Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 123 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1832
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 9 2009, 08:10 PM
    ג'ו -
    "אתה צודק " סטיבן אומר אך לא מחייך
    "אבל" הוא מוסיף ואת קצת מתבאס .
    "מתקפות הצל הן מתקפות מאוד חזקות כדאי שנלמד אותם דברים בסיסיים , קרבות כמו אצלנו לא עשינו להם עדיין ולהתחמק ולחשוב על אסטרטגיית לחימה , הם לא יודעים ."
    "טוב אני באמת שכחתי מזה שהם עדיין לא יודעים להילחם כמו שצריך אז בוא נלמד אותם חצעי שיעור את מה שרצית ואז נלמד אותם לישלוט בכוח הצל " אני אומר לו .

2. Professional Design
    ג'ו -
    "אין שום בעיה אבל לא בכוח הצל הוא מסובך יותר , בכוח האופל הבסיסי .
    שזה אומר כדורי אופל וקרן אופ , עדיין לא קרן צל זה יהיה להם קשה הם עדיין לא שולטים בכוח "

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 9 2009, 07:44 PM
    ג'ק -
    ג'ני מחייכת ומבקשת שתיתן לה להכין זירה בשביל אייסברג , היא מבקשת שתחכה רק שנייה והולכת , לאחר כמה דקות היא חוזרת עם ג'סיקה בידה ואומרת "כדאי שגם אני יאמן את ג'סיקה , כעת תן לי להכין זירה טובה לשני חיות המחמד שלנו " והיא הולכת למסך המחשב שבכניסה . אחרי 10 דקות של חשיבה מאמץ היא מסיימת ומראה לך מה יצא , היא עיצבה זירה שריצפתה רגילה , לכל אורך המגרש מפוזרים קרחונים , ובמרכז יש אגם , המים באגם נקיים והוא כמו בריכה . אחרי שראית את כל הזירה היא שואלת מה דעתך על הזירה .
    "יפה מאוד..
    אייסברג נסה להקפיא את המים באגם!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    אנטו -
    היא מביא לך בוקס אדמה שמעיף אותך ומפיל אותך מההר .

אני קם מנסה לתקשר אם לילי בטלפתיה ואומר לה "אני צריך שתלמדי אותי איך להשתמש באדמה".

5. Professional Design
    ג'ק -
    פרה פרה (:
    אתה נכנס לתוך הזירה ומתרשם ממנה , מגיע עם ג'ני וחיות המחמד שלכם אל האגם ומבקש מאייסברג להקפיא את המים שבאגם , הוא צובר כוח ומקפיא חלק נחמד מהאגם , לא גדול ולא קטן.. 1/8 מהאגם .

אנטו -
    "בשביל זה תצטרך להיכנס לממלכה ולהתגייס לצבא האדמה , לא תוכל ללמוד סתם כך את כוח האדמה , רק בממלכה , אלא אם תתאמן לבדך ותשכיר דירה בעיירה עם 5000$ שיש לך , תלך לעבוד בעבודה קשה ואלמד אותך את כוח האדמה לאט לאט.." היא אומרת וניראית שמחה לשמוע שאתה רוצה לדעת איך משתמשים בכוח הזה .

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 9 2009, 08:25 PM
    ג'ו -
    "אין שום בעיה אבל לא בכוח הצל הוא מסובך יותר , בכוח האופל הבסיסי .
    שזה אומר כדורי אופל וקרן אופ , עדיין לא קרן צל זה יהיה להם קשה הם עדיין לא שולטים בכוח "
    "רגע אנחנו מלמדים קבוצה חדשה ?? או את אלה שלימדנו בשיעור הקודם??" אני אומר לו ..

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 8 2009, 10:56 PM

אדוארד -
    הינאמורי פותחת את הדלת . ברנדון שואל אם אתה בטוח שאתה לא רוצה אותה כאן , אך שואל בלחש כך שלא תשמע , בנתיים מספרת לג'יימס וברנדון עליך ומוסרת שהיא שמחה כ"כ שהכרנו , היא עדיין לא יודעת מהי סיבת ההגעה אליה .
    ''מצטערת ג'יימס וברנדון, אני לא יכול לקחת אותה איתי, אולי תמצאו מישהו/מישהי אחרים?'' אומר בלחש כדי שלא ישמעו, אנופף להינאמורי לשלום ואלך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 9 2009, 08:44 PM
    אנטו -
    "בשביל זה תצטרך להיכנס לממלכה ולהתגייס לצבא האדמה , לא תוכל ללמוד סתם כך את כוח האדמה , רק בממלכה , אלא אם תתאמן לבדך ותשכיר דירה בעיירה עם 5000$ שיש לך , תלך לעבוד בעבודה קשה ואלמד אותך את כוח האדמה לאט לאט.." היא אומרת וניראית שמחה לשמוע שאתה רוצה לדעת איך משתמשים בכוח הזה .
    אני שואל את לילי "אז איך אני יגיע לשם השומרת לא נותנת לי להכנס?".

9. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 9 2009, 08:44 PM
    ג'ק -
    פרה פרה (:
    אתה נכנס לתוך הזירה ומתרשם ממנה , מגיע עם ג'ני וחיות המחמד שלכם אל האגם ומבקש מאייסברג להקפיא את המים שבאגם , הוא צובר כוח ומקפיא חלק נחמד מהאגם , לא גדול ולא קטן.. 1/8 מהאגם .
    פרות יש רק באחו,לא סתם.
    -----------------------------------
    אתקוף בכדור אש חלק קטן מהאגם הקפוא.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    [ג'יי -
    אתה מתיישב על *הספה שבסלון , מול מסך הפלזמה בגודל 50 אינצ' , מסך גדול ורחב , קירות הסלון מעוצבות ממש יפה , בצבע אפור בהיר שנוטה ללבן וציור כחול על הקיר , הרהיטים לבנים וקיר הטלוויזיה בצבע צהוב~ירוק .
    לאחר כמה דקות הם ניכנסים , לבושים דיי יפה , אתה קם אליהם ושואל מה שלומם , כמובן ששום דבר לא השתנה מאז שראית אותם בבריכה , חוץ מהמראה המשגע של הבחורות שסטיב הביא איתו , במיוחד של ג'סיקה חברתך הראשונה . אתם יושבים בספה בסלון ורואים סרט .
    אני קם למטבח להביא פופקורן ושואל :
    " מה לישתות ביץ' ?! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. Professional Design
    ג'ק -
    אתה מתכוון להרוס את הקרחון שאייסברג יצר אבל ג'ני עוצרת אותך ואומרת
    "ג'ק , אתה משתמש באייסברג בשביל לבטל מים , להקפיא אותם , אם תתיך עכשיו את המים הקפואים הם יחזרו להיות מים , אבל שהם קפואים אין בהם כל טעם , כך ברגע שתילחם עם אדם ששולט בכוח המים אייסברג ינטרל את כל מתקפות המים שלו בזה שיקפיא את המים , מה שאתה צריך זה רק לאמן את אייסברג בקיפאון , הוא יכול להשתמש בעוד מתקפות אנחנו רק צריכים למצוא מתקפה " היא אומרת ומסמנת לך להסתכל על ג'סיקה . ג'סיקה שלה מייצרת קרן שניראית חשמלית אבל זאת קרן קרח , היא מכוונת אותו למים ובן רגע החלק העליון של המים הפכו לקרח , כמו ריצפה שעשויה מקרח .

ג'יי -
    לפני שהם מתיישבים ליראות את הסרט הם מסתובבים בבית ומתרשמים ממנו , משבחים אותך על 'עיצוב' הבית הנהדר ומתיישבים בספה בסלון , אתה מביא פופקורון וכולם קופצים בשמחה . אתה שואל איזה שתייה וכולם עונים בפה אחד "וודקה-רדבול"

אדוארד -
    הם נפרדים מהינאמורי ובאים אחריך . "תשמע אתה מפסיד פה אישה שיכולה להתחזות לפליטה של ג'רוד , היא אכן פליטה של ג'רוד והם ישמחו לקבל אישה שאוחזת בכוח אש וחשמל (חשמל אדום) היא רק תסיח את דעתו של השומר ותעזור לנו להיכנס ." ברנדון אומר וג'יימס מוסיף " יש רק עוד אדם אחד שנוכל לקחת איתנו , הוא גם פליט של ג'רוד ומחזיק בכוח מעניין מאוד - אופל לבן , זה כוח אופל עם שילוב של אוויר , צל לבן , זה פשוט מדהים !"

ג'ו -
    "האמת , שאני לא יודע , אז נישאל אם יש כאן חדשים או מישהו שקיבל מגילה , אם יש מישהו כזה נחכה שהוא ילמד את המתקפות מהמגילות ונתחיל באימון , אם כולם כבר למדו את המתקפות גם אם הם חדשים , נעשה אימון רגיל ."
    אתם ממשיכים לדבר והגיע השעה שתגיעו לחדר האימונים .

אנטו -
    "זה היה שומר , וכמובן שהוא לא הכניס אותך , התחצפת אליו .
    חוצפה לא מתקבלת אצלנו " היא אומרת וקולה נעלם .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 9 2009, 09:44 PM

אדוארד -
    הם נפרדים מהינאמורי ובאים אחריך . "תשמע אתה מפסיד פה אישה שיכולה להתחזות לפליטה של ג'רוד , היא אכן פליטה של ג'רוד והם ישמחו לקבל אישה שאוחזת בכוח אש וחשמל (חשמל אדום) היא רק תסיח את דעתו של השומר ותעזור לנו להיכנס ." ברנדון אומר וג'יימס מוסיף " יש רק עוד אדם אחד שנוכל לקחת איתנו , הוא גם פליט של ג'רוד ומחזיק בכוח מעניין מאוד - אופל לבן , זה כוח אופל עם שילוב של אוויר , צל לבן , זה פשוט מדהים !"
    ''אוקיי.
    אני אלך להביא את הינאמורי, אתם בנתיים תביאו את האדם ששולט באופל הלבן, יותר טוב שהוא והינאמורי הצטרפו ביחד.''
    אומר ואשלח אותם לדרכם, בנתיים אלך ואדפוק בדלתה של הינאמורי, כשהיא תפתח אכנס ואגיד, ''הינאמורי, אולי..תרצי לבוא איתי ביחד עם הקבוצה שהכנתי להרוג את תאו?'' אומר ואז אנשק אותה על שפתייה, ''רק שתדעי, אני אשמור עליך.'' אומר בלחש.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק -
    אתה מתכוון להרוס את הקרחון שאייסברג יצר אבל ג'ני עוצרת אותך ואומרת
    "ג'ק , אתה משתמש באייסברג בשביל לבטל מים , להקפיא אותם , אם תתיך עכשיו את המים הקפואים הם יחזרו להיות מים , אבל שהם קפואים אין בהם כל טעם , כך ברגע שתילחם עם אדם ששולט בכוח המים אייסברג ינטרל את כל מתקפות המים שלו בזה שיקפיא את המים , מה שאתה צריך זה רק לאמן את אייסברג בקיפאון , הוא יכול להשתמש בעוד מתקפות אנחנו רק צריכים למצוא מתקפה " היא אומרת ומסמנת לך להסתכל על ג'סיקה . ג'סיקה שלה מייצרת קרן שניראית חשמלית אבל זאת קרן קרח , היא מכוונת אותו למים ובן רגע החלק העליון של המים הפכו לקרח , כמו ריצפה שעשויה מקרח .
    "אייסברג המשך להקפיא!" אגיד לו במעט חוסר סבלנות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. משתמש מנוסה
    ג'יי -
    לפני שהם מתיישבים ליראות את הסרט הם מסתובבים בבית ומתרשמים ממנו , משבחים אותך על 'עיצוב' הבית הנהדר ומתיישבים בספה בסלון , אתה מביא פופקורון וכולם קופצים בשמחה . אתה שואל איזה שתייה וכולם עונים בפה אחד "וודקה-רדבול"
    " ערסים " אני אומר להם וצוחק ואז מגיש להם את הוודקה רדבול.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. Professional Design
    ג'יי -
    "דווקא לא " ג'סיקה אומרת .
    "תסתכל כולם פה סטייליסטים , אנחנו לא אוהבים ערסים"

אדוארד -
    היא מנשקת את שפתיך ומסתובבת . הולכת אחורה בקצת ואומרת
    "מה גרם לך לשנות את דעתך ?"
    בנתיים ברנדון וג'יימס רצים ויוצאים מהממלכה , הם בדרכם לאיש ששולט בכוח האופל הלבן . פתאום ברנדון חוזר .
    אתה לא מבין מה הוא עושה לבד , הוא אומר לך
    "אדוארד שכחנו לספר לך משהו , ג'יימס גם הוא אוחז בכוח של ג'רוד , הוא נקרא הצל הסולארי , אחד מהכוחות הכי מיוחדים , אופל וחשמל שהשתלבו והפכו לצל של אופל בצבע שחור עם פסים צהובים של חשמל . האופל יותר אפקטיבי ."
    אתה תוהה למה הוא מספר לך את זה דווקא עכשיו והוא ממשיך
    "אני מספר לך את זה עכשיו בגלל שהאיש שאוחז באופל הלבן , נפטר , ממש לפני כמה שבועות , רק עכשיו גילינו את זה . כרגע ג'יימס אצל סבו שאוחז בכוח האופל הלבן . מה תעדיף אופל לבן או צל סולארי ? לג'יימס יש אפשרות לוותר על הצל הסולארי ולקבל במקום את האופל הלבן ."

ג'ק -
    הוא עומד בלי לעשות שום דבר .
    ג'ני מתקרבת אליך , מלטפת את פניך ואומרת "ג'ק , כמו שאתה משדר את אהבתך אליי , אני חושבת שאתה צריך גם לשדר את האהבה שלך אל אייסברג , הוא חבר , הוא חלק ממך , הוא חיית המחמד שלך , ללא עידוד ואהבה הוא לא יצליח לשרוד"

עמוד 49 מתוך 123 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •