Final Battle MattheFCka
    ---------------------------------
    ג'ק משבח את טייסון על המהלך הנבון וחושף את הגופה של ג'ודי , כולם נדהמים ומזדעזעים , כל המלחמה נפסקת , הכפיל של ג'רוד לא עושה כלום וג'רוד מיד יוצא , הוא נמצא בעננים עכשיו , השמיים הופכים לשחורים ופרצופו של ג'רוד משתלב עם העננים "לללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אניייייי אהרווווווווג אווותך !!!!!" הוא צועק ושולח ברקים שחורים "אני מגייייע ילדון אתה תלמד לא להתעסק עם ג'רוד טזמה !"
    מיד הוא נעלם והצבא ממשיך להילחם , חיילים נהרגים , חיילים בוכים , צבא האש משלב מתקפות אש ענקיות , צבא המים מכין אפילו צונאמי שמשתלב עם הקרח שלכם ולבסוף גם החשמל והאדמה משתלבים יחד , זהו קרב אדיר , קרב עצום וקשה , חיילים מתחילים לאבד את חבריהם וקשה להם מאוד לעמוד בזה , לפתע אור לבן נפתח מהשמיים ונוחת על גג הממלכה , אלה שבעת האבירים הלבנים , כולם מסתכלים בתדהמה ואתה ג'ק רואה את אדוארד על גג הממלכה , אדוארד וכל חבריו צועקים יחדיו "כאבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" כדור אנרגיה ענק מופיע אבל עדיין לא מתפוצץ , קרו מופיע מהצד ושולח הילה שתגן על כל החיילים הטובים , ובבום אחד חצי מהחיילים השחורים מתים ! . חצי !!! כל האבירים מתעלפים מיד . וקמים חסרי כוחות .

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:16 PM
    אדוארד וג'ק ~
    ג'ק משבח את טייסון על המהלך הנבון וחושף את הגופה של ג'ודי , כולם נדהמים ומזדעזעים , כל המלחמה נפסקת , הכפיל של ג'רוד לא עושה כלום וג'רוד מיד יוצא , הוא נמצא בעננים עכשיו , השמיים הופכים לשחורים ופרצופו של ג'רוד משתלב עם העננים "לללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אניייייי אהרווווווווג אווותך !!!!!" הוא צועק ושולח ברקים שחורים "אני מגייייע ילדון אתה תלמד לא להתעסק עם ג'רוד טזמה !"
    מיד הוא נעלם והצבא ממשיך להילחם , חיילים נהרגים , חיילים בוכים , צבא האש משלב מתקפות אש ענקיות , צבא המים מכין אפילו צונאמי שמשתלב עם הקרח שלכם ולבסוף גם החשמל והאדמה משתלבים יחד , זהו קרב אדיר , קרב עצום וקשה , חיילים מתחילים לאבד את חבריהם וקשה להם מאוד לעמוד בזה , לפתע אור לבן נפתח מהשמיים ונוחת על גג הממלכה , אלה שבעת האבירים הלבנים , כולם מסתכלים בתדהמה ואתה ג'ק רואה את אדוארד על גג הממלכה , אדוארד וכל חבריו צועקים יחדיו "כאבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" כדור אנרגיה ענק מופיע אבל עדיין לא מתפוצץ , קרו מופיע מהצד ושולח הילה שתגן על כל החיילים הטובים , ובבום אחד חצי מהחיילים השחורים מתים ! . חצי !!! כל האבירים מתעלפים מיד . וקמים חסרי כוחות .
    אני משתמש בענני אש וגל אש. "ג'רוד זה כלום מכוחנו! אתה תלמד לא להתעסק עם ג'ק ארמגדון!" אגיד ואנסה לזמן את אייסברג.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:16 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אני תופס את ג'ק ואייסברג ומזמן את צ'יף, לאחר מכן אנחנו טסים אל החדר של ג'רוד בממלכה.
    כשאנחנו מגיעים אני הופך לאביר אופל וקרח ביחד, ומשאיר את צ'יף בחוץ שיעזור לאחרים, ''ג'רוד, אני אהרוג אותך.'' אומר במבט רצחני ואזנק אליו, אניף את רגליי ואשלח אליך גל אופל, ואז אשלח עליו דרקון קרח.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    הדרקונים מצטרפים ומיד יוצאים מאות דרקונים שחורים ואיומים שמוציאים אש שחורה ומפילים אותך אדוארד , אתה מרגיש מאוד חלש ולא רגוע , פעולת הכאב לא עובדת יותר , אתה מורעל וכואב לך מאוד .
    ג'ק שולח עם הממלכה שלו גלי אש ענקיים , כל הכוחות משתלבים במלחמה הזאת אבל החיילים של ג'רוד לא פרייארים , מיד יוצאים עוד 1000 חיילים שחורים עם כוחות מיוחדים שמעיפים הרבה מאוד חיילים שלכם !

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:24 PM
    אדוארד וג'ק ~
    הדרקונים מצטרפים ומיד יוצאים מאות דרקונים שחורים ואיומים שמוציאים אש שחורה ומפילים אותך אדוארד , אתה מרגיש מאוד חלש ולא רגוע , פעולת הכאב לא עובדת יותר , אתה מורעל וכואב לך מאוד .
    ג'ק שולח עם הממלכה שלו גלי אש ענקיים , כל הכוחות משתלבים במלחמה הזאת אבל החיילים של ג'רוד לא פרייארים , מיד יוצאים עוד 1000 חיילים שחורים עם כוחות מיוחדים שמעיפים הרבה מאוד חיילים שלכם !
    ''לעזאזאל...אני חייב להיות רגוע....'' אומר ואז אעצום את עיניי ואומר בשלווה, ''רוגע.'' ואנסה לרפא את עצמי ואת הצבאות שבצד שלי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 121 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2171111119120121122123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •