Pokemon GO
עמוד 122 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2272112120121122123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,816 עד 1,830 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:24 PM
    אדוארד וג'ק ~
    הדרקונים מצטרפים ומיד יוצאים מאות דרקונים שחורים ואיומים שמוציאים אש שחורה ומפילים אותך אדוארד , אתה מרגיש מאוד חלש ולא רגוע , פעולת הכאב לא עובדת יותר , אתה מורעל וכואב לך מאוד .
    ג'ק שולח עם הממלכה שלו גלי אש ענקיים , כל הכוחות משתלבים במלחמה הזאת אבל החיילים של ג'רוד לא פרייארים , מיד יוצאים עוד 1000 חיילים שחורים עם כוחות מיוחדים שמעיפים הרבה מאוד חיילים שלכם !
    "קדימה! סחרור אש/אופל! אגב ג'רוד,שמעתי שאדוארד עשה סיבוב על האישה שלך לפני שהיא מתה,לפי הצרחות הם נהנו מאוד." אגיד כדי לעצבן אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    המלחמה ממשיכה כרגיל , אדוארד מרגיש גוסס אבל נרגע , יוצא מכל מחשבותיו ואומר בלחש "רוגע" ומיד נרפא , קרו עומד לצידו ואומר "חכה ותראה מה קורה" אדוארד לא מבין על מה הוא מדבר וממשיך להילחם , כל קרן אור הורגת חייל במהירות . פיתאום ג'ק עולה לשמיים ולב אדום מופיע מעליו , הלב נכנס לגופו והילה אדומה משתוררת סביבו , הלב מתפוצץ וזיקוקי אש מתנפצים להם "אני לא מאמין , הוא אביר האהבה !" אומר קרו "זה לא דבר שהוא נדיר ולא הכי הכי חזק , לא יותר חזק מאביר לבן אבל אביר האהבה הוא האיש הכי אמין בעולם והאהבה היא אש , היא תחזק את האש שלו ותהפוך את האש שלו לאש אדומה !" ג'ק יורד מהשמיים ומקבל שריון חדש בצבע שחור ואדום , החיילים מפחדים ממנו ופתאום ג'רוד האמיתי יוצא וצועק "עצרו הכללל" הוא עומד במרכז ויוצר סביבו כדור שחור שיגן עליו "אדוארד , קבל את מכת הכאב שלי !" הוא אומר וצועק "כאבבבבבבבבבבב" וכדור שחור ענקי יוצא מידו , קרו נבהל ואומר "אלוהים ישמור , ביי אדוארד". אתה נבהל וחושב שזה הסוף שלך אבל בעצם זה הסוף של קרו , הוא קפץ על הכדור ופוצץ אותו ביחד איתו , הילה לבנה יצאה ממנו וריפאה את כל האבירים הלבנים ואיפשרה להם להשתמש במנה קטנה מאוד של 'כאב' .

3. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:34 PM
    אדוארד וג'ק ~
    המלחמה ממשיכה כרגיל , אדוארד מרגיש גוסס אבל נרגע , יוצא מכל מחשבותיו ואומר בלחש "רוגע" ומיד נרפא , קרו עומד לצידו ואומר "חכה ותראה מה קורה" אדוארד לא מבין על מה הוא מדבר וממשיך להילחם , כל קרן אור הורגת חייל במהירות . פיתאום ג'ק עולה לשמיים ולב אדום מופיע מעליו , הלב נכנס לגופו והילה אדומה משתוררת סביבו , הלב מתפוצץ וזיקוקי אש מתנפצים להם "אני לא מאמין , הוא אביר האהבה !" אומר קרו "זה לא דבר שהוא נדיר ולא הכי הכי חזק , לא יותר חזק מאביר לבן אבל אביר האהבה הוא האיש הכי אמין בעולם והאהבה היא אש , היא תחזק את האש שלו ותהפוך את האש שלו לאש אדומה !" ג'ק יורד מהשמיים ומקבל שריון חדש בצבע שחור ואדום , החיילים מפחדים ממנו ופתאום ג'רוד האמיתי יוצא וצועק "עצרו הכללל" הוא עומד במרכז ויוצר סביבו כדור שחור שיגן עליו "אדוארד , קבל את מכת הכאב שלי !" הוא אומר וצועק "כאבבבבבבבבבבב" וכדור שחור ענקי יוצא מידו , קרו נבהל ואומר "אלוהים ישמור , ביי אדוארד". אתה נבהל וחושב שזה הסוף שלך אבל בעצם זה הסוף של קרו , הוא קפץ על הכדור ופוצץ אותו ביחד איתו , הילה לבנה יצאה ממנו וריפאה את כל האבירים הלבנים ואיפשרה להם להשתמש במנה קטנה מאוד של 'כאב' .
    "קדימה עכשיו!" אגיד ואז אאגור כח ביד שלי:"אהבת אמת." אגיד ברוגע ואתן לכל אהבת האמת שבעולם להציף את ידי ולהפוך לכדור. "אהבת אמת,תני לי כח להביס את הרוע"., אגיד ואזרוק את הכדור על ג'רוד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:34 PM
    אדוארד וג'ק ~
    ''ק..קר...קרו...'' אומר במבט המום ואעלה לשמיים מול ג'רוד.
    ''אתה השמדת את אחייך, אין דבר נורא מזה ג'רוד, אני אחסל אותך.... והפעם לתמיד!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! '' אומר ואנסה לאאסוף את האנרגיה של האבירים הלבנים האחרים, לאחר מכן אזנק אל ג'רוד ובכל הסבל והכאב שלי אצעק ''כאב!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם יוצרים את מתקפות הפיניש שלכם ומנסים ליצור את זה בעוצמה המלאה , האבירים הלבנים מצטרפים אליכם ויחד כל האבירים בממלכה , טייסון אביר המים , ג'יי אביר החשמל , אנטו אביר האדמה , דאישי אביר האוויר , ג'ק אביר האש האהבה והאופל , ואדוארד אביר הקרח והאופל הלבן . כולכם יחד עם עזרתו של קרו מהשמים יוצרים כדור ענק שמשמיד את כל הממלכה פיצוץ ענקי פשוט מופיע פתאום והורס כל דבר שרק בא בדרכו , חיילים רבים מתו , גם חיילים שלכם , כל הארמון נהרס וכל זינון נחרבה , הלובן הענקי ירד מהשמיים , מליוני חיילים גוססים , אין זכר לחיילים שחורים , אבל ג'רוד , עוד נישאר בחיים , אמנם גוסס אבל נשאר בחיים , הוא מנסה לברוח עכשיו , הוא רץ לכיוון היציאה האחרוית שכבר נחרבה .

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:45 PM
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם יוצרים את מתקפות הפיניש שלכם ומנסים ליצור את זה בעוצמה המלאה , האבירים הלבנים מצטרפים אליכם ויחד כל האבירים בממלכה , טייסון אביר המים , ג'יי אביר החשמל , אנטו אביר האדמה , דאישי אביר האוויר , ג'ק אביר האש האהבה והאופל , ואדוארד אביר הקרח והאופל הלבן . כולכם יחד עם עזרתו של קרו מהשמים יוצרים כדור ענק שמשמיד את כל הממלכה פיצוץ ענקי פשוט מופיע פתאום והורס כל דבר שרק בא בדרכו , חיילים רבים מתו , גם חיילים שלכם , כל הארמון נהרס וכל זינון נחרבה , הלובן הענקי ירד מהשמיים , מליוני חיילים גוססים , אין זכר לחיילים שחורים , אבל ג'רוד , עוד נישאר בחיים , אמנם גוסס אבל נשאר בחיים , הוא מנסה לברוח עכשיו , הוא רץ לכיוון היציאה האחרוית שכבר נחרבה .
    "אתה חושב שתתחמק מזה עכברוש ביבים?!" אגיד,ארוץ אחריו אתפוס אותו ואשלח לו סחרור אש/אופל בפנים.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:45 PM
    אדוארד וג'ק ~
    ''לא לא ג'רוד, אתה לא בורח.... לא הפעם.'' אומר במבט רציני וארוץ אחריו, אזכר בתאו, בנביא, בדוד שלי, באביי סטיב, בכל חבריי שתמכו בי בכל הדרך, ובקרו......
    ''אתה לא מתחמק, על גופתי המתה!!!'' אומר ואכניס לו אגרוף לפרצוף, אמשיך בסדרת חבטות לגופו, ואמלא את החרב שלי באנרגיה לבנה וטהורה, ''ג'רוד, אתה לא תגיע לעולם הבא, לא לשום עולם, אתה תישאר ביקום נצחי ואין סופי.'' אומר ואתקע בו את החרב בתוך ליבו, במטרה לטהר אותו בדרכו האחרונה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    שניכם מתקיפים אותו בחוזקה , ג'ק עם סחרורי אש ואדוארד עם חבטות וקרנים זוהרות
    אבל ברגע שרצית להכניס לו את החרב הוא נעמד במקום ורב חיכה שתכניס לו את החרב לליבו , סטיב מיד רץ אליך והעיף את החרב "לאאא" ג'רוד צעק והשתמש בטפרים שלו , הוא שרט את סטיב כל כך חזק עד שגולגלתו של סטיב נחצתה לשניים וסטיב מת במקום , שאר האבירים שהיו תלויים בו גם מתו , הוא רק השאיר אחריו כתב סתרים בדם 'אם תפגע בו עם אור כל כוחותיו חזרו אליו' . ג'ק ואתה פשוט עומדים לבכות , כולם ברחו ורק שלושתכם נמצאים בזירת הקרב !

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:58 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אבל ברגע שרצית להכניס לו את החרב הוא נעמד במקום ורב חיכה שתכניס לו את החרב לליבו , סטיב מיד רץ אליך והעיף את החרב "לאאא" ג'רוד צעק והשתמש בטפרים שלו , הוא שרט את סטיב כל כך חזק עד שגולגלתו של סטיב נחצתה לשניים וסטיב מת במקום , שאר האבירים שהיו תלויים בו גם מתו , הוא רק השאיר אחריו כתב סתרים בדם 'אם תפגע בו עם אור כל כוחותיו חזרו אליו' . ג'ק ואתה פשוט עומדים לבכות , כולם ברחו ורק שלושתכם נמצאים בזירת הקרב !
    ''חתיכת חלאה!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33; סטיב!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!! לא!!!!!!!!!&#3 3;!!!!!!!!!&#3 3;!!!!!!!!!&#3 3;!!!!!'' אומר ואפוצץ את ג'רוד בכל אנרגיית הקרב שלי, אופל, אור וקרח ביחד!

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 10:58 PM
    אדוארד וג'ק ~
    "האאאאאאא!!!! אנחנו נתנקם בך!!" אגיד,אחתוך את ראשה של ג'ודי מגופתה ואדרוך עליו. "ועכשיו תמות!!" אגיד ואבעט בו בחוזקה ואשתמש גם בגל אש.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    הכוחות שלכם משתלבים יחדיו ויוצרים חרב , החרב נופלת על הרצפה ולא פוגעת בג'רוד "לאאאאאא"
    ג'רוד צועק מבכי ורץ בכל הכוח שלו , הוא רץ כמו טיל ונופל על הרצפה פתאום , כמו שיכור .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 11:06 PM
    אדוארד וג'ק ~
    הכוחות שלכם משתלבים יחדיו ויוצרים חרב , החרב נופלת על הרצפה ולא פוגעת בג'רוד "לאאאאאא"
    ג'רוד צועק מבכי ורץ בכל הכוח שלו , הוא רץ כמו טיל ונופל על הרצפה פתאום , כמו שיכור .
    אני מחזיק את החרב עם ג'ק, ''מוכן?'' אני אומר בעצב ואז אחתוך את ראשו של ג'רוד וחותך אותו לחתיכות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 11:06 PM
    אדוארד וג'ק ~
    אני מחזיק את החרב עם אדוארד, ''מוכן?'' אני אומר בעצב ואז חותך את ראשו של ג'רוד וחותך אותו לחתיכות
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    יפה
    שניכם מחזיקים את החרב ותוקעים לו בראש , החרב מוציאה חשמל שחור והוא מתעלף .
    אתם מבינים שזהו , זאת סוף המלחמה
    "אני גאה בכם" אתם שומעים מליון קולות כאלה , אלה כל האנשים שהקרבתם או שמתו במהלך המלחמה , בקריאות הידד מהשמים . אתם חוזרים לתחילת הקרב מותשים , עייפים , גוססים וכל צבאו של זינון , כל אוכלוסיית זינון רצה לחבק אותכם , כולם מרימים אותכם גבוהה ומנשקים ומחבקים אותך "זוהי תחילתה של תקופה חדשה , עידן חדש הודות לאדוארד וג'ק " .
    אתם יורדים ושני ג'ני עומדות מולכם , אלה ג'ני ולי , ג'ני מנשקת את ג'ק ולי קצת מתביישת אבל אדוארד תופס אותה ומנשק אותה , לאחר חודש הם התחתנו באותו ערב ובאותו אולם , באותו אירוע .
    זאת הייתה חתונת המאה , כל זינון נכחה בה .

סיום המשחק קרב , אם תרצו אכתוב את התקופה של חמשת השנים שאחרי

15. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Jan 22 2010, 11:17 PM
    אדוארד וג'ק ~
    יפה
    שניכם מחזיקים את החרב ותוקעים לו בראש , החרב מוציאה חשמל שחור והוא מתעלף .
    אתם מבינים שזהו , זאת סוף המלחמה
    "אני גאה בכם" אתם שומעים מליון קולות כאלה , אלה כל האנשים שהקרבתם או שמתו במהלך המלחמה , בקריאות הידד מהשמים . אתם חוזרים לתחילת הקרב מותשים , עייפים , גוססים וכל צבאו של זינון , כל אוכלוסיית זינון רצה לחבק אותכם , כולם מרימים אותכם גבוהה ומנשקים ומחבקים אותך "זוהי תחילתה של תקופה חדשה , עידן חדש הודות לאדוארד וג'ק " .
    אתם יורדים ושני ג'ני עומדות מולכם , אלה ג'ני ולי , ג'ני מנשקת את ג'ק ולי קצת מתביישת אבל אדוארד תופס אותה ומנשק אותה , לאחר חודש הם התחתנו באותו ערב ובאותו אולם , באותו אירוע .
    זאת הייתה חתונת המאה , כל זינון נכחה בה .

סיום המשחק קרב , אם תרצו אכתוב את התקופה של חמשת השנים שאחרי
    תכתוב את ה5 שנים אחרי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 122 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2272112120121122123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •