Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 10:15 AM
    ג'ק -
    ברגע שאמרת את השם שלך כולם נבהלו והשמיעו קול של בהלה , המפקד חייך חיוך קטן וכולם התחילו להתפוצץ מצחוק , עד שהמאמן עצר אותם ואמר לך
    "אני הוא ג'ק ארמגדון"

"אתה צוחק עליי?
    מה אתה זה אני מהעתיד או משהו?
    אתה בכלל לא דומה לי." אגיד בתמיהה
    -------------------------------------------
    אחי אם אפשר תעלה קצת את הקצב,ביומיים האחרונים הגבת רק 3 תגובות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 10:15 AM

ג'ו -
    "הו הו אין בעיה ג'ו , גש עכשיו לחדר האימונים - אש .
    שם נמצאים החיילים הראשונים , כך בחשבון שלפעמים יעזבו חיילים ויבואו חדשים , אתה לא חייב להיקשר אליהם . בהצלחה , גם לך סטיבן , לך איתו .
    הם עדיין לא למדו מתקפות , בכלל בכלל , למד אותם איך משתמשים במגילות"
    אני הולך לחדר אימונים אש ונכנס אליו כשאני נכנס אני אומר :"טוב חיילים כלכם תשימו את המגילות שלכם על הרצפה ותחתכו אותם ..מהר מהר"

3. Professional Design
    ג'ק -
    "סתם צחקתי , אני פול .
    נעים מאוד ג'ק ארמגדון , נעים להכיר גם אותך ג'ני .
    היכנסו לשורה , בפעם הבאה אל תאחרו "

ג'ו -
    כולם מסתכלים עליך כאילו נפלת הרגע מהירח
    אחד מהם שואל
    "מי אתה ולמה אתה רוצה שנחתוך אותם ? אנחנו רוצים ללמוד מתקפות לא להרוס אותם !"

4. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 11:41 AM
    ג'ק -
    "סתם צחקתי , אני פול .
    נעים מאוד ג'ק ארמגדון , נעים להכיר גם אותך ג'ני .
    היכנסו לשורה , בפעם הבאה אל תאחרו "

אכנס לשורה "סליחה שאיחרתי,אז מה עושים עכשיו?" אשאל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. Professional Design
    ג'ק -
    אתה נכנס לשורה ואחד החיילים דוחף אותך , המאמן חושב שאתה מתפרע ועוצר את האימון
    "אני לא ממשיך עם האימון עד שאתה לא עושה לי פה 50 שכיבות שמיכה"
    הוא אומר .
    אתה מסתובב אחורה לראות מי דחף אותך ומגלה שזה אחד שבגד בכת שלכם , של כלבי הרחוב . הוא בגד ואתם זרקתם אותו . אתה זוכר את הפנים שלו , ואת הצלקת שהשארת לו על העין .

6. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 11:41 AM

ג'ו -
    כולם מסתכלים עליך כאילו נפלת הרגע מהירח
    אחד מהם שואל
    "מי אתה ולמה אתה רוצה שנחתוך אותם ? אנחנו רוצים ללמוד מתקפות לא להרוס אותם !"
    "מי אנ י נראה לכם אני המאסטר שלכם ואני יאמן אתכם אפסיןם עכשיו תעשו מה שאני אומר או שתקבלו לעשות 20 שכיבות שמיכה"אני צועק עליהם בקול אכזרי..

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 11:53 AM
    ג'ק -
    אתה נכנס לשורה ואחד החיילים דוחף אותך , המאמן חושב שאתה מתפרע ועוצר את האימון
    "אני לא ממשיך עם האימון עד שאתה לא עושה לי פה 50 שכיבות שמיכה"
    הוא אומר .
    אתה מסתובב אחורה לראות מי דחף אותך ומגלה שזה אחד שבגד בכת שלכם , של כלבי הרחוב . הוא בגד ואתם זרקתם אותו . אתה זוכר את הפנים שלו , ואת הצלקת שהשארת לו על העין .
    "חתיכת בוגד!
    קח לפנים גל אש ולהבות עם הידיים!" אגיד ואתקוף אותו(את הבוגד),אבל אגיד רק אחרי שאתקוף.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. Professional Design
    ג'ו -
    סטיבן עוצר אותך ולוקח אותך שנייה לצד
    "ג'ו המפקד שלנו אמר שנקבל על זה קידום אז אולי אם הם ימליצו עלינו ויעידו שאנחנו באמת מפקדים נחמדים נוכל לקבל מגילות ! בוא נתנהג אליהם יפה ונסביר להם מה הם צריכים לעשות "
    ------
    אגב , הכנת שילוב ממש יפה .

ג'ק -
    הוא נפגע והוא רוצה לתקוף אותך אבל ג'ני העיפה אותו והפרידה ביניכם
    המאמן רואה שיש כאן סיכסוך וניראה נלהב מאוד
    "יש לכם קרב שמתוכנן להמשך האימון . כולם תעשו מתיחות ו-50 שכיבות שמיכה , 50 כפיפות בטן , שתסיימו נגיע לשלב הקרבות "

9. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 12:02 PM
    ג'ק -
    הוא נפגע והוא רוצה לתקוף אותך אבל ג'ני העיפה אותו והפרידה ביניכם
    המאמן רואה שיש כאן סיכסוך וניראה נלהב מאוד
    "יש לכם קרב שמתוכנן להמשך האימון . כולם תעשו מתיחות ו-50 שכיבות שמיכה , 50 כפיפות בטן , שתסיימו נגיע לשלב הקרבות "
    אעשה את המתיחות,שכיבות הסמיכה וכפיפות הבטן בשיא המהירות כדי להיות מוכן לקרב.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 12:02 PM
    ג'ו -
    סטיבן עוצר אותך ולוקח אותך שנייה לצד
    "ג'ו המפקד שלנו אמר שנקבל על זה קידום אז אולי אם הם ימליצו עלינו ויעידו שאנחנו באמת מפקדים נחמדים נוכל לקבל מגילות ! בוא נתנהג אליהם יפה ונסביר להם מה הם צריכים לעשות "
    ------
    אגב , הכנת שילוב ממש יפה .
    טנקס
    ~~~~~~
    "טוב " אנ י אומר לסטיבן ואז אומר בקול נחמד לתלמידים:"אוקיי אתם רוצים ללמוד קסמים מהמגילות נכון??,,אז כדי לעשות את זה אתם צריכים לחתוך את המגילות שלכם בכל הכוח וכבר תבינו את השאר לבד"

11. Professional Design
    ג'ק -
    אתה והבוגד , שקוראים לו קובי , מסיימים ראשונים . אתה מסתכל עליו ובזעם והוא עליך , כולם סיימו והמאמן אומר לכם להתחלק לזוגות , כמובן שבחרת בג'ני .
    "זהו קרב הזוגות הראשון שלכם , בהתחלה נצפה בג'ני וג'ק שיילחמו מול איזי ולופטי . אבל לפני זה נלמד אותכם שיטה חדשה לריכוז כוח האש .
    אדגים לכם איך לעשות את זה "
    הוא אומר ונעמד במרכז המגרש
    הוא יוצר שני כדורי אש מהידיים ומעיף אותם גבוהה לשמיים , הוא קופץ אחריהם ויוצר מהיד שלו להבה , הוא מניף את היד שלו ופוגע בשני כדורי האש ובו זמנית שולח להביור מהיד שלו . כדורי האש והלהביור התחברו והוא יצר סיחרור אש ממש חזק ובשיטה יצירתית מאוד !
    "נסו את זה" הוא אומר .
    "עכשיו נעבור לקרב של ג'ק וג'ני - ומולם - איזי ולפוטי .
    גשו למגרש ! תתחילו !"

ג'ו -
    הפעם הם מקשיבים לך ונראים בטוחים , כל אחד מוציא את החרב שלו , פורש את המגילות על הריצפה וחותך את המגילות , הם נשאבים לתוך המגילות , זאת הפעם הראשונה שאתה רואה מישהו אחר שנשאב ..
    זה ניראה יפה מאוד ..
    לא עוברת דקה והם חוזרים , הם ניראים מהופנטים אבל הם רק מתרגשים ממה שקרה שם .

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 12:14 PM
    ג'ק -
    אתה והבוגד , שקוראים לו קובי , מסיימים ראשונים . אתה מסתכל עליו ובזעם והוא עליך , כולם סיימו והמאמן אומר לכם להתחלק לזוגות , כמובן שבחרת בג'ני .
    "זהו קרב הזוגות הראשון שלכם , בהתחלה נצפה בג'ני וג'ק שיילחמו מול איזי ולופטי . אבל לפני זה נלמד אותכם שיטה חדשה לריכוז כוח האש .
    אדגים לכם איך לעשות את זה "
    הוא אומר ונעמד במרכז המגרש
    הוא יוצר שני כדורי אש מהידיים ומעיף אותם גבוהה לשמיים , הוא קופץ אחריהם ויוצר מהיד שלו להבה , הוא מניף את היד שלו ופוגע בשני כדורי האש ובו זמנית שולח להביור מהיד שלו . כדורי האש והלהביור התחברו והוא יצר סיחרור אש ממש חזק ובשיטה יצירתית מאוד !
    "נסו את זה" הוא אומר .
    "עכשיו נעבור לקרב של ג'ק וג'ני - ומולם - איזי ולפוטי .
    גשו למגרש ! תתחילו !"
    אצור שני כדורי אש ואעיף אותם גבוה לשמיים, אקפוץ אחריהם ואצור מהיד שלי להבה אני אניף את היד שלי ואפגע בכדורי האש ואז אנסה בו זמנית לשלוח להביור מהיד שלי כדי ליצור סחרור אש,אותו אשלח על לופטי אחרי זה אשלח גל אש על איזי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 12:14 PM

ג'ו -
    הפעם הם מקשיבים לך ונראים בטוחים , כל אחד מוציא את החרב שלו , פורש את המגילות על הריצפה וחותך את המגילות , הם נשאבים לתוך המגילות , זאת הפעם הראשונה שאתה רואה מישהו אחר שנשאב ..
    זה ניראה יפה מאוד ..
    לא עוברת דקה והם חוזרים , הם ניראים מהופנטים אבל הם רק מתרגשים ממה שקרה שם .
    "טוב תלמידים עכשיו תעשו חימום, ואז תתאמנו בזוגות על מה שראיתם כנישאבתם"אני אומר להם.

14. Professional Design
    ג'ק -
    בזמן שקפצת לשמיים ג'ני הסיחה את דעתם כדי שלא יפריעו לך ליצור את סיחרור האש , היא השתמשה במגן אשה כאשר איזי התכוון לפגוע בה , והוא נפגע חלש , לאחר מכן פגעת בלפוטי ממש חזק והיא נפלה על הריצפה , ביזבזת הרבה אש והרבה מאוד אנרגיה ולכן גל האש שיצרת אחר-כך היה קטן ולא פגע בחוזקה באיזי . ג'ני שואבת אש מהאדמה ומשליכה אותו על איזי שגם נפגע
    שניכם קופצים אחורה וג'ני אומרת לך "ג'ק , אם אתה מבזבז הרבה אנרגיה תתקוף אחר כך בלי אש עד שתצבור עוד אנרגיה , אחרת אתה תיחלש "
    לופטי ואיזי קמים , איזי מנסה לעשות את מה שאתה עשית ולופטי רצה לכיוונך

ג'ו -
    החיילים עושים מה שביקשת למרות שלקח להם קצת זמן , אבל סטיבן עזרה להם וזירז אותם , אחר-כך החיילים אמרו שהם לא יודעים כל כך איך עושים את המתקפות ושאלו אם אתה וסטיבן תוכלו להדגים .
    סטיבן שאל איזה מתקפות למדתם וכל אחד צעק מתקפה אחת שהוא למד
    סטיבן רשם את כל המתקפות שהם למדו וזה מה שאתם צריכים ללמד אותם :
    -כדור אופל
    -אגרוף שחור (לטעון אופל בידיים)
    -כפילים
    -השתגרות

15. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Nov 30 2009, 12:25 PM
    ג'ק -
    בזמן שקפצת לשמיים ג'ני הסיחה את דעתם כדי שלא יפריעו לך ליצור את סיחרור האש , היא השתמשה במגן אשה כאשר איזי התכוון לפגוע בה , והוא נפגע חלש , לאחר מכן פגעת בלפוטי ממש חזק והיא נפלה על הריצפה , ביזבזת הרבה אש והרבה מאוד אנרגיה ולכן גל האש שיצרת אחר-כך היה קטן ולא פגע בחוזקה באיזי . ג'ני שואבת אש מהאדמה ומשליכה אותו על איזי שגם נפגע
    שניכם קופצים אחורה וג'ני אומרת לך "ג'ק , אם אתה מבזבז הרבה אנרגיה תתקוף אחר כך בלי אש עד שתצבור עוד אנרגיה , אחרת אתה תיחלש "
    לופטי ואיזי קמים , איזי מנסה לעשות את מה שאתה עשית ולופטי רצה לכיוונך
    ארוץ לכיוונה בשיא המהירות,אקפוץ ממש בתזמון מתאים ואבעט לה בראש.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 32 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •