Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד -
    אתה מתכונן ומשאיר את הינאמורי במיטתך , לפני שיצאת היא הספיקה להתעורר וגילתה שהיא עדיין אצך , היא התנצלה שנירדמה נישקה בלחייך ואמרה שתיפגשו באימון . אתה מתארגן במהירות ויוצא החוצה , בדרכך אל מקום האימונים שמעת קול מוזר שנישמע מוכר , עד שהקול התחזק והתלחת להקשיב למה שהוא אומרת "סטיב , היום באימון עלול לקרות לך משהו מסוכן מאוד , אחד החיילים ניראים כמתחזים , היזהר בקרבות שלך ואני מצפה ממך שתמצא את המתחזה , בהצלחה באימון הראשון , סטיב "
    והקול נעלם .
    אתה מגיע למקום האימונים ועדיין לא הגיע אף אחד .

ג'ו -
    האימון הסתיים וסטיבן החמיא לך על העזרה ,
    הלכתם למפקד שלכם למסור לו שהכל היה בסדר
    הוא הודה לכם והודיע שאתם המפקדים של הנוקלסים הקבועים .
    אתם מקבלים חרבות חדשות בצבע לבן-כסף עם פסים אדומים .

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 1 2009, 10:49 PM

ג'ו -
    האימון הסתיים וסטיבן החמיא לך על העזרה ,
    הלכתם למפקד שלכם למסור לו שהכל היה בסדר
    הוא הודה לכם והודיע שאתם המפקדים של הנוקלסים הקבועים .
    אתם מקבלים חרבות חדשות בצבע לבן-כסף עם פסים אדומים .
    רגע אבל אני רוצה תחרב הישנה וההמיוחדת שלי XD
    קודם אראה תחרב החדשה ואז אחבר אם להשאיר את הישנה או לקחת את החדשה..

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 1 2009, 10:49 PM
    אדוארד -
    אתה מתכונן ומשאיר את הינאמורי במיטתך , לפני שיצאת היא הספיקה להתעורר וגילתה שהיא עדיין אצך , היא התנצלה שנירדמה נישקה בלחייך ואמרה שתיפגשו באימון . אתה מתארגן במהירות ויוצא החוצה , בדרכך אל מקום האימונים שמעת קול מוזר שנישמע מוכר , עד שהקול התחזק והתלחת להקשיב למה שהוא אומרת "סטיב , היום באימון עלול לקרות לך משהו מסוכן מאוד , אחד החיילים ניראים כמתחזים , היזהר בקרבות שלך ואני מצפה ממך שתמצא את המתחזה , בהצלחה באימון הראשון , סטיב "
    והקול נעלם .
    אתה מגיע למקום האימונים ועדיין לא הגיע אף אחד .
    ''תודה סטיב.''
    אני אומר ומחכה בשקט שיגיעו לאימון.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. Professional Design
    ג'ו -
    אתה מנסה ליצור את הזוהר השחור שמסביב לחרב הקודמת ורואה שהזוהר יותר קטלניבחרב הזאת ומשלב עם צבע אדום .
    במה תבחר ?

אדוארד -
    אתה מחכה ולאט לא מתחילים לבוא אנשים שאתה לא מכיר ,כל אחד מהם אומר לך יפה שלום ושואל מי אתה , אתה מציג את עצמך בנימוס , אך הם לא מציגיאת עצמם ,אף לא אחד ואחד .
    *אם יש לי שגיאות תבין שזה לא בכוונה השרת החדש של הפורום עו לי הרבה בעיות ..

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 1 2009, 08:28 PM
    ג'ק -
    "אוי ואבוי " היא אומרת בבהלה
    "אני הייתי רוצחת אותו ברגע שהייתי רואה אותו"
    היא צוחקת אך נישארת דיכאונית לאחר הסיפור על קרייג .
    המפקד מסמן לך לג'ני ללופטי ואיזי לגשת אליו לקבל את הצ'ופר המגיע לכם על הקרב המהנה והבלתי צפוי הזה .
    "אכן.. אני מחכה לקרב איתו." אגיד ואלך למפקד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 2 2009, 03:25 PM

אדוארד -
    אתה מחכה ולאט לא מתחילים לבוא אנשים שאתה לא מכיר ,כל אחד מהם אומר לך יפה שלום ושואל מי אתה , אתה מציג את עצמך בנימוס , אך הם לא מציגיאת עצמם ,אף לא אחד ואחד .
    *אם יש לי שגיאות תבין שזה לא בכוונה השרת החדש של הפורום עו לי הרבה בעיות ..
    ''מי אתם בכלל?''
    אני אומר במבט מוזר, ונאנח לי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 2 2009, 03:25 PM
    ג'ו -
    אתה מנסה ליצור את הזוהר השחור שמסביב לחרב הקודמת ורואה שהזוהר יותר קטלניבחרב הזאת ומשלב עם צבע אדום .
    במה תבחר ?
    לא היתכוונתי לזהXD
    כשקיבלתי תחרב הקודמת סטיבן הזה אמר שהיא שונה מחרבות רגילות שמתחילים מקבלים האם גם זו כזאת ??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Oct 26 2009, 04:41 PM
    רשומים 5-7

5.
    שם בפורום :Tal~
    שם במשחק :כריסטיאן איירס
    רקע :נולדתי בעיר הגדולה,למשפחה עמידה ומבוססת.אף פעם לא הבנתי את משמעות המילה "עוני" עד שיום אחד זה פשוט קרה.הם באו ושדדו אותנו,אני לא יודע מי זה הם,אבל אני אמצא אותם ואתנקם בהם.
    מה שקרה זה שהם הרגו את הוריי,ונשארנו רק אני ואחותי,ממקום מסתורי פתאום הופיעו על המיטה שלי 'זוג כרטיסים לחופשה חלומית',
    החופשה שעלולה לשנות את חיי.
    כוח : קרח
    חיה : X
    חברים :

שם בפורום : liad250
    שם במשחק :אנטו
    רקע :הנטו הוא ילד חכם מאוד,ספורטאי מוכשר,אפילו יש לו שמיע מצוינת הנטו תמיד מצה פיתרון לכול בעיה לפי דעתו אין דבר כזה לא יכול.
    הנטו הוא ילד מאוד מקובל יש לו חברה כוסית כבר שלוש שנים כאשר יצה לחופש הוא אמר לה שהוא רוצה להיפרד מימנה ה והיא לא האמינה וברחה משם.
    לאנטו יש בית ענק חדר גדול כלב שומרים וההורים שלו הם מולטי מיליונרים
    לכן אף פעם לא היה לו חסר כלום חוץ מאהבה ההורים שלו לא כול כך היו חמים הם כול הזמן היו עסוקים בטלפונים ובענינם עיסקים ולא סמו לב אלו הוא מאוד רצה שההורים שלו ידברו איתו והתענינו בכישרונו כול מה שניסה לעשות לא הלך יום אחד אנטו אמר להורים שלו שהוא רוצה
    לצת לחופשה והם נתנו לו כרטים ו 5000$.
    כוח :
    חיה :
    חברים:

@@@ערוך@@@

9. Professional Design
    הנטו - רקע יפה מאוד ומושקע.. אך יש בעיה קטנה , אני לא יוכל לכתוב לך עלילות אם אתה עיוור , איך תוכל לדעת מי מסתכל עליך או מי רוצה להתקיף אותך ובאיזה מתקפה ? קצת מובך , לא כמו זאת מאווטר .

ג'ו -
    החרב לא רגילה וניראת מאוד חזקה , אך סטיבן חושב שהחרב שקיבלת בהתחלה היא מיוחדת ולא נותנים כזאת לכל מתחיל , והרי אתם מתחילים כמפקדים אם החרב הייתה באמת מיוחדת לא היו נותנים לכם אותה אחרי שיעור אחד שהעברתם לקבוצת הנוקלסים .

ג'ק -
    אתה ניגש למפקד ביחד עם ג'ני , לופטי ואיזי מטרפים אליכם .
    "הקרב שלכם היה קרב מדהים, אני חושב שלא היה מנצח וזה נחשב תיקו אבל מבחינתי כולכם ניצחתם , כל הכבוד לכולכם , כעת הוציאו כדור מהשק"
    אתם מוציאים כדור , לך יצא אדום , לג'ני כחול , ללופטי לבן ולאיזי שחור
    המפקד מסביר -
    "
    שחור = חיית מחמד לבחירה
    לבן = מגילה
    כחול = חרב אש (כמו שלך)
    אדום = שריון לחיית מחמד .

אדוארד -
    אף אחד לא ניראה שונה והם מציגים את עצמם
    כולם עם שיער לבן אך כל אחד הסתפר אחרת . כולם עם אותו תלבושת כמו החדשה שקיבלת ואותם הקעקועים .
    לופטי
    איזי
    סטיבן
    ג'ני
    ג'סיקה
    אייסברג
    ואוטה .

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 2 2009, 04:54 PM

אדוארד -
    אף אחד לא ניראה שונה והם מציגים את עצמם
    כולם עם שיער לבן אך כל אחד הסתפר אחרת . כולם עם אותו תלבושת כמו החדשה שקיבלת ואותם הקעקועים .
    לופטי
    איזי
    סטיבן
    ג'ני
    ג'סיקה
    אייסברג
    ואוטה .
    ''טוב, מתי מתחילים באימון?''
    אני אומר בשיעמום ומחכה להתחלה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. AllwaysStriveAndProsper
    ג'ו -
    החרב לא רגילה וניראת מאוד חזקה , אך סטיבן חושב שהחרב שקיבלת בהתחלה היא מיוחדת ולא נותנים כזאת לכל מתחיל , והרי אתם מתחילים כמפקדים אם החרב הייתה באמת מיוחדת לא היו נותנים לכם אותה אחרי שיעור אחד שהעברתם לקבוצת הנוקלסים .
    טוב אני לוקח אותה ומשאיר גם את החרב הקודמת אצלי בתור מזכרת, עכשיו אני הולך לחדר שלי , אוכל,מתקלח מאכיל את טייגר והולך לישון...

12. Professional Design
    אדוארד -
    מיד לאחר שסיימת לשאול אותם מתי מתחיל האימון הגיע עוד אדם , רק שהוא לבוש קצת שונה , מהודר יותר . מיד שהוא נכנס למגרש כולם נעמדו בשורה , הבנת שהוא המפקד וניכנסת לשורה . הוא שם לב שיש לו חייל חדש בצבא שלו והוא שואל מה שימך , אתה מציג את עצמך וגם הוא מציג את עצמו "שמי ג'ו ואני מפקד צבא הקרח , ברוך הבא " מיד לאחר שהוא מסיים מגיעה הינאמורי ומציגה את עצמה גם היא , היא נעמדת ליידך בשורה והמפקד מורה עלייכם להתחיל עם חימום - רוצה , מתחיתות , ולהתחלק לזוגות .

ג'ו -
    אתה כל הזמן הולך לישון אחרי שתי הודעות , הפעם אני ייתן לך משהו מעניין מאוד שלא יהיה לך סיבה ללכת לישון בגללה , אם תבחר בכל זאת לישון אין לי בעיה עם זה .
    ----------------
    אתה מסיים את האימון , נכנס להתקלח , אמבטיה חמה שמרגיעה את האיברים שלך . אתה יוצא מהמקלחת ומתלבש , ואז שם לב לפתק שהושחל מאחורי דלתך הפתק אומר "שלום ג'ו , שמתי לב שאתה אף פעם לא בא לחדר האוכל , אשמח אם אולי בכל זאת תבוא היום . T "
    אתה מנסה לגלות מי כתב את הפתק אבל אין שום רמז חוץ מהאות T .

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 3 2009, 07:53 AM
    אדוארד -
    מיד לאחר שסיימת לשאול אותם מתי מתחיל האימון הגיע עוד אדם , רק שהוא לבוש קצת שונה , מהודר יותר . מיד שהוא נכנס למגרש כולם נעמדו בשורה , הבנת שהוא המפקד וניכנסת לשורה . הוא שם לב שיש לו חייל חדש בצבא שלו והוא שואל מה שימך , אתה מציג את עצמך וגם הוא מציג את עצמו "שמי ג'ו ואני מפקד צבא הקרח , ברוך הבא " מיד לאחר שהוא מסיים מגיעה הינאמורי ומציגה את עצמה גם היא , היא נעמדת ליידך בשורה והמפקד מורה עלייכם להתחיל עם חימום - רוצה , מתחיתות , ולהתחלק לזוגות .
    ''הינאמורי? אנחנו זוג כאן?''
    אני אומר בחיוך בזמן שאני רץ ועושה תרגילי חימום.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק -
    אתה ניגש למפקד ביחד עם ג'ני , לופטי ואיזי מצטרפים אליכם .
    "הקרב שלכם היה קרב מדהים, אני חושב שלא היה מנצח וזה נחשב תיקו אבל מבחינתי כולכם ניצחתם , כל הכבוד לכולכם , כעת הוציאו כדור מהשק"
    אתם מוציאים כדור , לך יצא אדום , לג'ני כחול , ללופטי לבן ולאיזי שחור
    המפקד מסביר -
    "
    שחור = חיית מחמד לבחירה
    לבן = מגילה
    כחול = חרב אש (כמו שלך)
    אדום = שריון לחיית מחמד .

"ג'ני קיבלתי שיריון,טוב את חושבת שעכשיו כדאי לחזור ולראות מה שלום אייסברג וג'סיקה?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

15. Professional Design
    הנטו -
    תשמע , אתה רשום , אבל קצת מפריע לי שגיאות הכתיב .
    אם אראה בעתיד שזה יהווה בעיה כלשהי אצטרך להעיר לך שנית
    ההתחלה בעמוד הראשון או השני , תגיב לה לפי הפרטים שאני מביא לך
    - כרגע אתה עדין בבית הוריך , יום לפני הנסיעה .
    כעת תגיב להתחלה .

ג'ק -
    "קיבלתי חרב ממש מגניבה , כן בוא נחזור ליראות מה מצב בעלי החיים שלנו ואחר כך נלך לחדר האוכל לאכול משהו מרענן ?" היא שואלת במצב רוח ממש טוב , כניראה שהאימון הזה היה משהו מיוחד .

אדוארד -
    אתה מתחיל עם ריצה , ולא מצליח כל כך להגיע אל הינאמורי , אתם בערך באותו הקצב . אתה מוציא את כל כוחך כדי להגיע אליה אך לא מצליח , לאחר שהשלמת את תהליך הריצה כולם מסתדרים במיקומים שונים במגרש ומתחילים מתיחות , אתה מתמתח ליד הינאמורי ושואל אותה אם היא רוצה להיות הזוג שלך באימון , היא אומרת " כן בשמחה" ומחייכת . אתה מתחלקים לזוגות .
    המפקד מלמד היום שיטה חדשה ליצור קרן , כל אחד והכוח בו הוא אוחז
    רוב האנשים אוחזים בכוח הקרח חוץ מהינאמורי ועוד כמה פליטים ממלכות שונות שהתגייסו לצבא הקרח , כולם משתמשים בקרן קרח אל עבר הקיר , הינאמורי משתמשת בקרן אדומה שפוגעת חזק בקיר , גם אתה יצרת קרן חזקה אך היא מקפיאה ולא פוגעת , המאמן ג'ו מראה שיטה חדשה להשתמש בקרן הזאת שכוללת ביחד עם הקרן גם פגיעה ולא רק הקפאה .
    הוא מתרכז טוב טוב בנקודה האדומה שעל הקיר הלבן ומסביר את מהלכיו -
    "חברים , הסתכלו אליי , אני מרכז את כל הכוח שלי אל תוך היד , את כל הקור בתור שתי הידיים , אני יוצר כדור קרח אבל לא קפוא , כלומר לא להוציא את כל הכוח , זה יוצר כדור קרח שעדיין לא קפא , כדור זה מחזיק באנרגיה עצומה , כעת שהכדור בידיכם הניפו את הידיים והוציאו כמות אדירה של קרח מהיד , נסו שהקרן תהיה דקה . מה שקורה זה בעצם הקרח הקפוא משתלב עם הקרח הנוזל בעל הכוח המיוחד , שיוצרים קרן בעל מצב צבירה לא ידוע שעושה חור בקיר ומשאירה בקצות החור קרח . נסו את זה גם , שימו לב שבפעם הראשונה אולי לא תצליחו תצטרכו להתאמן הרבה "
    *ההודעה הכי ארוכה במשחק ! כל הכבוד אדוארד .

עמוד 35 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •