אני ממשיך להתרכז אבל אני מתרכז באדמה ובתזוזות שלה.Originally posted by Steve@Dec 7 2009, 05:00 PM
אנטו -
אתה נרגע ושומע את האדמה רועדת מה תעשה ?
אני ממשיך להתרכז אבל אני מתרכז באדמה ובתזוזות שלה.Originally posted by Steve@Dec 7 2009, 05:00 PM
אנטו -
אתה נרגע ושומע את האדמה רועדת מה תעשה ?
אנטו -
חחח זה אומר שאתה לא מרוכז ><
ברגע שהבחנת לאדמה שרועדת - היא הפסיקה לרעוד .
אני מנסה הכל מהתחלה. :XD:Originally posted by Steve@Dec 7 2009, 05:14 PM
אנטו -
חחח זה אומר שאתה לא מרוכז ><
ברגע שהבחנת לאדמה שרועדת - היא הפסיקה לרעוד .
'אוי לא' אני חושב לעצמי ומסמן לא לחכותOriginally posted by Steve@Dec 7 2009, 05:00 PM
ג'יי -
"נעים מאוד " הוא אומר ומסתכל על הילדה הנחמדה .
היא מורידה את הבגדים של ועל המלונים שלה יש ביקיני O:
היא ניכנסת לבריכה וקוראת לך גם להיכנס .
*אין לך בגד ים XD
אני טס לחדר שלי לחפש בגד ים
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אנטו -
אתה שוב יושב ומתרכז בגלים , בקולות של הגלים ולא נותן לשום דבר להפריע לך . "כל הכבוד אנטו" אתה שומע את קולה של לילי .
ופיתאום שוב האדמה מתחילה לרעוד . מה תעשה ?
ג'יי -
אתה רץ לחדרך להביא בגד ים , לבשת בגד ים ונכנסת לבריכה , אתה מדבר עכשיו עם סטיב והבחורה שהכרת , אתה רואה עוד כמה בנות יפות ..
אתה נכנס למים ואתה מרגיש ביד זרם חשמלי , כאשר אתה במים - הכוחות שלך חזקים פי 2 ! אך מסוכנים גם לך . אם תשתמש בהם במים גם אתה תיפגע , עם זאת אתה לא למדת להשתמש במתקפות חדשות .
אחי עכשיו אני יצליח XDOriginally posted by Steve@Dec 7 2009, 06:57 PM
אנטו -
אתה שוב יושב ומתרכז בגלים , בקולות של הגלים ולא נותן לשום דבר להפריע לך . "כל הכבוד אנטו" אתה שומע את קולה של לילי .
ופיתאום שוב האדמה מתחילה לרעוד . מה תעשה ?
-------------------------
נרגע עדיין חושב על הגלים ולא נותן לשום דבר להפריע לי
-_-
'אולי שיט' אני חושב לעצמי ויוצא מהמיםOriginally posted by Steve@Dec 7 2009, 06:57 PM
ג'יי -
אתה רץ לחדרך להביא בגד ים , לבשת בגד ים ונכנסת לבריכה , אתה מדבר עכשיו עם סטיב והבחורה שהכרת , אתה רואה עוד כמה בנות יפות ..
אתה נכנס למים ואתה מרגיש ביד זרם חשמלי , כאשר אתה במים - הכוחות שלך חזקים פי 2 ! אך מסוכנים גם לך . אם תשתמש בהם במים גם אתה תיפגע , עם זאת אתה לא למדת להשתמש במתקפות חדשות .
בברכה, דודי
ג'יי -
סטיב ניראה מופתע שיצאת מהמים ופונה אל הילדה שהביאה אותך
"בלה , למה הבחור יצא מהמים ? תשאלי אותו אם קרה לו משהו "
היא מסתכלת עליך וסטיב מוסיף "אם הוא צריך עזרה הוא צריך לדעת שאנחנו כאן כדי לעזור לו , לכי דברי איתו "
היא יוצאת מהמים וניגשת אליך . "ג'יי , קרה משהו ?" היא שואלת .
אנטו -
לאט לאט האדמה נפתחת אך שום דבר לא קורה לך .
הרעש מסביב נרגע והכל שקט , אתה פותח את עיניך ומגלה שיש מעבר תת קרקעי אל מקום מסתורי שהופיע מהאדמה .
אני נכנס לשם ואומר "ye"Originally posted by Steve@Dec 7 2009, 07:17 PM
אנטו -
לאט לאט האדמה נפתחת אך שום דבר לא קורה לך .
הרעש מסביב נרגע והכל שקט , אתה פותח את עיניך ומגלה שיש מעבר תת קרקעי אל מקום מסתורי שהופיע מהאדמה .
אנטו -
אתה קופץ לשם ויוצא במקום שונה לגמרי , הכל מוסלע וההרים היפים בנוף ממש ענקיים וחומים ! אתה רואה נמצא כעת בתוך עיר .
" הרגשתי זרם חשמלי ביד שלי.... " אני אומרOriginally posted by Steve@Dec 7 2009, 07:17 PM
ג'יי -
סטיב ניראה מופתע שיצאת מהמים ופונה אל הילדה שהביאה אותך
"בלה , למה הבחור יצא מהמים ? תשאלי אותו אם קרה לו משהו "
היא מסתכלת עליך וסטיב מוסיף "אם הוא צריך עזרה הוא צריך לדעת שאנחנו כאן כדי לעזור לו , לכי דברי איתו "
היא יוצאת מהמים וניגשת אליך . "ג'יי , קרה משהו ?" היא שואלת .
בברכה, דודי
אני הולך למקום שבו נמצאים המון לוחמים, מין מקום מרכזי כזה ללוחמים בעיר ושם מחפש.Originally posted by Steve@Dec 7 2009, 05:00 PM
אדוארד -
אז איפה תלך לחפש את האנשים האלה ? ואיך תוכל לדעת אם הם בידיוק מה שחיפשת ?
אם אני לא מוצא שם, אני הולך אל הממלכה של סטיב ומחפש שם אנשים מוכשרים.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני צועק "לילי איפו את".Originally posted by Steve@Dec 7 2009, 07:49 PM
אנטו -
אתה קופץ לשם ויוצא במקום שונה לגמרי , הכל מוסלע וההרים היפים בנוף ממש ענקיים וחומים ! אתה רואה נמצא כעת בתוך עיר .
אני אומר לו שהיה לי היכרות עם הנוקלסים החדשים שלי ..Originally posted by Steve@Dec 7 2009, 05:00 PM
ג'ו -
הספקת לגמור שוב (מכונת ש*יך יש לך)
אתה רץ לאימון ומגיעה באיחור של 15 דקות !
אתה נכנס לחדר האופל שם האימון היום , מה תגיד למאמן שמסתכל עליך בחוסר מצב רוח ?
ואז מצטרף...
ג'ו -
המאמן ניראה שמח מאוד לאחר ששמע את התירוץ שלך ואתה נכנס לשורה .
"תתחילו ב-10 ריצות סביב המגרש , לאחר מכן עשו מתחיחות "
אנטו -
אחד האנשים תופס אותך ומכניס אותך לבית שלו .
"שלום נעים מאוד אני סטיב " הוא אומר
"אני מבין שאתה הגעת רק עכשיו , דע לך שיש איסור מוחלט להגיד את השם לילי , זה השם של השליטה ואם תעשה משהו חריג עלולים לאסור אותך "
הוא אומר .
אדוארד -
אתה נמצא בממלכה של סטיב .. הולך אל המרכז , שם בדר"כ עושים קניות , יש שם בריכה ומועדון ועוד דברים נחמדים . אתה רואה כמה אנשים יושבים ליד דוכן האוכל הסיני , אחד ניראה ביריון ולידו מתיישב אדם שניראה ממוצע .. סביר ולא מזיק , לבוש בבגדים שחורים .
ג'יי -
היא צוחקת ואומרת " או ג'יי זאת תופעה טבעית אצל כל אומת החשמל ברגע שנכנסים למים מרגישים זרם חשמלי , אחרי כמה פעמים מתרגלים זה לא כואב כלל .."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)