Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 23 2009, 07:53 PM

מייק-
    בשביל זה אנחנו חוזרים לחדר שלך , שאפרוק את חפציי אם תרשה לי להישאר אצלך ושתיקח את הציוד שלך - החרב המגילות והשוריקנים , ואביא לך עוד משהו שנגיע לממלכה . אתה צריך את שלושת המגילות כדי ללמוד מתקפות ואני יסביר לך איך אתה עושה את זה אחרי שתיקח את המגילות .
    אתם מגיעים לממלכה נכנסים לחדר , אתה משאיר את טוקה הקוף שלך וג'סיקה משאירה את החיה שלה בסל שליד המיטה שלה , הם ישנים עכשיו ואתם לבד , היא מוציאה מהתיק שלה נעליים לבנות שמחוברות אליהן כנפיים מיוחדות קטנות
    "זה בשבילך" היא אומרת ומגישה לך את הנעליים "אלה נעליים ששולטות על התעופה שלך כך שכל אחד יכול לעוף איתם גם אם הוא לא יודע , זה יעזור לך בקרבות מיוחדים שאולי יהיה לך קשה לעוף בגלל מזג האוויר או אולי בגלל האויב שתלחם מולו "
    "תודה! יאללה הולעים לממכלה?" אני אומר ולוקח את המגילות
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג&#39;ק-
    "אני חושבת שעכשיו הם צריכים ללכת לישון , כבר מאוחר ואני לא התאמנתי היום , אני חייבת להתאמן ג&#39;ק , אולי נשכיב אותם לישון ונרד קצת להתאמן ?"
    היא אומרת וניראית קצת מבואסת שמאוחר .
    "אוקיי"אגיד,אלך לחדרי אשים את אייסברג על הכרית ואנעל את חדרי, "טוב ג&#39;ני נעבור בחדר שלך ונשים את ג&#39;סיקה ואז נלך להתאמן.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. Professional Design
    מייק-
    אתה כבר בממלכה בחדר שלך XD
    ---------
    "עכשיו אני יסביר לך מה אתה אמור לעשות ,
    תפרוש את שלושת המגילות על הרצפה אחת ליד השני , תחתוך את שלושת במגילות בעזרת חתך אחד מלא עוצמה , זוהר לבן יצא מהמגילות , נסה להיכנס אליו" היא אומרת , מגישה לך את המגילות ומחכה .

ג&#39;ק-
    שמתם את החיות שלכם בחדר ואחר כך ג&#39;ני מבקשת שתבחר מקום אימונים
    זירת אימונים (איזה סוג שבאלך , כמו : עשב , אדמה , אוויר..וכדומה)
    --
    תוכל להמציא זירה בתנאי שאתה מביא תמונה .

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 23 2009, 08:21 PM
    מייק-
    אתה כבר בממלכה בחדר שלך XD
    ---------
    "עכשיו אני יסביר לך מה אתה אמור לעשות ,
    תפרוש את שלושת המגילות על הרצפה אחת ליד השני , תחתוך את שלושת במגילות בעזרת חתך אחד מלא עוצמה , זוהר לבן יצא מהמגילות , נסה להיכנס אליו" היא אומרת , מגישה לך את המגילות ומחכה .
    אני מנחי את המגילות על הרצפה ואז אני לוקח את החרב שלי וחותך אותם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    *סליחה שלא הגבתי כל היום הייתה לי עבודה במתמטיקה לעשות

אדוארד -
    אתה נלהב מהכוח שלך ונהנה מהיכולות ומהמתקפות שלמדת , אתה יוצר קירות וקרחונים מרהיבים , בגלל טמפרטורת האיזור ובגלל כוח הקרח שלך , הקרחונים לא נמסים , אתה יכול לחליט מתי יתנפצו , אבל מה שבטוח - הם לא יימסו , בנתיים ..פתאום אתה שומע מישהו מהמרפסת שבחדרך , שאומר
    "כל הכבוד אדוארד, ידעתי שתצליח" אתה רץ לראות מי זה היה ואתה רואה את סטיב , ומיד שהגעת , למרות שלא הסתכל עליך בכלל , הוא נעלם , אבל הזאיר פתק אחריו .
    "אדוארד , עכשיו אתה בקבוצת נוק A , שזוהי הרמה הראשונה של החיילים , אני מציע שתלך להתאמן עם מישהו , מחר מתחילים באימונים אבל לפני כן עדיף שתתאמן עם מישהו אחר , תמצא בממלכה מישהו או מישהי שאוחזים בכוח שונה , שלא כוח קרח . תזמין אותם לקרב , אני מבטיח לך שתהנה .
    בהצלחה , S ."
    &#39;תודה..אבא.&#39;
    אני חושב לעצמי ויוצא מן החדר.
    אני פונה אל החדר של הילדה שפגשתי באגם הקפוא, ואז דופק בדלת שלושה דפיקות.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 23 2009, 08:21 PM
    ג&#39;ק-
    שמתם את החיות שלכם בחדר ואחר כך ג&#39;ני מבקשת שתבחר מקום אימונים
    זירת אימונים (איזה סוג שבאלך , כמו : עשב , אדמה , אוויר..וכדומה)
    --
    תוכל להמציא זירה בתנאי שאתה מביא תמונה .
    עזוב אותי מהמצאות.
    ------------------------
    אבחר בזירת עשב.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. Professional Design
    אדוארד-
    חח ,
    דפיקה אחת - שלוש דפיקות .
    מצטער עם זה מעצבן , הייתי חייב .
    ------------------------------------
    הינאמרו שמה , היא עונה ואומרת "היי , שלום ..
    אני לא כ"כ זוכרת את השם שלך , מצטערת כניראה לא אמרת אותו , איך הולך ? הצלחת לגלות מתקפות ?" היא מחייכת ומופתעת שהגעת אליה .

מייק-
    היהירות שלך לא כל כך עזרה לך , מיהרת ולא הוצאת באמת את הכוח האמיתי שיש בתוכך .

ג&#39;ק-
    חחח טוב.
    "בחירה נחמדה מאוד .. הבנתי את המטרה שלך , אבל אל תשכח ששנינו שולטים בכוח האש , בוא נלך לשם " אתם מגיעים והזירה להפתעתכם ריקה , היא רוצה שתתחיל אתה את הקרב .

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 23 2009, 09:05 PM

מייק-
    היהירות שלך לא כל כך עזרה לך , מיהרת ולא הוצאת באמת את הכוח האמיתי שיש בתוכך .

אני שוב מנסה להתרכז ואז אז חותך אותם בשיא המהירות והכח שבי
    --------

-------

9. משתמש מנוסה
    אדוארד-
    חח ,
    דפיקה אחת - שלוש דפיקות .
    מצטער עם זה מעצבן , הייתי חייב .
    ------------------------------------
    הינאמרו שמה , היא עונה ואומרת "היי , שלום ..
    אני לא כ"כ זוכרת את השם שלך , מצטערת כניראה לא אמרת אותו , איך הולך ? הצלחת לגלות מתקפות ?" היא מחייכת ומופתעת שהגעת אליה .
    &#39;&#39;אדוארד.&#39;&#39;
    אני אומר.
    &#39;&#39;גיליתי את מתקפות הקרח.&#39;&#39; אני אומר ואז מוסיף בלחישה, &#39;&#39;ועוד הרבה דברים.&#39;&#39;
    לאחר-מכן, אשב לי באחת הכיסאות/כורסאות ואקרא להינאמורי לשבת, &#39;&#39;אני בקבוצת נוק A, ואת?&#39;&#39; אני אומר ושואל אותה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש וותיק מאוד
    ג&#39;ק-
    חחח טוב.
    "בחירה נחמדה מאוד .. הבנתי את המטרה שלך , אבל אל תשכח ששנינו שולטים בכוח האש , בוא נלך לשם " אתם מגיעים והזירה להפתעתכם ריקה , היא רוצה שתתחיל אתה את הקרב .
    אני אשתמש במהירות בגל אש,לאחר מכן ביריקת אש ובמהירות אבל לא חזק כדי לא להרוג אותה בטעות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    אדוארד -
    "סיפרתי לך שאני לא מחזיקה בכוח הקרח , אני מחזיקה בכוח אחר , מיוחד יותר , שפועל כל פעם בהתאם לתחושה שלי , חשמל אדום , זה הכוח שלי , זה בעצם חשמל אבל חשמל חם , אני לא יודעת איך להסביר את זה , אבל זה פשוט ככה - חשמל אדום , המתקפות שלי הם כל מיני קרניים כדורים או תדר של אור אדום שניראה כמו חשמל . הוא חזק מאוד אבל זה לא קרח ולכן אני לא שייכת לאף קבוצה , רק אם אמצא שותף שמחזיק בכוח קרח אוכל להיות בנוק A , שהוא השלב השני בצבא , השלב הראשון הוא נוקלסים , שהם המתחילים , אני מתפלאת שאתה לא נוקלס , אבל מצד אחר אני גם לא מתפלאת כי מההתחלה ניראתה לי שונה . תרצה אולי להראות לי משהו מיוחד שלמדת ? אם תרצה נוכל ללכת להתאמן באחד מזירות האימונים שיש כאן , תגיד לי שיתחשק לך אדוארד (:"

מייק-
    אתה מוציא את זעמך על המגילות ורוח חזקה מתחילה לנשוב , היא יצאה כניראה מתוך החרב שלך...המגילות , נחתכות אך לא נחצות , החתך הענק שיצרת מפיץ אור בצבע לבן-תכלת , צבע של שמיים בהירים , ששואב אותך פנימה ,ומכאן מתחיל חיזיון מזויף שילמד אותך איך להשתמש בכוחך .
    אתה נכנס לתוך שלושת המגילות ויוצא למקום יפה , צחור , רקע של עננים לבנים בשמיים ואתה נמצא באוויר , על כמה עננים , לא ברור עדין איפה אתה . אתה לא מצליח לזוז ואתה מסתובב סביב עצמך , רוח חזקה נושבת , ואז יצור שלו מזוהה כל כך שניראה כמו שד יוצא לקראתך בכוונה לתקוף אותך, ואתה מצליח ליצור קיר בלתי ניראה ומוחשי במיוחד , אמנם הקיר חלש והוא נשבר אבל אתה זוכר איך עשית את הקיר , ניסית ליצור שוב את הקיר הזה אבל במקום זה יצרת מהיד שלך סופה קטנה , אתה מצליח להוציא סופה קטנה מהיד שלך , באזרת שאיבת האוויר האוויר , הבנת איך עשית את זה וניסית לעשות את זה שוב , אחרי שהבנת איך מחזקים את המתקפה , למדת איך אתה יוצר כדור כחול שניקרא כדור אוויר , אבל לא חזק כמו שאתה מכיר , אלא הרבה הרבה יותר חזק &#33; אתה חזק מאוד ובעל עוצמה רבה ,המתקפות שלך נורא חזקות עכשיו וקעקועים בצבע תכלת נוצרו על גופך , ברגע שהשתמש שוב במתקפות שלמדת, הקעקועים זהרו . פיתאום אתה נשאב חזרה לתוך המגילה , ויוצא מהמגילה , ונופל על מיטתך , הרגשה מוזרה עוברת במוחך ואתה מאושר שלמדת 3 מתקפות.

ג&#39;ק-
    גל האש ויריקת האש היו מהירים מאוד , מגל האש היא הצליחה להתחמק אך לא שמה לב ליריקת האש , היא נופלת על הרצפה . ואז מוציאה מהאדמה להבה ענקית שמקיפה את גופה , היא נותנת מכה באוויר והאש שהיה אל גופה הופך לקרן אש שעפה אליך במהירות , אתה נפגע מכיוון שלא שמת לב לקרן הענקית הזאת , אתה נופל על הרצפה והיא עוצרת ומחכה שתעשה משהו .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 23 2009, 09:45 PM
    אדוארד -
    "סיפרתי לך שאני לא מחזיקה בכוח הקרח , אני מחזיקה בכוח אחר , מיוחד יותר , שפועל כל פעם בהתאם לתחושה שלי , חשמל אדום , זה הכוח שלי , זה בעצם חשמל אבל חשמל חם , אני לא יודעת איך להסביר את זה , אבל זה פשוט ככה - חשמל אדום , המתקפות שלי הם כל מיני קרניים כדורים או תדר של אור אדום שניראה כמו חשמל . הוא חזק מאוד אבל זה לא קרח ולכן אני לא שייכת לאף קבוצה , רק אם אמצא שותף שמחזיק בכוח קרח אוכל להיות בנוק A , שהוא השלב השני בצבא , השלב הראשון הוא נוקלסים , שהם המתחילים , אני מתפלאת שאתה לא נוקלס , אבל מצד אחר אני גם לא מתפלאת כי מההתחלה ניראתה לי שונה . תרצה אולי להראות לי משהו מיוחד שלמדת ? אם תרצה נוכל ללכת להתאמן באחד מזירות האימונים שיש כאן , תגיד לי שיתחשק לך אדוארד (:"
    &#39;&#39;עכשיו.בוא נתאמן עכשיו.&#39;&#39;
    אני אומר ומסובב את ראשי באדישות, אני מתחיל ללכת לאחד מזירות האימונים עם הינאמורי.
    &#39;&#39;את באמת היית חיילת של ג&#39;רוד המנוול?&#39;&#39; אני אומר כאשר אנחנו הולכים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה

מייק-
    אתה מוציא את זעמך על המגילות ורוח חזקה מתחילה לנשוב , היא יצאה כניראה מתוך החרב שלך...המגילות , נחתכות אך לא נחצות , החתך הענק שיצרת מפיץ אור בצבע לבן-תכלת , צבע של שמיים בהירים , ששואב אותך פנימה ,ומכאן מתחיל חיזיון מזויף שילמד אותך איך להשתמש בכוחך .
    אתה נכנס לתוך שלושת המגילות ויוצא למקום יפה , צחור , רקע של עננים לבנים בשמיים ואתה נמצא באוויר , על כמה עננים , לא ברור עדין איפה אתה . אתה לא מצליח לזוז ואתה מסתובב סביב עצמך , רוח חזקה נושבת , ואז יצור שלו מזוהה כל כך שניראה כמו שד יוצא לקראתך בכוונה לתקוף אותך, ואתה מצליח ליצור קיר בלתי ניראה ומוחשי במיוחד , אמנם הקיר חלש והוא נשבר אבל אתה זוכר איך עשית את הקיר , ניסית ליצור שוב את הקיר הזה אבל במקום זה יצרת מהיד שלך סופה קטנה , אתה מצליח להוציא סופה קטנה מהיד שלך , באזרת שאיבת האוויר האוויר , הבנת איך עשית את זה וניסית לעשות את זה שוב , אחרי שהבנת איך מחזקים את המתקפה , למדת איך אתה יוצר כדור כחול שניקרא כדור אוויר , אבל לא חזק כמו שאתה מכיר , אלא הרבה הרבה יותר חזק &#33; אתה חזק מאוד ובעל עוצמה רבה ,המתקפות שלך נורא חזקות עכשיו וקעקועים בצבע תכלת נוצרו על גופך , ברגע שהשתמש שוב במתקפות שלמדת, הקעקועים זהרו . פיתאום אתה נשאב חזרה לתוך המגילה , ויוצא מהמגילה , ונופל על מיטתך , הרגשה מוזרה עוברת במוחך ואתה מאושר שלמדת 3 מתקפות.
    "וואו&#33; למדתי 3 מתקפות חדשות&#33; רווצה ללכת להתאמן?" אני דואל אותה
    --------

-------

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Nov 22 2009, 10:51 PM

ג&#39;ו -
    "נכון , אתה צודק . לכן הבאתי לך את הקעקועים , כעת אתה וסטיבן בקבוצה נוק A . בהצלחה" הוא אומר ואתם יוצאים מהחדר שלו בפיתאומיות .
    "טוב אז מה נעשה " אני אומר לסטיבן.

15. משתמש וותיק מאוד
    ג&#39;ק-
    גל האש ויריקת האש היו מהירים מאוד , מגל האש היא הצליחה להתחמק אך לא שמה לב ליריקת האש , היא נופלת על הרצפה . ואז מוציאה מהאדמה להבה ענקית שמקיפה את גופה , היא נותנת מכה באוויר והאש שהיה אל גופה הופך לקרן אש שעפה אליך במהירות , אתה נפגע מכיוון שלא שמת לב לקרן הענקית הזאת , אתה נופל על הרצפה והיא עוצרת ומחכה שתעשה משהו .
    עכשיו אעשה גל אש וסחרור אש.
    ואז מהר אנסה לעשות מהלך בו אני עומד ואז משאיר שריפה במקומי ואז משתגר אל מאחוריה,
    אחרי זה אם זה הצליח אשתמש ביריקת אש.
    -------------------------
    מקווה שהבנת את ההסבר שלי,אם לא אז חבל..
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 26 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •