Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 21 2009, 10:14 PM
    אדוארד -
    אתה נכנס לחדר שלך , החדר מאוד יפה אבל אתה לא מתייחס כ"כ לעיצוב שלו ולפריטים שבחדר , מרושם ראשוני בכניסה לחדר אתה יודע שהוא חדר ממש יפה ומעוצב כמו חדר בבית מלון , אתה רץ למקפיא ומוריד את הדופן שלא יורד במהירות רבה , בהתחלה לא הצלחת להוריד אותו , לא נלחצת רק הוצאת כוח . הדופן ירד , הנקודה השחורה הופיעה במרכז הדופן האמיתי , אתה נותן מכות שלדעתך הן קרות , אבל לא קורה שום דבר , אתה מתעצבן אבל נזכר שזה עלול להמיס את הקרח שלך , ולכן אתה מתרכז כמה שאתה יכול , ונותן הנפה מדוייקת וקרה במיוחד שפוגעת בדיוק במרכז הדופן - בנקודה . אתה נכנס לתוך צינור לבן וצלליות צהובות ומוזהבות עוברות במהירות קדימה , ניראה שאתה מתקדם לאט אך בסוף אתה נכנס לתוך החדר השחור . בידיוק כמו החדר של תאו .
    אתה מתפלא ולא מבין מה אפשר לעשות בחדר כל כך משעמם .
    "שלום אדוארד , ידעתי שתבוא .החדר לא משעמם , שיודעים להכיר אותו ולהאמין שיש בו משהו , אתה מוצא את עצמך בגן-עדן ."
    ''סטיב, איך ידעת מה חשבתי?''
    אני אומר בתדהמה.
    לאחר-מכן אני אומר ברוגע, ''תקשיב סטיב, תאו ניסה להעביר אותי לצד שלו, בכך שהוא הרג את הוריי, סבא שלי ואיים על דוד שלי.
    זה כמובן הכעיס אותי וכמעט המיס את כוח הקרח שלי, אני חייב לנקום בו.
    אחריי זה, אני מבטיח שאעזור לך לחסל את ג'רוד.''
    אני אומר ונאנח.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה

מייק-
    ג'סיקה צוחקת ואומרת
    "תשמע מייק , אם אתה כוח אוויר , וכוח החשמל הוא יותר חזק ממך , כלומר יש לו יתרון עליך , לכן תיקח חיה שמחזיקה בכוח שיש לה יתרון על חשמל בשביל שאם תתמודד עם אביר מכוח חשמל חית המחמד שלך תוכל לעזור לך בקרב בגלל שיהיה לו יתרון על כוח החשמל . לכן כדאי לך לקחת את קוף האש , שיש לו יתרון גובהה על חיה או אדם שמחזיק בכוח החשמל .
    "הבנתי..אז אני אקח אותו" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. Professional Design
    אדוארד -
    "אני מכיר את המצב הזה , אדוארד ,
    אתה היית בידיוק כמוני , וגם את הורי רצחו . לא תנחש מי רצח אותם
    אביו של תאו רצח אותם שהייתי בן 16 , לפי מה שאבי סיפר לי החזקתי בכוח הקרח , התפרצתי על אביו ויצרתי מהיד של קרחון חד במיוחד
    תקעתי לו את הקרחון בבטן והוא נמס , אבל לא נמס למים
    נמס לדם . רצחתי אותו מרוב זעם , הזעם לא ממיס את הכוח שלך , הוא משנה את האדם שבך , אני גאה בנחישות שאתה יוצר , אבל אם נחסל את תאו , הממלכה שלו עלולה לקרוס , ואם הממלכה שלו תקרוס לא נוכל לשלב את שבעת הכוחות וליצור קרן-על שתהרוס את ממלכת ג&#39;רוד ותמחוק אותו מהמפה".

מייק-
    לקחת את קופיף האש הקטן והחמוד . קוראים לו טוקה .
    אוטה (חיית המחמד של ג&#39;סיקה) וטוקה משחקים ביחד ובוחנים אחד את השני
    ג&#39;סיקה שמחה שלקחת את החיה הזו ואומרת "תתחדש".

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 21 2009, 10:43 PM

מייק-
    לקחת את קופיף האש הקטן והחמוד . קוראים לו טוקה .
    אוטה (חיית המחמד של ג&#39;סיקה) וטוקה משחקים ביחד ובוחנים אחד את השני
    ג&#39;סיקה שמחה שלקחת את החיה הזו ואומרת "תתחדש".
    "תודה..מה נעשה עכשיו?" אני שואל אותה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג&#39;ו -
    המגילה מתקשה , לא קרה שום דבר , סטיבן פורש את שלושת המגילת על הריצפה , אחת צמודה לשני , ומבקש ממך לחתוך את שלושת המגילות בזרת חתך אחד ארוך ולהוציא זעם ועוצמה של אופל , חזקה במיוחד &#33;
    אני עושה את מה שסטיבן ביקש שאני יעשה.

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג&#39;ק -
    אתה נכנס לתוך שלושת המגילות ויוצא בתוך מקום עם רקע של עננים אדומים
    הכל אדום-כתום , אתה לא מצליח לזוז ורק מסתובב סביב עצמך , סיחרורי אש מקיפים אותך , ואש יוצאת מפיך , אתה רואה תעלולים מרהיבים של אש , אתה נישאר שם הרבה מאוד זמן , מרגיש צריבה בגרון ולכן אתה משתעל , השתעלת וירקת אש מתוך פיך , אחר-כך למדת איך יוצרים להבות עם הידיים
    בעזרת תנועה עם הידיים הצלחת להוציא כמו גל אש , המתקפות שלך נורא חזקות עכשיו וקעקועים אדומים נוצרו על גופך .
    "אז למדתי בעצם יריקת אש,להבות עם הידיים,גל אש,ושיפור של סחרור אש, הקעקועים אומרים שהגיע זמני לחזור,אבל איך חוזרים?" אגיד לעצמי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 21 2009, 10:43 PM
    אדוארד -
    "אני מכיר את המצב הזה , אדוארד ,
    אתה היית בידיוק כמוני , וגם את הורי רצחו . לא תנחש מי רצח אותם
    אביו של תאו רצח אותם שהייתי בן 16 , לפי מה שאבי סיפר לי החזקתי בכוח הקרח , התפרצתי על אביו ויצרתי מהיד של קרחון חד במיוחד
    תקעתי לו את הקרחון בבטן והוא נמס , אבל לא נמס למים
    נמס לדם . רצחתי אותו מרוב זעם , הזעם לא ממיס את הכוח שלך , הוא משנה את האדם שבך , אני גאה בנחישות שאתה יוצר , אבל אם נחסל את תאו , הממלכה שלו עלולה לקרוס , ואם הממלכה שלו תקרוס לא נוכל לשלב את שבעת הכוחות וליצור קרן-על שתהרוס את ממלכת ג&#39;רוד ותמחוק אותו מהמפה".
    אני עוצם עיניים ואומר, &#39;&#39;אוכל לחסל אותו לאחר שנחסל את ג&#39;רוד?&#39;&#39;
    אני אומר ונאנח.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    אדוארד -
    "אדוארד , אמנם אם תהרוג את תאו גם לפני המלחמה מישהו אחר יירש אותו , שליט זה לא הכל ואני בטוח שיש יותר חזקים ממני באומת המים , אך הייתי ממליץ לא לזלזל בכוחו של תאו , כי אתה עדיין לא שולט בכוח שלך . אני מבטיח שאחרי שתתאמן ותגלה את הכוח האמיתי שלך , אני ואתה נלך לבקר את תאו בממלכה שלו , אתן לך להרוג אותו , אבל יחד עם זה , גם אני יצטרך למות . הוא שלט על הנשמה שלי ואם לא יוותר עליה , ברגע שיהרגו אותו , גם אני ימות . אני לא אומר שלא תהרוג אותו כי הנשמה שלי אצלו , הוא יכול להרוג אותי מתי שרק הוא יתחשק , אבל אני רק רוצה לבקש וליידע אותך אדוארד , שאתה , היורש שלי , בן ."
    הוא אומר ואתה לאט לאט מתחיל להתרחק ממנו מבלי לרצות בכלל , אתה מנסה לרוץ אליו אבל הוא כבר רחוק , יצאת מהחדר השחור וחזרת לחדר שלך יצאת מהמקרר ונפלת על המיטה שלך .

מייק -
    "נחזור לממלכה , אני חושבת שאני לא רצויה כל כך בחברתך ..
    אולי אגור פה בכפר ? " היא אומרת ופניה ניראות עצובות כ"כ .

ג&#39;ק-
    אתה רואה את המגילה אבל היא קצת רחוקה ממך .
    בתוך הלהבות .

ג&#39;ו -
    נתת חתך ענקי על שלושת המגילות וחתכת אותן , אור זוהר בצבע לבן שקצת כואב בעיניים הבהב והופץ אל מחוץ המגילות .
    אתה נכנס לתוך שלושת המגילות שחתכת ויוצא בתוך מקום עם רקע של עננים שחורים וסגולים
    הכל בצבע שחור וסגול , אתה לא מצליח לזוז ורק מסתובב סביב עצמך , סיחרורי צל שחור מקיפים אותך , ואתה רואה את עצמך דרך מראה מוציא כדורים אפלים מיידך , אתה רואה תעלולים מרהיבים של צל שחור שלא מזיקים אך יכולים להטעות, אתה נישאר שם הרבה מאוד זמן , מרגיש צריבה בידיך ולכן אתה מנער את הידיים , ברגע שהנפת את היד יצא גל שחור מידך שניראה מסוכן במיוחד . אחר-כך למדת איך יוצרים להבות שחורות עם החרב שלך שמאוד חזקה
    המתקפות שלך נורא חזקות עכשיו וקעקועים שחורים נוצרו על גופך .
    אתה נמצא שם זמן רב וזה כל מה שלמדת , אתה רואה את המגילה למטה ורוצה לחזור חזרה , ברגע שאתה מנסה לחזור אתה שם לב שהכפלת את עצמך מיליון פעמים וכל הכפילים שלך מצליח להיכנס לתוך המגילה , ורק אתה לא מצליח .
    יש עוד כמה איתך שלא הצליחו אז הם השתגרו .

9. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 22 2009, 04:29 PM
    ג&#39;ק-
    אתה רואה את המגילה אבל היא קצת רחוקה ממך .
    בתוך הלהבות .
    ארוץ מהר אל תוך הלהבות ואחתוך את המגילה.
    --------------------------
    אחי אתה בטוח שהיום תוכל להגיב 8 תגובות?
    בקצב הזה אני לא בטוח..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה

מייק -
    "נחזור לממלכה , אני חושבת שאני לא רצויה כל כך בחברתך ..
    אולי אגור פה בכפר ? " היא אומרת ופניה ניראות עצובות כ"כ .
    "למה? בואי תגורי איתי&#33; אני מבטיח לך שיהיה לך טוב&#33;" אני אומר לה ונותן לה יד
    --------

