Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד -
    היא שוברת את הקרח ונעמדת אל מולך
    "אני לא יכולה לעשות את זה , אני מצטער אדוארד אני לא רוצה להילחם מולך יותר , מהרגע שהגעת ידעתי שיש בך משהו מיוחד ואני כן רוצה להתאמן איתך אבל לא להילחם , אתה ממש חזק ואפילו שאני שונה ואולי אני יכולה אני לא רוצה לפגוע בך אדוארד " הוא אומרת ומתקרבת לפניך כאילו רוצה לנשק אותך .

ג'ק -
    היא מחייכת ואומרת
    "אוקיי אז אני חושבת שננוח קצת , נשתה משהו חם ונשחק במשחק קלפים , אבל לפני זה אחליף בגדים , חם לי בחליפה הזאת "
    היא מסתובבת ומורידה את הבגדים שלך כאשר היא עם הגב אליך , אינך רואה משהו "לא להצייייץ" היא אומרת .
    ניראה שהיא לא מתביישת ממך כל-כך .

ג'ו-
    הצלחת ליצור עוד כפיל ועם החרב שלך קפצת אל מעל סטיבן ונחתת עליו , הנחיתה הביאה לתנופה של החרב שיצרה גל שחור שהקיף את החרב . המכה הייתה מאוד חזקה שהעיפה את סטיבן על אחד הקרחונים .
    סטיבן יצר 3 כפילים ושלושתם רצנו לכיוונך , פגעת באחד אך לא בסטיבן ואז נוצר עוד כפיל , כעת הם ארבעה שמקיפים אותך , לבסוף הם התחברו וסיטבן פגע בך עם אגרוף שחור . נפלת על הריצפה והוא עצר את הקרב והרים אותך , הוא שאל אם הכל בסדר וחיכה לתגובתו של המפקד
    "מצוין" המפקד אמר והוסיף "אני חושב שבקרוב מאוד תוכלו להצטרף לקבוצת החיילים המתקדמים יותר שניקראת נוק B" המשיכו לעבוד .

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Nov 27 2009, 11:34 PM

ג'ו-
    הצלחת ליצור עוד כפיל ועם החרב שלך קפצת אל מעל סטיבן ונחתת עליו , הנחיתה הביאה לתנופה של החרב שיצרה גל שחור שהקיף את החרב . המכה הייתה מאוד חזקה שהעיפה את סטיבן על אחד הקרחונים .
    סטיבן יצר 3 כפילים ושלושתם רצנו לכיוונך , פגעת באחד אך לא בסטיבן ואז נוצר עוד כפיל , כעת הם ארבעה שמקיפים אותך , לבסוף הם התחברו וסיטבן פגע בך עם אגרוף שחור . נפלת על הריצפה והוא עצר את הקרב והרים אותך , הוא שאל אם הכל בסדר וחיכה לתגובתו של המפקד
    "מצוין" המפקד אמר והוסיף "אני חושב שבקרוב מאוד תוכלו להצטרף לקבוצת החיילים המתקדמים יותר שניקראת נוק B" המשיכו לעבוד .
    "טוב סטיבן בוא נמשיך להיתאמן" אני אומר בשמחה, ומנסה לחזור על מתקפה עם הגל השחור שהקיף אץ החרב שלי.

3. Professional Design
    ג'ו -
    אתה מגלה שהיא נוצרת מתי שאתה מפעיל לחץ ומהירות על החרב , זוהי בעצם הילה שמקיפה את החרב , בצבע שחור זוהר שהופך את החרב למבריקה ונוצצת , כאשר אתה פוגע במישהו שהחרב טעונה בהילה השחורה המכה הרבה יותר חזקה ועלול להטיל כישוף על הנפגע .
    סטיבן מייצר 2 כפילים ושלושתם מתחבאים , אתה לא יודע מי הוא סטיבן האמיתי ואתה יודע איפה הם מתחבאים
    אחד מאחוריך , אחד מלפניך ואחד משמאלך . את מי תתקוף ?

4. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Nov 28 2009, 12:05 AM
    ג'ו -
    אתה מגלה שהיא נוצרת מתי שאתה מפעיל לחץ ומהירות על החרב , זוהי בעצם הילה שמקיפה את החרב , בצבע שחור זוהר שהופך את החרב למבריקה ונוצצת , כאשר אתה פוגע במישהו שהחרב טעונה בהילה השחורה המכה הרבה יותר חזקה ועלול להטיל כישוף על הנפגע .
    סטיבן מייצר 2 כפילים ושלושתם מתחבאים , אתה לא יודע מי הוא סטיבן האמיתי ואתה יודע איפה הם מתחבאים
    אחד מאחוריך , אחד מלפניך ואחד משמאלך . את מי תתקוף ?
    קודם אני יצור 2 שיכפולים שלי ואז אני אלך על השמאלי והם על ה2 הנותרים.

5. משתמש מנוסה
    אדוארד -
    היא שוברת את הקרח ונעמדת אל מולך
    "אני לא יכולה לעשות את זה , אני מצטער אדוארד אני לא רוצה להילחם מולך יותר , מהרגע שהגעת ידעתי שיש בך משהו מיוחד ואני כן רוצה להתאמן איתך אבל לא להילחם , אתה ממש חזק ואפילו שאני שונה ואולי אני יכולה אני לא רוצה לפגוע בך אדוארד " הוא אומרת ומתקרבת לפניך כאילו רוצה לנשק אותך .
    אני מסובב את פניי.
    ''מצטער, אני לא יכול להיות עם רגשות עכשיו, רק רגשות של נקמה.
    אני חייב להרוג את תאו, מצטער הינאמורי.'' אני אומר ומתחיל ללכת משם, לכיוון החדר שלי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק -
    היא מחייכת ואומרת
    "אוקיי אז אני חושבת שננוח קצת , נשתה משהו חם ונשחק במשחק קלפים , אבל לפני זה אחליף בגדים , חם לי בחליפה הזאת "
    היא מסתובבת ומורידה את הבגדים שלך כאשר היא עם הגב אליך , אינך רואה משהו "לא להצייייץ" היא אומרת .
    ניראה שהיא לא מתביישת ממך כל-כך .
    אלך ואשב על המיטה שלה.
    "אני עייף." אגיד ואז בזהירות אנסה להגניב מבט אליה אבל שהיא לא תשים לב.
    ------------------------------------------
    להגניב מבט אליה זה להסתכל עליה לשניה או שתיים ואז להסתכל מהר על משהו אחר.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. Professional Design
    ג'ו -
    קרב כפילים יש כאן ובכל פעם כפילים נהרסים וכפילים נוצרים מחדש , אתה כעת בקרב עם 8 כפילים שלך ו-12 שלו , רק אם תפגע בסטיבן האמיתי תוכל לבטל לו את כל הכפילים . הוא יצר כדור שחור קטן שיצר פיצוץ גדול ואתה ניפגעת , כל הכפילים שלך נעלמו וכעת אתה מולו ומול עוד 5 כפילים שלו .
    מה תעשה ?

אדוארד -
    אתה הולך ולא שומע ממנה , אתה מסתובב ליראות אם היא עוד שם , אבל היא לא שם , היא הלכה . אתה ניכנס לחדר שלך ומגלה שהכל רגיל , המגילות שהשתמשת בהם הושמדו , אבל מחכה לך הפתעה במרפסת , שניכנסת אתה מגלה להפתעתך חבילה שמונחת על המעקה . אתה פותח אותה וזה מה שיש בפנים
    http://www.animehypercubed.com/images/Allen-Walker.jpg
    חליפה אחת יוקרתית ויפה אליה מחוברת התגים שבתמונה .
    מצורף אליה פתק מסטיב "אדוארד , זאת החליפה של אביר קרח שמשתמש בחרב בשביל לתקוף , מקווה שתאהב את החליפה , אתה החליפה הקודמת שלך תזרוק . מעכשיו אתה תוכל ללכת לאימונים של נוק A , שהיא הקבוצה השנייה .
    כל יום ב-11 יש אימון , אשמח אם תגיע ."

ג'ק-
    היא מחפשת בגדים בזמן שהיא *ערומה* ולא מוצאת משהו ללבוש , היא מסתירה את הגוף של ושואלת אותך מה אתה רוצה שהיא תלבש

8. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 28 2009, 12:02 PM
    ג'ק-
    היא מחפשת בגדים בזמן שהיא *ערומה* ולא מוצאת משהו ללבוש , היא מסתירה את הגוף של ושואלת אותך מה אתה רוצה שהיא תלבש
    "מה שאת רוצה. שיהיה משהו נוח.." אגיד
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה

אדוארד -
    אתה הולך ולא שומע ממנה , אתה מסתובב ליראות אם היא עוד שם , אבל היא לא שם , היא הלכה . אתה ניכנס לחדר שלך ומגלה שהכל רגיל , המגילות שהשתמשת בהם הושמדו , אבל מחכה לך הפתעה במרפסת , שניכנסת אתה מגלה להפתעתך חבילה שמונחת על המעקה . אתה פותח אותה וזה מה שיש בפנים
    http://www.animehypercubed.com/images/Allen-Walker.jpg
    חליפה אחת יוקרתית ויפה אליה מחוברת התגים שבתמונה .
    מצורף אליה פתק מסטיב "אדוארד , זאת החליפה של אביר קרח שמשתמש בחרב בשביל לתקוף , מקווה שתאהב את החליפה , אתה החליפה הקודמת שלך תזרוק . מעכשיו אתה תוכל ללכת לאימונים של נוק A , שהיא הקבוצה השנייה .
    כל יום ב-11 יש אימון , אשמח אם תגיע ."
    ''וואו, מגניב.''
    אני אומר ולובש את החליפה במקום החליפה שיש לי.
    לאחר-מכן, אסתכל על השעה, אם עדיין לא 11, אני אפתח את החור השחור במקפיא ואכנס לתוכו, כדי להגיע לסטיב.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. AllwaysStriveAndProsper
    ג'ו -
    קרב כפילים יש כאן ובכל פעם כפילים נהרסים וכפילים נוצרים מחדש , אתה כעת בקרב עם 8 כפילים שלך ו-12 שלו , רק אם תפגע בסטיבן האמיתי תוכל לבטל לו את כל הכפילים . הוא יצר כדור שחור קטן שיצר פיצוץ גדול ואתה ניפגעת , כל הכפילים שלך נעלמו וכעת אתה מולו ומול עוד 5 כפילים שלו .
    מה תעשה ?
    אני יקח את החרב שלי ואז אתקוף את הסטיבן שיצר את הכדור השחור שפיצץ את הכפילים שלי.

11. Professional Design
    ג'ק -
    "אני יוכל להישאר ככה "
    היא אומרת ומסתובבת אליך , עירומה .
    הגוף המשגע שלה גורם לך להסתנוור .
    "מוצא חן בעיניך?" היא שואלת ומחייכת .
    (חרמנית , הא?)

אדוארד -
    השעה 9:50 .
    אתה רואה שיש לך זמן אפילו ללכת לחדר האוכל ולאכול משהו חם על הבוקר . אתה מוריד את דופן המקרר שלך , והנקודה השחורה לא מופיעה שם , אבל במקומה נחרט על המקרר "אדוארד , שתצטרך אותי תוכל לקרוא לי בעזרת המחשבות שלך" . דרך אגב , המקרר שלך ריק והמשחק הוא גם צריך להיות שגרתי , יהיה נחמד אם תעשה קניות או תמלא את המקרר מהמצרכים שבחדר האוכל .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 28 2009, 03:08 PM

אדוארד -
    השעה 9:50 .
    אתה רואה שיש לך זמן אפילו ללכת לחדר האוכל ולאכול משהו חם על הבוקר . אתה מוריד את דופן המקרר שלך , והנקודה השחורה לא מופיעה שם , אבל במקומה נחרט על המקרר "אדוארד , שתצטרך אותי תוכל לקרוא לי בעזרת המחשבות שלך" . דרך אגב , המקרר שלך ריק והמשחק הוא גם צריך להיות שגרתי , יהיה נחמד אם תעשה קניות או תמלא את המקרר מהמצרכים שבחדר האוכל .
    אני הולך לקניות, אני קונה המון במבות, המבורגרים וקולות (:
    כשאחזור, אני שם את הבמבות בארון, את ההמבורגרים והקולות במקרר, ואז אלך לחדר של הינאמורי ואדפוק בדלת.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. Professional Design
    אדוארד -
    מילאת את המקרר בדברים שאתה אוהב . יצאת מהחדר ודפקת בדלת של הינאמורי
    היא פתחה את הדלת ואמרה "היי אדוארד מה שלומך ?"

ג'ו-
    הצלחת לפגוע בו והכפילים שלו התבטלו .
    הוא עף על הריצפה ולא הצליח לזוז . לבסוף הוא השתקם ושלח אליך עוד כדור שחור כזה שפגע בך ממש חזק .

14. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 28 2009, 03:08 PM
    ג'ק -
    "אני יוכל להישאר ככה "
    היא אומרת ומסתובבת אליך , עירומה .
    הגוף המשגע שלה גורם לך להסתנוור .
    "מוצא חן בעיניך?" היא שואלת ומחייכת .
    (חרמנית , הא?)

"ואו..
    תסלחי לי אני לא רואה שום דבר...
    הסתנוורתי מהיופי המדהים שלך.." אגיד לה ואשפשף את עיניי..
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Nov 28 2009, 03:35 PM
    אדוארד -
    מילאת את המקרר בדברים שאתה אוהב . יצאת מהחדר ודפקת בדלת של הינאמורי
    היא פתחה את הדלת ואמרה "היי אדוארד מה שלומך ?"
    ''הכל בסדר.'' אני אומר ומחייך.
    ''בא לך לבוא לחדר שלי? נאכל במבה, אני אחמם המבורגרים ונשתה קולה מול סרט או משהו.
    רוצה?'' אני אומר ומחכה לתגובה שלה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 30 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •