Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1832
  1. Professional Design
    ג'ק -
    ג'ני התחמקה משני המתקפות בעודה מזנקת אליך ,
    היא כמעט נוגעת בך ואתה שורף את הקרקע שאתה עומד עליה
    היא מקבל מכה חזקה וחמה לאחר שזזת אחורה , לא יכולת להשתגר .
    היא נפלה אל הרצפה והייתה ממש קרובה אליך , ירקה עליך אש חזקה וברגע שהצליחה לקום ואתה נפלת כי נפגעת היא קפצה לאוויר והיא מתכוונת לשלוח אליך כדור אש גדול , שניקרא - "קרן-על" אתה רואה שהיא נישארת באוויר וטוענת את הכדור .

ג'ו-
    "מגניב ג'ו ! מעכשיו אנחנו בנוק A אתה לא מבין איזה כיף זה הולך להיות , אימונים קבועים מ-10 עד 12 , אפשר לישון עד 9וחצי בערך..
    לקום להתלבש לאכול וללכת לאימון , נוכל להכיר חברים חדשים ולהתאמן על מתקפות , באימון יש מאמן ומדריך שמסביר על שיפור המתקפות , מלמד , ויש גם תחרויות וצ'ופרים ! נהיה מאוחר ג'ו , היום היה ארוך מאוד ,תגיד , אתה רוצה להיות השותף שלי ?"

מייק-
    "אתה בטוח מייק , זה קצת מסוכן , יש לי ייתרון עליך "
    ג'סיקה אומרת וניראית לא בטוחה..

אדוארד -
    "לצערי כן " היא אומרת ומשפילה ראש " אבל זאת לא הייתה בחירה שלי , הוא שלט בנשמתה של אימי , ולא יכולתי לסרב לו , הייתי חיילת בצבאו במשך חצי שנה , חצי שנה של סבל , בעוד שאני שומעת גם שיש חיילים הרוגים במחלקה שלי , שאל חלק קצת התחברתי , כי חלק מהחיילים שלו , לא לוחמים מרוצנים האישי אלא כי הוא שלט על נשמותיהם של הוריהם . לאחר חצי שנה הצלחתי להשיג את הנשמה של אימא שלי , וברחתי , לכאן . אני מקווה שאתה לא חושב שאני עוד אחת מהבוגדניות שבגללן העולם משתנה ומלחמות בין יבשתיות מתחוללות בגלל פזיזות . אני לא בחרתי להיות חיילת בצבאו , אני לא רציתי , ואני עדיין מתחרטת על זה ."
    היא מסיימת בבכי .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 24 2009, 05:57 PM
    אדוארד -
    "לצערי כן " היא אומרת ומשפילה ראש " אבל זאת לא הייתה בחירה שלי , הוא שלט בנשמתה של אימי , ולא יכולתי לסרב לו , הייתי חיילת בצבאו במשך חצי שנה , חצי שנה של סבל , בעוד שאני שומעת גם שיש חיילים הרוגים במחלקה שלי , שאל חלק קצת התחברתי , כי חלק מהחיילים שלו , לא לוחמים מרוצנים האישי אלא כי הוא שלט על נשמותיהם של הוריהם . לאחר חצי שנה הצלחתי להשיג את הנשמה של אימא שלי , וברחתי , לכאן . אני מקווה שאתה לא חושב שאני עוד אחת מהבוגדניות שבגללן העולם משתנה ומלחמות בין יבשתיות מתחוללות בגלל פזיזות . אני לא בחרתי להיות חיילת בצבאו , אני לא רציתי , ואני עדיין מתחרטת על זה ."
    היא מסיימת בבכי .
    ''אני לא מאמין.
    גם את? אני חשבתי שרק הנשמה של אבא שלי נמצאת אצל מנוול.''
    אני אומר ומוסיף, ''אבא שלי, הוא סטיב, מלך ממלכת הקרח, כאשר פגשתי אותו עכשיו הוא סיפר לי שתאו המנוול, מלך ממלכת המים, שרצח את כל משפחתי, מחזיק בנשמה שלו.
    ושאני, היורש שלו.''
    אני אומר ונאנח.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק -
    ג'ני התחמקה משני המתקפות בעודה מזנקת אליך ,
    היא כמעט נוגעת בך ואתה שורף את הקרקע שאתה עומד עליה
    היא מקבל מכה חזקה וחמה לאחר שזזת אחורה , לא יכולת להשתגר .
    היא נפלה אל הרצפה והייתה ממש קרובה אליך , ירקה עליך אש חזקה וברגע שהצליחה לקום ואתה נפלת כי נפגעת היא קפצה לאוויר והיא מתכוונת לשלוח אליך כדור אש גדול , שניקרא - "קרן-על" אתה רואה שהיא נישארת באוויר וטוענת את הכדור .
    אני עושה גל אש ולהבות עם הידיים בזמן שהיא עדיין טוענת.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה

מייק-
    "אתה בטוח מייק , זה קצת מסוכן , יש לי ייתרון עליך "
    ג'סיקה אומרת וניראית לא בטוחה..
    "אני אצתרך בשלב מסויים להילחם נגד לוחם חשמל וטוקה(נכון?) שלי לא יספיק" אני אגיד לה ואמתחיל להתקדם לשם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג&#39;ו-
    "מגניב ג&#39;ו &#33; מעכשיו אנחנו בנוק A אתה לא מבין איזה כיף זה הולך להיות , אימונים קבועים מ-10 עד 12 , אפשר לישון עד 9וחצי בערך..
    לקום להתלבש לאכול וללכת לאימון , נוכל להכיר חברים חדשים ולהתאמן על מתקפות , באימון יש מאמן ומדריך שמסביר על שיפור המתקפות , מלמד , ויש גם תחרויות וצ&#39;ופרים &#33; נהיה מאוחר ג&#39;ו , היום היה ארוך מאוד ,תגיד , אתה רוצה להיות השותף שלי ?"
    "כן" אני אומר לו ואז מוסיף :"טוב יללאה זזנו".

6. Professional Design
    ג&#39;ו -
    "באמת?" הוא צועק ומחייך "תודה רבה &#33; אז יהיה לנו חדר משותף ? לי אין 2 מיטות בחדר , מה איתך ?"

מייק-
    "אז אתה בעצם רוצה ללמוד להילחם מול לוחם חשמל ?"
    היא שואלת , אתם כבר נימצאים בזירה .

אדוארד-
    שהיא שמעה אותך אומרת את זה , הוא נבהלה , ואמרה "הנשמה של אבא שלך ? שהוא מלך הקרח ?&#33; מוחזקת אצל מלך המים ????? זה לא נישמע הגיוני , וחבל..חבל שאתה לא יודע שהנשמה של אבא שלך הרי קפואה , ואם תצליח לחדור לנשמה של אבא שלך תוכל להכפיא את הממלכה , זה נשמע מסובך אבל אני יכול לעזור לך &#33;"

ג&#39;ק-
    הכל הצליח לך והיא התעלפה

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 24 2009, 09:06 PM
    ג&#39;ק-
    הכל הצליח לך והיא התעלפה
    "ג&#39;ני&#33;" אצעק,ארים אותה ואז אקח אותה בזהירות למזכירות.
    "היא התעלפה בזמן אימונים&#33; מה לעשות?" אצעק על מי שבמזכירות.
    "קייסי&#33; מה לעשות?" אשאל את קייסי במחשבותיי במחשבה שיענה לי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה
    אדוארד-
    שהיא שמעה אותך אומרת את זה , הוא נבהלה , ואמרה "הנשמה של אבא שלך ? שהוא מלך הקרח ?&#33; מוחזקת אצל מלך המים ????? זה לא נישמע הגיוני , וחבל..חבל שאתה לא יודע שהנשמה של אבא שלך הרי קפואה , ואם תצליח לחדור לנשמה של אבא שלך תוכל להכפיא את הממלכה , זה נשמע מסובך אבל אני יכול לעזור לך &#33;"
    &#39;&#39;כן, אבא שלי הוא סטיב.
    אני לא רוצה להרוג אותו, אבל אני רוצה לנקום בתאו, אבל אם אני אנקום בו..גם סטיב ימות.
    אני רוצה להציל אותו וגם להרוג את תאו.
    תוכלי לעזור לי אחריי האימונים?&#39;&#39;
    אני אומר ומסתכל עליה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה

מייק-
    "אז אתה בעצם רוצה ללמוד להילחם מול לוחם חשמל ?"
    היא שואלת , אתם כבר נימצאים בזירה .
    "כן" אי אומר לה
    ------
    תערוך לי את החייה ואת החברים (את טוקה ואותה)..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. Professional Design
    מייק -
    צודק אני יערוך
    ------------------------
    "אוקיי , אז אני יעזור לך להתאמן אבל אני לא מבטיחה שאצליח רק להגן אצטרך גם לתקוף אותך כדי שתתאמן ,באיזה זירה תבחר ?"
    היא שואלת , כל סוג של זירה , הכל הכל הכל .

אדוארד-
    "כן כמובן שאני יעזור לך , אני מעריכה את סטיב הוא אדם ישר והגון , וגם נדיב מאוד . אין בעיה שניתאמן , לפי הנחישות שבך אני חושבת שאתה מוכן לאימון ולקרב , הקרב הראשון שלך , מקווה שהוא יהיה ידידותי " היא אומרת ומוסיפה " יש זירה מיוחדת שאתה רוצה להילחם בה או שאתה מעדיף על קרקע יבשה ורגילה ?"

ג&#39;ק-
    "קח אותה לבית החולים שבקומה ה-3"

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 25 2009, 03:44 PM
    מייק -
    צודק אני יערוך
    ------------------------
    "אוקיי , אז אני יעזור לך להתאמן אבל אני לא מבטיחה שאצליח רק להגן אצטרך גם לתקוף אותך כדי שתתאמן ,באיזה זירה תבחר ?"
    היא שואלת , כל סוג של זירה , הכל הכל הכל
    "אם אני כח אוויר ואת חשמל..אז זירת אש&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 25 2009, 03:44 PM

ג&#39;ק-
    "קח אותה לבית החולים שבקומה ה-3"
    אקח אותה בזהירות לבית החולים שבקומה ה3.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. AllwaysStriveAndProsper
    ג&#39;ו -
    "באמת?" הוא צועק ומחייך "תודה רבה &#33; אז יהיה לנו חדר משותף ? לי אין 2 מיטות בחדר , מה איתך ?"
    "לא זוכר בוא נלך לבדוק" אני אומר ומשתגר לחדר שלי

14. Professional Design
    ג&#39;ו -
    אתה משתגר ונזכר בדארתוולף , עכשיו הוא יושן ליד המיטה שלך , ויש שם עוד מיטה . אולי תיקח איתך את דארתוולף צמוד אליך ?
    *הוא בכוח חשמל ואופל

ג&#39;ק -
    כל גופך מלא בזיעה , אתה רץ איתה לקומה ה-3 , מקבלים אותה בזרועות פתוחות ומיד היא נכנסת לחדר המיון , כניראה שאתה חזק מידי . לאחר שעות רבות שאתה מחכה שם ונהיית כבר קצר רוח וחסר סבלנות , התחלת להתקרר כי היית עצוב , אבל אז היא יוצאת ומחבקת אותך .

מייק-
    "בחירה יפה , בוא נלך לשם &#33;"
    היא אומרת ואתם צועדים לזירת האש
    "אתה רוצה קרב זוגות של מאמן וחיה או קרב בודד ?"

15. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Nov 25 2009, 09:31 PM
    ג&#39;ו -
    אתה משתגר ונזכר בדארתוולף , עכשיו הוא יושן ליד המיטה שלך , ויש שם עוד מיטה . אולי תיקח איתך את דארתוולף צמוד אליך ?
    *הוא בכוח חשמל ואופל
    בסדר
    ;~~~~~
    אניי לוקח את טיגר אלי ונותן לסטיבן את מקומו של טייגר והולך לישון בעצמי.

עמוד 27 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •