אדוארד -
היא שוברת את הקרח ונעמדת אל מולך
"אני לא יכולה לעשות את זה , אני מצטער אדוארד אני לא רוצה להילחם מולך יותר , מהרגע שהגעת ידעתי שיש בך משהו מיוחד ואני כן רוצה להתאמן איתך אבל לא להילחם , אתה ממש חזק ואפילו שאני שונה ואולי אני יכולה אני לא רוצה לפגוע בך אדוארד " הוא אומרת ומתקרבת לפניך כאילו רוצה לנשק אותך .
ג'ק -
היא מחייכת ואומרת
"אוקיי אז אני חושבת שננוח קצת , נשתה משהו חם ונשחק במשחק קלפים , אבל לפני זה אחליף בגדים , חם לי בחליפה הזאת "
היא מסתובבת ומורידה את הבגדים שלך כאשר היא עם הגב אליך , אינך רואה משהו "לא להצייייץ" היא אומרת .
ניראה שהיא לא מתביישת ממך כל-כך .
ג'ו-
הצלחת ליצור עוד כפיל ועם החרב שלך קפצת אל מעל סטיבן ונחתת עליו , הנחיתה הביאה לתנופה של החרב שיצרה גל שחור שהקיף את החרב . המכה הייתה מאוד חזקה שהעיפה את סטיבן על אחד הקרחונים .
סטיבן יצר 3 כפילים ושלושתם רצנו לכיוונך , פגעת באחד אך לא בסטיבן ואז נוצר עוד כפיל , כעת הם ארבעה שמקיפים אותך , לבסוף הם התחברו וסיטבן פגע בך עם אגרוף שחור . נפלת על הריצפה והוא עצר את הקרב והרים אותך , הוא שאל אם הכל בסדר וחיכה לתגובתו של המפקד
"מצוין" המפקד אמר והוסיף "אני חושב שבקרוב מאוד תוכלו להצטרף לקבוצת החיילים המתקדמים יותר שניקראת נוק B" המשיכו לעבוד .