-------

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג&#39;ו -
    נתת חתך ענקי על שלושת המגילות וחתכת אותן , אור זוהר בצבע לבן שקצת כואב בעיניים הבהב והופץ אל מחוץ המגילות .
    אתה נכנס לתוך שלושת המגילות שחתכת ויוצא בתוך מקום עם רקע של עננים שחורים וסגולים
    הכל בצבע שחור וסגול , אתה לא מצליח לזוז ורק מסתובב סביב עצמך , סיחרורי צל שחור מקיפים אותך , ואתה רואה את עצמך דרך מראה מוציא כדורים אפלים מיידך , אתה רואה תעלולים מרהיבים של צל שחור שלא מזיקים אך יכולים להטעות, אתה נישאר שם הרבה מאוד זמן , מרגיש צריבה בידיך ולכן אתה מנער את הידיים , ברגע שהנפת את היד יצא גל שחור מידך שניראה מסוכן במיוחד . אחר-כך למדת איך יוצרים להבות שחורות עם החרב שלך שמאוד חזקה
    המתקפות שלך נורא חזקות עכשיו וקעקועים שחורים נוצרו על גופך .
    אתה נמצא שם זמן רב וזה כל מה שלמדת , אתה רואה את המגילה למטה ורוצה לחזור חזרה , ברגע שאתה מנסה לחזור אתה שם לב שהכפלת את עצמך מיליון פעמים וכל הכפילים שלך מצליח להיכנס לתוך המגילה , ורק אתה לא מצליח .
    יש עוד כמה איתך שלא הצליחו אז הם השתגרו .
    אני נדהם מהיכולות שלי ואז מנסה להישתגר לחדר גם כן.

12. Professional Design
    ג&#39;ק -
    חזרת לתוך החדר שהיית בו עם ג&#39;ני
    "כל כך מהר חזרת ? מה היה שם"
    היא אומרת ומופתעת מאוד מהזריזות שבתהליך קבלת המתקפה
    "אני זוכרת שמתי שאני עשיתי את זה הייתי בתוך החדר בערך 20 דקות ."

ג&#39;ו-
    יצאת , סטיבן התפלא שלקח לך כל כך הרבה זמן
    הוא שואל מה ראית ומה למדת .

מייק -
    "אתה בטוח שאני לא מפריעה לך ?"
    היא שואלת ומסמיקה

13. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 22 2009, 05:05 PM
    ג&#39;ק -
    חזרת לתוך החדר שהיית בו עם ג&#39;ני
    "כל כך מהר חזרת ? מה היה שם"
    היא אומרת ומופתעת מאוד מהזריזות שבתהליך קבלת המתקפה
    "אני זוכרת שמתי שאני עשיתי את זה הייתי בתוך החדר בערך 20 דקות ."

"בגלל הזעם שכבר טמון בי ובגלל שלמדתי יותר מ3 מתקפות החלטתי לחזור עכשיו."אגיד לה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 22 2009, 05:05 PM

מייק -
    "אתה בטוח שאני לא מפריעה לך ?"
    היא שואלת ומסמיקה
    "בטוח" אני אומר לה
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    אדוארד -
    "אדוארד , אמנם אם תהרוג את תאו גם לפני המלחמה מישהו אחר יירש אותו , שליט זה לא הכל ואני בטוח שיש יותר חזקים ממני באומת המים , אך הייתי ממליץ לא לזלזל בכוחו של תאו , כי אתה עדיין לא שולט בכוח שלך . אני מבטיח שאחרי שתתאמן ותגלה את הכוח האמיתי שלך , אני ואתה נלך לבקר את תאו בממלכה שלו , אתן לך להרוג אותו , אבל יחד עם זה , גם אני יצטרך למות . הוא שלט על הנשמה שלי ואם לא יוותר עליה , ברגע שיהרגו אותו , גם אני ימות . אני לא אומר שלא תהרוג אותו כי הנשמה שלי אצלו , הוא יכול להרוג אותי מתי שרק הוא יתחשק , אבל אני רק רוצה לבקש וליידע אותך אדוארד , שאתה , היורש שלי , בן ."
    הוא אומר ואתה לאט לאט מתחיל להתרחק ממנו מבלי לרצות בכלל , אתה מנסה לרוץ אליו אבל הוא כבר רחוק , יצאת מהחדר השחור וחזרת לחדר שלך יצאת מהמקרר ונפלת על המיטה שלך .
    &#39;&#39;אבא שלי..הוא סטיב?&#33;&#39;&#39;
    אני אומר בתדהמה גמורה.
    אני אקח את שלושת המגילות ואקרא מה כתוב שם, לאחר-מכן אנסה להתאמן על כוח הקרח.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 24 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •